Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 918 879
  • 13 924

Sienihattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt vituttaa huolella. Lukko nappasi 3p 1-0 pelillä ja omat eivät osaa tehdä maaleja mistään rikkinäistä lahtelais joukkuetta vastaan. Voi rumasana.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa, että kausi näyttäisi päättyvän kahteen säälitappioon Sportille. Viime vuoden Sport-peikkoa kun sentään saatiin runkosarjassa kivasti karistettua, mutta eiköhän sääleissä kuitenkin tule melko varmasti Sportilta pataan suoraan kahdessa ottelussa.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
On se perkeleen kumma juttu ettei tepsin hyökkäyskalustolla synny enempää maaleja.
YV-peli ei toimi lainkaan, mitä vittua noi 4 valmentajaa touhuavat?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Onhan tässä tietenkin pleijareihin jonkun verran aikaa, mutta ei tämä nykyvire oikein hurraahuutoja tuota. Omiin ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ole kolissut mitenkään hälyttävästi, mutta oma viimeistely tai edes paikkojen rakentelu ei tyydytä. Kun pleijarit alkavat, muuttuuko hyökkäysmeno sitten nappia painamalla. Jos säälit kutsuvat, aikaa pelin aukeamiseen ei ole yhtään. Puolivälieräsarjassa yhdellä ottelulla ei olisi niin paljon merkitystä. Jossittelusta vielä, että jos pleijarit olisivat olleet syksyllä Tukosen ollessa kunnossa, kannu ei olisi ollut kaukana.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
YV-peli ei toimi lainkaan

Tämä on kyllä huolestuttavaa. YV:sta puuttuu mielikuvitus kokonaan ja esim Paren maalintekotaidot jätetään täysin hyödyntämättä kun kaveri pelaa jossakin maalinedustalla. Siellä olisi nyt leveyttä sen verran että voitaisiin rakentaa 2 tasavahvaa YV-kentällistä mutta ilmeisesti valmennus on katsonut paremmaksi vaihtoehdoksi rakentaa yhden yv-kentän millä pelataan lähes koko 2-minuuttinen
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se perkeleen kumma juttu ettei tepsin hyökkäyskalustolla synny enempää maaleja.
YV-peli ei toimi lainkaan, mitä vittua noi 4 valmentajaa touhuavat?
Käsittääkseni ylivoima on ollut enimmäkseen Rintasen vastuulla ja alkukaudesta homma toimi ihan hyvin. Nyt vastustajat ovat oppineet pelaamaan tuon meidän ylivoiman pois ja vetopaikoille ei enää päästä. Täytyy myös kysyä, että eikö TPS edelleenkään käytä henkistä valmentajaa? Nyt näyttää olevan sen verran pääkopat jumissa, että voisi olla sitäkin jotain hyötyä.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Teesit vitutuksen syntyyn:

-Tepsin pelikäyrä jyrkässä laskussa, Lukon ja muidenkin kilpailijoiden nousussa
-YV ei toimi yhtään, vaikka miljoonia euroja on kiinni hyvissä pelaajissa
-Koko joukkueessa ei ole yhtään kiekollista pakkia Numpan lisäksi, Numppa telakalla
-Avauspelaaminen käsittämättömän vaikeaa, yksi tärkein syy on kiekollisen pakin huutava tarve
-Peluutus on jotain uskomatonta. Junnut pelaavat hyvin, eivät saa aikaa. Kokeneet taas peluutetaan puhki. Kun ei jalka liiku, pistetään koko porukka ulos juoksemaan erätauolla. Voi elämä mitä touhua.
-Ei tunnu oikein ketään nappaavan, vaikka nyt ne kauden tärkeimmät pelit ovat käynnissä, mistä johtuu?
-Sääleissä vastaan tulee paljon enemmän motivoituneita pienemmän budjetin joukkueita, joilla ei ole muuta kuin voitettavaa.

Kaikki riskit on päättää kausi sääleihin. Peli ei kehittynyt yhtään parissa viikossa. 3/9 pistettä oli odotettavissa ja myöskin saatiin. Enempää ei ansaittukaan.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kieltämättä Tepsin vauhdin hyytyminen vituttaa suht' railakkaasti. Maaleja ei tule juuri ollenkaaan. Ylivoima on vain varjo entisestään.

Yleisilme on sanalla sanoen paska. Jengi liukuu jäälle ja ensimmäinen erä näyttää pelkältä seisoskelulta. Miten helvetissä Tepsi on saanut itsensä motivoitua paremmin johonkin keskellä kautta olevaan tiistai-SaiPaan kuin kevään ratkaisupeleihin, joiden koittaessa koko jengi sulaa ihan totaalisesti ja Spinan, Parén ja Kallion koneet leikkaavat kiinni? Éki nyt sentään on ollut loukkaantuneena, joten mitään kummoisia odotuksia ei varmaan kenelläkään heti paluusta lähtien ollut.

Puolustus nyt on mitä on. Tallinder ja Eronen pelaavat hyvin. Numppa ja Forsström olisi tässä joukkueessa itsestäänselvä kakkospari. Muuten Paskavaara eli Liigan hitain mies ja nollan pojon Kojo ovat kyllä sellainen hasardi-duo että eivät yleensä pääse omista pois.

Muutenkin on kyllä ollut aika heikon näköistä. Lyhyttä kevättä puskee, mutta toisaalta Tepsi sentään on tällä kaudella kevään ratkaisupeleissä edes jollain tasolla messissä.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ihan sama, mennäänkö edellisenä päivänä vai vittu viikkoa ennen pelipaikalle. Sama tulos kuitenkin. Jos joskus mentäisiin bussilla samana päivän, ei ainakaan huonommin voisi mennä.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensimmäistä kertaa tällä kaudella tekisi mieli irtisanoa Ruutu ja unohtaa koko kiekko. Epätoivoista tuhertamista ja tyhmiä jäähyjä jo ties kuinka monetta ottelua, ja tosipelit aivan oven takana. Ollaankohan erätauolla taas lenkillä?
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Malmivaara.

Äijä taas ihan kujalla ekassa erässä, Tuppuraisen maalissa makoili jään pinnassa. Makkosen jäähyn voi myös pistää osittain Malmin "nopeuden" piikkiin. Myös Jypin toisessa maalissa katseli aitiopaikalta miten kiekkoa pistettiin pussiin.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Pakko tulla tänne sanomaan, että alkoi vituttamaan jypin 2-0 maalin jälkeen vaikka ei oman joukkueen peli olekaan kyseessä. Jos sais pienen toiveen esittää niin auttakaas nyt meitä, kun mekin annettiin teille saumaa eilisen voitolla. =)
 

Veijari

Jäsen
Jaahas, niin tämän illankin peli alkoi, että eka erä 2-0 käkeen Jyväskylässä. Aika karua luettavaa muuten 5 viimeisen ottelun kuntopuntari. TPS on tutulla sijalla 13.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsi jaksoi pelata 10 minuuttia, sitten loppui energia. Sen jälkeen tuota tuttua seisoskelua ja suorin selin pelaamista. Parhaiten huomaa Kalliosta, ei vaan jaksa niin ei jaksa.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tämä taas ihan kuvottavaa katsottavaa. Viime viikot on kussut hyökkäys, nyt kusee ihan kaikki. Setänen sulaa, Malmivaara loistaa löysyydellään, hyöritään ja pyöritään eikä mitään rakennetta pelissä, typeriä jäähyjä... 5-1 puolessa välissä peliä, sanattomaksi vetää.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Täysi susi taitaa tämä meidän joukkue olla, alkaa usko mennä lopullisesti mennä tähän nallipyssy-jengiin.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heittäkää toi Vainiola jo nyt helvettiin tuolta. En haluu enää ikinä nähdä noita suoraan logoon vetoja ihan avopaikasta. Toistunut tällä kaudella x100. Äijä on niin vitun housu muutenkin, että voi HELVETTI!
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Vittu mitä kusta ja paskaa. Onneksi en näe ottelua, kun olen katsomassa kahden oikean jääkiekkojoukkueen ottelua Helsingissä. Kiva erätauolla tsiigaa tilanne liigan sivuilta (säälin paikalle vaivautuneita). Onnea Turku. Tätä menoa pleijareiksi jää yksi kotipeli. Pitihän se tietää kun syksyllä välillä tuntui vähän liiankin hyvältä. Siltikin, on vain yksi.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tuo tuli katsottua. Mielipide silti sama että sielä alkaa sakkaamaan tietyt pelaajat hyvin pahasti. Kalliota ylipeluutetaan mun mielestä, ja se näkyy pelaamisessa.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hetken jo ajattelin että Malmivaaran peliminuutit ovat vähissä loppukauden osalta mutta sitten hiffasin että eipä taida Tallinder pelata huomenna. Onkohan Kojo reissussa mukana? Tallinderilta kyllä todella heikko ilta. Olisi myös ollut ilman tuota ulosajoakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös