Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana HC Hetu, 12.10.2011 klo 16.11.

 1. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoiset
  Vitun lammaslauma, herätkää PRKL..
   
  Kanada-malja tykkää tästä.
 2. Turnipsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ei hätää, johdetaan kiekonhallinnassa. Ei ne vedot/maalit ole tässä lajissa tärkeitä vaan se, että pyöritään nurkissa ja voitetaan kiekonhallinta.
   
  iSing ja agee81 tykkäävät tästä.
 3. Turnipsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Hjallis vielä tuohon sanomaan kulmavastaavalle "sä saat potkut"..eikun nyt menikin fantasiaketjun puolelle.
   
 4. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Ihan sama vaikka ei sitä kakkossijaa saataisi pidettyä, mutta kyllä surulliselta näyttää joukkueen tekeminen. Onko mitään opittu viime kaudesta? Jotenkin samat ongelmat tuntuu puskevan esille, tehottomuus hyökkäyspäässä noin ensimmäisenä. Vittu tuolla materiaalilla PITÄÄ pystyä parempaan.
   
  T. Blade tykkää tästä.
 5. MAKE #89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Onhan tässä nyt vaan ihan saatanan ummehtunut fiilis kevään menestyksen kannalta. En tiedä millä tuohon pelaamiseen saisi yhtäkkiä sellaisen raikkauden, aggressiivisuuden ja uskon voittamiseen että homma kääntyisi. Niin helvetin kliinistä pakkopullaa pelistä toiseen.
   
 6. Negapetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tuolla materiaalilla hyökkääjistä eniten peliaikaa sai Nurmi, jolle telian selostajan mukaan nyt tuli 50. peli putkeen ilman maalia. Ens kaudella 100 rikki! Onneks on jatkosoppari taskussa.
   
 7. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Alivoima selittää varmasti osan, mutta alkaisikohan se pikkuhiljaa olla selvää että paikka ei vaan ole tulosketjuissa. Antoi ymmärtää muttei ymmärtänyt antaa. Tällä hetkellä toki vähän paha kun sairastuvalla on Pajuniemi, Korpikoski ja Suoranta. Silti pistäisin vaikka vittu Oskari Siikin mielummin Nurmen tilalle tuohon.
   
 8. Negapetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Jotenkin tulee mieleen köyhän miehen Puljujärvi. Kummallakin isot odotukset kaudesta, mutta eihän siitä vaan tule mitään. Vaikka puljuu nyt muutaman maalin onkin iskenyt. Molemmille voisi tehdä terää hakea onnistumisia alemmilta sarjatasoilta ja katsoa tilannetta ensi kaudella uusiksi.
   
 9. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Onhan tuo Nurmen peluuttaminen muualla kuin neloskentässä ollut ihan huonoa huumoria jo pidemmän aikaa. Mitä luulette olisi Jortikan tai Jursinovin aikana peluuttu äijää joka 100% varmuudella hukkaa kaikki maalipaikat eikä yhtä vaivasta maalia kaudella ole pystynyt saamaan. Nurmi olisi 20 peliä sitten pitänyt laittaa paikalleen.
   
 10. Lätkäfani66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Nurmella on nyt sen kokoinen gorilla selässä, että tekisi hyvää laittaa vaikka Tutoon tekemään muutama maali. Saisi tuntea, miltä se tuntuu kun kiekko uppoaa... Kyllä siinä varmaan jokin syy on, miksi Kalle nytkin Makkea Kaapon rinnalla peluutti, mutta kun ei vaan onnistu niin ei onnistu. Ja nyt olisi kyllä jonkun otettava kaveri mukaan niihin punttitreeneihin ja opetettava syömään oikein - tuohon yli 190 senttiseen varteen riitä lähellekäään alle 80 kilon paino!
   
 11. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Nurmen voisi oikeasti laittaa jo nyt punttikuurille. Ei me miestä keväällä tarvita. Ylipitkällä kesäreenillä kunnon pohjat ja syksyllä kylvämään tuhoa. Pajuniemi olisi ollut eilen kova tuossa Kakon ja Palmun rinnalla.
   
  Veikko40 ja Lätkäfani66 tykkäävät tästä.
 12. Kaukalonreuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tappara tasoissa. Pelicans johtaa 0-2 omaa peliä KooKoota vastaan kahden erän jälkeen. Todennäköisesti voittavat, jolloin Pelicans enää neljä pinnaa takana. Pudotus on alkanut.
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 13. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoiset
  Ei muuta kuin seuraavaan kotipeliin soimaan katkoilla: Hassisen koneen, Syöksylaskijoita kaikki tyynni.
   
 14. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämähän. Kunhan nyt kotietu säilytetään niin hyvä on
   
 15. Enjoy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Edellisen tappioputken aikana jengi sanoi samaa. Muutama peli myöhemmin ero oli kolmanteen sijaan 10 pistettä.

  Putkesta toiseen on ollut Tepsin teema, joten eiköhän seuraavaksi ole vuorossa voittoputki, joka on hyvä aloittaa keskiviikkona Ilveksen kustannuksella. Ensi viikon isoin matsi käydään kuitenkin aina hankalalla Isku Areenalla Lahdessa perjantaina.
   
 16. Kaukalonreuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Hyvä että joillain riittää usko vielä.

  Fakta on se, että TPS on 20. matsin kuntopuntarissa sijalla 9. Joten kokoajanhan tuo ero on kaventunut ja nyt siis kurottu kokonaan kiinni.
   
 17. Slaigard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kova on tarve haukkua milloin Karvonen milloin Nurmi. Kumpikaan ei ole syypää tappioihin. Ja meinaatte, että Nurmea peluutetaan kärkiketjuissa maalinteon takia? Joo, voisi vähitellen osua putkien väliin, mutta väitättekö että tepsistä löytyy tällä hetkellä joku joka pelaa enemmän logolle ja lyö samallalailla joka vaihdossa kaiken energian jäälle? Mies on puhdas ajokoira, tekee mitä käsketään kunnes katkeaa.

  Joukkueen puhdas telaketju/grinder-osasto on täysin olematon, Nurmi on juuri tällä hetkellä parasta mitä jäälle on heittää kääpiöiden ja omanpään lapasten kaveriksi. Terveistä heittämällä paras repimään kiekkoja vastustajilta.
   
 18. Viheltää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turku + länsirannikko
  Lukko faneilla paljon kokemusta pitsi voitoista ja joulukuun mestaruuksista. Kevät on vielä nuori ja vielä mukana taistelussa ja tänäkin vuonna mahdollisuus mennä pitkälle. Ei vituta yhtään tällä hetkellä.
   
  Tony Clifton, khufu, Punamusta ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 19. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Lainaus:
  Tykkään myös siitä mitä Nurmi tuohon joukkueeseen tällä hetkellä tuo. Nurmen kanssa pitää nyt olla kärsivällinen, sillä sieltä saattaa puhjeta melkoinen power forward jossain vaiheessa.

  Lainaus:
  Sama. Kevääseen on matkaa vielä. Jotenkin jopa tuntuu että tekis hyvää jos ottaisivat kunnon pohjakosketuksen, josta sitten alkais matka kohti kannujahtia.
   
 20. Wildhockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Winnipeg Jets
  Ei tästä kyl tuu yhtään mitään! Vittu mitä paskaa!

  Lyhyt kevät tiedossa jos ei toi pelaaminen tästä parane ja enkä kyl usko että paranee.
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 21. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Hyvää huomenta ja herätys Kaskinen!
  Vituttaa tämä pelaaminen ja lyhyt kevät on tulossa.. Jos voitetaan enää kertaakaan. Toivottavasti säälipleijaripaikka tulisi
   
 22. kopo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Oula Palve henkilöitymä löysästä ja hoyryävästä paskasta juuri nyt ja jo jonkin aikaa. Viltti olisi oikea paikka juuri nyt.
   
  T. Blade, Wildhockey, Suurmestari ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 23. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Palve ansaitsi läpsäytyksiä molemmin puolin poskia nonstop kunnes alkaisi tulosta tulemaan paremmin. On nuo niin paskoja ettei jaksa edes kiinnostua.
   
 24. Islandhill Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, USA:n maajoukkue
  Meil on peli savel.
   
  T. Blade tykkää tästä.
 25. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Käykö nyt taas niin kuin 2015 kun meillä on joukkueessa tuleva maailmantähti, että homma kustaan muun ryhmän edarimeininkiin? Olisiko Tepsin pitänyt miettiä aiemmin, ovatko Filppula ja Palve tosiaan todellisia johtavia pelaajia, vaikka pisteitä tekevätkin?