Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 887 138
  • 13 864

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Huomenna Ilves toivottavasti ottaa pisteitä ja tepsi hifkiltä kunnolla selkää niin ruvetaan olemaan siellä missä kuuluukin!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Eikä tässä vielä kaikki. Sen jälkeen kuusi kotitappiota, mutta yksi piste Jokereille kärsityistä vl-tappiosta. Siis Unskin kaudella.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
niin no, Tico pelasi tuossa sen 27 vuotta ilman mestaruutta, TPS:llä niitä on 6 edelliseen 27 vuoteen. Fiilis varmaankin sama, mutta ei toi TPS:n taaperrus nyt ihan luokkaa Atletico ole :)

No ei Tepsi nyt ihan sentään Atleticon tasolle ole päässyt tässä taapertamisessa, mutta yritystä on ja olihan yhdellä kaudella Tepsi todella lähellä joutumista liigakarsintoihin. En nyt äkkiseltään muista, mikä kausi se oli, enkä nyt viitsi tarkistaa. Fiilis on nimenomaan sama.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä en tuota mieti että miksi kannatan Tepsiä. Minulle Tepsi tuli sydäntä lähelle 1970 luvun puoli välissä kun muuan Seppo serkkupoika Repo pelasi palloseurassa. Sieltä lähtien minulle TPS on ollut se minun fanittamani seura siitäkin huolimatta vaikka asun keskellä Kalpan kannattaja kuntaa savon sydämessä. Menipä tämäkin kausi perseelleen niin silti on vain TPS.

Ei huolta! Kyllä minä aion pysyä jatkossakin Tepsin kannattajana. Vaikka välillä vaikeaa onkin ja kaikenlaista Tepsin ympärillä tapahtuukin, niin kyllä minä aion pysyä tepsiläisenä nyt ja tulevaisuudessa. On se Tepsin kannattaminen vaan jotenkin niin syvällä sielussa, ettei se lähde sieltä ikinä pois. Periksi ei anneta, eikä luovuteta, vaikka välillä on vaikeaa ja turpaan tulee vähän joka puolelta. Minä aion tukea Tepsiä jatkossakin. Kyllä tämä vielä joskus iloksi muuttuu.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Neljä kotitappiota kauden alkuun putkeen täytyy olla TPS:n Liigahistorian huonoin. En usko, että koskaan on kauden alkuun neljästä ekasta kotipelistä nyhdetty 0 pistettä.
Kausi 2011-12 - neljästä ensimmäisestä kotimatsista saatiin sentään yksi piste (yksi jatkoaikatappio):

17.09.2011 TPS-ÄSS 1-4
23.09.2011 TPS-SAI 3-4
27.09.2011 TPS-TAP 1-4
04.10.2011 TPS-HPK 3-4 JA
08.10.2011 TPS-IFK 3-2


Kausi 2001-02 - seitsemästä ensimmäisestä kotimatsista saatiin kolme pistettä (yksi voitto, yksi tasapeli):

13.09.2001 TPS-HPK 0-3
16.09.2001 TPS-KÄR 1-2
22.09.2001 TPS-LUK 1-2
27.09.2001 TPS-JYP 7-1
29.09.2001 TPS-PEL 1-1
06.10.2001 TPS-JOK 1-4
16.10.2001 TPS-BLU 1-3
20.10.2001 TPS-IFK 5-1


Kausi 1961-62 - TPS jäi - kuten myös kaudella 2019-20 - neljässä ensimmäisessä kotimatsissaan pisteittä:

06.01.1962 TPS-KAR 5-7
23.01.1962 TPS-ILV 0-1
28.01.1962 TPS-LUK 2-3
31.01.1962 TPS-HJK 2-4
02.02.1962 TPS-SAI 6-1


Kausi 1967-68 - TPS hävisi kotonaan viisi ensimmäistä kotimatsiaan:

26.10.1967 TPS-UPA 4-6
09.11.1967 TPS-ILV 0-5
15.11.1967 TPS-REI 1-3
23.11.1967 TPS-ÄSS 3-7
03.12.1967 TPS-TAP 1-7
10.12.1967 TPS-SAI 2-2
14.01.1968 TPS-KOV 1-4
25.01.1968 TPS-TUT 0-4
25.02.1968 TPS-IFK 0-2
03.03.1968 TPS-KÄR 9-0


TPS:n seuraennätys on siis kauden alusta viisi ensimmäistä kotimatsia => nolla pistettä! Kyseisellä kaudella 1967-68 pelattiin kymmenen kotimatsia, joten kauden ainoa kotivoitto tuli siis viimeisessä mahdollisessa koitoksessa. Kotiotteluiden voittoprosentti oli huikeat 10%. EDIT: kuudennessa matsissa matkaan tarttui yksi tasapelipiste.

En tarkastellut aivan kaikkia tuloksia/kausia. Tuloksellisesti (pisteet) saattaa olla huonompiakin kauden aloituksia, mutta kauden ensimmäinen kotimatsi on voitettu. Toisin sanoen tarkastelin ainoastaan niitä kausia, jolloin TPS on hävinnyt ensimmäisen kotimatsinsa.

EDIT: katsoin virheellisesti kauden 1967-68 tulokset. TPS pelasi siis yhdeksän peräkkäistä kotimatsia ilman voittoa, mutta kuudennessa matsissa Kupittaalle jäi yksi tasapelipiste.

TPS:n peräkkäisten voitottomien kotiotteluiden määrä kauden alusta on yhdeksän.
TPS:n peräkkäisten pisteettömien kotiotteluiden määrä kauden alusta on viisi.
 
Viimeksi muokattu:

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Vittu on lähes tuhat vuotta vanha lainasana ruotsin kielestä, ja se on alun perin tarkoittanut synnyttäneen tai vaihdevuosiin ehtineen naisen ulkoisia sukupuolielimiä. Nykyään vittu on erittäin yleinen sana varsinkin Turun Palloseuran kannattajien kielenkäytössä, ja sitä käytetään lähes joka vitun päivä.

Nyt toimisto - vittu saatana - syyläinen peukalo ulos perseestä ja jotain hevonvitun äksöniä plz. Oli kyseessä sitten Jortsun paluu, Aki Bergin räppilevy, Antsan esikoisrunokokoelma, Arsen faksin nostaminen Typhoonin kattoon, Hall of Shamen avajaiset, ihan sama. Tehkää jotain. Tunkekaa vaikka Tabascoa hanuriin jos muu ei auta. Näin paskaa peliä ei voi näyttää jengille edes ilmaiseksi. Tässä vedetään monen vuoden aikana hankittu hyvä tahto ja jengin usko Tepsiin vessasta alas kuten joku krapulainen kusi Ale Pubin laarista.

Ei voi vittu olla, että koko joukkue istuu illasta toiseen muna kädessä ja kotipeleistä ei ole vielä tullut pistettäkään. Mitä vittua? "Pitää parantaa" näin olen kuullut, mutta epäilen, että edes ristin Kiesus ei tätä nykytilannetta pystyisi parantamaan, vaikka ajoikin saastaiset henget järveen. Mikä ajaisi Artukaisissa leijailevan pahan hengen pois? En ihan oikeasti tiedä, mutta sen tiedän, että jos jokaisen saunaillan jälkeen on muisti mennyt ja perse kipeä, niin kannattaa tehdä jotain toisin.

Peli on parasta mainosta, mutta Tepsin tämän kauden näytöillä vain eutanasialle tai kohtuuhintaisille päihteille. Katsoin illan pelin jälkeen pari kertaa videon Hindenburgin tuhosta, että ei jäisi ihan vitun totaalinen katastrofi viimeiseksi mieleen. Pressiä en pysty katsomaan, mutta veikkaisin sen saavan kultaisen Venlan paskuudesta. Ei helvetti.

Vituttaa myös millaisille vitun paskaremmeille Tepsi häviää. Hyi saatana kun kuvottaa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ensimmäistä kertaako ne tuolla pelaaavat? Ei HPK esittänyt tänään mitään erikoista. Niillä oli nälkää paljon enemmän. Silloin kun jalka hiipuu ja on myöhässä tilanteista niin tulee noita kampitus jäähyjä kun pitää mailalla yrittää paikata sitä että on myöhässä. Ja sitä paitsi peliä pitää osata lukea. Pelitilanteet vaihtuu koko ajan.

No ei tämä nyt oikeasti mikään kolmosdivari ole. Nämä jannut tekee tätä ammatikseen niin kyllä joku helvetin taso pitäisi löytyä. Etkai sinäkään kävele tyopaikalle pelkkä molo kädessä kun akkukoneen laturi unohtu pajalle. Nyt hiukan valoja päälle.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli käytyä myöskin Liigan sivuilla ja siellä U-20 pistepörssin kärjessä komeilee Tepsin kasvatti Matias Maccelli Ilves nuttu päällänsä.
Näistä on täällä jo kyllästymiseen asti kirjoitettu mutta pisti jälleen miettimään miten juuri Palloseuran johtavat henkilöt onnistuvat aina pilaamaan henkilökemiat ja valmennuksen tason ollessa heikko juuri näiden lahjakkaiden omien tai muualta tulleiden nuorten kohdalla.
Pelaajia on useita mutta mainitaan nyt muutama kuten Joonas Järvinen, Artturi Lehkonen, Mikko Lehtonen, Tarmo Reunanen, Matias Maccelli, Jasper Lindsten, Patrik Virta ja Petrus Palmu.
Jos asiat olisivat hoidettu vähänkin toisella tapaa ja että täällä olisi ammattitaitoisemmat valmentajat niin uskallan väittää että tämän kauden Tepsissä pelaisivat Liigassa pelaavat Reunanen, Maccelli, Virta, Palmu ja mahdollisesti myöskin Lindsten. Lisäksi Eronen ja Nieminenkin lähtivät hakemaan kunnon valmennusta ja organisaatioon jossa heidän taitojansa arvostetaan.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
On se muuten raastavaa, että jos Kaskinen saa nyt lähteä ja hänen takiaan on menetetty monta hyvää pelimiestä. Aika harvoin palstan kaavailut ovat pettäneet ja nytkin mietteet siitä, että väärä äijä valittiin, alkavat realisoitua potkuiksi.
 

Lucic

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se muuten raastavaa, että jos Kaskinen saa nyt lähteä ja hänen takiaan on menetetty monta hyvää pelimiestä. Aika harvoin palstan kaavailut ovat pettäneet ja nytkin mietteet siitä, että väärä äijä valittiin, alkavat realisoitua potkuiksi.
Se on juuri näin. Homma on niin sekaisin, että tästä ei sormia napsauttamalla niin vain palata entiseen, vaihdettiin valmentajaa tai ei. Käytännössä kaikki Selinin perintö, Seuran kunnianpalautus, on vedetty korkoineen vessasta alas ja jäljellä on lähinnä kasa höyryävää paskaa ja omat junnut kilpailevissa seuroissa. Kiitti ihan vitusti Antero,Calle & co.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Armoton paskamyrsky riehuu somekanavilla ja keskustelupalstoilla sekä ennen kaikkea kansan keskuudessa ruohonjuuritasoa myöten. Miten reagoi joukkueen johto?..... Ai että mä nautin kun Tami, Jore tai joku muu vastaava suorasanainen herra antaa palautetta iltapulun välityksellä. Tällainen hetki tulee kyllä ihan lähiaikoina ja silloin voi joillakin johtopuolella korvat punoittaa..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Armoton paskamyrsky riehuu somekanavilla ja keskustelupalstoilla sekä ennen kaikkea kansan keskuudessa ruohonjuuritasoa myöten. Miten reagoi joukkueen johto?..... Ai että mä nautin kun Tami, Jore tai joku muu vastaava suorasanainen herra antaa palautetta iltapulun välityksellä. Tällainen hetki tulee kyllä ihan lähiaikoina ja silloin voi joillakin johtopuolella korvat punoittaa..

Ihmetellä sopii johdon toimintaa, kun tässä on nyt Tepsin ympärillä ollut n. viimeiset pari kuukautta pelkkää negatiivisuutta ilmassa. Somekanavilla ja keskustelupalstoilla on todella negatiivinen meininki. Mediassa on oltu lähinnä negatiivisen huomion keskipisteenä. Yleisömäärät laskevat ja peliesitykset huononevat peli peliltä. Fanit eivät tykkää. Voisi ajatella, etteivät sponsorit hirveästi innostu tästä kokonaisuudesta. UTJ, toimitusjohtaja ja seuran hallitus eivät ole sanoneet julkisuudessa käytännössä yhtään mitään. Vielä vähemmän ovat tehneet mitään asioille. He ovat menneet piiloon ja toivovat, että ongelmat ratkeavat itsestään ja kohta ihmisillä on taas parempi mieli, eikä paskaa tule enää niskaan. Ongelmat ovat yleensä sellaisia, että ne vain harvoin ratkeavat itsestään. Käsillä on sellainen ongelmavyyhti, että tämä ei todellakaan ratkea itsestään. Kohta ollaan ylitetty se raja, jonka jälkeen kaiken tämän reagoimattomuuden seuraukset ovat todella kauaskantoisia. Ilmeisesti Tepsin johtoa ja päättäviä tahoja ei yhtään kiinnosta, miten seuralla menee. Jos johto (toimitusjohtaja ja utj) ja seuran hallituksen jäsenet ovat oikeita osaajia ja ammattilaisia, niin kyllä heidän nyt pitäisi astua esiin. Heidän pitäisi kantaa ottaa vastuuta ja ryhtyä toimenpiteisiin. Ensiksi pitäisi myöntää, että nyt on tehty virheitä ja tunaroitu. Sitten pitäisi ilmoittaa, että virheistä on nyt AIKUISTEN OIKEASTI opittu ja sitten kertoa millaisiin toimenpiteisiin ryhdytään. Lopuksi ruvetaan oikeasti korjaamaan asioita.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Se on juuri näin. Homma on niin sekaisin, että tästä ei sormia napsauttamalla niin vain palata entiseen, vaihdettiin valmentajaa tai ei. Käytännössä kaikki Selinin perintö, Seuran kunnianpalautus, on vedetty korkoineen vessasta alas ja jäljellä on lähinnä kasa höyryävää paskaa ja omat junnut kilpailevissa seuroissa. Kiitti ihan vitusti Antero,Calle & co.
Mä ihan oikeesti ihmettelen, miksei seuran johto nähnyt yhteyttä noiden Kallion ja kumppaneiden ratkaisujen ja Kaskisen välillä?
Voidaan selittää aivan mitä tahansa, mutta juuri nuo kolme konkaria olivat ne, jotka tekivät seuran kunnianpalautuksesta vähintään sen 50%. Ja toisen teki Atu. Kaskisen ekalla kaudella nämä kaverit saivat todeta, ettei tuon kanssa tulla kannusta kilpailemaan ja jättivät leikin kesken. Kallio veti kolmivuotiskauden viimeisenkin ennätyspisteillä, Perrin jatkoi uraansa vielä vuoden ja Tallinder mietti pitkään ennenkuin ilmoitti, että tämä oli tässä. Eli jokainen oli vielä kypsiä pelaamaan. Kyllä nämä Jonnen ulostamiset ja edellämainitut ovat syy- ja seurausjohdannaisia nimenomaan valmennukseen.
En osaa edes kuvitella valmentajaa, joka tästä pystyy keulan taas oikeaan suuntaan asettamaan?
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ei muuten edes enää vituta - alkaa olla jo ihan se ja sama.... huono vitsi tai tragedia? Liigajumbona ollaan, eikä Kallion Tomppaa enää edes muista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä! Kunnianpalautus on nyt virallisesti ohi. Ollaan taas siellä mihin kuulutaankin ja tepsi on liigan suurin vitsi. Haistakaa visvainen vittu kaikki palloseuran virkaatekevät! Syyttävä sormi osoittaa ilmiselvien Antsan ja Kaskisen lisäksi omistajia, mikä vittu siinä on ettei näitä amatöörijohtajia ole kengittu ulos aikoja sitten.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sinne meni Liiga passi. Vittu mistä paskasta mäkin oon maksanut.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Vituttaa, että hävittiin kahden paskan joukkueen kamppailu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ihan vitun oikeesti... tänne tuotiin iki-Tepsi Kallio, Ruotsin tyylikkäin pakki Tallinder ja mr. Hockey Perrin. Alkoi operaatio ”Kunnianpalautus” - Atu teki loistavaa duunia yhteistyössä johtavien pelaajien kanssa. Keväisin loppui bensa, josta ei Atua oikein voi syyttää - Antsa ei ymmärtänyt vahvistaa joukkuetta oikealla hetkellä.
Ja sitten saadaan puikkoihin mr. Kaskinen - loppu on taas historian toistoa. Koko paska vedetään alas sieltä, mistä se yleensäkin vedetään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös