Vitsiä pukkaa – part II

  • 3 849 670
  • 11 316

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
TTA, Danny, Kirka, Paska, Paula Koivuniemi ja Camilo Miettinen istuivat pöydän ääressä. Kirka ovelana miehenä kysyi Camilolta kompakysymyksen:
-"Vastaa tähän kysymykseen rehellisesti Kyllä tai Ei. Onko vastauksesi 'Ei'?"
-"Enpä tiedä, Kirka. Jos vastaan ei, valehtelen. Jos vastaan kyllä, valehtelen. Mikä on siis oikea vastaus?"
Juttutuokion keskeytti Paula, joka kysyi:
-"Mikä on kirkasta ja haisee paskalta?"
Paska jo lähes kovettuneena(kuten myös Kirka), pysyi hiljaa, koska eihän paska osaa puhua.
-"No mutta sehän on Kirkan paska!" Paula kertoi iloisesti vastauksen.
-"Tätä te ette muuten ikinä arvaa...", aloitti Danny, mutta muut huusivat kuin kuorossa:
-"Turpakiinni Danny!" joten Danny piti turpansa kiinni ja kaikki lähtivät omille teilleen.
Tämän jälkeen kaikki elivät onnellisina elämänsä loppuun asti. Paitsi Timo T.A Mikkonen, joka sai aivoinfarktin, sokeutui ja halvaantui pysyvästi.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Timo T.A. Mikkonen oli sokkotreffeillä. Hän ei kuitenkaan nähnyt naisessa mitään hyvää eikä hänestä kyllä muutenkaan ollut kapakassa mihinkään. Mutta viereisessä pöydässä pelattiin pokeria. Panokset olivat tod. korkealla, ja eräs ulkomaalainen äiä hermostui, tempaisi Timo T.A. Mikkosen pyörätuolistaan, iski tämän pöytään ja karjahti: "There's a big blind for you saatana pärkile purkile!"
Nyt ollan jo niin huikealla tasolla että tämän vitsin päihittäminen vaatii Timo TA Mikkosen itse keksimä vitsi itsestään.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Timo T.A. Mikkonen leikki puistossa lapsiensa kanssa ja pikku vaimo Nina seurasi sivusta picnic-koria availlen. Linnut lauloivat ja lapset nauroivat. Nina laittoi eväät esille ja naurahti sille kun Timo T.A. Mikkonen juoksi leijan perässä, joka oli kohonut korkeuksiin.

Tällaista unta siis Timo T.A. Mikkonen näki sairasvuoteellaan, jossa makasi halvaantuneena ja tyyny puoliksi märkänä kuolasta. Perhekään ei ollut käynyt katsomassa enää viikkoihin.

No, mikä tässä oli sitten se vitsi?

Vastaus: Nina Mikkonen ei vaan osaa valmistaa eväitä...eivätkä Mikkosten lapset naura koska ovat niin vitun asiallisia.
 
Viimeksi muokattu:

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Mahtaakohan Mikkos-vitsit riittää? En tunne perhettä tms mutta en ihmettelisi jos lapset seuraisivat jääkiekkoa ja tätä palstaa. Jos noissa vitseissä olisi edes jotain hauskaa mutta kun ei ole...Ja tämä oli sitten minun ensimmäinen ja viimeinen viesti tähän liittyen, ei ole tarkoitus alkaa saarnaamaan tai moderoimaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
En tunne perhettä tms mutta en ihmettelisi jos lapset seuraisivat jääkiekkoa ja tätä palstaa. Jos noissa vitseissä olisi edes jotain hauskaa mutta kun ei ole...

Jos Mikkosten lapset lukevat tätä palstaa niin uppoisivatko nämä vitsit heihin paremmin jos olisivat oikeasti hauskoja...?
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kuolaavaa Timo T.A Mikkosta raahattiin talvisäällä ulos rollaattorissaan. Ulkona joku pikkupoika heitti TTA:ta lumipallolla, ja huusi samalla: "homoo!". T.A ei vastannut mitään, mutta hänen poskellaan vieri kyynel.

Tämän jälkeen Timo T.A sai aivoinfarktin, sokeutui ja halvaantui pysyvästi.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Britti, Ranskalainen ja Suomalainen juttelivat siitä mikä on paras asento naisen kanssa.
Britti toteaa "Kyllä se paras on edessä ja alla. Näkee naisen suuret rinnat ja ei tarvitse keskittyä brittinaisten rumiin kasvoihin."
Ranskalainen toteaa "Olen melko samaa mieltä brittiystäväni, paras asento on vain edessä ja päällä. Näkee kauniit kasvot, ei tarvitse keskittyä ranskattarien pieniin rintoihin."
Suomalainen toteaa: "Ei kyl se paras on takaapäin."
"No, mitäs sinä sieltä näet?"
"Urheiluruudun"
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikkihan tietää klassikkovitsin "Basisti käveli baarin ohi". Sambovaisin innoittamana, tässä tulee vielä yksinkertaisempi versio:

"Timo T.A. Mikkonen käveli."

Ja vielä:

"Timo T.A. Mikkonen."

Oikeastaan riittää pelkkä:

"T.A."

Mutta jottei nyt mene ihan pelkäksi Timo T.A. Mikkoseksi tämä touhu, loppuun vielä jotain ihan muuta:

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat siitä, kenellä on pisin pinna. Se, kuka kauiten kestää toisten pilkkaa ja ärsytystä, voittaa.

Ensiksi aloitti norjalainen. Hän kesti hermostumatta 5 minuuttia, kunnes kommentti Utöyan saaresta sai norjalaisen pois tolaltaan.

Seuraavaksi oli vuorossa ruotsalainen. Hän kesti 10 minuuttia, mutta lopulta napakka litsari poskelle sai hurrin veden kiehahtamaan.

Lopuksi oli suomalaisen vuoro. Ruotsalainen ja norjalainen solvasivat ja vittuilivat Lahden dopingeista ja Torinon olympiafinaalista ja kouluampujista ja Tarja Halosesta, he retuuttivat suomalaista tukasta, potkivat munille, hakkasivat nyrkillä naamaan, mutta suomalainen vain istui ilmeenkään värähtämättä. Meni 5 minuuttia, sitten 10, sitten 15. Lopulta kaksi tuntia oli vierähtänyt, norjalainen ja ruotsalainen olivat yrittäneet kaikkensa, hurri oli jopa lopulta raiskannut kylmänviileän suomalaisen, mutta tämä vain istui ilmeenkään värähtämättä, kaiken kestäen. Ruotsalainen ja norjalainen jatkoivat silti sinnikkäästi suoranaiseksi keskiaikaiseksi kidutukseksi yltynyttä suomalaisen rääkkäystä, kunnes paikalle ilmaantui lopulta toinen suomalainen, joka sanoi:

- Hei hurri ja turska, lopettakaa nyt jo se Timo T.A. Mikkosen rääkkääminen.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Timo T.A Mikkonen kertoi vaimolleen: "tykkään kahvistani niin kuin itsestäni. Se ei liiku, ellei sitä liikuta. Se ei näe mitään, ja se on käytännössä pelkkä kasvi. Ja nyt, kaadappa lisää kahvia." Vaimo liotti sekaan vaseliinia.

Timo T.A Mikkonen kertoi vaimolleen: "tykkään kahvistani samalla tavalla kuin naisista. Ilman penistä."


Mitä eroa on kanalla ja Timo T.A Mikkosen vaimolla?
Vain toinen saa munaa.

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen haaksirikkoutuivat autiolle saarelle, muutaman päivän vietettyään rannalla, norjalainen ja ruotsalainen päättivät lähteä etsimään ruokaa ja juomaa sisämaasta. Siellä he törmäsivät alkuasukasheimoon, jotka paljastuivat kannibaaleiksi. Heidät vietiin päällikön eteen, joka sanoi heille: “Teidän täytyy mennä viidakkoon ja poimia kymmenen hedelmää/vihannesta, sen tehtyänne palaatte takaisin.” Ensimmäisenä palasi takaisin norjalainen, mukanaan kymmenen omenaa, päällikkö sanoi hänelle: “Nyt tunget nuo kymmenen omenaa anaaliisi, jos inahdat, keitämme sinut elävältä!” Kolmannen omenan kohdalla norjalainen inahti ja hänet keitettiin elävältä. Sitten palasi ruotsalainen, mukanaan kymmenen papua, päällikkö sanoi hänelle: “Nyt tunget nuo kymmenen papua anaaliisi, jos inahdat, keitämme sinut elävältä.” Ruotsalainen onnistui hyvin tehtävässään, paitsi että kuudennen pavun kohdalla hän räjähti totaalisesti nauruun ja hänet keitettiin elävältä.
Taivaassa norjalainen kysyi ruotsalaiselta, “Miten sinä tänne päädyit? Sinulla oli helppo tehtävä tunkea ne pavut ahteriisi” “Mutta kun minä muistin juuri silloin, että mehän jätettiin Timo T.A sinne rannalle!” vastasi ruotsalainen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Missä pidetään synkimmät kamarimusiikkiviikot?

-Holokaustisissa

Paitsi että ne pidetään Holokuhmossa. Synkimmät kansanmusiikkifestivaalit pidetään Holokaustisissa.

Itse asiassa Tenavista tuttu Kaustinen on enklanniksi[sic] Woodstock.

T: Terveisiä Vetelistä
 

Steyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jatkoaika HC, Colorado Avalanche

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
OteTTAanpa tähän väliin aiheen ulkopuolelta yksi vitsi:

Rehellisyys maan perii?

Sattuipa kerran, että kahdella kaveruksilla hajosi auto harvaanasutulle seudulle ja he joutuivat kyselemään yösijaa. No he saapuivat talolle, jossa asui todella äkäinen vanhapiika, joka ei aluksi tahtonut päästää matkamiehiä edes sisälle, mutta lopulta suostui siihen, että miehet nukkuisivat tuvan lattialla ja häipyisivät heti aamun tultua. Aamulla miehet yllättyivät, kun emäntä olikin hyvällä tuulella, keitti miehille kahvit ja toivottaa hyvää matkaa vielä heidän lähtiessään.

Tapahtuneesta kului aikaa yhdeksän kuukautta, minkä jälkeen toiselle miehistä tuli asianajotoimistosta kirje. Mies luki kirjeen ja ryhtyi heti soittamaan kaverilleen:
- Moi. Muistatkos sen yön, joka vietettiin maalaistalossa auton hajottua?
- Juu, muistanhan minä.
- Menitkös emännän kammariin yöllä?
- No tulihan minulla mentyä.
- Harrastettiinko siellä seksihommia?
- No tulihan noita vähän harjoitettua.
- Ja valehtelit sitten minun nimeni sille emännälle!?
- Tulihan sitä valehdeltua... Kuinka niin?
- No ei siinä mitään. Sain juuri asianajotoimistosta kirjeen, jossa sanottiin emännän kuolleen eilen ja testamentanneen koko omaisuutensa MINULLE!

JatkeTTAan muilla aiheilla..
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Timo T.A Mikkonen oli Turussa ryyppämässä ja kaatui kännissä rollaattorillansa niin pahasti että hänet vietiin tajuttomana sairaalaan. Hänellä ei ollut mitään papereita mukana, joten ei oltu aivan varmoja siitä että onko hän Timo T.A. Lääkärit päättivät kutsua paikalle hänen vaimonsa ja lapsensa tunnistamaan hänet. Ensin tuli vaimo ja sanoi:
- Kyllä se Timo T.A:lta näyttää, mutta minun täytyy tarkistaa.
Saman tien vaimo veti peiton pois Timon päältä, kurkkasi hänen kalsareihin ja sanoi:
- Kovasti samanäköinen kuin Timo T.A:lla, mutta ei ole sitten kuitenkaan.
Sitten tulivat lapset katsomaan ja sanoivat:
- Kyllä se ihan Mein Führerilta näyttää, mutta meidän täytyy myös tarkistaa.
Saman tien lapsetkin vetäisivät peiton pois TTA:n päältä, kurkkasivat hänen kalsareihinsa ja sanoivat:
- Kovasti samannäköinen kuin rakas isämme, mutta ei kuitenkaan.
Lääkäri ihmetteli että miksi se kalsareista piti katsoa onko hän Timo T.A, johon vaimo sanoi:
- Timo T.A on halvaantunut, sokeutunut ja saanut monia aivoinfarkteja.
- Kuinka niin muka? kysyi lääkäri.
- No aina kun me mentiin kaupungille lasten kanssa, niin kaikki huusivat että katsokaa, tuolta tulee Timo "minä makaan puolikuolleena sairaalassa" Mikkonen!
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huh huh

Pitkästä aikaa poikkesin vilkaisemaan, onko tänne ilmestynyt mitään hauskaa, mutta jouduin toteamaan, että ei ole, vaan käsittämättömän sairasta ja epäinhimillistä tarinaa, jopa sellaisilta kirjoittajilta, joilta olen tottunut lukemaan asiallisia tekstejä.

Tapanani ei ole syyllistyä moralisointiin, mutta nyt en malta pitää sormia näppäimiltä. Siis mitä hauskaa voi olla ihmisen inhimillisellä tragedialla. Kannattaa miettiä että todennäköisesti näinkin luetulla keskustelupalstalla on lukijoita, jotka ovat kokeneet Mikkosten perheen kaltaisen kohtalon. ihmisen sairaudella pilailu kertoo mielestäni totaalisesta tunneälyn puutteesta.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
... Siis mitä hauskaa voi olla ihmisen inhimillisellä tragedialla. ...

Ottamatta sen ihmeemmin kantaa ao. ketjun vitsitarjontaan, kommentoin kysymystäsi, ihmettelemällä, mitä (uutis-)arvoa voi olla yksityisen ihmisen inhimillisellä tragedialla - kysymyksen voisi tietysti esittää suoraan Niina ja Timo T.A. Mikkosille.

Taisi olla juuri tänään, kun jossain aviisin kannessa oli - jälleen kerran - ko. akan kuva ja vuodatusta jostain kokemastaan ihmekärsimyksestä - en jäänyt lukemaan, vaan kiroten painuin pimeyteen...
Ihmiset, jotka ovat valmiita myymään kaiken elämästään rahan ja julkisuuden alttarille, eivät mielestäni edes tiedä, mitä hienotunteisuus, yksityisyys, tjsp. on eikä näitä juttuja siten kannata surra täälläkään.
 

Baldrick

Jäsen
Nainen oli tullut synnyttämään sairaalaan huhtikuun ensimmäisen päivänä ja usean tunnin työn ja tuskan jälkeen vauva sitten saatiin maailmaan.
Lääkäri otti vauvan syliinsä ja samointein heitti sen voimiensa takaa muutaman kerran suoraan seinään jonka seurauksena tuore äiti, tottakai meni shokkiin ja huusi:

“MITÄ IHMETTÄ TE OIKEIN TEETTE?!”

Tähän kyseinen lääkäri totesi:

“Aprillia! Se oli jo kuollut syntyessään!”
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihmiset, jotka ovat valmiita myymään kaiken elämästään rahan ja julkisuuden alttarille, eivät mielestäni edes tiedä, mitä hienotunteisuus, yksityisyys, tjsp. on eikä näitä juttuja siten kannata surra täälläkään.

Pointtini ei ollut ihan noin yksioikoinen. Herätin kysymyksen, onko inhimillistä vääntää vitsiä ylipäätään ihmisten sairauksilla/kuolemalla. Kuten kirjoitin, tätä palstaa lukee niin paljon ihmisiä, että ihan varmasti joukossa on lukijoita, jotka ovat henkilökohtaisesti kohdanneet samankaltaisia tragedioita kuin Mikkoset. Päätän keskustelun omalta osaltani toteamalla että tuossa menee mauttoman ja ala-arvoisen "huumorin" raja.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mua nyt ei yleensä vitsien aiheet niinkään haittaa, mitä nyt tuossa tapauksessa sen perheen lasten takia hieman mietityttää, mutta muutamatkin noista aiemmista vitseistä ovat vaan olleet aivan käsittämättömän huonoja.

Kyllähän monesti esimerkiksi jossakin hautajaisissa on kiva hieman rentouttaa tunnelmaa jollakin pienellä vitsillä koskien vainajaa, mutta ehkä siinä kannattaa ensin odottaa jonkun läheisemmän perheenjäsenen kertovan sen ensimmäisen vitsin.
 

Lohipoika

Jäsen
Joo eiköhän kielletä kaikki vitsit mistä joku voisi mahdollisesti loukkaantua.

Jos nyt kuitenkin aloitettaisiin sillä, että lopetetaan nämä mikkosvitsit. Yksi vitsi aiheesta olisi riittänyt, mutta tämä on mennyt jo liiallisuuden tuolle puolelle.

Sitähän sä, pettter, kysyit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös