Venäjän romahdus, Wagner-joukkojen vallankaappaus(yritys) ja alkava sisällisota (?)

  • 301 910
  • 2 252
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Se on aivan sama mitä tuolta uutisoidaan. Mikään ei yleensä ole totta, tai jos on, niin sitten se ei ole virallinen totuus. Enpä ihmettelisi, jos tämä tyyppi hiippailisi taas jostain varjoista esiin.

Suomen on parempi vaan keskittyä omiin asioihin. Ollaan valmiina, jos pilliin vihelletään.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Vahvistamattomien tietojen mukaan toisen laskeutuneen koneen matkustajat ovat pidetty Moskovassa.

Putinilla kesti 2kk alkaa toimiin ja nyt rytisee. Pellejä.

Missä Peshkov?
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Mut tämä on juuri se Karman laki mikä tulee eteen. Elvisteltiin alkuerässä joka nyt ensinmainituin kostautui. Jos tehdään pelleilyjuttuja niin silloin pitää voittaa koko roska.
Koskas se Ingebrigtsen Wagneriin on liittynyt?
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mut tämä on juuri se Karman laki mikä tulee eteen. Elvisteltiin alkuerässä joka nyt ensinmainituin kostautui. Jos tehdään pelleilyjuttuja niin silloin pitää voittaa koko roska.

Täysin samaa mieltä. En vieläkään ymmärrä miksi Prigozin jätti juhannushumpat kesken.

Tosin sää taidat edelleen kirjoittaa väärään ketjuun… :)
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Luodinreiät väitetyn turmakoneen siivessä ovat kovin selvät.
Todennäköisesti konetta ovat tulittaneet ukrainalaiset desantit.
-
TASS
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jep, tuosta ei oikein ota pirukaan selvää. Omituinen ja epäuskottava lavastukseksi, omituinen ja epäuskottava kapinaksi. Oliko ehkä sitten joku kaoottinen hybridi näistä?

Tyhmä rikollinen puikoissa, mitä muuta voi odottaa.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Jotenkin sopii liian hienosti käsikirjoitukseen, että Wagnerin johtohahmoja olisi samassa koneessa, kone "putoaa" ja kaikki kuolee. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Eikä se varmaan sitä oikeasti olekaan. Putin näyttää omalle kansalleen, kuka käskee ja Prigo elää elämänsä onnellisena jossain hevon helvetissä näyttämättä naamaansa seuraavan 5v. aikana kertaakaan. Kun pöly on laskeutunut, hän elää elämänsä loppuun valeasussa.
Miksi Putin lähtisi tällaiseen peliin mukaan? Prigozin voisi koska tahansa vetää tekopartansa veks ja huutaa ähäkuttia, ja sekös Vovaa harmittaisi.

Eiköhän tässäkin tapauksessa yksinkertaisin selitys ole se todennäköisin: Wagnerin johto jostain syystä uskoi Lukashenkon neuvottelemiin turvatakuisiin ja Putinin höpinöihin, ja nyt se vääjäämätön kosto tuli. Yleensä tällainen loppu odottaa epäonnistuneita vallankaappaajia sekopäisissä diktatuureissa.

Nythän myös Wagnerin telegram huutaa muistokirjoituksia kuolleen ”sankarin” puolesta. Itse olen iloinen siitä, että tässä vaikuttaa olevan kyseessä sellainen uhriton rikos. Hengestään pääsi pyöveleitä, kurkunleikkaajia ja kiduttajia yhden yksityiskoneellisen verran. Hyvä niin.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tässä voi olla mielenkiintoiset ajat käsillä, jos ja kun Wagnerit tästä pillastuu. Näinköhän marssia jätetään tälläkertaa kesken...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Moskovassa alettu jo siirtämään ydinaseita jonnekin, parempaan turvaan ehkä? Johonkin varaudutaan…

Äksästä löytyy videomateriaalit.

Vanhoja videoita, kun niissä on paraatitarrat kyljissä. Ei nyt kannata lähteä kaikkeen mukaan, kun tämä on taas tilaisuus tuutata kaikkea mahdollista sontaa eetteriin ja sitähän tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös