Vitutusketju

  • 10 544 178
  • 56 131

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
"Sini Saarela ehdolla The Guardianin vuoden henkilöksi". Siis mitä? Terroristi ehdolla vuoden henkilöksi? Uskomatonta paskaa!
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
"Sini Saarela ehdolla The Guardianin vuoden henkilöksi". Siis mitä? Terroristi ehdolla vuoden henkilöksi? Uskomatonta paskaa!
Tiesithän muuten, että sinä olit Time-lehden valitsema vuoden henkilö vuonna 2006? Mahmud Ahmadinežad jäi toiseksi!

Sinillä on kyllä vielä pitkä matka Time-lehden valitsemiin vuoden henkilöiden saaavutuksiin. Time-lehden vuoden henkilö v. 1938 oli Adolf Hitler ja vuosina 1939 ja 1942 Josif Stalin.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko avautua sosiaalisesta mediasta eli Facebookista, Twitteristä yms. (Vaiko pikemminkin Iltalehden toimituksesta)

Onhan se Facebook ihan hieno paikka ja sitä kautta on helppo pitää tuttuihin yhteyttä, mutta... Heti kun joku julkisuuden henkilö kirjoittaa Twitteriin tai Facebookiin jotain "maatamullistavaa" niin siitä Iltalehti tekee uutisen... Siis mitä...!? Eiköhän nettikirjoitus ole vähän eri asia kuin se mitä sanoo vaikka kasvotusten joissakin haastatteluissa? Miksi Facebook ja sinne kirjoitetut asiat otetaan niin herkästi todesta? Ja tämä koskee ihan muitakin tahoja kuin jonkin Iltalehden toimitusta, jotkin yksittäiset ihmiset sortuvat tähän. Sinnehän voi kirjoittaa kuka tahansa mitä tahansa sitä tarkoittamatta.

Ja julkkiksetkin ovat vain ihmisiä, mitä heidän kirjoitukset esim. medialle edes kuuluvat? Itseäni, vaikka en julkkis olekaan, vituttaisi ajatus että esim. Iltalehden toimitus näkisi tilapäivitykseni. Mutta onneksi teen FB:n tilapäivityksen noin 2 kertaa kuukaudessa ja onneksi osaan suojata tilapäivitykset ulkopuolisilta. Ja onneksi en kirjoita mitään mielenkiintoista :D

Suosittelen Iltalehden toimitusta sulkemaan Facebookin tai Twitterin ja tekemään uutisia oikeiden haastattelujen perusteella naamakkain. Ja Facebook-tilapäivitysten rinnastaminen absoluuttiseen totuuteen: Tämä ajattelutapa hyvin nopeasti roskakoriin!
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Varmaan tässä haetaan sitä, että Time-lehden "Vuoden henkilö" tittelin määräytymiskriteerit ovat ihan päin vittua, jos sinä olit vuonna 2006 kyseisen arvonimen haltija. Pientä vittuilua.
No hö. Ettäkö minä vihapuhuisin.

Selityshän on tässä: "Lehti on ajoittain herättänyt hämmästystä valinnoillaan, kuten Adolf Hitler tai Josif Stalin. Valinta ei kuitenkaan ole arvonimi tai tunnustus vaan suurimman vaikutuksen vuoden aikana aikaan saanut henkilö."

Ja mikäpä ettei. Onhan se tyystin eri asia, että onko nimitys annettu vaikutuksen perusteella vai arvostuksen perusteella. En ole näistä asioista erimielinen, onhan tuossa selkeä logiikka. Internetissä huutelu ilman tietoa valintaperusteista oli kritiikkini kohde.

Sitä en tiedä, että mitkä The Guardianin valintakriteerit ovat, vaan ei se oikeastaan tähän kuulu. Ei niitä tiennyt Sini Saarelan ehdokkuudesta vittuuntunutkaan, kuten ei varmasti tiennyt omasta voitostaankaan vuonna 2006.

"Antakaa määkin huudan, määkin olen kännissä..."

Ei toisen veneeseen saa luvatta mennä. Mitä siitäkin tulisi, jos näin aina menisi.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Noin 50km/viikko hyötyliikuntana pyöräilevänä ihmisenä joudun lähes päivittäin vittuuntumaan liikenteen sujuvuudesta. Suurinta vitutusta aiheuttavat jalankulkijat, jotka jostain syystä kuvittelevat ettei mitkään liikennesäännöt/muiden huomioon ottaminen koske heitä.

Noin 200km/viikko ökyilevänä yksityisautoilijana joudun lähes päivittäin vittuuntumaan liikenteen sujuvuudesta. Suurinta vitutusta aiheuttavat polkupyöräilijät, jotka jostain syystä kuvittelevat ettei mitkään liikennesäännöt/muiden huomioon ottaminen koske heitä.

1. Miksi helvetissä se koko kaista varataan sille fillarille ja ajetaan autojen seassa 20km/h?

2. Miksi ei voi päättää ajaako autotiellä vai kevyenliikenteen väylällä? Kun punaiset syttyy autotielle, kurvataan sujuvasti kävelijöiden sekaan ja sieltä autojen eteen, jotka joutuvat väistämään arkiaamun eddymerckxiä. Sitten kun jalankulkijoille palaa punaiset niin autojen sekaan tukkimaan ajoväylää.

3. Tyypit jotka ajaa "vinoon" keskellä tietä. Sotketaan eteenpäin oikealla kaistalla, kunnes pitää kääntyä vasemmalle. Parin kaistan yli käsiojossa natsityyliin ja siitä suoraan kaistojen poikki. Autot ja bussit hätäjarruttaa.

4. Ne SAATANAN fillaristiryhmät, jotka on porukalla tien vasemmassa reunassa ja se toinen porukka hakemassa omaa imua/irtiottoa siellä toisessa laidassa. Kivasti sitten kireiden pyöräilyshortsien ilmapiiri koko vitun tien leveydellä.

5. Varsinkin nyt lumen aikaan korostuu vitutus siitä, kun jotkut pyöräilevät monta vierekkäin ja sitten ei voida YHTÄÄN edes tiivistää kun joku tulee vastaan/ohi. Talvella sitten itse joutuu menemään sieltä pientareen kautta ohi, ja sielähän on 50+cm lunta/loskaa. Tätä harrastavat esim viikonloppugirolaiset. Eilen kävi hienosti, kun ajoin juuri oikeassa paikassa jossa autolla kuuluu, niin kaksi tempoajajaa jäi eteen, toinen oikealle ja toinen vasemmalle. Saatana että kolis sora ja loska lokareihin ja alustaan kun vedin niistä ohi!

6. Joskus harvoin lumen takia itsekin joutuu autoilemaan keskellä tietä, koska muualla ei ole minkäänlaista kulkuväylää. Ihmetyttää kovasti polkupyöräilijät, jotka ei voi yhtään antaa autoilijalle tietä jos reunassa on 15+cm pölyävää lunta tms, siinä ei oikeasti viitsi pölistellä kun autolla ajaa. Itse ainakin fillarilla aina annan sen tapaisissa tilanteissa tietä esim. pysähtymällä. Muutoin autoilija joutuu hiljentämään ja jopa pysähtymään fillarimiehen kohdalla. Tässä varmaan lopulta siemen siihen kaikkeen vitutukseen - aika harva lopulta miettii että miten liikenne olisi sujuvinta ja turvallisinta, vittuako sitä ketään muuta miettimään.

7. Viimeisenä vitutuksena ne vastakkaisesta suunnasta tulevat pellet, jotka kääntyvät miten sattuu, tulevat suoraan eteen kun itse ajan tien oikeaa laitaa - pari kertaa joutunut tekemään lukkojarrutuksen kun ei ole ollut paikkaa mihin tuollasia kusipäitä väistää.

Eipä ollutkaan viimenen vitutus. Niin, sitten vituttaa myös se että jos soittaa sitä auton äänimerkkiä niin saa osakseen lähinnä vihaisia katseita. Mitäs saanana menevät keskellä tietä/missä sattuu! Itsellä ainakin tulee kumma olo, jos joutuu jonkun ohittamaan oikealta puolelta. Tavallaan turvaton olo tulee sillon.


Toisaalta, varmaan moni muukin ajattelee samalla tavalla, ne jotkut muutamat tyhmät vaan sotkevat liikennettä niin paljon. Tietenkin mokia käy kaikille, mutta vois ees yrittää joskus. Ja onhan se niinkin, että tekevälle sattuu - kun on joka päivä auton ratissa 30+min, niin väkisinkin joskus sattuu vaaratilanteita.


Että silleen...
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tiesithän muuten, että sinä olit Time-lehden valitsema vuoden henkilö vuonna 2006? Mahmud Ahmadinežad jäi toiseksi!

Ei hittolainen, näköjään minutkin on valittu. Odotan sitä päivää, kun täytän ensimmäisen CV:ni työnhaun merkeissä. Siinä jää varmasti jäätelökioskin lippispäät ja Hesburger-tytöt toiseksi.

Jaws, paikka on sinun.

Mikäkö vituttaa? Huomisen koulupäivän esitelmä, mutta onneksi päivä on jo klo 11 ohi.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kesäaikaan kävelen, pyöräilen ja autoilen usein saman päivän aikana mm. työmatkalla. Kävellessä vituttavat varsinkin kaahaavat pyöräilijät ja suojatiestä piittaamattomat autoilijat. Pyöräillessä ilmeisen sokeat ja kuurot kävelijät sekä vilkkua vierastavat autoilijat. Autoillessa taas molemmat edellä mainitut sujuvaa liikennettä hidastavat ryhmät. Nukkuessa ei niin vituta.
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Entinen vuokranantaja lupasi maksaa takuuvuokran tällä viikolla. Noh, ei ole vielä näkynyt tilillä joten soitin sinne (Kunnan vuokrakämppä) ja eivät ole kuulemma vielä kerinneet tarkistamaan asuntoja. Ei tässä mitään, mutta olin vähän niinku budjetoinut takuuvuokran seuraavan kämpän vuokraan joten vitun vittu!

Mitäs laki muuten sanoo näistä takuuvuokrien takaisinmaksuista?
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Kesäaikaan kävelen, pyöräilen ja autoilen usein saman päivän aikana mm. työmatkalla. Kävellessä vituttavat varsinkin kaahaavat pyöräilijät ja suojatiestä piittaamattomat autoilijat. Pyöräillessä ilmeisen sokeat ja kuurot kävelijät sekä vilkkua vierastavat autoilijat. Autoillessa taas molemmat edellä mainitut sujuvaa liikennettä hidastavat ryhmät. Nukkuessa ei niin vituta.
Niin, no keskimäärin pyöräilijät liikkuu eniten minun vauhtia, joten tietysti ne ehtii vituttamaan vähiten kun niitä harvemmin näkee. Teinipojat tosi tekee ihme temppuja niillä minipyörillään ihan kaikkialla.

Kai mun viestin perusidea oli se, että liikenne voisi olla sujuvaa ja hauskaa jos kaikki vähän kattelis ympärille ja esim. kulkisivat juuri siellä oikeassa laidassa. Tuntuu tosin joka paikassa levan tätä "Minä minä"-meininkiä - samasta syystä kauppaankaan ei kestä mennä kun tiettyihin aikoihin. Varsinkin näin joulun aikaan se kenenkään muun ajatteleminen ei tunnu olevan mahdollista. :)
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Voi jumavitunlauta miten perseestä voi olla TPS:n kannattaja. Meidän TJ "nikkelisnakkelis kuudessa vuodessa koulusta TPS:n johtoon" on vielä jumalauta tyytyväinen tilanteeseen. Ei perkele - Vielä mainostettiin, että pelleily kielletty, mutta sehän vain yltyi.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Voi jumavitunlauta miten perseestä voi olla TPS:n kannattaja.

Tämä on totisinta totta. Jotain tästä kertoo se, että TPS-osion vitutusketju ei enää riitä vaan on tultava tähän "valtakunnalliseen vitutusketjuun" kirjoittamaan. Itsekin tein näin tässä taannoin ja teen sen mielihyvin uudestaankin. Vittu kun mitään eivät tee oikein, eivät mitään. Farssi mikä farssi. Miettikää nyt.

- Case Nummelin & Vahalahti sekä Ari Vuoren legendaarinen puhelinsoitto.
- Case Suominen ym. kyseenalaiset sopimukset sekä ikimuistoinen tiedotustilaisuus -> "koeaika ja try-out ovat eri asia."
- Seuran upeat visiot: hyvä isyys ja rohkeasti maljan nostoon. Lisäksi Kärppien hyvin sujunut kausi on huomioitava.
- Francis Parén myynti, kannattajille valehtelu ja luovuttaminen ym.
- Järjettömät kommentit toimitusjohtajalta (ollaan vielä kuuden joukossa, joukkue vahvistuu Parén lähdöstä, mitään ei olla tehty väärin vaan on joukkueen vika... En edes muista kaikkia kommentteja, niin paljon niitä on.)
- Joukkue häviää kaikki pelinsä, maalivahdit näyttävät sirkuspelleiltä.
- Kannattajat perseilevät tifonsa ja myllyttävät muilla paikkakunnilla.

Mitä kaikkea unohdin? Onhan tässä suhteellisen kivasti jo penailtu, ei kaikkea voi muistaa!

On myös mukava ollut todistaa KHL-suosikkini Slovan Bratislavan menestystä - ovat hekin jumbona, mutta voittavat sentään välillä.

Sharks pelastaa paljon tässä alati pimenevässä kiekkosyksyssä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Jalkapallon MM-lohkoarvonnan tulokset vituttavat kuin pientä oravaa. Olen jo päättänyt, että ensi kesän kisat ovat täysi farssi. Ei ole Etelä-Afrikan kisoja voittanutta.

Erityisesti Ranska ottaa kupoliin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jalkapallon MM-lohkoarvonnan tulokset vituttavat kuin pientä oravaa. Olen jo päättänyt, että ensi kesän kisat ovat täysi farssi. Ei ole Etelä-Afrikan kisoja voittanutta.

Erityisesti Ranska ottaa kupoliin.

Mikäs noissa noin yleisesti ottaa kupoliin? Ranskalle toki tuli harmittavan helppo alkulohko ja melko suora vapaalippu jatkopeleihin, mutta muuten lohkot ovat kohtalaisen tasaisia.

Suurimmassa osassa on 1-2 selkeää ennakkosuosikkia jatkajille, ja D-lohkossa on sikäli onnellinen tilanne, että yleensä vahvasti esiintyvä Uruguay saattaa jatkoon selvitessään pudottaa kisoista ulos jomman kumman yli-inhokeista eli sopupelaavat mafian näyttelijäkoululaiset tai bussia parkkeeraavat headbutt-lädit. Parasta pelionnea siis vain Uruguaylle ja sensaatiomaista superyllätystä samaan lohkoon vielä Costa Ricallekin.

Näin muuten ei tuolla mitään erityisiä yllätyslohkoja oikein näytä olevan. Portugalille ja Saksalle toivon onnea ja menestystä, ja luulisi kummankin jatkopaikkaan pystyvän vaikka Ghana ja USA tietysti kovan vastuksen voivat antaakin. Myös Espanjan ja Hollannin tilanne näyttää mukavalta, eivätköhän Chile ja Australia jää näiden kahden mahtimaan jalkoihin niin kuin kuuluukin jäädä. Näistä neljästä maasta eli Saksa, Portugali, Espanja ja Hollanti saisi minun puolestani maailmanmestari tullakin.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Vituttaa nuo "anarkistit". Kaverit esiintyi 45-minuuttia ohjelmassakin naamat peitettynä ja nyt ovat riehuneet itsenäisyyspäivän verukkeella pitkin Tamperetta. Luulisi olevan munaa edes näyttää pärstänsä, mutta tuollainen kasvoton toiminta herättää vain sääliä ja epäuskoa. Mistä tällaisia kavereita sikiää?

Jos ei tuollaisen tempauksen yhteydessä / haastattelussa uskalla edes naamaansa näyttää, niin olisi parempi pysyä vain kotona hiljaa ja vetää sitä pillimehua.

Joo ei pitäisi edes antaa palstatilaa tällaisille, mutta ärsyttää tuollainen tekosyyllä höystetty riehuminen ja propaganda.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä pistää vituttamaan tuo roskaväki, joka hakkaa poliiseja ja rikkoo yksityisomaisuutta ja kuvittelee vielä tälle olevan jokin ylevä syy. Jos jotain porukkaa halveksin niin tuota. Ja roskaväki on nimenomaan oikea termi kuvaamaan tuollaista ihmiskuonaa. Roskaväki siis minun kirjoissani kuvaa nimenomaan väkivaltaisesti käyttäytyvää muiden omaisuutta rikkovaa jengiä täysin riippumatta tulotasosta tai puoluekirjasta.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Pro Sports
Kyllä pistää vituttamaan tuo roskaväki, joka hakkaa poliiseja ja rikkoo yksityisomaisuutta ja kuvittelee vielä tälle olevan jokin ylevä syy. Jos jotain porukkaa halveksin niin tuota. Ja roskaväki on nimenomaan oikea termi kuvaamaan tuollaista ihmiskuonaa. Roskaväki siis minun kirjoissani kuvaa nimenomaan väkivaltaisesti käyttäytyvää muiden omaisuutta rikkovaa jengiä täysin riippumatta tulotasosta tai puoluekirjasta.
Samaa olin tänne tulossa kirjoittamaan. Toivottavasti ensi vuonna kyseisiä sankareita olisi vastassa esimerkiksi "vastamielenosoitus". Siinä voisi yhteiskunta kerralla laittaa nämä anarkistit ja muut hihhulit ruotuun.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Vituttaa kyllä -95 MM-sankarin Timo Jutilan puolesta, että miestä yritettiin törkeästi lavastaa syylliseksi Sorsapuiston mielenosotuksiin :(
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Käsittämätöntä väkivaltaa - 15-vuotias raahattiin asuntoon ja pahoinpideltiin | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Mitä vitun vittua? Kuinka saatanan sekaisin jotkut ihmisjätteet voi olla!

Linkki tytön kuvaan Facebookissa. Ei kaikkein herkimmille. Seuraavassa ainakin väitetysti pahoinpidellyn oma kuvaus tapahtumista:

"olin bussi pysäkil sit joku nainen kysyy näiks mihin kaks tyyppii juoksi, osotin suunnan sit se rupee lyömää ja raahaa mut yhtee kämppää.. hakkaa mua siel kaikel mahollisel yks mies 2naista .. ne potki löi kuristi .. yritti viiltää kurkun auki mut otin sen lasin palan pois sen kädestä, sit se mies potkas tai löi mua ni ne luuli et kuolin ja raahas hiuksista ulos ja potki auton alle."

Onneksi tekijät sentään on saatu kiinni. Toivottavasti oikeusjärjestelmä ei tuomiota jaettaessa näytä persettä tuolla pahoinpidellylle. Hiljaiseksi vetää.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Onneksi tekijät sentään on saatu kiinni. Toivottavasti oikeusjärjestelmä ei tuomiota jaettaessa näytä persettä tuolla pahoinpidellylle. Hiljaiseksi vetää.
Eiköhän tuomioksi tule taas 1kk yhdyskuntapalvelua tai korkeintaan vankeutta ja omaisille vittumainen virnistys. Ja vapautumisen jälkeen takaisin huumeiden pariin ja uusimaan tuokin teko... Kuten sanoit, hiljaiseksi vetää. Mistä näitä joelliloja sikiää?
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Mikäs noissa noin yleisesti ottaa kupoliin?

Kun yön yli nukkui, niin eivät nuo enää niin kamalilta tunnu. Ihan kelpo lohkot oikeastaan. Ranskan arpaonni tosin ottaa edelleen aivoon.

Ehkä tuossa vain pännii se tosiseikka, että varsinaisia yllättäjämaita ei kisoissa nähdä ja siksipä selkeitä altavastaajia ei päässyt jännittämään. Islanti muuten olisi avausottelussa, jos olisi onnistunut kampeamaan Kroatian. Mutta pelillisesti oikeat joukkueet ovat kisoissa. Pakko se on kai todeta.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kun yön yli nukkui, niin eivät nuo enää niin kamalilta tunnu. Ihan kelpo lohkot oikeastaan. Ranskan arpaonni tosin ottaa edelleen aivoon.

Ehkä tuossa vain pännii se tosiseikka, että varsinaisia yllättäjämaita ei kisoissa nähdä ja siksipä selkeitä altavastaajia ei päässyt jännittämään. Islanti muuten olisi avausottelussa, jos olisi onnistunut kampeamaan Kroatian. Mutta pelillisesti oikeat joukkueet ovat kisoissa. Pakko se on kai todeta.

Helppo lohko Ranskalla tosiaan on, mikä on valitettavaa, mutta toisaalta eiköhän joukkueelle käy jatkopeleissä kylmät jos oikeus tapahtuu.

MM-kisojen yleinen ongelma on se, että eri maanosien joukkuemäärät eivät ole tasapainossa ja Euroopasta tulee liian vähän maita. Afrikasta saisi karsia joukkueen tai pari, ja vähän turhan helposti jostain Australiasta aina kisoihin ponkaistaan.

Euroopan karsintapelien jatkokarsinnassa on mielestäni yksi räikeä vika, mikä aiheuttaa ihan oikeaa vitutusta eli se, että jatkokarsintaparit arvotaan sen sijaan, että joukkueet sijoitettaisiin FIFA-rankingin mukaisesti ottelupareihin. Onhan se nyt helvetin vääryys, että Ruotsi ja Portugali arvottiin vastakkain kun muina ottelupareina oli esim. Islanti-Kroatia.

FIFA-rankingin merkitystä saisi korostaa, jotta sillä olisi joku muukin merkitys kuin seremoniallinen merkitys. Tämä kannustaisi enemmän voittamaan ja korottamaan FIFA-rankingia, jos paremmalla rankkauksella saisi vähän helpomman vastustajan jatkokarsintapeleihin. Kyllä Ruotsikin olisi sellainen joukkue, joka olisi ollut MM-kisoihin kuulunut ihan Zlataninkin takia, mutta minkäs teet, kun kaksi huippumaata arvotaan vastakkain jatkokarsinnoissa.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Euroopan karsintapelien jatkokarsinnassa on mielestäni yksi räikeä vika, mikä aiheuttaa ihan oikeaa vitutusta eli se, että jatkokarsintaparit arvotaan sen sijaan, että joukkueet sijoitettaisiin FIFA-rankingin mukaisesti ottelupareihin. Onhan se nyt helvetin vääryys, että Ruotsi ja Portugali arvottiin vastakkain kun muina ottelupareina oli esim. Islanti-Kroatia.

FIFA-rankingin merkitystä saisi korostaa, jotta sillä olisi joku muukin merkitys kuin seremoniallinen merkitys. Tämä kannustaisi enemmän voittamaan ja korottamaan FIFA-rankingia, jos paremmalla rankkauksella saisi vähän helpomman vastustajan jatkokarsintapeleihin. Kyllä Ruotsikin olisi sellainen joukkue, joka olisi ollut MM-kisoihin kuulunut ihan Zlataninkin takia, mutta minkäs teet, kun kaksi huippumaata arvotaan vastakkain jatkokarsinnoissa.

Tavallaan samaa mieltä, mutta tuo FIFA-ranking on myös niin epälooginen systeemi, että aika paljon valituksia tuollaisestakin systeemistä tulisi.
Ensiksi ranking muuten kuntoon, sitten olisin mahdollisesti tuon kannalla. Toki oman lisämausteensa arvontasysteemi tuo mukanaan, mutta ehkä urheilulliset perusteet pitäisi mennä edelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös