Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 916 702
  • 13 924

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Mä en tajuu missä on noitten pelaajien selkäranka ja ammattiylpeys? Minusta tuo joukkueen peli kertoo ennen kaikkea siitä, että tuo ei ole joukkue. Siellä ei kukaan pelaa ketjukaverilleen. Tuo on kasa markkinoilta poimittuja jääkiekkoilijoita jotka on laitettu pelaamaan kiekkoa yhdessä ja siltä se näyttääkin. Jokainen yrittää parantaa omaa markkina-arvoaan ensi vuoden markkinoille.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Veikkausliigakauden alkuun on niin pirusti matkaa, ainahan sitä optimismi kasvaa odottaessa. Kiekkokausi on Turussa Liigan osalta ohi. Toisaalta, eipä sieltä vutiksen puolelta ole tulossa mitään menestystä, hyvä jos sarjapaikka säilyy, rahaa ei ole kaiketi siellä puolella yhtään ylimääräistä. Vai milloin sitä sarjaa laajennettiinkaan?

Jotenkin sitä oli toiveikas aikanaan, että kun omistuspohja laajeni, niin toiminnasta tulee ammattimaista. Voihan se kaiketi sitä ollakin (?), mutta eipä se tonne kaukaloon heijastu millään lailla. Taitaa olla paskahalvaus se termi, joka kuvaa tätä tilannetta nyt. Joka portaalla pelätään virheitä, sysätään vastuuta ja selitellään sitä sun tätä. Inhimillistä toki, kukapa sitä työpaikastaan irti päästää ihan tuosta vaan, saatika eroaisi itse. Vaikka se voisi olla firman edun mukaista. (Varsinkin tässä tapauksessa, kun pääsee virman piikkiin aitioon katsomaan pelejä ja vähän syöpöttelemäänkin...??) Suhteuttuna alueen kokoon tää on aika heikkoa menoa. Helsingin seudulla on sentään kolme joukkuetta tappelemassa huomiosta (ensi kaudella kaiketi kaksi), Tampereen vastaavalla kaksi. Turussa ei tarvitse kilpailla huomiosta yhtään, toisaalta tää voi olla osasyy siihen että on voitu ratsastaa hyvien valmentajien luoman illuusion varassa ja perusasiat ovat jääneet retuperälle. Nyt kun menee huonosti, ei ole mitään mihin nojata.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Turussa ei tarvitse kilpailla huomiosta yhtään,

Toivottavasti ensi kaudella tarvitsee. Tuto liigaan ja sit katotaan löytyykö sieltä tepsin kuuluisasta kirstusta rahaa ja ylhäältä järkeä käyttää sitä sillai, että oltaisiin ihan oikeasti kilpailussa muutenkin mukana, ku vaan osallistumassa. Muuten saa turkulaiset katsella liigaplayoffeja kupittaalla puolentoistavuoden päästä.


Vittu tätä saatanan sähellystä joka osa-alueella koko saatanan TPS:ssä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuo TuTon nousu olisi aivan saakelin hyvä juttu. Tepsi yllätettäisiin housut kintuissa. Tepsin johtoporras ei varmaan mieti TuTon tekemisiä paljoakaan eikä ota paikalliskilpailijaa muutenkaan vakavasti. Herätys tulee korkeintaan vasta silloin, kun TuTo voittaa paikalliset ja nousee sarjataulukonkin perusteella Turun ykkösseuraksi. Tosin Tepsin tyyliin sopisi hyvin se, että tuolloinkin muistutettaisiin vielä omahyväisesti vanhoista saavutuksista. Ihannetilanteessa TuTo olisi nykyiselle Tepsille motivoiva uhka, joka pistäisi väsähtäneeseen ex-huippuseuraan vauhtia ja tekemisen meininkiä, mutta pelkäänpä, että Tepsin johdossa naapuriin ei reagoida mitenkään.

Sarjassa viimeisenä, ei saatana. Kuka tai mikä potkisi Tepsiä perseelle? Ehkä Tepsiin ei saisi vauhtia kuin avoin sarja. Putoamisen vaarat varmaan nykyinenkin seurajohto ymmärtäisi.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmeen negatiivista porukkaa täällä!

Tepsin strategiana on ilmiselvästi NHL-tyylinen rebuild. Meillä ei ole mitään hätää kun sarjasta ei voi pudota ja nyt laitetaan rahaa pankkiin. Lupaavia jätkiä on mieletön määrä putkessa ja nyt saavat arvokasta peliaikaa, jolla potentiaali saadaan esiin parahiksi ensi kauden Euroliigaan. Ja TPS-Akatemian myllystä puskee kokoajan lisää.

Vittu, miettikää miten Friman, Karhu ja Kulmala alistaa jotain säälittäviä Keski-Euroopan Salzburgeja. Ja hei, siinä on vasta alkua. Meillä on myös pitkään kypsytetyt Laakso, Virtala, Vittasmäki ja saatana Tuomainen jotka panee kaikkia ruotsin homoja kakkoseen joka vaihdossa.

Lisäksi meidän nerokas hallitus on pistänyt koko ajan tuohta sukan varteen ja ensi kaudella räväytetään ostamalla koko ykkösvitja NHL-leirien pudokkaista. Niille lyödään jokaiselle 500ke kouraan, vaikka oikeesti tulevat ihan vain TPS-sydämmellä tänne.

Vuori on vielä nerokkaampi ja palkkaa pelkästään rightin laiturisenttereitä joka paikalle, jopa puolustukseen. On, kato, monipuolisuutta. Molariksi tulee Hurme, kun on noita Ylösen koulun ylioppilaita ja edelleen priimaa. Valmentajakin vaihdetaan kun ei toi Suikkanen oikeen oo enää kartalla nykypäivän valmentamisesta. Tamminen on sopiva valinta nykypäivän mentaalivalmennukseen.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tappiota enemmän vituttaa se, että joukkueesta vain muutama tuli kiittämään paikallematkustaneita kannustuksesta. Koskiranta, Kapteeni Laakso, junnut ja pari muuta. Suurin osa ei edes vilkaissut katsomoomme päin. Aivan hemmetin häpeällistä touhua.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kiekkokausi on Turussa Liigan osalta ohi.

Tämä taitaa olla se paras juttu tähän hetkeen. Ei tartte jännittää oman joukkueen puolesta ja urheilun seurannan voi keskittää rauhassa vaikkapa muihin lajeihin. Tai sitten voi vaan venytellä pippeliä ensi vuoden liiga-avaukseen asti. Tää kaikki paska ja negatiivisuus on mennyt jo niin yli ettei jaksa enää välittää. En odota tuolta seuralta enää yhtään mitään. Nykyisen toimarin esiintyminen veti maton alta. Kuten nämä viimeiset vierastappiotkin.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pelottaa vitusti se että mennään samalla kokoonpanolla loppuun asti eikä tehdä muutoksia pelaavaan kokoonpanoon.
Suurimmat surffailijat helvettiin ja junnut tilalle oppia saamaan ensi kautta varten, nuori maalivahti jostain ja 2-3 vuoden pahvi kouraan.
Saatanan säälittävän heikkoa reagointikykyä johdolta.
Hävettää ja vituttaa.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse en lähtisi enää tähän kauteen panostamaan. Ei nuo meidän johdon ylpeät ja tärkeät kaverit vaan saa tuota meidän lippulaivaamme käännettyä. Seuran johto ei ole ajantasalla huippujääkiekossa ja lisäksi tuo joukkue ei ole ihan parhaiten koottu, taaskaan kerran. Norrena ei enää liigan huipputasoa, Hostikka ei edes kakkostasoa, Palmroth, Pulli ja Vittasmäki voisivat ehkä jossain Mestiksen puolivälijoukkueessa olla vahvistuksia. Myös yhden uusvanhan pakin asennetta ja takaisin tuloa voisi kyseenalaistaa vaikka loukkaantuneena onkin. Tuollaisia mitään sanomattomia kulmassa pörrääjiä ja ringetessä ehkä pärjääviä meiltä löytyy ihan liikaa kuten Tuomainen, Virtala, Miettinen, Suominen ja sitten vielä tää Kummelivitsi. Lämsä/ Mähönen olisi tuohon Kummelin tilalle hyvä veto. Tuton nousu voisi olla Turkulaisen kiekkoilun kannalta hyvä asia. Toivottavasti he sieltä nousisivat.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Alkanut nyt vituttaa se, että ketään ei hankita korjaamaan selvää pakkivajetta. Muutenkaan ei oikein reagoida mihinkään, niin sitten aletaan etsimään syntipukkeja pelaajista. Pelaajia on turha syyttää, jos taso ei riitä Liigaan niin se ei riitä. Silloin miestä vaihtoon tai pienempään rooliin. Joukkueen kokoaminen on paljastunut todelliseksi nollasuoritukseksi. Lähes joka osa-alue on pettänyt. Vituttaa nyt jo valmiiksi miten kovaa tulee pataan tällä viikolla..

Jyp 0 pistettä
HPK 0-1 pistettä
Hifk suurella optimismilla, tästä voi tulla ehkä 3 pistettä.
 

wapiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Artukaisten Rypistys
Mä en tajuu missä on noitten pelaajien selkäranka ja ammattiylpeys? Minusta tuo joukkueen peli kertoo ennen kaikkea siitä, että tuo ei ole joukkue. Siellä ei kukaan pelaa ketjukaverilleen. Tuo on kasa markkinoilta poimittuja jääkiekkoilijoita jotka on laitettu pelaamaan kiekkoa yhdessä ja siltä se näyttääkin. Jokainen yrittää parantaa omaa markkina-arvoaan ensi vuoden markkinoille.

Yksittäisenä tapahtumana tästä nähtiin loistava esimerkki viikonlopun pelissä kun Sointua kurmuutettiin vastustajan maalin edessä kolmen vastustajan toimesta, muilla kun oli kiire vaihtoaitioon eikä aikomustakaan lähteä jeesimään miestä mäessä, mitä turhaan saattaa sieltä saada itsekin pataansa... Varsinaista tunnetta ja joukkueelle pelaamista, sikäli merkillepantavaa että selostajakin puuttui tähän tilanteeseen todeten että "kertonee koko kuvan tps:n ongelmista".

Jaa niin, alkaa nyt vituttamaan se ettei oikeastaan tää paska enää edes jaksa vituttaa....
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi Norren tilalle ei nostettu Kalle "Hoki" Hokkasta? Paljon parempi veskari kuin Saarinen ainakin tällä hetkellä.

Varmaan piti valita tossa, että viittiikö ykkösen antaa pois A:sta jolla menee hyvin. Ajattelivat varmaan, että kunhan joku vaan Hostikalle luukkua avaamaan, niin ettei A:n suoritus kärsi. Väliäkö tuolla enää.
 

-TMA-

Jäsen
Miksi Norren tilalle ei nostettu Kalle "Hoki" Hokkasta? Paljon parempi veskari kuin Saarinen ainakin tällä hetkellä.

Tätä vähän tiedusteltiin Rikulta otteluinfossa tänään. Molemmat kavereista ovat kuulemma olleet aina välillä edustuksen treeneissä kauden mittaan, että eli molemmat kyllä valmennusjohdolle tuttuja.

Upi on tehnyt kuulemma päätöksen.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt koko kiekkopalsta on kääntynyt tepsiläisiä vastaan kampanjallaan:
Jatkoaika elämälle - Minäkin luovutan!

Onhan tässä jo luovutettu, mutta ei Kalpallakaan kovin hyvin mene.
Luovuttakaa tekin siellä Kuopiossa... *skele!!
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ei aina jaksaisi. Sitä samoilee tuolla saatanan pimeydessä ja sateessa kotia kohti, tiedostaen samalla TPS:n pelaavan illalla. Tulos on jo etukäteen tiedossa, ei me tänään voiteta. Ja se on fakta.

Koulun jälkeen kotona tavalliset rutiinit. Keskustelupalstan selailua ynnä muuta. Sitten menee kaksi minuuttia, niin palstalle on tullut tuohon TPS:n mediaketjuun linkkejä uusiin blogikirjoituksiin. Ei noissa nyt kovinkaan paljon uutta tullut, mutta silti pistää huolella vituttamaan. Milloin viimeksi on saanut oikeasti ilahtua pidemmäksi aikaa tämän seuran tekemisistä? Jopa kannattajat ovat olleet mukana jossain vitun kahnauksissa vierasreissuilla, mikä on helvetin noloa. Tietysti kyse on yksittäistapauksista, mutta tämän myötä yleistyksiltä ei voi välttyä.

Sitten vielä se, mikä pistää kaikkein eniten vihaksi. Seuran johtoporras on ilmeisesti luovuttanut jo marraskuussa, kun esimerkiksi yksi suosikkipelaajistani - ja samalla paras pistemiehemme - Francis Paré on kuulemma ollut kaupan. Toki ymmärrän, että kyseessä on KHL-tason pelaaja ja siirrosta saatava summa voisi olla huomattava. Mutta tämä organisaatio antaa sitä myöten signaalin kannattajilleen, että kausi on jo menetetty.

Näkee selvästi, että hallitus tähyilee kaukoputkellaan jo sitä euroliigaa. Tähän kauteen tuskin aiotaan enää panostaa. Hävettää, sillä vasta kolmasosa runkosarjasta on pelattu.

Minulla on kausikortti ja tähän asti yhtä kotimatsia lukuun ottamatta olen käynyt tukemassa kannattamaani joukkuetta. Nyt olisi kuitenkin parempaakin tekemistä, ihan oikeasti. Tuolla ulkona on pimeää ja hallia kohti pitäisi lähteä jo hieman yli 30 minuutin kuluttua. Ja silti tiedän, että tänään TPS häviää. Tiedän myös, että ottelun jälkeen vituttaa. Illemmalla taas huomaan hukanneeni aikaa siihen, että olen ollut jossain helvetin Raisiossa todistamassa, kun Hostikka imee ensimmäisessä erässä seitsemän ja jääkone vetää spin-o-ramaa keskiympyrässä. Ottelun parasta viihdettä toki toisen erätauon Business Challenge -jokumikälie, siinä näkee maaleja!

Edelleen harkinnassa, että lähtisikö matsiin vai ei. Uskollisena kannattajana ja kausikortin omistajana on tullut matseissa käytyä, mutta täytyy myöntää, että kausikortin hankkiminen alkaa pikku hiljaa kaduttaa. Ellei TPS-laivan suunta ala piakkoin kääntyä.

Vittu, tämä koko organisaatio on ihan loassa. Jos organisaatio on jo luovuttanut, saavatko kannattajatkin luovuttaa?
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lauantaina olis tarkoitus tulla kavereiden kanssa katsomaan TPS-HIFK. Vituttaa jo etukäteen koko perkeleen peli. Ryyppyreissuhan tuo tulee olemaan, mutta ryyppääminen vitutukseen on kaikista vittumaisinta. Paljon mukavampaa se olisi katsoa tasokasta matsia ja nauttia virvokkeita, mutta arvelen tuon menevän taas siihen, että viimeistään toisesta erästä lähtien istutaan hallin baarissa ja kiskotaan viinaa kiukkuun, kun ei peliäkään kehtaa katsoa.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Vituttaa kun pelataan näitä hyviä vastaan sellasta peliä millä voittais 50% Liigajengeistä mut sit sitä alempaa puoliskoo vastaa pelataan iha ketuiks.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Tästä myös ihan ilmainen vinkki Tepsin markkinoinnille, eli jos matsipäivän iltana sattuu olemaan edes joku semikova nimi Turussa keikalla, niin pieni lämmittelyveto vain hallille matsin yhteyteen. Silloin lippurahoillekin voisi saada jotain vastinetta. Mielikin olisi parempi, kun olisi nähnyt myös hyvää rokkia Tepsin tappion lisäksi.

No mutta, juurikin ensi lauantaina olisi platinalevyn myynyttä artistia kaupungissa parin kilometrin säteellä hallista. Tähtien baarikeikka on ilmainen, joten lähtisivät varmaan nakkiareenallekin sahtitynnyriä vastaan, eli jopa halvemmalla kuin nykyiset laittomilla orjasoppareilla pelaavat omat kasvatit. Toki Östervemsomfan voi neuvotella kontraktiin vaikka kuuden biisin mittaisen try outin, jos ei Ketonen muuten suostu rahoittamaan viinapalkkaa.

obassissa tapahtuu: BAT & RYYD

(Köyhää huumoria toki, mutta oli pakko, kun oli niin osuva aasinsilta. Linkki vie lähiöbaari O´Bassin tapahtumakalenterisivulle.)
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vittu näitä rankkareita.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Oma pää vuotaa, vuotaa ja vuotaa... Pelistä toiseen. Nyt sentään neljä tehtyä, jolla pitäisi jo voittaa peli. Mutta ei.

Ei näitä jatkoja tarttis pelata ollenkaan. Viime vuonn suhde oli jo huono voitot/tappiot. Nyt se on karmea.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Oma pää vuotaa, vuotaa ja vuotaa... Pelistä toiseen. Nyt sentään neljä tehtyä, jolla pitäisi jo voittaa peli. Mutta ei.

Molemmat tämän viikon pelit olisi pitänyt voittaa mutta liikaa päästetään noita helppoja maaleja.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oma pää vuotaa, vuotaa ja vuotaa... Pelistä toiseen. Nyt sentään neljä tehtyä, jolla pitäisi jo voittaa peli. Mutta ei.

Ei näitä jatkoja tarttis pelata ollenkaan. Viime vuonn suhde oli jo huono voitot/tappiot. Nyt se on karmea.

Tuo jatkoajan osaamattomuus on ollut aika silmiinpistävää tällä kaudella. Jotenkin siitä puuttuu täysin se idea, millä saataisiin nopeasti kiekko liikkeelle ja kunnon pyörityksiä aikaan. Ihan pelkkää ajan tappamista tuntuu olevan. Lisäksi otetaan vielä aivan idioottimaisia jäähyjä. Ylivoimaa ei olla pelattu varmaan yhtä jatkoajalla. Tulee Marko Anttilaa ikävä näissä tilanteissa.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
vitun todennäköisesti taas huomisen pelin jälkeen kommentoidaan tässä osiossa näitä samoja rallatuksia häviöstä, vittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös