Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 907 654
  • 13 923

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Hoh-hoi-jaa

Siinä meni puolet TPS:n maalipaikoista, 75% nopeista vastaiskuista, 95% läpiajoista jne..
Kunhan Morrison ja Jurcina vielä lähtee, niin pelien seuraamisen nautinto vain kasvaa kasvamistaan.

Pelaa ne hyvin tai huonosti -> lihoiksi vain. Eikä enää tunnu olevan väliä, vaikka ei paljon maksettaisi väliinkään (Pare).

Uskomaton kausi tähän saakka, kaikki mahdollinen toiminta aivan käteen.
Kuka sinne hallille enää tulee?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Mistäs tiedät, onko se edes Suikkasen lause? Eiköhän tässä teatterissa ihan muut tahot käsikirjoita näiden tiedotteiden repliikit.

Totta! Mutta tässä farssissa tuskin on käsikirjoitusta ainakaan ennalta tehtynä. Näyttelijöitä ja nukketeatterin nukkeja sen sijaan on kosolti.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tää kausi on kyllä suurin farssi ja pohjanoteeraus TPS:n osalta aivan joka tasolla...

Enkä valitettavasti jaksa uskoa että mikään muuttuu mainittavasti paremmaksi ensi kaudella jos sama puuhastelijapoppoo jatkaa hallituksessa...


Norre kaipaili jossain haastattelussa soppareita nykyisille runkopelaajille.

Mulla herää mieleen lähinnä kysymys, että ketkä sopimuksettomista nykypelaajista edes kannattaisi pitää ensi kaudella, se koko joukkueen runko kun on kustu niin täydellisesti viimekausina ja tätämenoa jatketaan edelleen muukalaislegioonana eteenpäin..

Ja otsikon mukaisesti ketuttaa kun pientä oravaa se että Suikkanen joutuu kärsimään tästä kaikesta pskasta, mutta minkäs teet kun työkalut ja työympäristö on mikä on..
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Pysähdytäämpä hetkeksi miettimään tätä kautta. Meillä oli kaksi pistepörssiä johtanutta pelaajaa + liuta muita kovan luokan vahvistuksia ja itse kuningas penkin takana. Sitä voisi luulla, että näillä eväin ei oltaisi sarjassa viimeisenä eikä oltaisi luovutettu jo joulukuussa. Jotenkin ei nyt vaan löydä sanoja kuvaamaan tuota odotusten ja todellisuuden välistä kontrastia. Onneksi kärpät johtaa sarjaa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huutelen vieraisiin pöytiin. Uskomatonta toimintaa koko kauden ajan Turussa. Ensin myydään koko liigan pörssikärki ja nyt lähtee perässä se toinen pieni valonpilkahdus. Muutenkin hoidettu asiat johdon osalta niin päin persettä kun vaan olla ja voi ja sitten mediassa huudellaan, että ei me olla tehty mitään väärin ja ongelmat on muualla. Jos olisin Suikkanen, niin nostaisin kytkintä ja haistattaisin paskat koko organisaatiolle.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pysähdytäämpä hetkeksi miettimään tätä kautta. Meillä oli kaksi pistepörssiä johtanutta pelaajaa + liuta muita kovan luokan vahvistuksia ja itse kuningas penkin takana. Sitä voisi luulla, että näillä eväin ei oltaisi sarjassa viimeisenä eikä oltaisi luovutettu jo joulukuussa. Jotenkin ei nyt vaan löydä sanoja kuvaamaan tuota odotusten ja todellisuuden välistä kontrastia. Onneksi kärpät johtaa sarjaa.


Sanoppa muuta..

"Joukkue olemme me" (Huom sitaatit)

Osasyynä ongelmaan on kaiken pskan keskelllä varmasti myäs se että joukkue ei pelaa joukkueena, eikä näin ollen myöskään toteuta suikkasen pelitapaa hänen haluamallaan tavalla...

Ulkkarit piti toisaalta pystyssä, mutta muodostivat samalla oman sisäisen joukkueensa joukkueen sisälle.. Kuten jo erillisistä saunailloistakin voi päätellä..

Tähän päälle sitten vielä muutaman runkopelaajaksi kaavaillun pelaajan otteet ovat olleet jostain syystä tai juurikin siksi jotain aivan muuta kun oli odotettu..

Tähän voisi kotimaisistakin kavereista listata melkein kenet vaan..

Siitä sitten kunnon lumipalloefekti ja kaiken alkuna ja juurena sekä kruununa johtoportaan päättömät sekoilut ja väärin kasattu joukkue ja soppa oli valmis..

No vatut kannattajista menestyksestä yms kunhan rahaa tulloo, mutta missä se on tai minne se mennee..

"Rohkeasti uuteen aikaan"... Todellakin, aikaan jossa kaikki tehdään kauden aikana niin päin persettä, ettei sen edes olisi voinut kuvitella olevan mahdollista yhden kauden aikana..


Mutta ei hätää vaikka kaikki on mennyt päin persettä, sillä "Mitään ei olla tehty väärin" ja Kärpät johtaa sarjaa. Johtoporras varmaan sijoittaa näätien pelien veikkaukseen ne rahat, siinä se selitys tämänkin kommentin takana?..

Parempi kun ei sano mitään ..

Eikä pystykään enää kun vetää sanattomaksi tää puuhastelu..

Mutta Kaitsulle vois antaa loppukauden hermolomaa motivaation lataamiseen ja samalla aikaa ja vaikutusvaltaa joukkueen kasaamiseen ja pelikirjan viilaamiseen ja palkata vaikka tästä uuden loppukauden valmentajan: Kummeli - Me on hävitty tää peli - Light Cola - YouTube


Ja ensi kaudella sitten uusin eväin vaikka tähän tapaan: Kummeli Stories - Jääkiekko - YouTube


Hyvää (t)yötä TPS ..
 
Viimeksi muokattu:

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Jos olisin Suikkanen, niin nostaisin kytkintä ja haistattaisin paskat koko organisaatiolle.

Tämä skenaario on alkanut kasvavassa määrin minuakin mietityttämään. Eikä oikeastaan voisi edes syyttää yhtään jos Suikkanen näin tekisi.

Olishan hyökkäyskenttiä ollut kiva ensi kaudella rakentaa Parén ja Luceniuksen ympärille. Mut ei niin ei.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Osittain osoitan kyllä TPS-johdon lisäksi keskarit myös jääkiekkoliiton ja Liigan suuntaan, tätä sitten on tulossa tulevina vuosina roppakaupalla lisää kun peräpään jengien ei tarvitse miettiä mitään karsintoja vaan voidaan keskittyä rillaamiseen.

Saa nähdä miten nykyinen TPS-johto kuvittelee tämän imagollisen katastrofikauden jälkeen saavansa kannattajat ja muut sidosryhmät luottamaan organisaatioon? Ei välttämättä ole sponsoripöydässä odotettavissa ne helpoimmat hetket tällaisten jälkeen.
 

hokihoki

Jäsen
Terveisiä vaan perseestä, vitutuskäyrä hakannut yli varorajan ja nyt riitti kyllä itselleni tämä puuhastelu. Mikäli TPS ei ensi kesänä aikana pysty kasaamaan huomattavasti nimekkäämpää joukkuetta, en laita tuohon paskakasaan enää killinkiäkään.

Mielummin kaadan ne rahat sitten vaikka Mestistä tahkovaan naapurin seuraan, siellä sentään yritetään toimia URHEILULLISESTI järkevältä pohjalta, vaikka rahaa palaakin enemmän.

VITTU mitä paskaa! Kiitos tyhjästä TPS, hyvää kesää kaikille, katsotaan nähdäänkö syksyllä!
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Itsehän olen jo nyt hyvinkin pitkälti tässä tilanteessa. Ei vain enää kiinnosta, ei vaikka miten yrittäisi. Ja se yrittäminenkin kiinnostaa vähemmän ja vähemmän päivästä toiseen.
 

merzyk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Edmonton Oilers
Jonkun suonenvedon takia kävin onneksi hallilla lauantaina katsomassa Sextonin viimeisen pelin. Seuraavan kerran tulen hallille runkosarjan viimeiseen peliin sammuttamaan valot, miksi tulla enää hallille kun ykkösnimet on pistetty lihoiksi? Tähän ei enää auttaisi edes alehintaan hallilla myytävä olut, jos nyt sellaista edes menisivät tekemään.

Eikös tässä ole vielä pari päivää aikaa pistää Willsie lihoiksi KHL:ään? Ei jaksa enää.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Terveisiä vaan perseestä, vitutuskäyrä hakannut yli varorajan ja nyt riitti kyllä itselleni tämä puuhastelu. Mikäli TPS ei ensi kesänä aikana pysty kasaamaan huomattavasti nimekkäämpää joukkuetta, en laita tuohon paskakasaan enää killinkiäkään.

Niih.. Itse taas ajattelin, ettei kyllä ihan kokonaista kausaria viitti ostaa ollenkaan, sillä ne kovat hankinnat myydään jokatapauksessa, onnistui ne tai ei.

Jos menestytään, ne myydään varmaan vaan kalliimmalla, eipä juuri löydy houkuttimia ostaa kausaria enskaudelle nyt kun on kaks kautta perseilty oikein kunnolla.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Onkohan TPS:n johto lainkaan miettinyt, mistä pelaajat ensi kaudeksi? Toisaalta voi olla, että ovat suunnitelleet koko homman jo kauden alussa eli olisivat myyneet esim Paren vaikka seura olisi kärjessä jne. Näin minulle yksi TPS:ää lähellä oleva väitti, mutta mistäs noita tietää. Eli ideana on tehdä rahaa, urheilullinen menestys on se ja sama. Kyllä liiga pitäisi pitää auki ja divarista pitäisi olla mahdollisuus nousta, nyt menee puolet kaudesta ihan harakoille ilman panosta. Tekisi TPS:llekin todella hyvää käväistä välillä divarissa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
TPS:n johto kuvittelee omassa ylhäisessä arroganssissaan, että se voi tehdä mitä tahansa eikä näillä teoilla ole mitään vaikutusta katsojamääriin, sponsoreihin, julkisuuskuvaan, brädiin jne.

Väitän, että tämä on täysin virheellinen luulo, sillä TPS:n sidosryhmiä ym. on viimeistään tällä kaudella vedetty kölin alta sellaisella tyylittömyydellä ja törkeydellä, että varmasti tällä on suuri vaikutus jopa pitkälle tulevaisuuteen. Mitkään pyhät lupaukset, että tyyli muuttuu eivät enää auta, koska niin monta kertaa on nähty, että sidosryhmille ym. valehdellaan suoraan päin naamaa. Kuka tällaista johtoa ja sen ylimielistä ja sidosryhmiä ym. aliarvostavaa toimintatapaa voi enää kannattaa?

Voidaankin sanoa, että Össe kumppaneineen on vuodessa pystynyt tuhoamaan TPS:n brändiä sellaisella tavalla, ettei varmasti kukaan tuohon olisi ennakkoon voinut uskoa, mutta nyt on omin silmin nähty, mitä sellaiset johtajat saavat aikaan, joilla ei ole mitään käsitystä ammattiurheiluseuran johtamisesta ja siihen liittyvästä julkisuuskuvan hallinnasta.

TPS on kummallista kyllä sekä jääkiekon edustusjoukkueen että jalkapallon edustusjoukkueen osalta yhtä aikaa ihan samassa tilanteessa eli täysin tuuliajolla. Miten tällainen voi olla mahdollista?

Ikävintä asiassa on, etteivät vastuulliset tätä TPS:n ahdinkoa itse ollenkaan huomaa, kun he ovat tehneet kaikki asiat omasta mielestään aivan ehdottoman oikein. Kannattajat ja muut sidosryhmät ovatkin siis näiden ylimielisten johtajien mielestä väärässä.

Kuinka kauan tämä farssi vielä jatkuu? Eikö todellakaan TPS:n omistajat tajua, mitä virheitä on tehty? Eikö nöyryyttä tunnustaa, että muutos pitää lähteä organisaation sisältä, vieläkään löydy?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä liiga pitäisi pitää auki ja divarista pitäisi olla mahdollisuus nousta, nyt menee puolet kaudesta ihan harakoille ilman panosta. Tekisi TPS:llekin todella hyvää käväistä välillä divarissa.

Tää on niin mätä tää sm-liigan tai siis liigan systeemi sen suhteen, että liigaan ei voi nousta joukkueita mestiksestä! Tästä sarjasta puuttuu yksinkertaisesti kilpailu kokonaan ja sen näkee parhaiten TPS:n toiminnasta joka myy parhaat pelaajansa pois. Jos mestiksestä voisi nousta ja liigasta pudota ei tämmöiseen olisi varaa, vaan pitäisi joukkueeseen nimenomaan panostaa eikä kusta tällälailla fanien päälle. Paras systeemi olisi se, että viimeinen tippuisi liigasta aina suoraan ja tokavika sitten karsisi. Ruotsissa ollaan tässäkin asiassa niin paljon edellä. Joku seurahan aloitti siellä kauden heikosti niin sinne päätettiin sitten hankkia vahvistuksia eikä vittu myydä parhaita pelaajiaan ja luovuttaa. Palvelee Ruotsin jääkiekkoa tai ainakin jääkiekko faneja se semmoinen toiminta.

Ja pahoittelut tuosta sekavasta viestistä, koitin ilmaista mielipiteeni mahdollisimman selkeästi.

Voimia tepsin kannattajille, olishan se mukavampaa seurata IFK - TPS matsia niin, että TPS:llä olisivat nimet Sexton ja Pare myös mukana.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Nyt alkais olemaan paikallaan jonkunlainen ulostulo tulevaisuudesta, ennen kuin viimeisetkin mielipuolet ovat saaneet tarpeekseen. Nimittäin ei tämä ole enää ihmisen hommaa seurata TPS:ää. Ei vaan sellainen tiedotustilaisuushan olikin jo tuossa, my bad. Mitäs siellä haluttiinkaan kertoa:

- hyvä isyys
- rohkeasti maljan nostoon

Ite lisäisin tuohon rehellisesti: farmiliigan farmijoukkue, pylly pystyssä yhdessä ylpeänä!!
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ainoat jotka ovat tilannetta kommentoineet on päävalmentaja (ei oikeasti päävalmentajan tehtäviä) sekä sosiaalisessa mediassa TPS:n somesta vastaava väki (jotka myös pahoittelevat tilannetta).

Hallitus, UTJ tai TJ ei ole vaivautunut sanallakaan kertomaan, pahoittelemaan tai selittämään mitään tilanteesta.

Mitä vitun sössötystä se syksyinen "olemme oppineet" sössötys oli, täähän alkaa muistuttamaan sitä kuuluisaa mylläriä joka pulla suussa sössötti nurkassa.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
A. Vuoren mukaanhan TPS ei ole vieläkään myynyt ketään koska se tarkoittaa että meidän olisi pitänyt tarjota. TPS vain allekirjoitti KHL seuran lähettämät ostopaperi. Mua niin oksettaa toi jätkä.
 

henrylip

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulosta lisää!

Ei muuta, kun Morrison ja Willsie lihoiksi. Luceniuksestakin saa varmaan jonkun lantin Sveitsistä. Tai sitten koko joukkue pakkolomalle ja A-junnut pelaamaan loput ottelut. Vaihtoehtoisesti voisi Liigalta kysäistä, mitkä ovat sanktiot, jos jättää loput kauden pelit pelaamatta, ainakin kotihallissa. Tulisi säästöä ja voisi osakkeelle maksaa kunnon osingon, se houkuttelisi jatkossa sijoittajia.
 

Hank Edmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CBJ
Taitaa tuo "rohkeasti maljan nostoon" viitata siihen, että vedetään joka kausi vihkoon jotta päästään aikaisin kesälomille ottamaan kuppia. Saunomaan kutsutaan sitten kaikki kaverit ja kaimat ja kysellään että oliskos kiinnostusta tulla Tepsiin pelaileen junnusopparilla, ennen kauden loppua annetaan toki kenkää tai kaupataan vaikka Suomi-sarjaan että on myös ensi kesänä varaa rohkeasti nostaa maljaa! On kyllä John Holmesin elimeen verrattava sarvi otsassa kun seuraa näitä seurajohdon puuhasteluja.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Voidaankin sanoa, että Össe kumppaneineen on vuodessa pystynyt tuhoamaan TPS:n brändiä sellaisella tavalla, ettei varmasti kukaan tuohon olisi ennakkoon voinut uskoa, mutta nyt on omin silmin nähty, mitä sellaiset johtajat saavat aikaan, joilla ei ole mitään käsitystä ammattiurheiluseuran johtamisesta ja siihen liittyvästä julkisuuskuvan hallinnasta.

Aikalailla hyvin se tässä kiteytyy. Sen verran korjaisin että mielestäni össellä ei näytä olevan käsitystä minkäänlaisesta julkisuuskuvan hallinnasta.
Kyllä sitä ymmärrystä pitää olla edes sen vähän verran että miettii ennenkuin avaa suunsa. Nuo lausunnot kertoo kaiken oleellisen siitä ettei kokonaisuus ole millään pienelläkään tavalla hallinnassa enkä usko että koskaan enää mikään oikea yritys ottaisi tuollaista yrityksensä toimariksi kun näytöt on annettu ja teot ovat tehdyt.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Ainoat jotka ovat tilannetta kommentoineet on päävalmentaja (ei oikeasti päävalmentajan tehtäviä) sekä sosiaalisessa mediassa TPS:n somesta vastaava väki (jotka myös pahoittelevat tilannetta).

Hallitus, UTJ tai TJ ei ole vaivautunut sanallakaan kertomaan, pahoittelemaan tai selittämään mitään tilanteesta.

Mitä vitun sössötystä se syksyinen "olemme oppineet" sössötys oli, täähän alkaa muistuttamaan sitä kuuluisaa mylläriä joka pulla suussa sössötti nurkassa.

Ymmärrän Sextonin myynnin sillä oletuksella, että siirtokorvaus + säästynyt palkka (ml. mahdolliset veroseuraamukset) olivat vaivan väärti. Oliko näin, sen saamme ehkä jonain päivänä tietää sport.ru:n uutisten kautta tai sitten emme. Mutta sen tiedämme jo nyt 100% faktaksi, että Tepsin seurajohto on täysin pihalla siitä miten kärkipelaajien myynnit pitäisi hoitaa julkisuudenhallinnan kannalta. Toisin sanoen juuri tämä timpan yllä kuvailema amatöörimäinen puuhastelu (pakko käyttää legendaarista termiä "puuhastelu", koska juuri se kuvaa parhaiten seurajohdon toimintaa) on juuri nyt se mikä vituttaa niin ettei veri kierrä. Kuka tahansa palstalainen tajuaisi hallituksen / tj:n roolissa ollessaan, että nyt pitää jollain tavalla osoittaa selkärankaa kantamalla nöyrästi vastuuta julkisuudessa omilla kasvoilla plus samalla yrittää valaa uskoa tulevaisuuteen. Vittu, vaikka sitten valehtelemalla, että myynnistä tulleet eurot käytetään yksi yhteen ensi kauden pelaajahankintoihin.

Siksi toiseksi UTJ voisi miettiä kuinka älykkäiltä ne "ei me Sextonia olla aktiivisesti kaupittelemassa" -ulostulot näyttävät tässä tilanteessa. Sisälukutaitoiset nauroivat tuolle saivartelulle heti kättelyssä (kaikki tiesivät, ettei Tepsin tarvitse itse tarjouspyyntöjä lähetellä, kun on huippujätkä kyseessä ja faksi laulaa muutenkin) ja naiivimmat puolestaan saattoivat Arsen lausunnot luettuaan luulla, ettei Sextonista olla luopumassa, ja pitävät sen ansiosta seuran suulla puhunutta hahmoa nyt valehtelijana. Siinäpä sitä kuuluisaa isyyttä ja mustavalkoista perintöä tuleville vuosille muisteltavaksi.

Korkeintaan politiikassa näkee näin uskomattoman härskiä ihmisten aliarvioimista kerta toisensa jälkeen. Vetäkää käteen - TPS tarjoaa!
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Rohkeasti maljan nostoon on kyllä yksi huonoimmista mitä olen ikinä kuullut :D Ensinnäkin noiden arvojen tulisi olla urheilullisia ei materialistisia + se kuulostaa aivan ryyppäämiseltä. Jopa "rohkene menestyä" olisi parempi mitä tuo vissiin yrittää tarkoittaa. No näin meidän seurassa. Osoittaa huikeaa ammattitaitoa!
 

-TMA-

Jäsen
Rohkeasti maljan nostoon on kyllä yksi huonoimmista mitä olen ikinä kuullut :D Ensinnäkin noiden arvojen tulisi olla urheilullisia ei materialistisia + se kuulostaa aivan ryyppäämiseltä. Jopa "rohkene menestyä" olisi parempi mitä tuo vissiin yrittää tarkoittaa. No näin meidän seurassa. Osoittaa huikeaa ammattitaitoa!

Niin sellainen tarkennus, että tuo "Rohkeasti maljan nostoon" on mainostoimiston esitysmateriaaliin laittama slogan eikä mikään seuran arvo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös