Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 915 478
  • 13 924

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei niitä voittoja saada sitten millään..

Kolmesta pinnasta puhumattakaan..

Nytkin tas hyvä taistelupeli ja oli varmaan milleistä kiinni että oliko se Paren rankkari sisällä vai ei..
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nytkin tas hyvä taistelupeli ja oli varmaan milleistä kiinni että oliko se Paren rankkari sisällä vai ei..

Sisällähän se oli, mutta yläkamerasta se ei varmaan näkynyt, kiekko kun oli patjan alla.

Miksi ihmeessä Virtala laitettiin laitettiin ampumaan, kun kaikki tietävät mitä se yrittää. Ranteella kilpikäden alle. Virtala ei ole mikään snaipperi, onko yksi maali tällä kaudella?
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Lupaukseni mukaan en ottelua katsonut, mutta maalikoosteen kyllä ja helvetti alkoi taas vituttamaan.

Kerhon maaleista useimmat (ellei kaikki?) tulivat TODELLA pehmeästi Tepsin oman pään virheiden seurauksena. Jestas mitä perseilyä taas omassa päässä.

Ei mulla muuta.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Virtuoosi Markus "Palmu" Palmroth pelaa tänään. Kuinka monta minuuttia menee ennen kuin istuu kakkosen väkivaltaisuudesta?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Nohnoh.. Turku hylkää, Rauma kiittää. Ville on loistava pelimies, ja siitä saamme nauttia vielä ainakin seuraavat kaksi kautta. Hunajata, öitä.

Väärin väärin väärin, Turku tai kannattajat eivät ole hylänneet vaan hallituksemme. Nauttikaa RTKlaiset, johan tässä jäätiinkin aavistuksen bydeen taannoin 90- luvulla, vieläkin ne ajat saavat leveän hymyn huulille, vaikka kieltämättä pikkuisen alkaa irvistykseksi kääntymään. Seuraavaksi Turku ja Parainen liitetään suur-Raumaan ja Laitlaan rakennetaan meille yhteinen Kana-areena, jossa voidaan teidän rahoilla ja meidän veteraaneilla piestä kaiken maailman paskasakit ilta illan perään.
 
Viimeksi muokattu:

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siinä vaiheessa kun Vahalahti luistelee sinikeltaisessa peliasussa HK Areenan jäälle, en halua kuulla yhtään buuausta turkulaiskatsomosta. Sitävastoin "We miss you, Ville" -lakana olisi aivan paikallaan.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Siinä vaiheessa kun Vahalahti luistelee sinikeltaisessa peliasussa HK Areenan jäälle, en halua kuulla yhtään buuausta turkulaiskatsomosta. Sitävastoin "We miss you, Ville" -lakana olisi aivan paikallaan.

En tiedä asiasta, mutta kyllä luulisi että tifolla muistavat. Lisäksi yleisö voisi Villen maalatessa juhlia kuin Tepsin maalia.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Lisäksi yleisö voisi Villen maalatessa juhlia kuin Tepsin maalia.

Viimeksi Ville tuuletti TPS:ää vastaan tehtyjä maaleja, joka on vittuilua pientä kannattajaa ei seurajohtoa kohtaan. Tuskimpa sieltä mitään yltiöposia tulee, jos seurasta lähtee, vaikka pukumiehet olisikin perseillyt. Eiköhän siellä osa taputa ja osa vihellä. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen. Itse lähinnä kaipaan surullisen pettyneenä.
 

tikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets, Liverpool
Voi vittu miten Pare ja Sexton pelasivat kaksi kertaa trapin. Ei voinut vähmempää kiinnostaa, seisoskelua suorin jaloin ja siitä kaksi maalia. Ja Hostikka imi molemmat. Pistän töllön kiinni nyt. Palaillaan joskus.
 

jake64

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja ROKI
Ei tästä tuu mitään. Toi jengi on niin solmussa, ettei se aukea tällä kaudella.
Vittu tätä touhua. Marraskuu vasta menossa, jotenka pitkä ja kivinen tie vielä jäljellä kevääseen ja kesälomille.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
No mua ei välttämättä vituta, mutta näyttää siltä, että tepsi on liigan viimeinen kauden jälkeen. Ikävää, että divariin ei vissiin tällä kaudella voi tippua, koska liiga näyttää olevan liian kova sarja turkulaisille.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämän(kin) kauden TPS on aivan säälittävän surkea joukkue, se on täysin selvä asia. Ei maalivahtia, ei minkäänlaista puolustusosaamista, tasan kaksi hyökkäyspeliin kykenevää hyökkääjää. Vittu että oli taas aneemista pelaamista. Kausi puolivälissä, eikä minkäänlaista toimivaa pelitapaa havaittavissa. Suorastaan oksettaa tämä kyvyttömyys, mitä TPS on edustanut jo useamman kauden ajan.

Vituttaa, että tätä kautta on vielä yli puolet kärsittävänä.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tänne sitä taas kirjoitellaan vittuuntuneena, aivan kuten eilen ounastelin.
Vitun great peli ja hieno taistelu ei vaan riitä kun ei saada luotua juuri lainkaan todellisia maalintekopaikkoja ja molarimme ei saa edes ilmapalloa kiinni.
Aivan ansaitusti HIFK pisteet vei, seuraavaan peliin joku junnu maalivahdiksi, kiitos.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Surullisinta tässä touhussa ettei oo vituttanut enään pitkään aikaan. Jos mennään ketjun otsikkoon ehkä eniten vituttaa ettei voi tippua divariin. Tätä samaan ylimielistä perseilyä nähty nyt ihan riittävästi. Pikku ponnistus divarista ja vittuun koko ylimielinen organisaatio. Sieltä nöyrästi pikkuhiljaa takaisin.

Oikeasti käyn katsomassa illasta toiseen divaria kuin tätä vitun samaa paskaa vuodesta toiseen nimimerkillä kausari taskussa parikymmentä vuotta....
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kerrankin kun Arse onnistuu ulkkarien hankinnassa niin kaikki muut alisuorittaa eikä joukkuepelistä ole tietoakaan.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Nyt nähdään oikein konkreettisesti, mitä tarkoittaa, kun Liiga on suljettu.

TPS:n osalta se tarkoittaa sitä, ettei edes yritetä urheilullista menestystä, vaan ostetaan joukkue vuodesta toiseen kaiken maailman pelureita sieltä sun täältä täyteen, jotka eivät millään muotoa pelaa mustavalkoisella sydämellä vaan kyttäävät vain omia pisteitään, jotta saisisivat seuraavaksi kaudeksi jostain muualta paremman diilin. Joukkueen roolittaminen on täysin vieras käsite UTJ:lle ja TPS-hallitukselle. On ollut jo monta vuotta.

Tämä täysin väärin roolitettu paketti myydään kannattajille siten, ettei arvostella saa, koska se on vastoin oikeanlaista kannattamista. Jos joku sanoo edes yhden poikkipuoleisen sanan tästä TPS-johdon lusmuilusta ja ammattitaidottomuudesta, hänet kivitetään esim. tällä palstalla tiettyjen perseennuolijakirjoittajien toimesta alimpaan helvettiin.

Nyt on neljä kautta vedetty totaalisen pieleen, mutta mitään todellista muutosta ei olla nähty eikä varmasti tulla näkemäänkään ennen kuin katsojaluvut alkavat kakkosella. Nykyään iloitaan jo siitä, jos kauden aikana saadaan edes yhden kerran TPS:n toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja sanomaan julkisuuteen täyttä potaskaa vailla minkäänlaista asiasisältöä.

Siksi vain sillä, että kannattajat ja sponsorit äänestäisivät kukkaroillaan voitaisiin saada muutosta TPS-toimintaan. Ikävä tapa näin toimia, mutta valitettavasti ainoa, jolla olisi vaikutusta. Nykyisin TPS-johdolle riittää, että syntyy taloudellista voittoa. Urheilullista menestystä ei haluta, koska sen saamiseksi pitäisi ryhtyä tekemään ammattimaisesti töitä ja avata kukkaron nyörejä. TPS-johto tietää itsekin satavarmasti, etteivät sen rahkeet ja ammattitaito riitä, jos urheilullista menestystä haetaan. Nykymenolla on helppo vain puhallella muniin ja toivoa, että turkulaiset lammasmaisesti tulevat edelleenkin katsomaan hallille otteluita, vaikka tarjottava tuote on niin perseestä kuin olla ja voi.

Turku tarvitsisi mitä pikimiten toisen liigajoukkueen, jotta TPS:ssäkin tajuttaisiin, että "jottain tarttis tehrä".
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tätä samaan ylimielistä perseilyä nähty nyt ihan riittävästi. Pikku ponnistus divarista ja vittuun koko ylimielinen organisaatio. Sieltä nöyrästi pikkuhiljaa takaisin.

Teoriassa hyvä idea, mutta ei toimisi käytännössä, ellei sitten jäätäisi pysyvästi sinne alasarjoihin. Koska heti noususuhdanteen alkaessa vedettäisiin taas kansitakit niskaan ja ylimielisyys palaisi takaisin organisaatioon, aivan kuten edellisen mestaruuden jälkeen. Näin tämä vain menee Turussa ja Turun Palloseurassa, sorry. Vähän sama piirre kuin alkoholilla ja sen aiheuttamilla lieveilmiöillä Suomessa: kulttuuriin sisäänrakennettu ominaisuus, josta ei vaan päästä eroon.

Henkilökohtaisesti olen menettänyt uskoni siihen, että homma enää tämän hallituksen johdolla kääntyisi. Kukaan ei johda eikä vastaa mistään ja kaikki pelaavat toistensa tonteilla. Johto on totaalisen solmussa ja tämä heijastuu kentällä ties kuinka monetta vuotta peräkkäin. Mielenkiintoista on nähdä, miten kauan hallitus voi ratsastaa kiistatta ilmeisen onnistuneella talouden parantamisella jos otteet kentällä ovat viime vuosien kaltaista hirvittävää paskaa. Muutaman viime vuoden meininki tiivistyy erinomaisesti Engrenin myyntiin, josta tehtiin oletettavasti hyvä tili ja samalla maksetaan kentällä todella kovaa hintaa illasta toiseen. Johan tässä alkaa itsekin hieroa käsiään ajatellessaan, millainen valtava positiivinen kertaerä Parén tai jonkun muun hyvin onnistuneen ulkkarin myynnillä saataisiin.
 

TheLazaruz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #96, #55, #9
Joukkueen kokoamisessa on vikaa,
markkinoinnissa on vikaa
TURKULAISISSA on vikaa, ollut jo vuosia

Kaikilla muilla liiga paikkakunnilla ihmiset käyvät seuraamassa
pelejä jopa silloin kun oma joukkue ei pärjää.

Turkulaiset eivät tunnu lämpenevän muutakuin playoff peleille.

Aivan turha odottaa miljoonien lisäystä budjettiin jos hallilla ei näy ihmisiä.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kaikilla muilla liiga paikkakunnilla ihmiset käyvät seuraamassa
pelejä jopa silloin kun oma joukkue ei pärjää.



Aivan turha odottaa miljoonien lisäystä budjettiin jos hallilla ei näy ihmisiä.

Ja sitten se korkki kiinni.

Siellä on aika monella muullakin paikkakunnalla ihmisiä jotka eivät halua paskasta maksaa. Joten tuo kaikilla muilla on aika helvetinmoista liioittelua.

Turkulaisia tahi kannattajia yleensä on aivan turha syyllistää, jos seura vetelee asioita puihin. Tuote kuntoon ja kun tuote on kunnossa voidaan alkaa miettiä muita asioita. Ethän sä jumalauta osta paskaa talvitakkiakaan 10 vuotta ja toivo että tällä yltiöpäisellä rahoituksella paska valmistaja onnistuisi 11. vuotena valmistamaan lämpimän takin.

Tepsillä kun olisi vielä rahaa jonkun verran laittaa tuote kuntoon.

Kukahan täällä on vaatinut miljoonien lisäystä budjettiin?
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo ihan täysi harhaluulo, että muualla kävis porukkaa enemmän peleissä, kun jengi ei pärjää. Tämä juttu on minusta ollut outo myytti. Tokí varmaan joku IFK hienoinen poikkeus. Turussa aina puhutaan pienistä yleisömääristä esim. muiden seurojen fanien puolesta ja silti Turussa on usein yleisöä enemmän kuin näillä muilla paikkakunnilla. Tietysti hallikin usein pienempi, mutta harvoin ne viimeistä paikkaa myöten täynnä ovat olleet. Talousalueet voivat olla tietenkin pienempiä, mutta ei ne mitenkään merkittävästi pienempiä ole. Lisäksi "pienemmillä" paikkakunnilla lajitarjonta on usein vähäisempää eikä huomiosta ole samalla lailla kilpailua. Turun yleisömäärissä ole mitään poikkeavaa muuhun Suomeen. Näyttää, vaan tietty heikolta, kun suuri halli ja paljon tyhjiä paikkoja.

Väitän, että TOP6-sijoista taisteleva joukkue vetäisi Turussa nykyään hyvin yleisöä. Kyllähän Suikkasen aiempina kausina porukkaa kävi aika hyvin. Varsinkin pudotuspeleissä tupa oli aika täynnä jatkuvasti ja se ei ole itsestäänselvyys monessakaan paikassa.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Koska heti noususuhdanteen alkaessa vedettäisiin taas kansitakit niskaan ja ylimielisyys palaisi takaisin organisaatioon, aivan kuten edellisen mestaruuden jälkeen.

Tämä. Olen melko varma, että jos jotakin hallituksen jäsentä haastateltaisiin nyt 3 minuuttia, niin kys. hallituksen jäsen mainitsi vähintään kerran 2010 mestaruudesta.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Voihan vittu, nyt on sonni liittynyt vemppa-osastoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös