Ville Peltonen HIFK:hon

  • 878 878
  • 2 331

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kolmanneksi, uskooko joku, että Jokerit lähtisi 1.9. tapahtumien jälkeen tarkoituksellisesti vahingoittamaan Ville Peltosta? Mitä tarkoitusta se palvelisi?

Tämä on se mihin itsekin kiinnitin huomiota. Skoudet raahannu Lämsän ja Valtosen jo kerran asemalle, tuskin niillä on niin kova hinku sinne uudestaan että lähtisivät pelleilemään tällä jutulla vielä.

Mun silmissä edelleen se luontaisin selitys on uskottavin: HIFK tuli todella kovaa matsiin ja ekan parin minuutin aikana tuli puhdas mutta ikävä lopputulokseltaan oleva pommi. Mara sai aiheesta puhtaat paperit, kolaus oli huonoa säkää ja Mooseksen typeryyttä(ihme jarrutus). Jokeripenkillä varmasti hieman otettiin tätä vastaan 'no sillälailla, osataan mekin tota nykyään'. Sitten sattui seuraava puhdas mutta ikävällä lopputuloksella siunattu kolaus.

Liigan kurinpito saa nyt kyllä todella miettiä kannattaako edes harkita mitään tekosyitä Nordlundin pelikiellolle. Kaikki muu kuin 0 peliä on silkkaa paskaa. Painukoot sen vitun seiskapaulin mukana siinä tapauksessa vaikka sulkapallon puolelle.

Omille HIFK-veljille ja siskoille sanoisin näin: me kaikki digataan siitä kovemmasta pelistä ja fyysisyydestä. Nordiksella saa vastustajatkin aplodeja jos vetää puhtaasti ja kovaa. Tästä nauttiaksemme hyväksymme myös sen että joskus voi käydä ikävästi myös omille. Yleensä ei mutta toisinaan. Comes with the game, Tami sanoisi.

Nyt saisi riittää jo nämä vihakostot ja salaliitot. Otetaan kovaa& reilusti yhteen ja hanskataan jos tulee aihetta mutta sekä 1.9. että 23.2. on jo nähty.

Villelle tsemppiä ja terveitä papereita.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viimeksi muokattu:

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aiemmin toki uutisoitiin jo että päätös tästä siirtyy liigan hallitukselle ja perjantaille.

Mutta nyt tämä Iltasanomista: Kurinpitoryhmä ei olisi antanut Nordlundille pelikieltoa

muoks. Laitetaan nyt tämäkin vielä Urheilulehdestä kera Seppäsen: SM-liigan kurinpito ehti jo kertoa Nordlundille kohutun pelikieltoratkaisunsa

Eli Kurinpito ei ehkä olisi antanut lisärangaistuksia, mutta hallitus jyräsikin tässä yli ja saattaa antaa aivan oman ratkaisunsa ja tuomionsa asiaan..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eli Kurinpito ei ehkä olisi antanut lisärangaistuksia, mutta hallitus jyräsikin tässä yli ja saattaa antaa aivan oman ratkaisunsa ja tuomionsa asiaan..

Tämä kruunaa koko farssin. Kiitos kaikesta kuuluu Nordiksen kaukalon paskoille plekseille. Ne voisi laittaa pelikieltoon?
 
Suosikkijoukkue
Hifk
Nyt nopeasti mentalisti Noora Karma mukaan median spekulaatioihin!
Hän voisi tatuoiduttaa miesystävänsä käsivarteen Nordlundin saaman pelikiellon pituuden ja paljastuttaa sen sitten perjantaina Urho TV:n ottelun erätauolla. Jos Urheilulehden Seppäsen logiikka pitää kutinsa , niin riittäisi kun tatskasta poistettaisiin vain toinen nolla.

Mielenkiintoista todellakin seurata jos uutinen kurinpidon alustavasta vapauttavasta tuomiosta case Nordlundissa pitää paikkansa , muuttaako SM-Liigan hallitus vielä tuota tuomiota ns. kukkahattu-siiven ( lasken Paateron ja kaikki yhteiskunnallista arvostusta nauttivat tahot tuohon mukaan ) painostuksen takia.
Siinäpä olisi mojovan konkreettinen todiste SM-liigan johdon erinomaisesta linjattomuudesta.
Mutta ei nyt vielä heiluteta pilkkakirvestä...
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Onhan se tavallaan koomista jos tuosta lauantain pelistä ainoa rangaistus on Summasen huutelusta saama. Ottelussa kuitenkin loukkaantui kaksi pelaajaa.

Mutta toisaalta silloin ollaan mielestäni oikealla tiellä sen puoleen ettei seuraamuksesta rangaista vaan teosta. Jos miljoonien uudelleen kelailujen jälkeen kurinpito on sitä mieltä ettei noissa tilanteissa tapahtunut sääntöjen vastaista niin silloin siitä ei kuulukkaan rangaista.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on minusta hyvä youtube hidastus aiheesta:

http://www.youtube.com/watch?v=nAwR-F8TDA4

Itse en ota kantaa, mutta kysymyksiä: nouseeko vartalo taklauksessa ylöspäin? Osuuko päähän?

Olen monta viestiä kirjoitellut tuosta tapahtumasta (joo, liian monta), ottamatta kantaa taklauksen puhtauteen. Minulta sitten ruvettiin sitä mielipidettä kyselemään niin kirjoitin seuraavan viestin, jota kukaan ei kumonnut tai puolustellut. Hukkui varmaan muiden viestin sekaan kun juuri silloin tuli päätös Summasen jutteluihin.

Vaikka tämä nyt ei mitään mihinkään vaikuta, mutta mielestäni tuohon hyppyyn kiinnitetään liikaa huomiota, tai siis siihen että sitä ei olisi. Enemmän tuossa mielestäni pitäisi seurata tuota miten paljon taklaaja käyttää energiaa suunnatakseen taklauksen kuitenkin suhteellisen alhaalta mahdollisimman ylös. Mikäli luistimet eivät irtoa jäästä ja myöskään osumaa päänseudulle ei voida todistaa, niin mielestäni oleellista on se miten kurinpito suhtautuu tuohon mainitsemaani asiaan. Onneksi en ole päätöksiä tekemässä, varsinkaan kun ainakaan yleisöllä olevasta materiaalista kotivehkeillä ei pysty varmuutta toteamaan oikeastaan millään, vaikka moni niin väittää, mutta minä en siihen ainakaan ole pystynyt.

Semmoinen lisäys tuohon vielä jos joku sattuu muistamaan kun itse en jakas nyt päätöksiä ruveta selaamaan, kun en edes muista keneen se liittyi. Eli, Käytettiinkö joskus oikeasti kurinpitopäätöksessä rikkeenä tai rikettä koventavana seikkana jalkojen tai kropan käyttämistä ns. pumppuna. Vai jäikö se termi elämään palstatotuutena jostain epäoleellisesta?
 

scholl

Jäsen
Peltosen casen suurin konna ei ole Nordlund, hän on sijaiskärsijä. Joku 7-10 peliä, ihan sama, suurin rangaistus ei kuulu hänelle. Suurin konna on LÄMSÄ!
Jos Summanen sai sopimattomasta kielenkäytöstä 5 peliä + 10000€ niin se kielenkäyttö oli osoitettu oikealle henkilölle. Lämsä on hyväksynyt Jokereiden toimintatavan, josta tuli 1.9 tapahtumat, Ruudun sekoaminen Lehkosta kohtaan, tämä tapaus ja monet muut jutut, mitä esim. Ruutu on koko ajan harrastanut kuten kyykkäykset jne. Eli siis Jokereiden kestämätön käytös kaukalossa, jonka Lämsä on hyväksynyt, ehkä jopa siihen rohkaissut tai määrännyt, on Lämsän syytä. Hän on tapauksen konna ja hänen pitää saada vähintään 20 matsin toimitsijakielto, jos jotain oikeudenmukaisuutta haetaan.

Kaikilla on helvetin väkivaltainen olo nyt, kun pitää vittuuntuneena odottaa huomista ja mahdollisuutta, ettei oikeus toteudu. Summasta ehtivät jo mulkut rankaisemaan, vaikka hän oli tapauksessa uhri.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Summanen on tapauksen uhri, kyllä Lämsän pitää saada paljon enemmän kakkua, koska hänen joukkueensa pelaa sikaa.

Höpöhöpö, huomaa että sulla on tainnut olla liiga aika pitkään boikotissa, teksti-tv:stä katsottuna se oli varmasti todella ruma taklaus. Ensinnäkin taklaus oli puhdas, ja niin kuin nimimerkki JHag tuossa ylempänä totesi, Nordiksella oltaisiin voitu satsata turvakaukaloon niin ehkä tämäkin episodi olisi vältetty. Sitähän tosin taidettiin ainakin yrittää hommata, mutta ei nyt ilmeisesti kovinkaan tosissaan.

Miten Jokerit sikaili tuossa kyseisessä ottelussa? Ei mielestäni mitenkään. Enemmän sitä tökkimistä tapahtui IFK:n leirissä. Peltonen veti Ben Amoria polvitaipeille kun ei kestänyt taklausta, Liivik ajoi Kilpeläisen päälle ja Söderholm tökki vielä jatkoajan lopuksi olisiko se nyt ollut Raskin nurin. Tämä schollin Lämsä-viha nyt on tietysti voinut käynnistyä taas jostain väärän merkkisestä pikkutakista ja rumista kengistä, mutta aika turha tuossa pelissä on Lämsää mistään syyttää. Summanen veti riman alle oikein urakalla, mutta Lämsän pokka piti loistavasti. Tällä Lämä osoitti olevansa Raivo Ramin yläpuolella.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Miten Jokerit sikaili tuossa kyseisessä ottelussa? Ei mielestäni mitenkään. Enemmän sitä tökkimistä tapahtui IFK:n leirissä. Peltonen veti Ben Amoria polvitaipeille kun ei kestänyt taklausta, Liivik ajoi Kilpeläisen päälle ja Söderholm tökki vielä jatkoajan lopuksi olisiko se nyt ollut Raskin nurin.

noniin nyt mennään kyllä aika alhaiselle tasolle, mutta onko noista yllämainituista mitään mitä ei normipeleissä tapahdu?
Yhtä värillisillä laseilla katsottuna, mäkin pystyn samaan:
- Ben Amor ajoi Ortion päälle, sai jäähynkin tästä
- Rask taklasi summerin soidessa täysin turhaan hieman selkäpuolelta olikohan Kuhtaa, Söderholm kävi hieman ojentamassa tästä
- Liivik ei edes onnistunut tuossa Kilpeläisen päälle ajamisessa

Mutta eikös nämä tapahtumat ole aika normaalia kiekossa? joka pelistä pystyy löytämään tuollaisia kun oikein kaivaa.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
noniin nyt mennään kyllä aika alhaiselle tasolle, mutta onko noista yllämainituista mitään mitä ei normipeleissä tapahdu?
Yhtä värillisillä laseilla katsottuna, mäkin pystyn samaan:
- Ben Amor ajoi Ortion päälle, sai jäähynkin tästä
- Rask taklasi summerin soidessa täysin turhaan hieman selkäpuolelta olikohan Kuhtaa, Söderholm kävi hieman ojentamassa tästä
- Liivik ei edes onnistunut tuossa Kilpeläisen päälle ajamisessa

Mutta eikös nämä tapahtumat ole aika normaalia kiekossa? joka pelistä pystyy löytämään tuollaisia kun oikein kaivaa.

On toki. Ei mitään kovin erikoisia tapahtumia, pointtina oli vaan se ettei Jokerit tuossa ottelussa mielestäni sikaillut millään tavalla.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yritä nyt ymmärtää että se taklaus oli täysin puhdas. Katso vaikka muutaman liigapelaajan kommentit twitterissä taklauksesta ja ifk:n kaukalosta:
Twitter Juhani Jasu & Jussi Pesonen
Hahaa, scholl just tykkääkin Twitteristä lukea noita kommentteja. Ei siinä, en minäkään kun #en #harrasta #twitteriä.

Oikeastaan tämänkin ketjun voisi hiljalleen rauhoittaa ja palata sitten aiheeseen kun on jotain uutta Peltosen tilaan ja mahdolliseen paluuseen liittyen.

Ymmärrän toki että ketju pysyy vielä pinnalla ja rummut pärisee, etenkin kun sitä tapauksen kliimaksia eli Nordlundin mahdollista pelikieltoa oikein nyt pantataan niin että koko fokus kaikesta on siinä.

Pikaista paranemista vielä Villelle.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
noniin nyt mennään kyllä aika alhaiselle tasolle
Ei kannata noihin provoihin tarttua... pojat purkavat pahaa oloaan täällä meitin hiekkalaatikolla, kun omalla laatikolla ovat kiusattuja... tai mistäs me se tiedetään. Nimimerkit kertoo jo kirjoitusten tarkoitus perän... toinen siteeraa oppi-isäänsä aina kun mahdollista ja toinen on pahamaineiselta slummialueelta idästä, jossa koulutuksella ei ole paljon painoarvoa....

Ei sinänsä... kyllähän tuolla schollilla tuntuu olevan Lämsä viha tapissa. Sinänsä kyllä näen asiassa sen puolen, että Villet ja Ossit eivät ole tärkeimpiä henkilöitä vihanpidon lopettamisessa. Sieltä missä siemen tälle toiminnalle luodaan eli ytimessä.... Se on juurikin Lämsä Keklun lähdettyä. Sieltä vihanpito saadaan lopetettua... Lämsä tuskin vaihtaa tyyliään, joten liigan pitää sanktioillaan pistää kierre poikki.

Ehkä nyt olisi aika saada koko porukka samaan pöydän ääreen... Johdon avainhenkilöt, päävalmentajat ja kapteenit. Minä en vanno vahingoittamiskostojen perään ja ihmeen hyvin Rami lauantaina hillitsi itsensä siinä mielessä... mutta oikeasti tällä kaudella tilanteet ovat vain menneet liian pitkälle, että IFK voisi olla kostamatta. Siksi juurikin tuon aivoriihen pitäisi kokoontua ja keksiä joku toinen keino ulos tästä.
 

Zaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä nyt olisi aika saada koko porukka samaan pöydän ääreen... Johdon avainhenkilöt, päävalmentajat ja kapteenit. Minä en vanno vahingoittamiskostojen perään ja ihmeen hyvin Rami lauantaina hillitsi itsensä siinä mielessä... mutta oikeasti tällä kaudella tilanteet ovat vain menneet liian pitkälle, että IFK voisi olla kostamatta. Siksi juurikin tuon aivoriihen pitäisi kokoontua ja keksiä joku toinen keino ulos tästä.

Samaa mieltä olen. Käytännössä kuitenkin ongelmia on niin paljon, etten usko tämän olevan tässä vaiheessa mahdollista. Rami ei taatusti halua sopia. Ville taas (täysin ymmärrettävistä syistä) ei todennäköisesti kykene ainakaan vielä siihen.

Eilisessä Ilta-Sanomissa oli Nybarilta lyhyet kommentit, joiden sisältö tiivistettynä oli se, että hänestä taklaus osui päähän ja HIFK:n kapteeni on nyt yhden kauden sisällä kolattu tajuttomaksi saman joukkueen toimesta kahdesti. Mistään anteeksiannosta ei kannata haaveillakaan tuon perusteella. Jokerileirissä ei osattu arvioida oikein Peltosen tahallisesta vahingoittamisesta koituvia seurauksia.

Jollain tavalla tilanne on saatava laukeamaan ja mieluummin vielä niin, ettei ketään enää tarvitse viedä sairaalaan. En kuitenkaan tiedä, onko tämän toteuttaminen käytännössä mahdollista, koska Jokerit eivät koskaan pyytäneet julkisesti ja vilpittömästi anteeksi tapahtunutta Villeltä (ja tuskin tekevät sitä tuelvaisuudessakaan) ja HIFK:ssa ei tunnu olevan mitään halua antaa anteeksi.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa mieltä olen. Käytännössä kuitenkin ongelmia on niin paljon, etten usko tämän olevan tässä vaiheessa mahdollista. Rami ei taatusti halua sopia. Ville taas (täysin ymmärrettävistä syistä) ei todennäköisesti kykene ainakaan vielä siihen.

Eilisessä Ilta-Sanomissa oli Nybarilta lyhyet kommentit, joiden sisältö tiivistettynä oli se, että hänestä taklaus osui päähän ja HIFK:n kapteeni on nyt yhden kauden sisällä kolattu tajuttomaksi saman joukkueen toimesta kahdesti. Mistään anteeksiannosta ei kannata haaveillakaan tuon perusteella. Jokerileirissä ei osattu arvioida oikein Peltosen tahallisesta vahingoittamisesta koituvia seurauksia.

Jollain tavalla tilanne on saatava laukeamaan ja mieluummin vielä niin, ettei ketään enää tarvitse viedä sairaalaan. En kuitenkaan tiedä, onko tämän toteuttaminen käytännössä mahdollista, koska Jokerit eivät koskaan pyytäneet julkisesti ja vilpittömästi anteeksi tapahtunutta Villeltä (ja tuskin tekevät sitä tuelvaisuudessakaan) ja HIFK:ssa ei tunnu olevan mitään halua antaa anteeksi.
Ja juurikin tämän pattitilanteen takia pitää saada porukka saman pöydän ääreen ja keksiä keinot. Miten Ville olisi valmis antamaan anteeksi, miten Rami olisi valmis luopumaan kostosta, missä asiossa toinen osapuoli tulisi vastaan, että sopu saadaan aikaan. Yhtälö voi olla mahdoton, mutta pitää yrittää. Lämsän tultua kuvioihin, on vihanpito alkanut. Siihen liittyvää pitää jotain keksiä, mikä riittää kaikille ja mihin kaikki ovat valmiit suostumaan. Älkää kysykö mitä se voisi olla...
 

Carlos

Jäsen
Ja juurikin tämän pattitilanteen takia pitää saada porukka saman pöydän ääreen ja keksiä keinot.

Jos kumpikaan osapuoli ei halua antaa mitään myönnytyksiä, mutta haluaa vilpittömästi kaikkea mahdollista pahaa toiselle, on siinä ihan turha pyytää ketään mihinkään "pöydän ääreen".

Vihanpito tulee jatkumaan, ylilyöntejä tullaan näkemään lisää. En usko että tällä kaudella saadaan hommaa pakettiin, vaan tästä tuli monivuotinen "projekti".

Omasta puolestani koko narriorganisaation mukaanlukien johto, hallitus, omistajat, pelaajat, huoltajat, tsierliiderit, fanit, fanien sukulaiset ja kiinteistöt, voisi ***************. Vasta sitten voisin edes itse alkaa miettiä jotain tyyliin "haudataan sotakirves".
 

Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vanhoina aikoina olis ollut myllyt välittömästi taklauksen jälkeen eikä muuta kurinpitoa olis tarvittu. Muistan yhden esimerkin IFK-TPS matsissa noin 10 vuotta sitten IFK pakki taklattiin kylmäksi niin Mäkkäri myllytti välittömästi, taisi olla TPSn Schaffer. Nyt kun tappelut on kieletty niin tälläista tapahtuu. Jos NHL:ssä olisi joukkeen kapteeni taklattu sairaalaan (puhtaasti tai ei) niin varmaan taklaaja olsi saanut kuitin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt nopeasti mentalisti Noora Karma mukaan median spekulaatioihin!
Hän voisi tatuoiduttaa miesystävänsä käsivarteen Nordlundin saaman pelikiellon pituuden ja paljastuttaa sen sitten perjantaina Urho TV:n ottelun erätauolla.

Ei, parempi viihdearvo saadaan, kun tulos tatuoidaan hänen miesystävänsä penikseen. Sitten katsotaan osuuko ennustus: "Ei kakkua". Jonka jälkeen Noora kertoo, että oikeasti siinä lukee: "Ei jumalauta! Onhan se nyt perkele aivan perseestä jos tuosta ei tulee pitkää kakkua", mutta koska kyseessä on perheohjelma, ei koko tatuointia voida paljastaa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös