Tuskin on paljoa paluusta enää haaveillut, mutta ei ole vaan nähnyt vielä tarvetta alkaa NHL:n eläkettä lunastamaan. Nyt sitten ilmeisesti pikku rahalle tuli käyttöä ja hän laittoi eläkepaperit sisään ja liittyi NHL Alumni Associationiin. Sitä kautta tieto eläköitymisestä sitten levisi. NHL:n suuntaan pitää tuo virallinen paperi eläköitymistä täyttää, jotta eläke alkaa sitten juoksemaan. Tai toki sitä lunastamista kannattaa venyttää mahdollisimman pitkään, jotta saa sitten enemmän. Jos sattuu elämään sinne asti.
Tämä on mielenkiintoinen aihe, joka kenties ansaitsisi omankin topaasin, mutta mennään nyt täällä.

Eli miten eläkejärjestelmä meneekään? Kun mainitsit, että kannattaa viivyttää eläkkeen nostamista mahdollisimman pitkään. Kasvaako potti esim. Hemskyn tapauksessa kaudesta 2017-18 vielä nykyhetkeen, vaikka mies ei pystynyt otteluakaan pelaakaan. Mitä muita huomioitavia seikkoja tuossa on? Sen muistan, että on tietty peliraja, mikä oikeuttaa NHL:n eläkkeeseen. Olisikohan ollut 400 matsia?
 
Mängimies tykkää tästä

ipaz

Jäsen
Eli miten eläkejärjestelmä meneekään?
Eläke maksetaan pelattujen pelien mukaan ja eläkettä aletaan maksamaan kun pelaaja täyttää 45 vuotta. Mielenkiintoinen myös tuo, että jos pelejä on ollut alle 160, niin eläke maksetaan Kanadan lakien mukaan ja jos yli 160, niin USA:n lakien mukaan.

"Players with less than 160 games receive the maximum pension benefit under Canadian law; players with more than 160 games receive the maximum pension benefit under US law (currently $45,000 per year). The plan’s normal retirement age is 45."
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Tämä on mielenkiintoinen aihe, joka kenties ansaitsisi omankin topaasin, mutta mennään nyt täällä.

Eli miten eläkejärjestelmä meneekään? Kun mainitsit, että kannattaa viivyttää eläkkeen nostamista mahdollisimman pitkään. Kasvaako potti esim. Hemskyn tapauksessa kaudesta 2017-18 vielä nykyhetkeen, vaikka mies ei pystynyt otteluakaan pelaakaan.
Tässä olisi kieltämättä hyvä jutun aihe jollekin toimittajalle. Ei ole itsellä syvällistä tietoa aiheesta, mutta tässä nyt omia näkemyksiä.

Hemskyn tapauksessa ei tuo eläkkeelle jäämisen ajankohta merkitse mitään vaan pelatut vuodet / pelit. Mutta tuo ilmoitus eläköitymisestä pitää tehdä jossain vaiheessa ennen kuin eläkettä alkaa nostamaan.

Ilmeisesti 45 vuotiaana eläkettä voi alkaa nostamaan ja se on alussa 45 000 dollaria vuodessa. Jos haluaa maksimoida vuosittaisen määrän niin kannattaa odottaa 62 vuoteen asti jolloin summa on luokkaa 250 000 dollaria vuodessa.

Onkohan Jagr tavoitteena pelata 62 vuotiaaksi niin voi suoraan alkaa nostamaan tuota maksimieläkettä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy