Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ville Koho – SaiPa-legenda jo eläessään

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ted Raikas, 02.02.2012 klo 14.07.

 1. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Näin just viime yönä unta, että katsoin telkasta Suomi-Venäjä -ottelua. Koho karkasi läpiajoon, veivasi maalivahdin pihalle... ja suti rystyllä ohi kiekosta. Toivottavasti ei ollut enneuni, vaikka onhan tässä vielä muutama yö aikaa korjata lopputulos.
   
 2. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En tiedä, kumpi on pahempi/parempi: loukkaantua sarjapelissä ennen taukoa vai maaottelussa tauon aikana? No toivotaan, ettei pahemmin käynyt ja Ville olisi mukana viimeistään tauon jälkeen.
   
 3. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Harmillinen juttu, kai siellä joku luunmurtuma on. SaiPan kannalta tässä on tietysti se "hyvä" puoli, että seuravien kolmen viikon aikana SaiPalla on vain kolme ottelua, joten kovin monta peliä Villeltä ei toivottavasti jää väliin kelta-mustassa paidassa. Maajoukkue-keikka onkin toinen juttu.

  Tässä SaiPan otteluohjelmaa:

  Koodi:
  La 08.12.2012 17:00 SaiPa - Kärpät
  Ti 18.12.2012 18:30 SaiPa - Ilves
  To 20.12.2012 18:30 KalPa - SaiPa 	
  Pe 28.12.2012 18:30 SaiPa - Blues
   
 4. Nötkötti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Canucks, Oranje, Sympatiat Jukureille
  Siinähän sitä taas kulminoituisi se peri-SaiPalainen tuuri, jos Kohon terveys tilanne ei olisi riittävä Moskovan-turneehen.

  Noh, toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
   
 5. Jäämies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Borussia Dortmund, Sympatiat HIFK:lle
  Eipä ole Koho tänään pelaavassa kokoonpanossa. Toivotaan, että kyse olisi vain varotoimesta ettei ole mitään loukkaantumista...
   
 6. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Meinaat että kapteeni Koho olisi jättänyt pelin kesken Jyväskylässä ja jättäytyisi pois tämän illan ottelusta, vaikka ei olisi mitään loukkaantumista?! No, toivotaan että se loukkaantuminen olisi edes pieni ja nopeasti paranevaa sorttia.
   
 7. Jäämies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Borussia Dortmund, Sympatiat HIFK:lle
  Lainaus:
  Kirjoittelin vähän huonosti. Meinasin ettei olisi mitään pahaa loukkaantumista. SaiPan facebookista lainattuna: "Koho ei siis pysty pelaamaan eilisen loukkaantumisen jäljiltä."
   
 8. Gleb Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 9. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Imatralaisessa on Villen haastattelu. Moskovan keikka jäi Villeltä väliin, mutta Onni 3-vee arvosti kun pääsi katsomaan iskän kanssa Suomi-Tsekki ottelua TV:stä.

  Tästä päättelemme että jos ja kun Onni aikanaan debytoi SaiPan paidassa niin pelinumero on luonnollisesti 8. Paitsi jos Ville jatkaa niin pitkään että ehtii pelaamaan samaan aikaan poikansa kanssa, siinä tapauksessa Onni varmaan aloittaisi uransa Savilahti-Naganderin nyt käyttämällä 88:lla. Pitäiskö jo varmuuden vuoksi avata ketju SaiPan ketjusommitelmat kaudella 2025-26?
   
 10. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Onni Koho, kuulostaa ihan meikäläisen lämäriyritykseltä joka kerran tuhannesta nousee edes pari senttiä jään pinnasta.

  Harmi että Villeltä jäi toi maajoukkuekomennus välistä. Toivottavasti saa uuden mahiksen joskus, jos huonosti käy niin tänä vuonna ei SaiPan mestaruuden takia pääse niihin ensimmäisiin kevätleiriryhmiinkään joiden varjolla moni SaiPan ukko on saanut parit maaottelut tileilleen. Mahtaisi Villeä harmittaa.
   
 11. löfmaister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ikoni saanut tunnustusta mediassa:
  Lainaus:
  Myös muita SaiPasta tuttuja mukana listalla: http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288606802496.html
   
 12. Fordél Jäsen

  Koho ei ole varmastikaan kovin tunnettu muiden kuin paljon lätkää seuraavien keskuudessa. Niiden parissa Kohoa kyllä arvostetaan korkealle. Itsekin kuulun tähän ryhmään. Olikin helppo nostaa peukku ylös SaiPalle, kun se lähti kauteen Koho ykkössentterinä. Etenkin kun laidoille oli heittää hyvin hyökkäysorientoituneet pelaajat Giliati ja Davis. Hyvä kahden suunnan sentteri Koho täydentää mainiosti tämän kaksikon pelaamista.

  Aiheeseen liittyen olen jo pidempään miettinyt, että onko nykyisessä liigassa enää edes tarvetta ns. peliä tekevälle sentterille? Nykykiekossa on korostunut mielestäni muiden pelaajien merkitys pelin rakentajina. Hyökkäyspelaaminen tapahtuu paljon viisikkona, jossa kiekko liikkuu nopeasti. Selkeää yhtä pelinrakentajaa ei mielestäni edes tarvita tai ainakaan sen ei tarvitse olla juuri sentteri. Ihan hyvin se peliä edistävä syöttö voi tulla vaikka laiturilta. Toki ylivoima on asia erikseen. Siinä pelitilanne on staattinen ja peliä pystytään rakentamaan helpommin.

  En siis oikeastaan ihmettelisi yhtään vaikka Koho vetäisi koko kauden ykkösessentterinä Davis ja Giliati laidoillaan ja kentällisen peli jatkaisi samaa lentoaan. Vaikka Kohosta ei olisi esim. ylivoiman pyörittäjäksi, pystyy hän 5vs.5 pelissä olemaan laadukas osa viisikon kiekollista peliä eikä peli tökkää aina siinä vaiheessa kun Koho saa kiekon.
   
 13. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Villeltä jäi viime talvena maajoukkue-debyytti tekemättä loukkaantumisen takia, mutta eiköhän homma saada nyt korjattua. Karjala-turnauksen valinnat julkistetaan ensi maanantaina, ja jos ei El Capitano ole siellä mukana, niin varmaan sitten joulukuun Moskovan reissulla.

  liiga.fi tilastojen mukaan Ville on liigassa pelaavista keskushyökkääjistä toiseksi tehokkain (edellä vain Ivan Huml) ja myös ±-tilastossa keskushyökkääjistä kakkosena (edellään Smolenakia ruokkiva Pekka Saarenheimo). Eiköhän näillä näytöillä maajoukkuepaikka yhteen EHT-turnaukseen ole ansaittu, vaikka jotkut SaiPan kannattajat tuntuvat olevan kovasti sitä mieltä että meiltä puuttuu mitat täyttävä ykkössentteri.

  Liiga ei julkista aloitustilastoja, mutta lainataan tähän loppuun kommentti JYP-leiristä:
  Lainaus:
   
 14. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vaikka miehen jatkosopimuksesta onkin juttua muissakin ketjuissa, niin mielestäni on syytä nostaa tätäkin ketjua.

  Eli kahden vuoden soppari 2000-luvun suurimmalle SaiPa-legendalle samaan aikaan kun mies itse pelaa uransa parasta kiekkoa. Uskomattoman hieno ja nöyrä mies. Pelaajana jokaisen valmentajan unelma. Ja tälläinen kaveri on Etelä-Karjalan ja SaiPan oma kasvatti, joka pelaa luultavasti huikean uransa loppuun asti SaiPassa. Uuden sopimuksen päätyttyä en nimittäin jaksa uskoa, että Ville enää 34-vuotiaana lähtee minnekään muualle, ellei sitten KHL vie.

  Toivotaan, että mies säilyy terveenä ja ainakin tuo 700 ottelua SaiPan paidassa täyttyisi ennen sopimuksen päättymistä, sen jälkeen vielä ura loppuun tavoittelemaan sitä legendaarista 1000 ottelua sekä luonnollisesti paita kattoon uran jälkeen.

  Onneksi tuohon on vielä aikaa, sen verran tärkeä mies Ville Koho on SaiPalle.
   
 15. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Joo, ei tälläisiä Ville Kohon kaltaisia herrasmiehiä paljoa ole tätä nykyä. SaiPassa etenkin harvinaista, että joku pelaa vuosia ja hyvällä tasolla ja jopa paranee vanhetessaan. Koho on juuri tälläinen pelaaja. Hienoa, että on pitkästä ja pyyteettömästä työstään palkinnon ykkössentterinä ja pisteiden valossa pelaa elämänsä kautta. Kunhan nyt pysyisi terveenä.

  Ilman muuta lagenda jo nyt ja tulevat vuodet vielä voimistaa sitä statusta. Varmasti tullaan muistamaan vielä pitkään uransa jälkeenkin yhtenä suurimmista ikoneista keltamustissa ja paita totta kai viestittää sitä hallin katossa. Kenties vielä jonain kauniina päivänä ihan uudessa SaiPan pyhätössäkin, aika näyttää.

  Hieno mies, hieno esikuva.
   
 16. Franz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Upea uutinen! Hattu päästä ja nöyrä kumarrus Ville Koholle.
   
 17. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Lainaus:
  Jos sallitte, myös syvä kumarrus täältäkin suunnalta. Seurauskollisuus on yhä harvinaisempaa ja Ville Kohon kaltaisia kiekkoilijoita ei koskaan ole liikaa.

  Erittäin arvostettu pelaaja ja persoona yli seurarajojen.
   
 18. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Minulle Ville Koho on seurahistorian suurin pelaaja. Piste.
   
 19. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eliteprospectin mukaan mukaan Villellä on nyt 579 Liiga-ottelua pelattuna. Laskeskelin sarjataulukosta, että jos Ville pelaa kaikki ottelut, niin 600 ottelua tulisi täyteen tammikuun tasauksen jälkimmäisessä ottelussa.
   
 20. juhana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JOKERIT Helsinki, Suvi Teräsniska
  Lainaus:
  Sen verran otan tuohon kiinni, että eikös kuitenkin ole Ketterän kasvatti? Vai miten nuo nyt laskettiinkaan kasvattajaseurat. Joka tapauksessa eikös Kohon Ville ole Imatralta lähtöisin, vaikka Lappeenrannassa taitaa nykyisin asustaa?

  Imatrahan tunnetaan paremmin urheilun puolella pesäpallosta ja IPV:sta, mutta niin vaan tämän kauden SaiPan kaksi tärkeintä - ainakin kotimaista - pelaajaa on Vuoksen rannoilta eli Markkanen ja Koho. Eli kyllä siellä jääkiekkoakin osataan pelata...

  Sinänsä ei Kohon kohdalla mitään pois SaiPalta. Ehdottomasti SaiPan mies enkä pitäisi ollenkaan mahdottomana, että pelaa tosiaan sen 1000 liigaottelua vielä täyteen yhdessä ja samassa seurassa.
   
 21. atsku Jäsen

  Lainaus:
  Kaikkihan ne sieltä tulevat perkele. Sehän meitä lappeenrantalaisia pikkusen vitutteleekin, kun SaiPan parhaat pelaajat ovat aina Imatralaisia. ;)
  No leikki sikseen, oikeastaan on hyvä vaan koska imatralaiset ovat ottaneet SaiPan omakseen, mikä tietää isompaa fanipohjaa joukkueelle.

  Petteri Nokelainen, Ville Koho, Jussi Markkanen, Matti Nevalainen ja Mika Kauppinen näistä Imatran ihmeistä ensin tulevat mieleen..
   
 22. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Jep, mutta noista ainakin Nokelainen ja Markkanen on kuitenkin ihan perusteltua luokitella SaiPan kasvateiksi, koska ovat olleet juniorikoulussa mukana hyvin nuoresta saakka.
   
 23. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Samalla logiikalla Selänne ja Filppula eivät ole Jokereiden kasvatteja. Koho on aloittanut SaiPan c-junioreissa, eli eiköhän hänet lasketa SaiPan omaksi kasvatiksi.
   
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  SaiPa-legenda Ville Koho haastattelussa - Pelivihje

  Taattua laatusettiä Kapteenilta. Viiden vuoden päästä aikoo olla edelleen Lappeenrannassa, pelaa sitten tai ei.

  Faneille loppuun vielä positiivista viestiä:
  Lainaus:
   
 25. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nonni, Ville tosiaan puikahti takaovesta mukaan maajoukkueen Venäjän reissulle. Helvetin hieno juttu, vaikka lepäilyllekin olisi varmasti ollut tarvetta. Ville otettiin reissuun mukaan kahden puolustajan jäätyä syrjään, joten tuskin siellä kuitenkaan kovin kovin isoja minuutteja on El Capitanolle tarjolla. Pelinumero 8 taisi olla jo Leijonissa varattu, mutta Ville pelaa numerolla 26, ja 2+6=8 joten eiköhän peli sujuu vieraallakin numerolla.