Vitutusketju

  • 10 567 628
  • 56 146
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Voi vittu että vituttaa niin vitun vitusti taas.. Jos homma kaatuu tähän puppelointiin niin ei vittu. Miksi vitussa pitää olla tälläinen saatananmoinen nynny? Vittu.

Ulos en uskalla talosta lähteä, kun varmaan repisin ensimmäiseltä vastaantulijalta pään vittuun. Voi saatana.
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Edellisyönä näin unta, jossa yksi kissoistani oli jäänyt auton alle ja kuollut. Heräsin hirveässä paniikissa, ja tajusin onneksi nähneeni painajaista.

Tänä aamuna äiti laittoi tekstiviestin, että vanhin kissa on kuolleena keittiön matolla. Sain tuon kissan sen ollessa pikkuinen pentu, 16 vuotta sitten, kun muutimme omakotitaloon, ja nyt, viikko siitä, kun muutin pos kotoa, kissa otti ja kuoli. On aika surullinen olo.
 

TeeVee

Jäsen
Siirsin litran vetoista vesipulloa, etten vahingossa kaataisi sitä. Pari minuuttia myöhemmin pieni kosketus ja... !!!
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
MP. Sinne lähdettiin Kakkoseen.

Lämmin kiitos Matti Kuituselle loistavasti sujuneesta pelastusyrityksestä! Kaksi kertaa on sama mies pudottanut Mikkelin edustusjalkapallon Kakkoseen.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Wilzu kirjoitti:
MP. Sinne lähdettiin Kakkoseen.

Lämmin kiitos Matti Kuituselle loistavasti sujuneesta pelastusyrityksestä! Kaksi kertaa on sama mies pudottanut Mikkelin edustusjalkapallon Kakkoseen.

Niinpä! Matti Kuitunen voisi vaikka julkistaa kirjan -hyvät tekoni mikkeliläiselle jalkapallolle-. Kirjasta tuskin voitaneen puhua, A4 rittää jossa on yksi lause. Se hyvä teko on kun teki maalin Kumua vastaan SM-sarjassa vuonna 1990.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Ketonen ja Myllyrinne. Varsinkin ne mainokset, kun niitä pitää vielä näyttää joka vitun mainoskatkoissa. Saatana että vituttaa!
 

J.Petke

Jäsen
Minua vituttaa täällä Jatkoajassa se, että mitään joukkuetta ei saa arvostella ilman että heti on joku kitisemässä "te ootte paljo huanompii". Aina pitää keksiä joku mistä toi toista morkata ja vittuilla. Kaiken tämän huipentuma on Ässät-Lukko väännöt joka ketjussa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tällä hetkellä vituttaa tosikot. Kaikki ne, jotka tunnistaa itsensä tosikoksi, niin yrittäkää ottaa rennommin.

Olenko nyt tosikko, kun en osaa ottaa tosikoita rennommin?
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Polvet vihottelee jo toista viikkoa ja sekos vituttaa. Ymparilla olevat lihakset on kai siina jamassa, etta polvet rasittuu liikaa esim pelatessa. Pitais rynnata hierojan ja fysion pakeille, ko vaan kerkeis...

Nyt saan tosin taas jo vasemman jalan suoraksi, mika oli mahdotonta lauantaihin asti, notta kya taa tasta taas. Notta muistakaahan nuoret: elama on ohi 39 vuotiaana. Tasta se ei ole kun alamakea, rollaattorilla.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Voitteko vittu ettiä search toiminolla oman opiskelijaketjun ja jos semmoista ei löydy niin perustaa omansa, prkl.
Vituttaa vetää kolme kuuden päivän työviikkoa putkeen. Noh ehkäpä lämmöllä muistelen työvuoroja lokakuun lopussa Saksassa ollessani. Tällähetkellä vaan kyrpii jatkuva duunissa oleminen.
 

Mikko-86

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olin sitten lähdössä perjantaina töihin niin oli erittäin iloinen yllätys, kun huomasin että joku kusipää oli murtautunut autoon ja vienyt soittimen, onneksi ei tajunnu viedä takarontista mitään. Oli samana yönä tosin lähtenyt soittimet samalta parkkipaikalta myös 3 muusta autosta. Säälittävää porukkaa.
 

Pataprinsessa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vituttaa. Ässät tulee tänään Kuopioon ja oon menossa kattomaan peliä (tämä tietystikään ei vituta). Mutta mitä tajusinkaan tässä iltapäivällä. Ässä-lippuni on kotona (siis Köyliössä) ja nyt joudun Kalpa-fanien keskelle ilman mitään "ylivoimaa". Yhden tytön ääni kun ei hallissa paljon kuulu.
 

Isorumailkeä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anonyymit kotikiusatut
On tämä ihmisen elo hullua... Äsken kävin paukuttelemassa henkseleitäni onnellisuusketjussa saamastani palkankorotuksesta, kun toisaalta vituttaa sillälailla sopivasti, kun palkanlaskija sanoi, että verokarhu haukkaa puolet korotuksesta. Hyvä meininki...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Tuli sitten duuniin lähtiessä räpsittyä ristirivi illan kierrokselle ja kerroinkin kohosi mukavasti 1700 pintaan, mutta nyt kieltämättä vituttaa vallan vitusti.
Yksi idän perseistä saatana.
 

scholl

Jäsen
Kohta äänestän Porttilaa vaaleissa. Yhden norjalaisen mul**n paskanpuhumisen takia jäi nyt katetta saamatta yhden bentleyn verran. Joo ei vituta!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa nuo tollot ihmiset, joilla on olevinaan niin kiire lähijunaan, että pitää sinne yrittää tunkea sisään, kun ulos on vielä tulossa ihmisiä. Teki mieli räyhätä tänään muutamille sellaisille. Onneksi jäi, olisi nimittäin voinut tulla tylyä puhetta.
 

scholl

Jäsen
Vituttaa tuo hakutoiminnon 30 sekunnin karenssi. Todella urpoa, jos kirjoittaa väärin tai jos ei hakutulokset tyydytä, odottaa sitten taas 30 sekuntia ennen kuin hakee uudelleen. Siinä tuhrautuu helposti 5-10 minuuttia, kun etsii jotain unohduksiin mennyttä ketjua, minkä otsikkoa ei ihan tarkkaan muista.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei vituta mutta ottaa päähän kun ei niin millään onnistu netistä tilaaminen kun jokaisessa paikassa tulee e-mailiin ilmoitus tilauksen jälkeen ettei tuotetta voida toimitaa koska on ongelmia kortin kanssa. Eipä siinä mitään mutta kun eilen marssin pankkiin ja siellä tarkistettiin asia niin kaiken pitäisi olla kunnossa joten siltä suunnalta ei pitäisi olla ongelmia tuotteiden tilaamisen kanssa. Tänään vieläpä soitin as.palveluun varmistaakseni ettei todellakaan ole mitään ongelmaa esim. verkkotoiminnoissa mutta eipä vaan ole.

Sanoisin, että haistakoot pitkät play.com:issa ja amazon.co.uk:ssa. En olisikaan halunnut ostaa teiltä mitään...

vlad.
 

Rinoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
vlad kirjoitti:
Ei vituta mutta ottaa päähän kun ei niin millään onnistu netistä tilaaminen kun jokaisessa paikassa tulee e-mailiin ilmoitus tilauksen jälkeen ettei tuotetta voida toimitaa koska on ongelmia kortin kanssa.
Oletko esim Play.com:lta tarkistanut mikä heillä mättää ? Joskushan noissa korttiostoissa on ainakin heillä ollut jtn häikkää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös