Vitutusketju

  • 10 549 484
  • 56 138

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vituttaa Talvivaaran kaivos. Liatkaa paikkoja vielä vähän enemmän?! Toivottavasti koko putiikille menisi lappu luukulle, saatana.

Tuo sen verran työpaikkoja tuonne "nälkämaahan" ja myös isolle säteelle ympäryskuntiinkin, että ei kyllä mikään hyvä vaihtoehto olisi tuokaan.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Tuo sen verran työpaikkoja tuonne "nälkämaahan" ja myös isolle säteelle ympäryskuntiinkin, että ei kyllä mikään hyvä vaihtoehto olisi tuokaan.

Tosi on, mutta työllistävä vaikutus ei ole mikään hyväksyttävä tekosyy saastuttaa ympäristöä. Nytkin kyseisen puulaakin ympäristöstä on löytynyt kymmeniä kuolleita vesilintuja, terve meininki. Oikeastaan ei rehellisesti kiinnosta pätkääkään, että meneekö nälkämaalaisilta duunit vai ei, jos meininki jatkuu samana.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Vituttaa Talvivaaran kaivos.

Sama.

Eräs sukulainen tuolla työskentelee ja jutut ko. lafkan toimintatavoista ovat sitä luokkaa, että viimeeksi kun enemmän sukua oli koolla, niin setä mm. vinkkasi, että kannattaa pitää tuollaiset jutut poissa esim. yöelämästä, jos et halua iltapäivälehtiin.

Oman alueen oksaahan tuolla sahataan, koska vaikutukset toiseen suureen työllistäjään eli Vuokatin alueen matkailuun ovat kaikkea muuta kuin positiivisia. Tuota imagoa ollaan luotu se >20 vuotta ja nyt yksittäinen toimija vetää maton alta. Mahtanee olla asiaa tähän ketjuun... .. .
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tosi on, mutta työllistävä vaikutus ei ole mikään hyväksyttävä tekosyy saastuttaa ympäristöä.

En sitä sanonutkaan. Mutta en tosiaan näe hyvänä vaihtoehtona sitäkään että aletaan vaatimaan heti koko lafkan sulkemista, siitä kun kuitenkin on seurannut näille kuoleville seuduille paljon hyvääkin. Kaivosyhtiötä pitää vaatia muuttamaan noita kyseenalaisia toimintatapojaan ja panostamaan enemmän ympäristönsuojeluun, mutta koko toiminnan sulkeminen ei ole minusta kenenkään etu.
 

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli kyllä eilen niin paska ilta/yö, etten lähde tänään kotoa yhtään minnekkään. Vitun Rauma ja vitun vappu.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Eilen vitutti ja tänään vituttaa vielä enemmän. Vittu sentään. Vituttanee vielä pari päivää.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Voisi tämä selkäsärky poistua taas vähän vauhdikkaammin. Itseaiheutettua se toki on, mutta vituttaa se silti.
 

Ruutu8

Jäsen
Vituttaa radiomainokset entistä enemmän!

Välillä duunista kotiin ajaessa haluaisi kuunnella näiltä "perusradiokanavilta" pari biisiä päivän piristykseksi, mutta mainoksia mainoksien perään!! (mulle riittää siis ihan peruspoppi/rokki, mitä näiltä kanavilta nyt olettaa tulevan)

Tai sitten jankataan kanavan nimeä joka ainoassa väli-insertissä "NRJ, Energy, Änärjiitä, Voice, Kuuntelet Voicea, Suomipop, Radio Suomipop, Rock, Radio Rock, rockrockrock jne...".

Kuunteleeko joku näitä mainoskanavia päivittäin ja esimerkiksi duunissa niin, että radio on auki koko päivän ajan? Turtuuko niihin mainoksii, vai eikö enää kiinnitä mitään huomiota?

Itse näen aina punaista kun jokaisen biisin jälkeen tulee se 3 - 5 min hassunhauskoja mainoksia tai sitten jankataan kanavan nimeä..
 
Viimeksi muokattu:

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Kuunteleeko joku näitä mainoskanavia päivittäin ja esimerkiksi duunissa niin, että radio on auki koko päivän ajan? Turtuuko niihin mainoksii, vai eikö enää kiinnitä mitään huomiota?

Itse ainakin onnistun suht helposti turtumaan mainoksiin ja paskaan musiikkiin. Vähän aikaa sitten kuuntelin puoliksi pakosta nrj:tä neljänä päivänä peräkkäin useita tunteja päivässä. Kuulin jopa Cheekin sokka irti- levyn mainoksen kymmeniä kertoja ja itse biisinkin useempaan otteeseen ja mielenterveys kesti sen.

Yleensä kuuntelen Radio Jkl:lää (käytännössä Radio City paikallisvaikutteilla), eikä sieltä tuu niin ärsyttäviä mainoksia, että tekis pahaa kuunnella, eikä ne mainoskatkot kovin montaa minuuttia kestä. Ehkä mulla on keskivertoa parempi paskan sietokyky ja annan helposti mainosten mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ilman, että sen enempää kiinnitän niihin huomiota.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Radiomainokset vielä kestää, paitsi tietenkin niitä kaikkein ärsyttävimpiä, jotka saavat aikaan ns. oksennusreaktion. Mutta siis noin yleisesti ottaen ne ymmärtää, koska kai niiden radioasemienkin jostain pitää kaivaa rahaa. Mutta niillä studio"hassutteluilla" ei ole mitään sijaa radiossa. Uutiset, urheiluselostukset ja asiakeskustelut ymmärrän, mutta tuo älytön paskanjauhanta, mitä jotkut NRJ:n ym. juontajat harjoittavat, on aivan kuuntelukelvotonta. Aivan turhaa, ja pistää vain vituttamaan. "Hauskat" jutut, jotka on oikeasti hauskoja noin kerran tuhannesta.
 

Ruutu8

Jäsen
Mutta niillä studio"hassutteluilla" ei ole mitään sijaa radiossa. Uutiset, urheiluselostukset ja asiakeskustelut ymmärrän, mutta tuo älytön paskanjauhanta, mitä jotkut NRJ:n ym. juontajat harjoittavat, on aivan kuuntelukelvotonta.
Allekirjoitan tämän täysin.

Jos ei vielä jokaisen biisin väliin tungetut mainokset ja kanavan nimen toistaminen saa laittamaan radiota kiinni, niin viimeistään nämä rennekorppilat ja muut nasaaliäänet. Kai näitä sitten joku oikeasti kuuntelee/seuraa/soittelee lähetyksiin, koska saavat jatkaa vuodesta toiseen.

SuomiPopin aamua tuli kuunneltua säännöllisesti Kuningas-Jaajon aikana, mutta se on toinen juttu. Siellähän taitaa nykyään olla Kataja & Eerikäinen, joten varmaan hassunhauska hassuttelu myös toimii siellä nykyään NRJ:n, Voicen ja muiden paskakanavien tapaan... Millaista juttua muuten tuolta SuomiPopilta tulee nykyään aamuisin, onko joku kuunnellut juontoja yli viittä sekuntia?
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Lokit, nuo lentävät rotat. Varsinkin pesimäaikana on taas odotettavissa paskaa taivaalta, infernaalista rääkymistä ja syöksyilyjä pään vierestä kuorrutettuna paskalla. Kaiken huippuna välillä näkee joidenkin vitun idioottien ruokkivan näitä paskalintuja. Yleensä asialla on varmasti hyvää tarkoittava, elämäänsä sisältöä kaipaava mummeli, mutta eivätkö nämä pässit tajua mitä siitä seuraa, kun lokeille syötetään pelkkiä pullanmuruja?

Lentokyvyttömyyttä.

Ai joo, sehän taitaakin olla vain hyvä asia. Pesimäaikaa odotellessa.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Flunssa iskemässä ja lauantaina piti juosta ennätys hcr:ssä. Ja vitut.
 

LannyMc

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voi vittujen vittu, ei sitten tehdä sitä tenttiä! Jouduin turhaan ajelee eestaas kaupunkia kaverin "varmojen" tietojen pohjalta, vaikka aluksi olin oikeassa paikassa ja hyvissä ajoin. Myöhästyminen tentistä siis tosiasia ja vituttaa aika tolkusti. Viimenen kerta saatana kun kuuntelen kenenkään luotettavia ohjeita tentin pitopaikasta.

Vittu kun naksuu päässä!
 
Kaksi kysymystä, koska minä en ymmärrä pankkiasioista tai rahan sähköisestä liikkeestä kuin hieman eli vähän:

1. Pomo sanoo laittaneensa palkat maksuun perjantaina 27.4. Tänään, torstaina 3.5., tilillä ei edelleenkään näy yhtään mitään palkkaan viittaavaakaan. Kumpi kusettaa, pankki vai pomo?

2. Pomo sanoo maksaneensa palkan lauantaina 28.1. Rahat ovat tilillä keskiviikkona 1.2. Tilisiirron tarkempi tarkastelu kertoo maksupäiväksi keskiviikon 31.1. Onko siirto tällöin tapahtunut pomon väittämän mukaisesti vai kertooko nettipankin päivämäärä todellisen maksupäivän, eli kumpi kusettaa, pankki vai pomo?

Kiitos!
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
.... kumpi kusettaa, pankki vai pomo?

Kiitos!

Pankki aivan selvästi. Ehdotan välitöntä pankin vaihtoa.

Itseäni vituttaa se, että on jo toukokuu ja istun vielä koululla tekemässä lopputyötä. Vittu, pitäisi olla jo kaukana tästä saatanan kiroamasta oppilaitoksesta. Onneksi tällä viikolla pitäisi saada eepos jätettyä tarkistukseen ja paperit käsiin parin viikon päästä. Vittu, että hajoaa pää tähän lopputyöhön. Imekää sykkivää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös