Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 892 669
  • 13 881

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En haluaisi pilata toivoasi, mutta jos johtoportaaseen ei tehdä muutoksia, epäilen suuresti että mikään tulee muuttumaan.
Nämä TPS:n johtajat on vaan niin v.tun kalliita miehiä TPS organisaatiolle päätöksineen ja linjauksineen. Jos muutosta ei tule niin sitten voi pönkän laittaa TPS:n ovelle. Vuosittain panostetaan isosti mutta halli vaan tyhjenee katsojista. Luulisi että isommat sponsorit/tukijat jo vaatii muutosta tai muuten nekin rupeaa kaikkoamaan. TPS on saanut niin paljon negatiivista uutisointia tämänkauden aikana että haluaako tukijat olla mukana perseilyssä ? Minä ainakin miettisin kaksikertaa jos olisin tai yritykseni olisi joku sponsori että lähtisinkö mukaan.
 

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
EHT höntsäpelit. Jälleen siellä on loukkaantunut HPK:n Nikkilä ja nyt Pajuniemi. Miksi vitussa näitä turnauksia edes järjestetään?

Aivan turha syyttää EHT:tä tai Leijonia tästä. Aivan täysin Pajuniemen omaan piikkiin menee tämä.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Tähän tämä lätkä on mennyt. Pelaajat eivät fysiikaltaan ole enää niinkuin peli vaatii.. Heikot loukkaantuu ja tepsin lammaslauma muutenkaan pysy pystyssä. Aina nurin taklauksissa ja kanppailutilanteissa. Liigassa näitä mikkihiiriä hyysätään antamalla taklaajille pitkiä pelikieltoja.. mikään muu ei oo muuttunut muutakuin fysiikka mikkihiirimäisemmäksi..
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei voi kun hämmästellä tällaisia kommentteja. Tepsin pelaaja loukkaantuu aivan turhanpäiväisessä läpsyttelyssä ja sekin on pelaajan fysiikan syytä. Olisko oikea syyllinen kuitenkin kansainvälisessä jääkiekkoliitossa jonka rahanahneuden vuoksi tällaisia pelejä pelataan kesken kauden kun muutenkin pelaajat ovat jo runsaiden pelimäärien vuoksi loukkaantumisalttiita kuten on viime aikojen kokoonpanoista liigassa näkynyt.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Vituttaa nämä höntsäturnaukset.

Tämä on jääkiekkoa johon kuuluu aika oleellisena osana loukkaantumiset. Pajuniemi olisi varmaan pelannut jotain muuta peliä jos ei olisi ollut maajoukkuepelejä ja voinut loukkaantua siellä.

Tässä "höntsäturnauksessa" nähtiin erittäin hyviä pelaajia ympäri Eurooppaa. Se on todella iso juttu monen uralla päästä pelaamaan maajoukkueeseen. Iso palkinto pitkään tehdystä hyvästä työstä.

Kannattaa "alentua korokkeella" ja vaikka katsoa näitäkin pelejä. Taso on huomattavasti liigaa parempi.

Jokainen jääkiekon ystävä voisi ottaa vähän itseään niskasta kiinni ja osoittaa arvostusta oman maan maajoukkuepeleille, vaikkei malttaisi odottaa tiistai-illan SaiPa ottelua.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Täytyy itsekin huudella vieraisiin pöytiin ja ihmetellä tätä itkemistä täällä. Ymmärrän kyllä itsekin intohimoisena jääkiekon seuraajana ja kannattajana, että tunteet kiehahtaa vastoinkäymisten kohdatessa. Kannattajien pitäisi silti tuntea ylpeyttä, että omia äijiä valitaan EHT-turnauksiin. Jotain ollaan silloin tehty oikein.

Nämä turnaukset ovat kuitenkin pelaajille itselleen ensimmäisiä isoja askelia kohti maajoukkuetta ja suurempia valoja. Varmasti jokaiselle ensikertalaiselle iso buusti ja siitä saadut hyödyt saattavat näkyä myös seurajoukkueeseen palatessa. Muualla et voi näytön paikkaa saada kauden aikana kansainvälisiin peleihin ja kevään MM-turnaukseen. Kuten @Lert yllä kirjoitti vauhti on näissä peleissä Liigaa kovempi ja majun valmennus voi katsoa mahdollisesti sopivia rooleja tulevaisuuden peleihin.

Ne jotka syyttävät kansainvälistä jääkiekkoliittoa kauden aikana turnausten järjestämisestä voisisivat kertoa, koska nämä pitäisi järjestää? Liiga ei suostu oman ahneuden takia taukoja pitämään. Kesäkuussa vai?
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Ei IIHF näistä peleistä taida juurikaan kostua. Sen sijaan nämä ovat merkittäviä tulonlähteitä paikallisille jääkiekkoliitoille, näillä rahoilla hankitaan mm resursseja nuorten pelaajien ja valmennuksen kehittämiseen.
 

Veijari

Jäsen
Näyttää nämä höntsäturnaukset kuitenkin jotain kansanosaa jossain määrin kiinnostavan kun molemmat, sekä Ruotsi-Venäjä että Ruotsi-Suomi matseissa Globen oli lähes loppuunmyyty. Sama tendenssi Karjala-turnauksessa Suomen peleissä. Siihen päälle sadattuhannet tv-katsojat.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Näyttää nämä höntsäturnaukset kuitenkin jotain kansanosaa jossain määrin kiinnostavan kun molemmat, sekä Ruotsi-Venäjä että Ruotsi-Suomi matseissa Globen oli lähes loppuunmyyty. Sama tendenssi Karjala-turnauksessa Suomen peleissä. Siihen päälle sadattuhannet tv-katsojat.

Itse olen niin kova jääkiekon suurkuluttaja, että katson näitä pelejä, jos on siihen mahdollisuus, vaikka ei oikeastaan kiinnosta lopputulos yhtään. Varsinkin nykypäivänä, jos sattuu olemaan telkkarin ääressä, niin on ainakin minulle helppo homma valita jääkiekkoa sisustus tai hääohjelmien sijasta.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Ketjun otsikossa oleellinen. Ihan kiva, että noustiin lähelle tänään, mutta v**** sentään.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Tää päivä oli muuten ihan perseestä.

Ja näin. Pari erää pisin vittua, sitten kunnon peliä, tasoitus roikkui ilmassa mutta kuitenkin sitten pelasivat ihan vitun paskasti.

Pahinta on toivo.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ketä enää ylipäätään voi vituttaa tämä kausi? Näin jälkiviisaana tämä kausi oli menetetty jo ennen kauden alkua. Joukkueen rakentaminen epäonnistui pahemman kerran. Sitten seurajohto onanoi sen Virtasen Jonnen sopimuksen pihalle ja Kallekin sai monoa. Parempi jos pelit loppuu runkosarjaan kuin että ne jatkuisi sääleissä. Joukkueen johdon on HERÄTTÄVÄ ja siihen ei näköjään muu auta.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Kotisaldo: 4-4-15 ja 0 lisäpistettä eli 4-19 saldo. Aivan helvetin karmea saldo.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kauden tärkeimmät hetket ja rosteri vajaa. Jos Nättisellä on henkilökohtaisia juttuja, mitä sitten ovatkaan, mukavaan paikkaan tämäkin nyt sattui.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kauden tärkein peli ja rahastavat koukkupolvet kiikareilla. Sund pitäisi ihan oikeesti vaan potkia kylmästi pois joukkueesta, niin helvetin huonoa tekemistä läpi pelin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös