Venäjän romahdus, Wagner-joukkojen vallankaappaus(yritys) ja alkava sisällisota (?)

  • 302 532
  • 2 252

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siis mitä vitun vitun vittua? :D

Noi Wagnerin joukot jo aiheuttivat pahoja menetyksiä ja tappioita Venäjälle. He pettivät jo Venäjän. Miten nyt yhtäkkiä voitaisiin leikkiä, että mitään ei olisi muka tapahtunut? Ei noi Wagnerin joukot ole millään tavalla haluttuja ihmisiä Putinin silmissä. Putin ei voi enää koskaan luottaa noihin joukkoihin.

Miettikää, jos talvisodassa sellaiset 5 000 sotilasta olisi yhtäkkiä rintamalta lähtenyt hyökkäämään kohti Helsinkiä pettäen Suomen. Eihän kukaan Suomessa olisi tällöin voinut mitenkään enää koskaan luottaa näihin sotilaisiin?

On tää kyllä aivan uskomaton show.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Edelleen mä kysyn, että mitä konkreettista Prigozhin on aiheuttanut? Ainakaan mitään isompaa, jolla olisi vaikutusta Ukrainan sodan kulkuun? Paljon twiittejä ja puhetta, mutta hyvin vähän tekoja. Siksi en vieläkään ole suostunut uskomaan, että jotain olisi tapahtumassa.

Toivottavasti Ukraina ei lähtenyt mihinkään tyhmyyksiin tämän venäjän teatterin vuoksi.

Tuntui siltä löytyvän 25k ukkoa Moskovaan. Että kai se jotain noilla siellä Ukrainassa. Ovat vielä kokeneita ja koulutettuja ymmärtääkseni
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Toivottavasti örkit tappavat vielä örkkejä. Se olisi Ukrainalle parasta. Nyt menetyksiä tässä "kapinassa" ei tullut nimeksikään, jos se tähän jää.
Moraali otti kyllä vähän ja ehkä motivaatio samalla, ja jos Wagner katoais niin iso joukko ulkomaita myöten menis.

Jotenkin tuntuu että tää ei oo vielä nähty loppuun
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Aika pää pyörällä koko näytöstä saa seurata. Joko siellä on oikeasti jotain merkittävää tapahtumassa, tai kyseessä on vain ryssien normaaliakin sairaampaa teatteria. Mikään ei kyllä kyseisen paskaläjän kohdalla, jota kehdataan valtioksikin kutsua, yllätä.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eli jos ny "kääntyvät" takaisin, niin käykö ilmi, et tää oli sovittu juttu. Putin saa ylistystä että peittosi omat petturit.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Eilen illalla olin ihan varma, että tämän on pakko olla jonkinlaista teatteria. Tänä aamuna vakuutuin, ettei ole pelkästä teatterista kyse.

Ja nyt tämä. Jumalauta tuo maa on sekaisin, ei tällaista osaisi käsikirjoittaa edes Salkkareiden kässäritiimi.

Edit: Putelle sulka hattuun tilanteen "ratkaisemisesta" ja suosio nousuun?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jaahas. Ketjun nimen voi sitten päivittää - Venäjällä kaikki kuten ennenkin.

Raastava pettymys, mutta toki silti häväistys Putinille. Mutta Prigo huomenna uutena komentajana punaisella torilla kahvilla Putinin kanssa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nämähän on puheita kaikki. Missäpä voit laskea 25k ukkoa. Tai edes tuhat. Itseä epäilyttää jo onko nuo helikopterien ampumisetkaan aitoja.

Rostovissa on Venäjälle tärkeitä kohteita jotka Wagner ilmeisesti, ja vahvistetusti otti tänään haltuun. Niitä ei muutamalla miehellä noin vain oteta haltuun. Ja kun siitä lyhyt aika ja Wagner joukkoja oli Voronezhissa. Kyllä joukkoja jonkun verran on täytynyt olla.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Noni, teatteria se on. Mitäs tästä hyötyivät? Huomenna jatketaan taas normaalisti?

Moskovalaiset nauttii maanantain vapaapäivästä.
 

Dino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Mitä opimme tästä? Jos se haisee kaalisopalle ja maistuu kaalisopalle, niin se todennäköisesti on kaalisoppaa.

Ettei vaan sitten ollut kuitenkin kyseessä yritys pönkittää Putinin heikennyttä asemaa? Seuraavaksi lähtee Šoigu ja Gerasimov bussin alle ja sota jatkuu entistä hullummassa johdossa?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ehkä tämä oli jokin testi Kremlille, että ketkä ovat todellisia ystäviä ja ketkä olivat valmiita siirtymään Wagnerin puolelle? Kohta uutisoidaan kuinka ikkunoista on taas itsemurhaisesti pudottu? @mjr

Erikoista on. Mutta Venäjä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Onhan tämä nyt aivan syvältä. Meillä piti olla tänään vaimon kanssa seksiä, mutta kumpikin on vain tuijotellut kännykkäänsä ja etsinyt uusimpia uutisia. Nyt vaimoa väsyttää ja vituttaa, ja hän haluaa mennä nukkumaan. Haista, Jevgeni, perse!
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Jos Likasangon väitteet pitävät paikkansa, täytyy sanoa, että tästä jää samanlainen maku kuin Prigozinin ja Putlerin pöksyissä. Haju. Toisaalta mitä muuta voisi odottaa voissa paistetuilta.
 

Tuplatorkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Jets, Red Wings, Bayern
"Tehtiin Jevgenin kanssa tämmönen pieni pränkki". Ja nyt Putin näyttää vaikutusvaltaiselta taas kansan silmissä kun pahat palkkasoturitkin käänsi vaunut ympäri ja takaisin rintamalle. Samalla nähtiin ketkä luopioista pakenee lähipiiristä, eikä jää Moskovaan Putinin rinnalle ja nämä voidaan teloittaa tai ainakin vangita. Aivan hullua ja todella epäuskoinen tunne tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös