V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
No voi helvetin perse! Samaan aikaan vituttaa ja surettaa. Kaiho iskee varmaan sitten myöhemmin. Tänä aikana, kun lätkä ei oikein tunnu kiinnostavalta, Jumbon näkeminen vielä ensi kaudella oli yksi ainoista aidosti innostavista asioita.

Ihan mahdottoman hieno pelaaja.

Äh.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
Eikö Joe ole menossa vaan kuntoa ylläpitämään ja tähtäimessä olisi vielä Nhl:n paluu kunhan kauden alusta on jotain tietoa? Huhujen mukaan valinta olisi sitten Toronton ja San Josen välillä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat
Joe Thornton teki sopimuksen Sveitsiin. Näinköhän Jumbo Joen NHL-ura on paketissa? Joe Thornton to join HC Davos - TSN.ca
Tämä nyt on vain omaa mutua, mutta olisikohan kyseessä oleva sopimus vain siihen asti, kunnes NHL-kausi alkaa? Thorntonille pelituntuman saaminen on kyllä hyvä asia, tuon ikäinen ja -kokoinen kaveri kun laitettaisiin NHL-askiin 9 kuukauden pelaamattomuuden jälkeen, voisi kyyti olla kylmää.

Toivotaan, että vain tästä on kyse ja Jumbo nähdään vielä isoissa valoissa.

E. @Bianconeri laittoikin saman asian hetkeä aiemmin.
 
Viimeksi muokattu:

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Ja sieltähän se tuli Jumbo-Joen minimisopimus Toronto Maple Leafsiin. Milloinkas viimeksi on ollut tilanne, että Marleau tai Thornton ei pelaa Sharksissa? 1997..?
 
"Löikö Mörkö sisään? Löikö Mörkö sisään?"

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ja sieltähän se tuli Jumbo-Joen minimisopimus Toronto Maple Leafsiin. Milloinkas viimeksi on ollut tilanne, että Marleau tai Thornton ei pelaa Sharksissa? 1997..?
1996-1997 kaudella eli ennen Marleaun varaamista.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts


Sekä Trevor Daley että Martin Hanzal ripustavat hokkarit naulaan. 37-vuotias Daley ehti pelata 1129 NHL ottelua, joista 71 oli playoff-otteluita. Hanzal taas kärsi paljon loukkaantumisista viime aikoina, eikä ollut pelannut peliä NHL:ssä sitten joulukuun 2018. Hanzalille kertyi 673 NHL-ottelua, josta 608 Coyotesin riveissä.

Daley toimii jatkossa Pittsburghissa operatiivisissa hommissa, Hanzal taas on hetki sitten perustanut puoliammattilaisjoukkueen Tsekkeihin veljensä kanssa, ja toivoo pystyvänsä pelata siellä vielä eläkepäivinä. Joukkueen muita rivimiehiä ovat mm. Hanzalin entiset joukkuekaverit Coyoteseissa, Radim Vrbata ja Rostislav Klesla.

Hyviä eläkepäiviä!
 
Fucking slash me again you little fucking shit, I'll fucking fuck you up - Drew Doughty to Paul Byron
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy