Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 917 371
  • 13 924

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eka erä ja peli ohi. Kiva.
E. anteekstipyyntö joukkueelle, v*ttu mikä nousu!
 
Viimeksi muokattu:

jake64

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja ROKI
Ja taas tullaan jauhaan paskaa, ettei valmistautuminen mennyt putkeen. Eihän se kyllä mennytkään.
Miten se on aina TPS, jolle käy näin ?
 

Uusis85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät on viimepeleissä päästänyt HPK:n kahden maalin takaa voittoon, Lukon kolmen maalin päästä ohi ja eilen Saipan kahden maalin takaa voittomaalien kautta voittoon. Katsokaa peli loppuun, en ole vielä uskaltanut tuulettaa ainoatakaan Ässien maaleista.

Edit. Kolmas erä ja TPS tasoittaa. Laitan television ja jatkoaika.com:n nyt kiinni. Väärän joukkueen ketju, mutta aihe oikea: Nyt vituttaa!
 
Viimeksi muokattu:

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Vituttaa että täällä jengi ei vieläkään usko Suikkaseen, vaan mitättömässä 0-3 tappioasemassakin ollaan jo paskat housuissa.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Voisiko ensi kaudeksi hankkia ykkössentteriksi sellaisen miehen (tai naisen) jolla aloitus% on edes 30, Tero kun ei voittais edes vastasyntyneeltä 4/10. Saatais samalla Tero laitaan kun ei keskellä pärjää!
 

Alec

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voiskohan noi vieraspelit vaan ihan suosiolla luovuttaa. Säästettäis matkakuluissa.
Nyt kerrankin aloitettiin peli todella hyvin ja sitten totaalinen romahdus. Jeesus että vituttaa...

EDIT: Seisooko se sittenkin !?

EDIT2: Nevermind
 
Viimeksi muokattu:

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kotipeleistäkin alkaa kyllä jossain vaiheessa tappioita tulemaan. Sitten kun se koittaa niin kyllä ollaan taas katastrofin äärellä, nimittäin vieraspeleistä ei vaan saatana tule yhtään mitään. Eikö siinä kohtaa jo saa alkaa osoittelemaan penkin taakse?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Pitäisiköhän se valmentaja vaihtaa ennen kuin ollaan taas paskat housussa? Perjantaina Kerholta turpaan, niin se on rapea kuuden ottelun tappioputki tulossa. Tai sitten noihin vieraspeleihin mennään vaikka ilman koutsia.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ei ole Kaitsulla keinoja vieraissa, ei sitten minkäänlaisia. Uskomatonta, käsittämätöntä ja masentavaa. A-I-N-A turpiin!!!!!!!!!! Kertokaa miksi??
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koskiranta - ei todellakaan ykkösketjun pelaaja. Aloituksissa ei tosiaan saa aikaan mitään, mutta eipä kyllä kovin vahva ole myöskään omissa pelaamisessa. Miksei tätä kaveria myydä KHL:ään tai vaikka Lukkoon..

Kaksi lensi yli käenpesän - ei todellakaan liigatason puolustaja.

Valmennus vieraspeleissä - mitä vittua, sanattomaksi vetää. Eipä taida liigan historiassa vastaavaa ole aiemmin tapahtunut. Noh, eipä tarvitse vieraspelien aikana tuhlata aikaa kiekon katsomiseen.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ihan sama vaikka konkka tulis, niin sentteri kaupoille, saatana heti eikä ens vuonna. Koskiranta saa otsaan järkyttävän elimen kasvamaan.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei minua kiinnosta kotipelejäkään niin paljoa mennä katsomaan kun tulee vieraissa kokoajan pataan. Vaikka kuinka kotipeleissä tulee voittoja niin kyllä se vaan laskee fiilistä tosi paljon.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei minua kiinnosta kotipelejäkään niin paljoa mennä katsomaan kun tulee vieraissa kokoajan pataan. Vaikka kuinka kotipeleissä tulee voittoja niin kyllä se vaan laskee fiilistä tosi paljon.
Totta. Liigaa pelataan usein sillä systeemillä, että on vuorotellen koti- ja vieraspelejä. Kotipelit voitetaan suht kaikki, mutta yhtä lailla suht jokaiseen tullaan tappio niskassa.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Jos jotain pitää lähteä ostamaan niin toivottavasti se on puolustava puolustaja. Joku samalla tasolla pelaava kuin Nakladal ennen kauden ensimmäistä peliä.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Vituttaa kun Suikkanen ei näe pelaamisessa mitään vikaa. Vastustajat vaan pelaa paremmin kuin tps.
Miten voi olla mahdollista, että tps pelaa aina kotona hyvin, mutta vieraissa ei onnistu muka mikään??
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Kuulostaa munattomalta kun valmentaja sanoo että meidän pelaamisessa ei ole vikaa, vaan vastustajat pelaa vain paremmin. Jos näin todella ajattelee, niin ei pitäisi olla joukkueen peräsimessä, minkä etusijalla on urheilullinen menestys ja maineen palauttaminen. Pitäisi pystyä katsomaan peiliin ja myöntää se itselleen, että jotain on muutettava. Tosiasia vaan on että valmentaja(t) on helpompi vaihtaa kuin 20+ pelaajaa.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Eikai se Suikkanen nyt todellakaan ole sanonut, ettei pelaamisessa ole mitään vikaa?? Aika säälittävän huono läppä! Tänään Suikkasen mainostama "aika hyvä peli" tasakentällisin; JYP tekee 6 maalia!! Jäätävä suoritus. Lassilakin sulas totaalisesti. Vittu äijä on kauhonut 10 maalia 2 ottelussa omiin!!!!!! 10 maalia, sanattomaksi vetää. Pakistokin on ihan vitun kuutamolla..

On se kyllä uskomatonta ettei meille pystytä värväämään sentteriä, joka voittaa aloitukset? Ihan uskomatonta paskaa. Laiturit ovat rautaa, mutta sentterit täyttä paskaa. Oikeasti menestyvässä joukkueessa muuten ei Koskirannan tapainen laidassa surffailija ikinä pelais 1.kentässä.

Sokeri pohjalla; Suikkanen on Liigan kallein valmentaja. Mitä samalla rahalla olisi voinut saada ? Rautakorven? Matikaisen? Marjamäen? Tästä tulee jäätävä kausi.

Loppuun pari pointtia mitä lukenut viime aikoina eri palstoilla:
-Tepsi kairaa kotoaan pisteitä, koska harjoittelevat hyvin kotona ja kotona pelaamista
-Tähdet voittavat yksinkin muutaman pisteen
-Ei peliä rakentavaa sentteriä
 

Sienihattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sellasta kissankusta taas, huhhuh... Taas omiin YV:llä!? Ei vittu ku vituttaa. Lopun 5 vs. 6 tilanne uskomatonta söheltämistä. Kolme äijää hakee kiekkoa samasta paikasta eikä saa purettua, mutta kompastuvat toisiinsa, HPK pyörittää kiekkoa viivalla 3 kaverilla ja Tepsi vetäytyy täysin ja sit soikin omissa. Täst olis tarvinnu 3 pistettä. Toi saamarin selostajaki osaa olla ärsyttävä.

Edit: Se Mojzis saa sit voittaa yksinään vaikka parit vierasvoitot seuraavissa peleissä niin annan anteeksi. Riitti tältä erää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös