Ville Peltoselle kenkää!

  • 426 810
  • 3 485

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Ei siinä mitään. Ymmärrän kyllä nyt on helvetin paljon loukkaantumisia. Se varmasti näkyy myös otteissa. Mut ei tässä ole mitään järkeä.
Missä on mielikuvitus? Tämä on täysi farsssi
 

Skib71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis tätä en ole koskaan ennen nähnyt, 2 maalia tappiolla, ei mitään reaktioita vaihtopenkin takana, Taponen pois kun on vajaa 2min peliaikaa, 23 sekunttia ennen loppua aikalisä? Ei mitään pelikirjaa tai muutoksia. Siis mitä??? HAHAHAAH Surkein valmentaja IKINÄ!
 

Skib71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Villellä on varmasti omat vahvuutensa, mutta nyt on kolme vuotta katsottu taaperrusta. Alkaa riittää.
Ne vahvuudet oli silloin C rinnassa tuomassa mestaruutta jaffalaan. Nyt Ville voisi palata kotiin Keravalle ja hoitaa mestis mestaruus kasvattajaseuraansa. Täys narri.
 

Peter Venkman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikeesti, 23 sekunttia ennen loppua aikalisä vaikka sen olis voinut ottaa jo toisen erän alkuun, HAHAHA!
Sen voisi ihan oikeasti ottaa tokassa erässä... ekassa erässä... ihan sama mitä kellossa, siinä hetkessä kun momemtum on kääntynyt. Perkele vähän intohimoa sieltä valmennusosastoltakin.

Ei ne vitun pelajaat osaa aina itse kaivaa sitä taistelua, niin kuin Peltonen osasi pelaajana. Pelaajille pitää takoa päin vitun pläsiä, halutaanko me vittu voittaa tää matsi vai ei!?
 

microugn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei Peltonen saa kenkää. Isot loukkaantumiset nyt jonka taakse mennään sitten keväällä.

Lisäksi playoffseihin peli tiivistyy, materiaaliin ja pelaajien kokemuksen turvin päästään mahdollisesti jopa semeihin. Jossa sitten tunnetusti 4-1 turpaan manselta.

Eli kaikki hyvin, projekti jatkuu, kaksi vuotta paskaa ilman minkäänlaista toiveita mestaruudesta edessä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK - Flint Tropics
Voiko tässä olla enää muuta vaihtoehtoa kuin laittaa Peltonen-Salmelainen -kaksikko vaihtoon? IFK tekee itsestään täysin naurunalaisen ja nakertaa uskottavuuttaan myös sidosryhmien suuntaan. Luulisi, ettei tähän ole varaa.
Samaan kasaan Tj Lindström. Toimari vastaa myös alaisistaan ja näillä näytöillä ei ole saanut tätä kaksikkoa ulos niin saa lähteä samalla oven avauksella.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Tämä kausi Tilkasella loppuun ja ensi kaudeksi uutta kaveria sisään. Ei tämä vaan voi jatkua näin.
The Man With Tablet voisi viedä IFKn vaikka päätyyn asti.
Koska nyt on kolme vuotta nähty, ettei jumpaten suoritettu kivien kääntely, tuloksen taakse katsominen, eikä sitkeäkään peileihin katselu vie tätä joukkuetta yhtään mihinkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös