#16 tekee 1-1 tasoituksen ja kommentoi peliä. Alensandr Kozheinokov.
Kozhevnikov on nykyisin Venäjän TV:n kiekkokommentaattori. Aikanaan tämä Spartakin pelaaja oli yksi maailman parhaita laitahyökkääjiä. Parhaalla kaudellaan 81-82 Kozhevnikov jopa voitti Neuvostoliiton mestaruussarjan maalipörssin ennen ZSKA:n supertähtiä Makarovia ja Krutovia, ja oli myös pistepörssin kakkonen Makarovin jälkeen.
Kaudella 81-82 Spartakilla oli todella kova hyökkäyskalusto. Ykkösketju Kapustin-Shepelev-Shalimov pelasi MM-kisoissa vuosina 1981 ja 1982 yhdessä. Ketju olisi pelannut yhdessä myös vuoden 1983 MM-turnauksessa ilman Viktor Shalimovin loukkaantumista. Tuossa 1983 turnauksessa ketju pelasi muodossa Kapustin-Shepelev-Balderis, eli Riian Dynamon mies korvasi siinä Shalimovin.
Myös kakkosketjusta Lavrentjev-Tjumenev-Kozhevnikov kaksi viimeksimainittua mahtuivat vuoden 1982 MM-joukkueeseen, eli Spartak sai vuoden 1982 MM-kultajoukkueeseen mukaan peräti viisi hyökkääjää.
Irek Gimaev teki 2-maalin Drozdetski syöätti.
Irek Gimajev oli siitä erikoinen pelaaja, että hän pelasi maajoukkueessa kaikkia muita paikkoja paitsi maalivahtia. Vuoden 1979 MM-kisoissa Gimajev pelasi puolustajana. Vuoden 1981 Kanada Cupissa hän pelasi keskushyökkääjänä, kun Aleksandr Maltsev loukkaantui kesken turnauksen ja Gimajev korvasi Maltsevin ketjussa, jossa laidoilla pelasivat Drozdetski ja V.Golikov. Vuosien 1982 ja 1983 MM-kisoissa Gimajev pelasi laitahyökkääjänä, ja vuoden 1985 MM-kisoissa jälleen keskushyökkääjänä.
Vuoden 1982 MM-kisoissa Gimajev istui paljon viltissä, mutta otettiin molemmissa Kanada-peleissä jäälle. Gimajev oli kestävä ja fyysinen pelaaja, joka pärjäsi sikaa pelaavaa Kanadaa vastaan paremmin kuin silloin vielä hentoinen Andrei Homutov, jonka Gimajev korvasi nelosketjussa Zhluktovin ja Drozdetskin rinnalla. Vuoden 1982 MM-turnauksessa Kanadalla oli kaikkien aikojen nimekkäin joukkueensa MM-kisoissa, mutta samalla se oli yksi kaikkien aikojen likaisimmista (tosin vuoden 1977 Wienin joukkue oli vielä pahempi). Neuvostoliiton valmennusjohto ei uskaltanut pistää lapsenkasvoista ja pojanvartaloista Homutovia jäälle heitä vastaan.
Vuoden 1982 MM-kisojen kahdessa Kanada-pelissä kovia sai kokea erityisesti Sergei Shepelev, joka oli useammankin telomisyrityksen kohteena. Kanadalaiset eivät olleet unohtaneet Shepelevin hattutemppua Kanadaa vastaan Kanada-Cup finaalissa puolta vuotta aiemmin ja tuo nöyryyttäminen haluttiin kostaa Shepeleville telomisilla.
Muutenkin Kanadalla oli melkoinen revanssimeininki päällä vuoden 1982 turnauksessa. Joukkue pystyikin kaikkensa antaen (plus sikailut) haastamaan Neuvostoliiton, mutta kuitenkin hävisi lopulta molemmat ottelut. Hyvä esimerkki Kanadan kaikkensa antamisesta oli Rick Vaive, joka toisen Neuvostoliitto-pelin jälkeen pyörtyi uupumuksesta pukukopissa.