Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ville Koho – SaiPa-legenda jo eläessään

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ted Raikas, 02.02.2012 klo 14.07.

 1. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pakko olla iloinen tuosta Kohon mj-keikasta. Varmasti hienoa vetää leijonapaita niskaan kun viime vuonna loukkaantuminen esti kyseiset kinkerit. Toivotaan vaan ettei Ville loukkaannu ja että virtaa riittää sitten sarjan jatkuessakin.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Villen kannalta varmasti helvetin hieno juttu, mutta kyllä kaikki lepo ois ollu varmasti tässä kohdin tervetullutta. Enemmän tässä kuitenkin pelottaa se, että meillä ei oo joulutauon jälkeen kohta enää ketään terveenä kärkihyökkääjistä...

  Toivotaan että homma menee niin, että Ville pelaa ihan pirun hyvän turnauksen ja saa sitä kautta vielä energiaa loppukauteen.
   
 3. atsku Jäsen

  Lainaus:
  Täähän näyttää siltä, että Koho on vahvasti mukana kevään MM-kisarosterissa. Olisi kyllä huikea juttu. Onnea Ville!
   
 4. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Kyllähän Koho tosiaan on tuon paikan ansainnut tämän kauden näytöillään ehdottomasti. Hämmästelin, että ei tullut valituksi samantien. Mutta hyvä jos vaikka sitten takaoven kautta.

  Totta tietysti sekin, että lepo olisi tässä kohtaa ollut tärkeää, mutta kyllä tuollaiset mj-edustustehtävät on varmasti pelaajalle kuin pelaajalle suuri kunnia-asia, joista ei helpolla kieltäydytä.
   
 5. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Pens from Pittsburgh
  Nyt on EHT-turnee takana. Suomi jäi aina ilman Kohoa maaleitta ja hävisi. Siten valmennus teki muutoksia. Ketju Jormakka-Koho-Palola nousi suureen tietoisuuteen Venäjä-voiton jälkeen ja lisää seurasi Ruotsi-peliin, kun vitja nostettiin ykköseksi.

  Meijän Villelle tehot kahdesta voitetusta pelistä 0+2. SaiPa-kippari johti kuin vanha jyrä Suomen parasta koostumusta, jossa Tapparan miähet Olli Palola ja Pekka Jormakka onnistuivat huikealla tavalla ja ottivat myös enemmän medialta huomiota. Jormakan ja Palolan haastetteluissa hyökkääjät kuitenkin itse korostivat koko ketjun hyvää yhteistä kemiaa heti alkuvaihdoista lähtien.

  Ajat ja asenteet muuttuvat. Nyt Kolle on todella ansainnut muutaman hengähdyksen joulupyhiksi.

  Ennen: SaiPan paras pelaaja valitaan Suomen maajoukkueeseen Venäjän höntsäturnaukseen ja loukkaantuu jostain mailan iskusta satavarmasti.

  Nyt: Yksi SaiPan parhaista pelaajista valitaan Suomen maajoukkueeseen Venäjän kovatasoiseen esiolympiaturnaukseen ja ottaa loppujen lopuksi paikkansa joukkueen ykkösen keskeltä ja pelaa piste/peli-tahdilla.
   
 6. ralph cox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, AS Roma, Blues
  Ville Koho nautti erittäin korkeaa arvostusta jääkiekkoa vähänkään enemmän seuraavien keskuudessa stadissa jo ennen tätä EHT- turnausta - ilokseni huomasin, ja tämän kapinan jälkeen laajasti samaan tapaan kuin hra Palola. Koho voitti aloitukset turnauksessa noin 75%, ja hoiti puolustussuunnan pelaamisen tasolla Komarov. Bluesissa pelaava juniorini totesi, että seuraavissa vapaan idolipelipaidan treeneissä laittaa SaiPan #8 ylleen. Näin.
   
 7. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vaikka näitä satasia Koholla tulee tällä menolla paukkumaan vielä useampia niin eiköhän tehdä tästäkin illasta Villelle vähintään yhtä mieleenpainuva kokemus kuin edellisestä rajapyykkiottelusta? Tifoa ei tällä kertaa ole luvassa mutta laitoimme pienen pyynnön leviämään sosiaalisessa mediassa:

  "Nouskaa meidän Koholle"
   
 8. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Kyllä se 600 ottelua on huikea määrä ihan kenelle vaan kiekkoilijalle, mutta kun tuo määrä tulee täyteen YHDEN seuran riveissä pelattuna, niin se nostaa arvoa vielä entisestään. Olkoon Kohon juhlaottelu voitokas ja riemuisa!

  Näitä pelaajia ei voi koskaan arvostaa liikaa. Sen verran katoavaista sorttia.
   
 9. Coxkyttä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tänään ollaan paikalla kisapuistossa ja juhlitaan, kävi pelissä kuinka tahansa!
  Maljat otamme numero 8:lle!
   
 10. KiVi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Somevastaava Tinni
  Neloskentästä aloittaen ykkösen keskelle kultakypärä päässä ja C rinnassa. Minulle Ville Koho on kaikkien aikojen suurin. Toivottavasti hänen aikaan voitetaan mitali.

  #8
   
 11. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sanasta sanaan sama.

  Pikkupoikana olin katsomassa A-nuorten finaalia 2000-luvun alussa, kun Koho johdatti junnut mestaruuteen. Siitä sitten edustusjoukkueeseen ja niin pelaajien kuin kannattajien kannalta vaikeiden hetkien läpi (2005-2006 valonpilkahdusta lukuunottamatta) nyt ollaan tilanteessa, jossa mies on SM-liigan parhaita pelaajia menestyvässä joukkueessa. Aivan helkkarin onnellinen olen Villen puolesta, ja toivottavasti tosiaan saa joskus jotain kaulalle laitettavaa tai ylös nostettavaa SaiPan paidassa.

  Ei saisi varmaan Kanada-maljan nostamisesta puhua, mutta mikäli näin käy Kohon aikakaudella, niin silloin on kyllä melkoista herkkyyttä ilmassa niin katsomossa kuin kentällä. Uskomattoman hieno pelaaja, uskomattoman hieno ihminen.
   
 12. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  HPK:ssa on mukana paljon entisiä saipalaisia, ja kovasti olisi tyylikästä jos vierasjoukkueen aitiossakin noustaisiin seisomaan!

  Niin, vai onko siinä alussa seremonia jossa joukkueet seisoo siniviivalla muutenkin...
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2014 klo 14.09
 13. Jaska_a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
  Ville Koho

  Siinä on harvinaisen hieno mies ja pelimanne. Onneksi olkoon hänelle ja Saipalle!
   
 14. Gennadi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, R.I.P M-juna
  Kohta alkava ottelu täytyy katsoa televisosta samalla kuunnellen Taurua radiosta. Veikkaan että sanoja ei säästellä Villen kohdalla!
   
 15. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Huikea ukko! Onnittelut ja kiitos, että pelaat SaiPassa.
   
 16. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  No osoittiko yleisö suosionsa Kapteeni Koholle? Kertokaa kaikki detailit!
   
 17. Leitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, SaiPa
  Lainaus:
  Tahdissa taputusta ja koko halli nousi seisomaan. Olipas hieno hetki!
   
 18. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Hieno juttu! Onnea vielä Koho. Toivottavasti terveys pysyy ja pitkä ura vielä edessä, mieluiten toki SaiPassa jos toivoa saa. Olisi upeaa jos mentäisiin tällä kaudella pitkälle ja Koho saisi maistaa menestystä joukkueessa, jonka eteen on vuosikaudet tehnyt todella paljon, enemmän kuin ehkä voisi vaatiakaan.
   
 19. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Te perkeleet todellakin teitte sen. Kiitos.

  Ja sitkeimmät laulumiehet & naiset saivat vielä Villeltä matsin jälkeisten haastiksien jälkeen encoren. :) Totuttuun tapaan mitään kuvia tai videota ei tästäkään hetkestä valitettavasti taidettu saada.
   
 20. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Onnittelut Villelle jälleen uudesta merkkisaavutuksesta! Hieno hetki Kisapuistossa ja mainio lopputulos juhlapelistä. Viikon rasitukset näkyivät jo hieman suorituksessa, mutta eipä sputnikryhmä mikään kone kuitenkaan ole.

  Sanomattakin lie selvää, ettei numerolla 8 pelaa kukaan Kohon jälkeen. Tai jos se Villestä on kiinni, niin voi pelatakin... Vaatimaton, hieno mies.
   
 21. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
 22. atsku Jäsen

  Lainaus:
  Standing ovation Kisapuistossa, ensimmäistä kertaa yksittäiselle pelaajalle ainakin minun näkemänä. Huikeeta.
   
 23. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Kyllä nyt jo viimeistään voidaan sanoa Ville Kohon murtautuneen Liigan tähtiluokkaan tällä kaudella. Tämänpäiväinen ottelu osoitti jälleen Kohon monipuolisuuden, ei pelkästään pyytetön puolustava hyökkääjä, vaan maalipaikkoja vainuava ja niitä järjestelevä kahden suunnan hyökkääjä.

  Hieno peli kapulta pienen huilin jälkeen. Tällä menolla yli 40 pistettä menee rikki kyllä tällä kaudella ja 10 maalin rajapyykkikin on maalin päässä.

  Ercca on kyllä täysi tomppeli jos ei vakavasti harkitse Kohoa kevään MM-joukkueeseen.
   
 24. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Nojoo. Vois itsekin tulla tunnustamaan rakkauteni Kohoa kohtaan sillee heterolla tavalla. Mahtava pelaaja. Puolustuspäässä erittäin hyvä, aloituksissa erittäin hyvä ja nyt kun on vielä hyökkäyspäässäkin alkanut loistaa niin ei voi kun ilolla katsoa miehen otteita. Joka pelissä antaa kaikkensa oli vastassa Jokerit, HIFK tai Peräseinäjoen Pesukarhut. Loistava johtaja enkä halua edes kuvitella SaiPaa ilman Kohoa. Jos ei maajoukkueleirille kauden jälkeen kutsua tule niin lähtee Erkalle postissa kasa risuja ja Arsi Piispanen.
   
 25. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Jumankauta mihin paikkaan The Captain vippaa omasta päädystä kiekon ja tyhjiin! Ja lopetti JYP:n pyristelyn. Tuossa oli jo jotain aivan legendaarista sävyä koko tilanteessa. Varmasti upea palkinto Kohollekin, kun ottaa huomioon miten vaikeat pudotuspelit on olleet. Hiukan ärsytti tuo Ritarin ja Köllin Kohon moittiminen, kun ihan selkeästi nyt huomasi, että mies ei ole ollut koko pleijareiden aikaan lainkaan oma itsensä. Silti hoitanut aloituksia ja puolustushommia suurella nöyryydellä.