Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 917 217
  • 13 924

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tuskin Suikkasella mitään Luceniusta vastaan on. Eiköhän tuolla haeta vain sitä, että ratkaisijoita olisi laajemmalla rintamalla. Itse laittaisin ehdottomasti myös enemmän munia samaan koriin ja Luceniuksen ja Tukosen kakkoseen. Tadas ei ole oikein vielä sellaisia näyttöjä antanut, että ansaitsisi paikkansa ns. tulosyksikössä, joihin yleensä kaksi ensimmäistä hyökkäysvitjaa luetaan. Toki, kuten jo kirjoitin, niin Kaitsun tarkoitus on ilmeisesti pitää kasassa tasaisia viisikoita.
 

juige

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, Florida Panthers
Eiköhän ideana ole tosiaan tuo kolmen suht. tasaiaisen hyökkäysketjun aikaansaaminen. Kumeliauskas esittää välillä kyllä hienoja väläyksiä, ja erityisesti fyysinen peli ottanut suuria harppauksia kesän aikana. Kyllä minut on ainakin vakuuttanut, ja kauden aikana taso oletettavasti nousee vaan. Sinänsä ikävä homma sitten, kun Luceniuskin tarvitsisi tuota peliaikaa. Viime pelissä pääsi onneksi ylivoimallekkin. Mutta eiköhän nämä ole kuitenkin tasapainoisimmat hyökkäyskolmikot tällä hetkellä. Ammattimiehiä siellä on kuitenkin näitä päättämässä, toisin kuin tällä palstalla.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Sointun maalinteko"herkkyys" alkaa kyrpiä ihan kunnolla. Osuisikohan tuo tyhjiin vaikka maali olisi koko päädyn levyinen?? Vilttiin joutaa mokoma.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suikkanen kehui Kummelin maasta taivaaseen lehdistötilaisuudessa, miten hienon maalin kaveri punnersi väkisin. Millähän lasein Suikkanen noita pelejä katsoo kun voi kehua Kummelin peliä. Sellaista paikkaa minkä Kummeli mokasi ennen tuota maaliansa ei vain voi mokata. Kaveri umpisurkea hyökkäyspäässä ja pehmeä kuin mikä. Soinnun voi laskea samaan kastiin.
Lusse vaikuttaa turhautuneelta ja ei myöskään osu tällä hetkellä tolppien väliin millään mutta väitän että se johtuu tuosta Suikkasen peluuttamisesta. Tuontasoiset kaverit tuskastuvat jos saavat pelata vai kymmenen minuuttia ottelussa kun vastaavasti nämä Suikkasen lempilapset pelaavat kahtakymmentä minuuttia ottelua kohden. Ei vain voi käsittää tuota Suikkasen järjenjuoksua.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Lucenius todellakin vaikutti monessa tilanteessa varsin tuskastuneelta pudistellen päätään ja irvistellessään milloin mistäkin syystä. Kiekot pomppii täsmälleen päinvastaiseen suuntaan kuin pitäisi. Tilanne vaikuttaa huolestuttavalta ja päävalmentajana reagoisin tuohon siten että sijoittaisin Lucen ainakin hetkellisesti Smolen ja Laschin väliin. Muutama onnistuminen vapauttaisi varmasti ykkössentterimme peliä.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Lucenius todellakin vaikutti monessa tilanteessa varsin tuskastuneelta pudistellen päätään ja irvistellessään milloin mistäkin syystä. Kiekot pomppii täsmälleen päinvastaiseen suuntaan kuin pitäisi. Tilanne vaikuttaa huolestuttavalta ja päävalmentajana reagoisin tuohon siten että sijoittaisin Lucen ainakin hetkellisesti Smolen ja Laschin väliin. Muutama onnistuminen vapauttaisi varmasti ykkössentterimme peliä.

Toisaalta ainakin tänään Lucen kenttä toimi oikeasti hyvin, loi oikeastaan eniten maalipaikkoja. Lucella rupee olemaan pienimuotoinen oranki niskassa, kun avopaikoista ei ole saanut sisään ja mies on itselleen vihainen, kun ei ole haluamallaan tavalla onnistunut. En olisi yhtään huolissani, noilla paikkamäärillä Luceniuksen tasoinen pelaaja osuu varmasti pian.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Ja se veto mikä Kumelta meni maaliin olisi mennyt ohi ellei olisi osunut KalPa puolustajan luistimeen. Sointu on kyllä ollut surkea. Itseä kuitenkin vitutti eniten nähdä Rantanen penkillä samalla, kun Virtala toimii maskimiehenä yvllä.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voiko tuo nyt kieliä siitä että Kummeli vetää treeneissä sata lasissa ja Luceniukselle taas harjoittelu ei oikein maistu? Ihan puhtaasti arvalla vedetty päättely nojaten valkun kommentteihin ja Luceniuksen historiaan.Tuossa valossa pystyisin itselleni perustelemaan moisen järjenjuoksun.

Kummelin maali oli kyllä huikea. Täydellinen jäätyminen avopaikassa, jonka jälkitilanteesta vetää ohi mutta vastustajan pakin luistin tekee komean maalin tyhjiin. Mut hei, ketsuppipullo aukes jne.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kummelin maali oli kyllä huikea. Täydellinen jäätyminen avopaikassa, jonka jälkitilanteesta vetää ohi mutta vastustajan pakin luistin tekee komean maalin tyhjiin. Mut hei, ketsuppipullo aukes jne.

No ei se maali hieno ollut ja tuuria oli matkassa (reilusti), mutta silti. Mies oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oli useamminkin oikeassa paikassa. Vähän jääty kyllä paikoissaan, mutta kyllähän tuo maali kovan puserruksen ja väännön tuloksena tuli.

En tiedä, olenko vain Kumefani ja katson asioita kumelasien läpi, mutta mun mielestä ihan ansaitusti saanut hyvät ketjukaverit, ihan junnuhan tuo on vielä, eikä oikeastaan ennen viimekautta ole pelannut lätkää varteenotettavassa liigassa. Viimekaudella jo väläytteli vaikka paskempien ketjukavereiden kanssa pelasikin ja silti veti 0,33ppg.

Voi olla, että ketsuppipullo aukesi tai voi olla, että toteaa tuon olleen tuurimaali ja edelleen on lukossa, mutta mulla riittää uskoa, että saa homman toimimaan ja pääsee tällä kaudella ehkä jopa yli 0,5ppg.

E: Vähän lihasta varteen vielä, sopivan röyhkeästi menee jo nyt, mutta vielä kun massaa tulisi ja Pikkaraiselta vielä lisää asennetta, niin hemmetin hyvähän tuosta on tulossa.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä Kume on täällä saanut aiheettoman kovaa kritiikkiä. Eivät nuo Koskiranta ja Lucenius ole saaneet yhtään sen enempää aikaan, ainakaan näissä viimeisimmissä kahdessa matsissa jotka olen nähnyt. Lucella on kyllä joko jotain pientä loukkaantumista tjsp, ollut todella vaisu näissä parissa viimeisisessä pelissä.

Itsekin olen ollut optimistinen Kumen suhteen, välillä väläyttelee, mutta mahtaako kuitenkaan lopulta taso olla riittävä illasta toiseen liigassa. Tällä hetkellä kyllä jokaisella sentterillä on syytä nostaa tasoaan ja katsellaan sitten kymmenen matsin paikkeilla mihin Kumesta on muihin verrattuna.

Myöskään tuota valitusta Kumen paikasta Lucen edellä en ymmärrä, voi hyvin olla että tarkoitus on antaa Kumelle kunnon näytönpaikka, tehdä kolme suht tasaista hyökkäävää ketjua ja tosiaan tällä hetkellä Luce ei ole yhtään parempi, vaikka kauden edetessä varmasti tuleekin olemaan.
 

juige

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, Florida Panthers
Olen kyllä täysin samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Tosiaan tällä hetkellä ei Koskiranta eikä Lucenius erotu Kumeliauskasia parempana, ja kun hyökkäysketjut tuntuvat saavan vähitellen yhteispeliä kasaan, niin mitä syytä muuttaakkaan.. Tosin en ihmettelisi, jos Luceniuksella jotain pientä vammaa olisi päällä. Jotain puuttuu pelaamisesta verrattuna viime kauteen. Vai liekkö sitten kyseessä vain pieni/isompikin apina selässä. Maalipaikkoja Luceniuksellakin on kyllä ollut, vedot vaan lähtevät minne sattuu.
 

hokihoki

Jäsen
En kykene ymmärtämään Suikkasen peluutusta, Friman YV;ssa? Luce laitettu kolmoseen ja silti joku saatanan Sointu hiihtele kentällä tupla peliajalla? On se nyt perkele..Sointu ei ole edes värilaseilla tarkasteltuna Liigan ratkaisukenttien pelaaja, pari hikkaa sattunut oikeaan aikaan ja jotkut odottaa kaverista messiasta..

Rosteri on järkevämmin rakennettu, mutta kyll tuo TPS-Kalpa pelikin oli sellaista schaibaa alusta loppuu, että pahaa tekee katsoa.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ei se nyt schaibaa mielestäni ollut, pikemminkin olin tyytyväinen näkemään sen, miten TPS puolusti ja karvasi. Pitää nyt kuitenkin muistaa, että siellä oli 4/6 pakkia käytännössä junnuja ja kausi vasta alussa. Toki jotkut yksittäiset tilanteet alkoivat vituttamaan, esimerkiksi Soinnun maalipaikat ja Frimanin ja Karhun ajottaiset sekoilut, mutta noissakin tilanteissa voi vastaavasti ajatella, että Sointu sai maalipaikkoja esim. Rantasen loistavan pelinrakentelun ansiosta ja Friman - Karhu ei tule olemaan TPS:lle vakiopari. Frimanin yv-vastuu aiheuttaa toki vitutusta niin ikään, mutta siinä on nyt päätetty selvästi, että kahdessa yv-koostumuksessa pelaa neljä pakkia. Eikä sekään nyt niin paljoa enää vituta, kun saattaa jo huomenna tulla muutoksia, kun Lada hyppää rosteriin, ja kun Seigo ja Nummelin saadaan takaisin, niin silloin on jo pirusti enemmän posia.

Luceniuksen pitää parantaa, pelaamalla se peliaika ansaitaan. Hänelle on kyllä maalipaikkoja tullut kunnolla, mm. parjattu Virtala-Sointu -kaksikko on syöttänyt Lucelle maalipaikkoja, mutta ei ole mies osunut. Itse asiassa voin kaikki pelit nähneenä sanoa, että Lucenius on tuhlannut ainakin saman verran paikkoja kuin Sointu, jonka paskin sessio osui juuri eiliseen peliin. Sointu luonnollisesti saa paskaa enemmän niskaan, kun kaikki täällä (niin minäkin) uskon, että Lucenius tulee olemaan tehokkaampi ja tärkeämpi TPS:lle kuin Sointu.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Luceniuksen pitää parantaa, pelaamalla se peliaika ansaitaan. Hänelle on kyllä maalipaikkoja tullut kunnolla, mm. parjattu Virtala-Sointu -kaksikko on syöttänyt Lucelle maalipaikkoja, mutta ei ole mies osunut. Itse asiassa voin kaikki pelit nähneenä sanoa, että Lucenius on tuhlannut ainakin saman verran paikkoja kuin Sointu, jonka paskin sessio osui juuri eiliseen peliin.

Voitko kertoa mulle, millä näytöillä Kumeliauskas on sen paikan enemmän ansainnut kuin Lucenius, joka johtaa tai on tasoissa Kumeliauskasta kaikissa tilastoissa paitsi maaleissa ja peliajassa.

-Lucenius on rakentanut kentälleen joka pelissä useita maalipaikkoja, Kumeliauskas noin yhden per peli
-Lucenius on hakeutunut maalipaikoille paljon paremmin kuin Kumeliauskas
-Luceniuksen kentälle on mennyt vähemmän maaleja omiin
-Lucenius on ollut suvereeni aloituksissa vs Kumeliauskas
-Kumeliauskaksen näytöt ovat mielestäni tasan tuo yksi maali, mitään muuta hän ei ole saanut näissä neljässä pelissä aikaan.

Se sanottakoot, että Luceniuksen liike näyttää hieman jotenkin vaikealta, mutta kädet ovat käyneet kyllä aika maagiseen tahtiin parissa viime pelissä.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Mitä Virtala on tehnyt ansaitakseen paikan ylivoimalla?

Miksi Karvinen ei ole pelannut korkeammalla?

Siellä mitään ansaita....
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
...mutta kädet ovat käyneet kyllä aika maagiseen tahtiin parissa viime pelissä.

Mitäköhän pelejä olet katsonut?? Esim. Blues -pelissä Luceniuksella, sen lisäksi että hukkasi kolme aivan avopaikkaa, ei pysynyt kiekko lavassa sitten yhtään. Todella monta kertaa hukkasi kiekon vastustajan pakeille ennen kuin sai edes kunnolla painetta. KalPa -pelissä ei ollut ehkä ihan yhtä huono, mutta silti todella näkymätön ja jäi jopa Virtalan varjoon. Tuo "kädet ovat käyneet maagiseen tahtiin" on kyllä melkoista liioittelua...

Uskon kyllä että Luce parantaa huomattavasti ja on se Tepsin selkeä ykkössena, mutta alkukausi on ollut todella heikko.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Mitä Virtala on tehnyt ansaitakseen paikan ylivoimalla?.

Suikkanen käyttää Markoa motivaattorina. Vähän sama kato kuin, että tiimin paskimmalle annetaan vetovastuu ja muita vituttaa. Poliisihallinnossa yleinen tapa. Nerokasta.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voihan V kun huvittaa tuo Virtalan mollaaminen joka käänteessä, mun mielestä suunnilleen pienin asia Palloseuran viime aikojen konttaamisessa. Ja tämä ei ollut Kaudelle vaan kaikki varmaan tietää ketä tarkoitan.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ei tarvitse Virtsalaa pitää enää pitkään sylkykuppina jos hän esiintyy kuten kahdessa edellisessä kotipelissä.. Ehdottomasti joukkueen parhaimmistoa molemmissa matseissa!
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Voihan V kun huvittaa tuo Virtalan mollaaminen joka käänteessä, mun mielestä suunnilleen pienin asia Palloseuran viime aikojen konttaamisessa. Ja tämä ei ollut Kaudelle vaan kaikki varmaan tietää ketä tarkoitan.

Ketähän sie tarkoitat?

Jos tällä taas malttas joku keskittyä siihen asiaan mikä oli. Oli kyse paikan ansaitsemisesta mm. Kuten joku taisi kirjoittaa Rantanen mussutti tuppea, kun Virtala pelasi ylivoimaa. Minusta Rantanen oli pelissä hyvällä tuulella ja ajeli kohti maalia hyvällä sykkeellä, olisi Virtalaa enemmän ansainnut paikan ylivoimalla. Rantasella on minusta enemmän annettavaa hyökkäykselle. Noh, kukas se oli ottamassa sen Kalpan maalin vastaan loppupaniikissa?

Ja Virtalaa sijoitin joissain kenttäsuunnitelmissa neloseen. Pitääkö sekin ottaa Vittuiluna Virtalalle? Virtala - Kummeli - Karvinen olisi paras nelonen mitä minusta saataisiin rakennuttua näillä eväillä, kusematta muita ketjuja.
 
Viimeksi muokattu:

Veijari

Jäsen
Rantanen huilasi blues-pelin koska on vasta kuntoutumassa loukkaantumisesta. Nyt kun Talkkarikin on kahdesta tämän viikon pelistä sivussa niin ei ole järkeä peluuttaa Rantasta heti maksimaalisesti. Vähän malttia äijät.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Marko Virtala on ollut tällä viikolla parempi pelaaja kuin Niclas Lucenius, Ilkka Pikkarainen, Matias Sointu, Tadas Kumeliauskas ja Ryan Smolenak. Muutamia mainitakseni. Lasch, Tukonen ja Rantanen ehkä ollut hyökkääjistä parempia, Rantanen toki pelannut vain yhden matsin.

Tiistain ottelu oli Virtalalta todella hyvä ja torstain ns. OK+, jälkimmäisessä parin hyvän tekopaikan alustuksen vastapainoksi esim heikko purku kolmannessa alivoimalla ja muutama tärkeä hävitty aloitus. Tekopaikkoja Marko Virtalalla tällä viikolla alustettuna noin viisi. Tukonen teki tuosta yhdestä maalin, mutta Virtala on ollut hyökkäyspäähän hyvä viime aikoina. Pointtina silti ainoastaan että tämä miehen disauttelu on minulle ihan ok, kunhan se ei eksy täysin harhaanjohtavasti väärään kontekstiin kuten nyt. Jos tätä viikkoa tarkistellaan, on Virtala täyttänyt paikkansa aivan erinomaisesti. Aikaisemmin on antanut aihetta avautumiseen, mutta vähän muutaman kommenteista tuoksahtaa Virtalan kohdalla sellainen sylkykuppistatuksen mukanaantuoma epäobjektiivisuutta.

Samaan olen esim. Frimanin kohdalla itsekin syyllistynyt. Esimerkiksi tiistaina kaverilla dissasin Frimania ihan vanhasta tottumuksesta kun menetteli kiekkoja yhdessä vaihdossa. Kaveri sitten siihen tokaisi että "jos et ole huomannut niin on ollut meidän paras pakki tässä ottelussa, tai ainakin melko lähelle". Friman pelasi muuten torstainakin hyvin, joskin tuon KalPan ainokaisen saa ottaa piikkiinsä kun ei antanut Kolehmaiselle enemmän kovuutta.

Silti sunnuntain kanssa samaa mieltä tuosta ideaalinelosesta. Olisi toimivan oloinen ainakin teoriassa. Ja Kulmalalle tulisi päästä antamaan enemmän kiekollista vastuuta, kuten Vähätalollekin.

Vitutuksesta puheen ollen, ettei menisi offtopiciksi. Nyt juuri ei vituta juuri mikään. Katsellaan illalla sitten paljonko sisuuntunut RD:n armeija laittaa meidän junnupakkeja kuivana kakkoseen. Hyvä viikko pelillisesti jo nyt, mutta yhdeksän pisteen saavutus on täysin realistinen. Koska viimeksi Palloseuran toimesta oltaisiin nähty pisteiden muodossa Barney Stinsonia lainatakseni The Perfect Week? Niinpä.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja taas luottopakit hoitaa homman himaan. Ei jumalauta.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ohuelti ärsyttää se että ihmisellä on taipumus uskoa/olettaa asioiden paranevan vaikkei niille olisi mitään perusteluja. Kyseessä TPS:n vieraspelaaminen. Ne häviää kaikki aivan pystyyn. Olihan se varma että vaikka Lukko on aloittanut kautensa surkeasti niin Tepsin saapuessa kylään voittotili aukeaa vaikka siellä pelaisi Feran tytöt, SILTI ajattelin että nyt haastetaan Lukko tosissaan!! Paskat.
 

juige

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, Florida Panthers
Hyvinhän TPS on Lukon haastanut 5vs5 pelaamisessa. Erikoistilannepelaamisessa vaan on vielä parantamista. Lukko vienyt siinä reilusti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös