Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 916 639
  • 13 924
Sen verran vituttaa tuo räpellys kentällä ja yläkerrassa, etten taida jaksaa hallille raahautua hetkeen. Miten voi olla, että aina kun halllilta lähtee kotiin niin vituttaa..
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tällä organisaatiolla Euroopan sarjaan ensi kaudella menestymään. Aika hiljaista voi olla. Ei täyty kirstu ainakaan maksavista katsojista enää. Toki Pare ja kumppanit rahoiksi, niin voi lentokapteeni taas virnuilla. Vitutus ja välinpitämättömyys, kauhalla paskaa, pelipäivä on juhlapäivä... Vittu
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Good news, everyone: kausi on lähes puolivälissä ja marraskuukin melkein ohi!

Se on TPS:n PPO sen näköinen, että tällä tahdilla sarjan päätyttyä Tepsillä olisi kasassa hurjat 55 pistettä. Mikäli sama tahti jatkuu, se olisi sitten koko Liigan heikoin suoritus about noin viiteen vuoteen. Vähän ehkä, no, voihan juupeli.

Lisäksi tätä menoa alitetaan 3p. voittojen ennätys, eli 12kpl, joka on viimeiseen neljään vuoteen jo "saavutettu" kahdesti. Nyt tuo lukema on tiukassa.

TPS ei ole ikinä ollut 3,5 vuoden periodilla (syksystä 2010) mitattuna näin huono. Ei ole kovin suuri virhe sanoa, että TPS on tällä hetkellä liigan huonoin joukkue. Ja johtoporras sen kuin naureskelee asialle, kuittaa kritiikin olan kohautuksilla, syyttää mediaa negatiivisuudesta... Mutta ilmeisesti HC TPS Turku Oy:n ydintoimintoja on sitten jotain muuta kuin jääkiekon pelaaminen? Tai no, voihan se ollakin, mutta sarjataulukko ei ilmeisesti ole minkäänlainen mittari johtoportaan onnistumisille. Valmentajat ovat kyllä "kantaneet vastuuta", joten saapa nähdä kauanko Suikkanen saa pitää paikkansa.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Ei ole enää vituttanut tämä touhu ollenkaan vaan olen keskittynyt täysin nhl:n seuraamiseen ja liigaa katsottu silloin tällöin. Peliä en nähnyt taikka kuullut, mutta normaali maalin tappiohan sieltä taas tuli. Kaveri kommentoi tuossa illalla, että millä voi voittaa jos pakit ei osaa avata peliä vaan syötöt menee minne sattuu.
Kiva kuulla, että Aalto nauttii näkemästään ja varmasti kirstusta riittää vielä vuosiksi bensa rahaa mersuihin. Tosin ei mun euroja enää hallilla tule näkymään ja pitääkin toivoa, että tuto pärjää mestiksessä ja nousisi liigaan ensi kaudeksi niin turussakin pelattaisiin kiekkoa.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vituttaa että pisteet menivät ansaitusti bluesille tänään, sen verran sekava ja haluton esitys oli tepsiltä.
Vituttaa että olin katsomassa peliä.
Vituttaa tuleva selkäsauna lukolta jo etukäteen.
Vituttaa kun orastava voittoputki katkesi ennen kuin ehti edes alkaa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Olen nyt istuskellut tässä puolisentoista tuntia. Voin kertoa, että nyt vituttaa ja ihan huolella. Vähän oli negatiivisen orastava, kuumeinen olo jo hallille suunnatessani. Ääni meni jo ensimmäisessä erässä niin käheäksi, että piti ottaa vähän rauhallisemmin ja lähinnä määin mukana.

Yleisömäärä valehdeltiin taas huolella yläkanttiin. Oikeasti siellä ei ollut varmaan kuin 3000 henkeä paikalla. Tunnelma oli sen mukainen. Kuin hautajaiset olisivat olleet menossa. Lopuksi sitten Sallinen laski TPS-arkun hautaan ja sieltä tuskin tehdään minkään sortin ylösnousemusta enää sääleihin. Paska fakta.

Suikkasella ei näytä olevan homma kontrollissa. Ulkomaalaiset pelaavat jatkuvasti, luultavimmin omasta tahdostaan. Ei noista muista mihinkään ole, mutta silti. Aika tasapaksu läpsyttely ja ihme smurffikestit siihen loppuun, kaiketi jätkät odotti taas jatkoaikaa. Se toisen erän kolmen minuutin kulmahyrräily oli kyllä hauskaa katsottavaa, mutta jos seuraukset tästä ovat vain rupiset kädet taputuksen jäljiltä ja yksi vitun laukaus, joka ei sekään maalia kohti mennyt - niin ei hyvin mene!

Norrena otti pari mukavaa koppia, häntä ei voi tappiosta syyttää. Pakisto oli vaihteeksi suht kujalla, eli omalla tasollaan. Hyökkäyksessä vähemmän hyviä paikkoja kuin yleensä. Siitä propsit Bluesin puolustuspelaamiselle ja TPS:n kesyille hyökkääjille. Famulare oli sentään ihan positiivinen menijä, pari kunnon niittiä. Samoin meidän ikiomalla slovakkipakillamme on kiitettävän mojovat niitit.

Tomi Aalto oli hallilla. Teki mieli sanoa jotain, mutta jätin sanomatta. Ehkä hyvä niin.

Mutta olipa flegu esitys. Jatkumoa aiempaan. TPS ei tuolta nouse. Vituttaa kympillä.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Vituttaa että TPS ei voita niinäkään päivinä kun kiekko pomppii meille. Se on fakta että neljää viittä kertaa se ei vahingossa pompi vastustajan rysään..
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Ajelin tänään kotiin lähipubin kautta ja tilasin kebabin itselleni iltapalaksi. Kello oli jo melko paljon, joten olin missannut kiekkokierroksen ekat erät.
Istuin alas odotteleen ruokaani ja jäin katselemaan screeniltä tulevaa Lukko-SaiPa matsia. Saibun kaveri nappasi juuri itselleen ulosajon ja Lukko pääsi jauhamaan ylivoimaa. Heti arvelin että kohta meidän Ville laittaa taululle lukemat 3-1 ja nostelin kahvikuppia huulilleni. Siinä kohtaa sitten korvani kuulivat katsomosta jotain mikä sai kahvin purskahtamaan pöydälle. Se saatanan Äijänsuon DJ alkoi soittamaan kappaletta joka kuulosti täysin samalta kuin legendaarinen "Tepsi tekee kohta maalin". Siis täysin sama alku kappaleella. Tuijotin tyhjillä silmilläni kohti screeniä ja aloin kuuntelemaan; "hallissa todella soitettiin täydellistä kopiota tästä meidän yksinoikeusbiisistä. Paitsi että "Tepsin" kohdalla kuulin "Ville". "Villllle tekee kohta maaaaalin".

Voiko tämä vittu olla totta vai onko nyt tullut se burn out? Harmittavasti tuomari pudotti kiekon jäähän ja nauhan soittaminen loppui siihen paikkaan. Mutta pari kolme kertaa tuo samainen lause siinä kuului.

Nappasin fetakebun kainaloon ja suuntasin autolleni. Sanattomana.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Vittu tuota

- joukkueen pelitapaa, perustuu vain yksilösuorituksiin
- tulosyksikön oman pään pelaamista
- Suikkasen peluutusta, samat äijät seisoskelee väsyneinä pelin lopussa joka toista vaihtoa
- Norrenan joka saatanan tilanteessa virittelemää mailapeliä, ei tuo mitään lisäarvoa peliin, päinvastoin
- pakkien avauspelaamista
- Tuomaisen pehmoilua
- hallitusta
- touhua

Ainoastaan Tuomaisesta olen vähän eri mieltä. Minusta se vetää ihan ok. Ikävä kyllä muuten joutuu allekirjoittamaan kaiken.

-Alapää vuotaa kuin vanhalla mummolla.

-Kumeliauskas pelaa loistavasti 8min/ilta. Pelaisipa enemmänkin.

-Samaan aikaan nämä "minut on palkattu tekemään maaleja" -tehopistehorot ei pysy enää loppupelistä jaloillaan kun ovat vetäneet ylipitkiä vaihtoja järjettömällä peliajalla. Kuka vastaa??

Paré on ollut muutenkin erittäin ristiriitainen hahmo erityisesti viime aikoina omiin silmiini. Loistavia hyökkäyspään esityksiä, ainakin ulkopuolelle näkyvää positiivista hengenluontia ja samaan aikaan ylipitkät vaihdot sekä ylimielisyyden rajoilla häilyvä itsevarmuus. Itsevarmuus on hyvä, mutta myös nöyryys on hyvä. Toivottavasti sitäkin löytyy. En tiedä.

Sen tiedän, että vituttaa. Luulin jo, että 3p.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Luulin jo, että 3p.

Mikä/mitä on 3p? Muistan joskus kuulleeni sellaisesta, mutta vitutuksen lisäämän alkoholin käytön vuoksi pitkäaikainen muistini on alkanut heiketä.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Taitaa olla aika väsynyt tähän konttaamiseen, mutta toisaalta saa tämän suhteen kyllä itse katsella peiliin aika pitkään. Ei tuolla joukkueella ole oikein minkäänlaista toimivaa pelitapaa. Puolustamisessa ei tunnu olevan mitään järkeä, ja hyökkääminen on lähinnä yksilösuoritusten varassa.

Niinpä. Pahimmillaan Tepsin viisikkopelistä tulee pikkupoikien pihapelit mieleen. Peli on suunnilleen yhtä organisoitua.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Mikä/mitä on 3p? Muistan joskus kuulleeni sellaisesta, mutta vitutuksen lisäämän alkoholin käytön vuoksi pitkäaikainen muistini on alkanut heiketä.

Ehkä se johtui siitä avausmaalista. Olenkin epäillyt jo pidemmän aikaa olevani optimisti.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Tepsin viisikkopelistä tulee pikkupoikien pihapelit mieleen. Peli on suunnilleen yhtä organisoitua.

Tepsillä on ilmeisesti kahdenlaista pelitapaongelmaa: ulkomaalaiset pelaajat eivät ymmärrä aiottua pelitapaa, suomalaiset pelaajat eivät ole kyllin taitavia toteuttamaan sitä.

Kolmas ongelma voi olla itse pelitapa. Mutta kysymykseen pelitavasta voi antaa vastauksen vasta sitten, kun joku on nähnyt sen.
 
Viimeksi muokattu:

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Se saatanan Äijänsuon DJ alkoi soittamaan kappaletta joka kuulosti täysin samalta kuin legendaarinen "Tepsi tekee kohta maalin". Siis täysin sama alku kappaleella. Tuijotin tyhjillä silmilläni kohti screeniä ja aloin kuuntelemaan; "hallissa todella soitettiin täydellistä kopiota tästä meidän yksinoikeusbiisistä. Paitsi että "Tepsin" kohdalla kuulin "Ville". "Villllle tekee kohta maaaaalin".

Onhan toi lukko tekee kohta maalin soinut tuolla jo monen monta vuotta, toki tota versiota en ole kuullut kappaleesta.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa jo enemmän säälittämään kuin että vituttaisi Tepsin touhu. Johtoporras on amatöörien temmellyskenttä jossa vielä eri klaanit kinastelevat keskenään, pelaajakoordinaattori ei osaa koota joukkuetta kunnolla ja oikeita pelaajia oikeisiin rooleihin ja muutenkin tuo ulkomaalaislegioona alkaa olla jo liikaa( pois lukien Pare) Jokainen ymmärtää miksi suomalaiset pelaajat eivät halua tulla tänne vaikka millaisia tarjouksia jätetään. Kaiken kukkuraksi peli kentällä on ihan Suomisarjan näköistä kiekkoa. Eli kaikki asiat tuossa puljussa on niin sekaisin kuin vain voi olla.
Toivon todella että herrat Nummelin, Vahalahti, Uusikartano ja Ahtola tekevät roiman määrän pisteitä lauantain Lukko pelissä ja näyttävät tuolle meidän niin fiksulle johdolle asian todellisen laidan.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joukkueen peluutuksesta vastaavat tällä hetkellä herrat Pare ja Sexton. Herrat pelaavat milloin haluavat ja miten paljon haluavat. Tämän aivopierun tuloksena hävittiin eilinen peli pitkän vaihdon takia. Joukkue on aivan täysin karannut Suikkasen lapasista näiden sooloilijoiden takia. Ihan sama, jos itse tekevät pisteitä kun koko joukkue on ihan sekaisin. Sextonia ei tosin ole kiinnostanut kymmeneen peliin. Väitän, että peli paranee, jos nämä kaverit saadaan ulostettua ja otettua tilalle joukkuepelaajia (junnuja).

Tuomas Suomisenkin tilanne on taas hyvin erikoinen. Kuumetta kai oli pari viikkoa sitten. Nyt ei ole näkynyt kokoonpanossa. Nämä edellämainitut sankarit voisi heittää Paimion Hakaan pariksi peliksi ja ottaa Tumpin kehiin.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vittu mitä farssitouhua. Aivan saatanan noloa, vaikka tavallaan ei edes eilen reaaliaikaisesti napannut kommentoida.

Siis tuo tekeminen jäällä on niin paskaa että melkein lähtisin oikeasti jo tivaamaan myös valmentajilta vastuuta. Mestisjengikin (joka TPS ei huonosta rosteristaan kuitenkaan ole) pelaisi parempaa kiekkoa. Jos sivuutetaan hetkeksi se miten päin vittua joukkue on koottu yms., niin tuollakin joukkueella pitäisi saada sen pelin näyttämään joltain. Ja onhan se näyttänytkin, ollaan hävitty monta ns. näennäishallittua ottelua mutta tällä hetkellä tuo pelin rakenne on pelkkää paskaa. PASKAA!

Suikkanen, Lehtonen ja kumppanit, vittu reagoikaa! Tehkää vaikka jotain vitun radikaaleja muutoksia, ei tuollaista paskaa kukaan halua katsoa.

Tuo TPS:n verkkotoimituksen ennakko Blegi-matsista oli niin hemmetinmoinen huumoripläjäys myös. Etenkin kun jengi kentällä näytti remmiltä kuolleita vauvoja. Ei helvetti.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
enpä tiedä onko tämä täysin oikea ketju tälle, mutta mieltäni tämä ainakin vaivaa...

"Pikkulinnut" lauleli taas ja tällä kertaa ei mitään niin mukavaa sävelmää. Tepsin ulkomaalaispelaajat, pois lukien Famulare&Kumeliauskas, olivat maajoukkuetauolla pitäneet oman saunaillan sen sijaan, että olisivat liittyneet joukkueen yhteiseen saunailtaan. Myös sellaista huhua kuulin ettei joukkueen päävalmentaja saisi enää kontrollia duoon Pare-Sexton ja että nämä vain "kikkailevat" siellä treeneistä lähtien. Treeneissä oli kuulemma ollut joku välikohtauskin...

Jos näin on, niin ymmärrän minkä takia pelikin näyttää niin haluttomalta. Todella munatonta hommaa hallitukselta jos eivät pian pistä näitä "taiteilijoita" rahoiksi tai kuriin! Rahat ulos näistä kavereista ja sellaisia pelimiehiä kehiin jotka oikeasti haluavat pelata juuri Tepsissä ja joukkueelle, esim case-Famulare, joka ontämän kauden ainoa onnistuja!

Itseäni lainaten toisesta ketjusta, halusin saada tuon saman tänne, josko mikään johtaisi toimenpiteisiin hallituksen suhteen.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Tepsillä on ilmeisesti kahdenlaista pelitapaongelmaa: ulkomaalaiset pelaajat eivät ymmärrä aiottua pelitapaa, suomalaiset pelaajat eivät ole kyllin taitavia toteuttamaan sitä.

Kolmas ongelma voi olla itse pelitapa. Mutta kysymykseen pelitavasta voi antaa vastauksen vasta sitten, kun joku on nähnyt sen.

Mielestäni TPS:n pelitapa ei vaadi erityisen taitavia pelaajia, mutta perustuu enemmänkin pelin virtaukseen jossa on ensiarvoisen tärkeää että koko viisikko pystyy tiiviinä ja liikkuu yhtenä nippuna. Nyt siellä tuppaa olla aina joku jätkä kentällä jota ei huvita (tai jaksa) ottaa niitä paria extra potkua. Täten tuo puolustaminen näyttää reikäjuustolta ja hyökkääminen siltä että vapaita syöttöpaikkoja ei ole. Molemmat johtuvat samasta asiasta eli siitä, että ei olla tarpeeksi sitoutuneita tekemään työtä kiekottomana.
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Lamaantunut. Alistunut. Masentunut. Melankolinen. ONNETON. SURKEA. Tuskainen. Alakuloinen. Surullinen. Lohduton. Häpeällinen.

Tätäkö mun Tepsi on? Tolta ainakin musta on tuntunut.

JA sitten tulee se vitutus. Tätä elinkautista kun ei noin vaan vaihdetakkaan. Ihan sama se on Hifkin puolelta tutun käsitteen: 'alkkisfaijan' kanssa.

Me rakastetaan faijaa. Mut faijalla on on alkoholiongelma.

Taas se ens syksyksi lupaa lopettaa viinan ja mennä töihin. Tottakai me tuetaan sitä, ja uskotaan siihen, vaikka takaraivossamme kummittelee rikottu lupaus jo tältä vuodelta. Se vitun pullo aukes taas. Pettyneinä, loukattuina, seurataan hetken aikaa sivummalta kun faija sanoo lähtevänsä "muutamalle" jopa kolme kertaa viikossa. Samalla miettien, että onneks ei tarvitse olla himas ku faija tulee takas. Tiedä mitä se kännissä tekee. Ei enää jakseta katsoa sen perään. Aletaan pitämään etäisyyttä.

Keväällä lumien jo hieman alkaessa sulaa, kun muiden faijat lähtee duuniin tekemään suuria tekoja, niin meidän faija makaa omassa oksennuksessaan Artukaisten siilon edessä lumihangessa housut puolitangossa. Häpeä, kateus muiden faijoihin ja vitutus valtaa mielen. Jäljistä päätellen, se on hakattu ja raiskattu moneen kertaan syksyn ja talven aikana. Kannetaan se kuitenkin vastuuntunnosta sisälle.

Kesällä se lupaa, että oli viimeinen kerta kun brenkkuun koskee. Hieman epäileväisinä, me kuitenkin uskotaan sitä ehdollisesti. Kesän aikana se treenaa kovempaa kuin koskaan ennen. Heinäkuussa se ostaa muutamat huippuhyvät lahjatkin meille. -Luottamus faijaan alkaa taas palaamaan. Elokuun lopulla odotetaan jo innolla, että nyt se oikeasti alkaa tekemään taas duunia neljän vuoden dokaamisen jälkeen. Toivotetaan sille onnea, ollaan sen tukena ja kannustetaan sitä. Eihän me mitään muutakaan voida. Onhan se kuitenkin meidän ainut faija. Samalla kun se lähtee Bossin puku päällä huippukunnossa syksyn ekalle duunikomennukselle syyskuun alussa, voidaan ainoastaan toivoa, ettei sillä ole piilopullo povarissa mukana...
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
AAA

Lamaantunut. Alistunut. Masentunut. Melankolinen. ONNETON. SURKEA. Tuskainen. Alakuloinen. Surullinen. Lohduton. Häpeällinen.

Tätäkö mun Tepsi on? Tolta ainakin musta on tuntunut.

JA sitten tulee se vitutus. Tätä elinkautista kun ei noin vaan vaihdetakkaan. Ihan sama se on Hifkin puolelta tutun käsitteen: 'alkkisfaijan' kanssa.

Me rakastetaan faijaa. Mut faijalla on on alkoholiongelma.

Taas se ens syksyksi lupaa lopettaa viinan ja mennä töihin. Tottakai me tuetaan sitä, ja uskotaan siihen, vaikka takaraivossamme kummittelee rikottu lupaus jo tältä vuodelta. Se vitun pullo aukes taas. Pettyneinä, loukattuina, seurataan hetken aikaa sivummalta kun faija sanoo lähtevänsä "muutamalle" jopa kolme kertaa viikossa. Samalla miettien, että onneks ei tarvitse olla himas ku faija tulee takas. Tiedä mitä se kännissä tekee. Ei enää jakseta katsoa sen perään. Aletaan pitämään etäisyyttä.

Keväällä lumien jo hieman alkaessa sulaa, kun muiden faijat lähtee duuniin tekemään suuria tekoja, niin meidän faija makaa omassa oksennuksessaan Artukaisten siilon edessä lumihangessa housut puolitangossa. Häpeä, kateus muiden faijoihin ja vitutus valtaa mielen. Jäljistä päätellen, se on hakattu ja raiskattu moneen kertaan syksyn ja talven aikana. Kannetaan se kuitenkin vastuuntunnosta sisälle.

Kesällä se lupaa, että oli viimeinen kerta kun brenkkuun koskee. Hieman epäileväisinä, me kuitenkin uskotaan sitä ehdollisesti. Kesän aikana se treenaa kovempaa kuin koskaan ennen. Heinäkuussa se ostaa muutamat huippuhyvät lahjatkin meille. -Luottamus faijaan alkaa taas palaamaan. Elokuun lopulla odotetaan jo innolla, että nyt se oikeasti alkaa tekemään taas duunia neljän vuoden dokaamisen jälkeen. Toivotetaan sille onnea, ollaan sen tukena ja kannustetaan sitä. Eihän me mitään muutakaan voida. Onhan se kuitenkin meidän ainut faija. Samalla kun se lähtee Bossin puku päällä huippukunnossa syksyn ekalle duunikomennukselle syyskuun alussa, voidaan ainoastaan toivoa, ettei sillä ole piilopullo povarissa mukana...

Hahaha :) Toi kuvaa kyllä hyvin tilannetta, lisäksi alkkisfaijan kasvattaneet ovat valtaan päästyään olleet täydellisiä narsisteja ja kusipäitä.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään olisi ollut se kuuluisa miljoonan taalan paikka laittaa Vähätalo kakkosen keskelle. Mutta ei, Marko Virtala. Alkaa taas ruoka tulemaan ylös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös