Vitutusketju

  • 10 550 596
  • 56 138

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Vähissä ovat vitutuksen aiheet, kun tästäkin pitää marmattaa, mutta jostain sitä pitää voimaa loppuviikolle repiä.

Jatketaan vielä TV-asioilla, kun sopivasti taustalla maikkarilla pyörii taas joku onneton sisustusohjelma. Eikö niitä ja kokkausohjelmia nyt perkele ole jo tarpeeksi? Lauantai- ja sunnuntai-aamupäivisin ei tarvitse edes tööttiä avata, kun joka kanavalla on joku salkkaritähtenä kannuksensa ansainnut muka-sisustussuunnittelija laittamassa jonkun miljonäärimogulin tenavan puolen miljoonan opiskelijaboksia kuosiin.

Ja jos vahingossa sattuukin, että juuri sillä hetkellä ei sisusteta, niin sitten kanavalla flambeerataan jotain emun poskipäätä tryffelikastikkeessa ja lyödään tapiksi sellaiset mausteet, joita ei Suomesta edes saa.

Tekisi melkein mieli sanoa, että tulisi jo lama, laittaisi väkeä taas vähän polvilleen ja korjaisi samalla nämä saatanan liihotusohjelmat pois kanavilta. Eihän noilla ole paskankaan arvoa 95%:lle ihmisistä! Alkavat vaan vituttamaan tavallista tallaajaa, jonka oman kämpän arvo on samaa luokkaa kuin Innon laittaman parvekkeenkaiteen.

Siitä tulikin mieleen, että Radio Rockille soitti tänään aamulla loistava jamppa, joka ihmetteli nykyrakentamista suurin piirtein sanoilla: "Jengi rakennuttaa puolen miljoonan asuntoja ja ovat jotain vitun pleikkarimyyjiä." En olisi osannut itse paremmin sanoa. Taitaa taas lähiaikoina vähän napsahdella siellä sun täällä...

Tulipa sekavaa ja loppuosa taisi tulla jo väärään ketjuunkin.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Iso vitun haistatus Ässille.

Eipä ole hetkeen vituttanut mikään niin kuin Ässät nyt. Tappioihin on jo tottunut, mutta sillä tasurilla nyt olisi saanut rapiat 300€ pitkästävedosta, kun muut pelit natsasi. Jumalauta 11 sekuntia olisi tarvinnut pelata, mutta ei vaan apinalauma viitti.

Kiitoksia vitusti sille surkimukselle, joka ei osannut pelata Enlundin mailaa pois, vaan hyväili tämän persettä maalin edessä. En katsonut kuka oli, mutta ei ainakaan Pasi Peltonen, koska kyseinen vätys istui jäähyllä tapansa mukaan viimeiset minuutit.

Iso vitutus on päällä nyt.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Siivu-Leevistä tuli mieleen nuo Jimin sisustus/rakentaja-arska-ohjelmat. Vituttaahan tosiaan välillä tuokin anti. Muistan aluksi katsoneeni ihan mielenkiinnolla pari ekaa ohjelmaa. Ei ihan vastannut odotuksia, joten seuraavana päivänä telkkari auki samaan aikaan.

Ja eikös sieltä saatana tule se IHAN sama mursuviiksi jauhamassa sitä samaa paskaa jostain vitun leipäveitsitelineen rakentamisesta ihan DIY-tyyliin ja jos nyt et vielä jannu kaikkea tajunnu niin katso diiaivainetvörkdatkam.

Pakkoko niitä uusintoja on sitten hakata peräkkäisille päiville? Näyttäisi sitten kaikki alta pois, niin osais uusintojen alkaessa jättää kaikki väliin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt täytyy suorittaa spontaani avautuminen Vitutusketjuun. Vaikkei vallitsevalle säätilalle voi yhtään mitään, niin ainakin se vituttaa ihan suunnattomasti. Vettä vihmoo alas kovan ja puuskaisen tuulen säestyksellä. Ilma on muutenkin kuin lokakuussa keskimäärin. Yhtä hyvin voisi olla pikku pakkaset, valkea hanki ja hieno ulkoilusää. Mutta vitut. Vaikka vuoden pimein aika on jo ohi, tällaiset lumettomat "talvi-ilmat" synkistävät edelleen kaamosmasennukseen taipuvaista mieltäni. Vittu!
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Tein sitten maankuulua pitsaani ja ryhtyessäni nauttimaan työn hedelmiä, saatoin todeta jauhelihan olleen parhaat päivänsä nähnyt. Pellillinen ruokaa hukkaan ja maha ympäri. Perse.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Nyt täytyy suorittaa spontaani avautuminen Vitutusketjuun. Vaikkei vallitsevalle säätilalle voi yhtään mitään, niin ainakin se vituttaa ihan suunnattomasti.

Tämä todellakin vituttaa suunnattomasti. Etelä-Suomessa ei enää ole sellaista vuodenaikaa kuin talvi. Vittu, ei ole talvea! Kohta ei ole talviurheilua, kuten jääkiekkoa. Missä skidit enää pelaavat lätkää? Ei vittu missään. Liityt joukkueeseen ja olet muutamassa ohjatussa harjoituksessa viikossa. Eihän se riitä. Vittu, ennen skulattiin lätkää aamusta iltaan ulkojäillä. No, ehkä meillä on jatkossa hyviä salibandyn pelaajia. Vittu, mikä lohtu.

Voi perkele, että tämä vituttaa. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän kaikki synkkyys muutenkin harmittaa. Nykyisin saa puoli vuotta kärsiä näistä synkistä vesisateista. Saatana!

Jumalauta, minä muuta Lappiin, kun siellä sentään on vielä talvi. Tosin sielläkin on lauhaa, mutta vielä toistaiseksi lunta.

Maailmanloppu tässä taitaa olla tulossa näillä säämuutoksilla. Vittu!
 
Biojätepussit. Perkeles. Joka kerta kun nostan sen täyden biojätepussin ulos pönikästään, on se revennyt. Joka kerta. Ilmeisesti kananmunankuoret repii sen. Täytynee varmaan alkaa vuoraamaan reunat banaaninkuorilla.
No sittenpä vielä oli kissanjätöspussikin repaleinen, kun sen nostin purnukastaan. On se kumma, kun eivät saa niistä kestävempiä.
 

käki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Biojätepussit. Perkeles. Joka kerta kun nostan sen täyden biojätepussin ulos pönikästään, on se revennyt. Joka kerta. Ilmeisesti kananmunankuoret repii sen. Täytynee varmaan alkaa vuoraamaan reunat banaaninkuorilla.
No sittenpä vielä oli kissanjätöspussikin repaleinen, kun sen nostin purnukastaan. On se kumma, kun eivät saa niistä kestävempiä.


Tukku on ilmeisesti tilannut valmistajalta hajoavia pusseja, eikä valmistaja ole ymmärtänyt että nyt tarkoitetaan maatuvia...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tein sitten maankuulua pitsaani ja ryhtyessäni nauttimaan työn hedelmiä, saatoin todeta jauhelihan olleen parhaat päivänsä nähnyt. Pellillinen ruokaa hukkaan ja maha ympäri. Perse.
Ihme kermaperse. Ihan normaali pepe-pizza roskikseen.
 

M10

Jäsen
Vituttaa Dallas-organisaation perseily. Joukkue kaipaa kiekollista taitoa, jota Iowassa olisi saatavilla (Petersen, Sertich, Pushkarev, Lindgren, jopa Neil). Vielä mitä. Dallas nostaa kaikista ihmisistä B.J Crombeenin ylös samalla, kun joukkueessa on jo fyysisiä kouhottaja-laitureita ihan tarpeeksi.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Mikkelistä löytynyt ruumis ja takana olllut sekopää. Mikkeliläisen veljessarjan vanhin, joka iski nyt kolmannen kerran, aikaisempia uhreja avovaimo ja äiti. Nuorin vellos istuu muuten elinkautista.

Uhri hehkutti rakkauttaan sekopäähän tuolla suomi24-palstalla vielä keväällä.

Kolme veljestä ja kaikki tulivat tutuiksi myös työn puolesta, sillä kun joku vellos astui kauppaan ties kohta alkavan tapahtua..

Jokohan tää pysyis lukkojen takana..
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Vitun liigapörssi!

Olkoon vaan mitätön vitutuksen aihe mut vituttaa silti.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vituttaa Eepin loukkaantuminen. Näinköhän tulee sittenkään tonni täyteen, ainakaan tällä kaudella? Ja kun vielä kyseessä on Lukon tämän hetken paras pakki niin eipä sekään juuri vitutusta helpota.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jokohan tää pysyis lukkojen takana..
Todennäköisesti tämä hullu saa ehdonalaista ja vieläpä korvauksia henkisistä kivuista tms. Sellainen on tämän pumpulimaan lainsäädäntö.
Näissä tapauksissa tulee ihan kateelliseksi joidenkin arabimaiden lainsäädännöille hullujen suhteen.

...............................
Lukon loukkaantumissuma vituttaa aika paljon ja siihen päälle seurajohto, joilla munan tilalla on varmasti pillu. Voi vittu!

edit..virhe postauksessa
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa Bluesin loukkaantumiset. Ne on ihan uskomattomia. Joillakin jengeillä ei ole yhtään ainutta. Miks meille kaikki? Viekää nyt tuhkatki vielä pesästä.

Tässä se vitun kotietu hävitään. Tack och adjö.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Joo nyt pitää vittu yhtyä edelliseen puhujaan. MIKÄ VITTU SIINÄ ON??? HÄH? KERTOKAA JOKU, ETTÄ MIKSI VITUSSA BLUESILLE KÄY NÄIN JOKA SAATANAN VITUN VUOSI. HAISTAKAA PITKÄ VITTU TE, JOTKA KÄYTTE HEITTÄMÄÄN TÄN JÄLKEEN, ETTÄ "VITTU MEILLÄ ON HYVÄ TREENIOHJELMA". SIINÄ VAIHEESSA KU TREENAATTE PEUKALON LUUN KESTÄVYYTTÄ JA ONNISTUTTE SIINÄ, KERTOKAA ASIASTA MULLE.

VOI VITTU.

VITTU SAATANA.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Näin "saipalaisena" voisin tähän nyt lohkaista, että sattuu sitä näemmä paremmissakin piireissä. :D Meille ne tais suurimmilta osin kusta säälipaikan, mikähän teitä odottaa. :/
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Eikö me nyt jumalauta olla tarpeeksi saatu jo siipeemme?! Iso Erik sairastuvalla ja se tonnikin taitaa jäädä puhkaisematta, kun kaveria ei ens kaudella enää kettu-paidassa nähdä. Voi perkele, että vituttaa. Ukkoja on sairastuvalla, kuin vittu talvisodassa oltais. Sairasta touhua. Voi saatana.

edit: Ja kaikki pluusilaiset...ulululu..kenelläköhän tässä on ykkös ja kakkoskenttä paskana, niin, kysyn vaan?!
 

Bandana

Jäsen
Bluesin ja miksei myös muidenkin joukkueiden loukkaantumistilanteista voisi kirjoitella vaikka mitä, mutta itseäni vituttaa tällä hetkellä eniten iltapäivälehtien suhtautuminen tähän tulevaan Viimeiset sanani -dokumenttisarjaan.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1476930

Siis mitä vittua nyt taas, Ilta-Sanomat ja Iltalehti? Tahallaanko siellä ymmärretään väärin ohjelman idea? Luulevatko iltapäivälehdet ja 87-vuotias Hilkka, että ohjelmassa kuvausryhmä tunkee kuolemaa tekevän sängyn ääreen ja toimittaja työntää mikrofonia kuolevan kitalakeen: "What do you think the next happen now? Are you going to die?"

Ohjelmahan nimenomaan päinvastoin, kuten on korostettu, perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja dokumentaarisuuteen, jossa mennään täysin kuolevan ihmisen ehtojen ja toiveiden mukaan. Mielestäni kyseessä on varsin mielenkiintoinen ja hieno idea dokumenttisarjalle. Oman lisänsä tuo varmasti se, että kohteet eivät ole ainakaan kaikki mitään vanhuksia, vaan myös nuorempaa sukupolvea. Mielenkiintoista nähdä sitä ajatusmaailmaa ja suhtautumista mikä siellä on.

Siinä suhteessa näiden Hilkkojen "Eikö ihmisillä ole enää mitään yksityisyyttä?" -kommentit ovat täyttä idiotismia.

Miksi iltapäivälehdillä on hirveä tarve aina mollata yleisesti hyväksi todettuja, hillittyjä ja asiallisia suomalaisia suuryhtiöitä, kuten esimerkiksi juuri YLE sekä Finnair, joita aina tilaisuuden tullen pommitetaan?
 

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
Bandanalle

Mulla olis lääke tuohon vitutukseen, nimittäin se, että jätä lukematta iltapäivälehtien lööpit, saati koko paskajulkaisuja. Niiden olemassolon tarkoitus kun on vain lehden myynti ja provosointi. Uutisarvo kumpaisenkin lehden sisällöllä lähenee nollaa.

Itse vältän vilkaisemastakin ko. julkaisuja tahi niiden lööppejä ja olen tehnyt niin jo pitkän aikaa, ja ainakin jotkin vitutuksen aiheet ovat pysyneet syrjässä. Tämä ei todellakaan sitten ole tarkoitettu, että olisit vitutuksessasi jotenkin väärässä =).

Oma vitutuksen aihe on (avo)vaimo, joka taas löysi mun tehneen jonkin älyttömän mokan, josta voi murjottaa. Vaikka olin duunissa. En siis lähelläkään kotia, saati häntä.
 
Viimeksi muokattu:

Wesku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi vitunsaatanan pillun repaleet, perkele.

Hiekkatiellä(omalla) noussut keskiosa oudosti(auraus?) ja siinä sivussa näköjään myös mojovan kokoinen kivi. Tänä aamuna se sitten tömähti auton pohjaan ja öljyt pihalle. Saatana!!

Hinurilla vaan korjaamolle ja kohtahan se päivä pelastuu lopullisesti kun selviää korjauskulujen sietämätön edullisuus.

Tipattoman tammikuun jatko on tänään vahvassa harkinnassa, samoin kuin ison tapsan osto. On niitä nyt himassa ihan hyviäkin aineita, mutta tällaiseen vitutukseen luulen tapsan olevan passeli vaihtoehto. Ei meinaa veri kiertää, kun niin vituttaa, perkele !!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös