Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 9 967 023
  • 61 328

ijuka

Jäsen
Ketä vastaan Putin hyökkäisi tämän jälkeen? Fakta on se että venäläisten armeija on niin huono että se saisi turpaan jos lähtis sille linjalle.
Ei kai ne ennenkään ole heti hyökännyt? Viidessä vuodessa ehtii armeijaa kasaamaan vaikka kuinka, jos pakotteita ei ole. Toki jos pakotteet on päällä se on vaikeampaa.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Puna-armeijan viikonlopun suoritusten perusteella se ydinpommikin tussahtaisi jo ennen Moskovan ilmatilasta poistumista.
Tää mielikuva sai naurahtamaan kotisohvalla :D

Jotain vakavaa tosiaan on Venäjällä tapahtunut, jos rauha ja vetäytyminen toteutuu. Muussa tapauksessa homma on edelleen arvaamattoman Putinin näpeissä ja en myöskään taktisia ydinaseita laskisi pois yhtälöstä.

Putin ei enää vetäydy, se on varma. Hän ei vain enää voi. Neuvotteluissa pitäisi saada pakotepurku aikaan, jotta Putelle jää edes jotain vipuvartta käteen. Se taas on lännen käsissä annetaanko ns. ”Anteeksi”.
 

Frame-up

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL,
Venäjän delegaation puheenjohtaja Oleg Anisimov on esittänyt anteeksipyynnön Ukrainan sodan vuoksi YK:n ilmastokokouksessa.

Rivit i’l
Tällaista viestiä tuskin annettaisiin, ellei Putinia ei ole syrjäytetty.
 

Liitteet

  • 4BC9C691-4876-4ED9-ACE3-01022A8CF937.png
    4BC9C691-4876-4ED9-ACE3-01022A8CF937.png
    601,1 KB · kertaa luettu: 338
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun vähän rauhallisemmin katson tuota ydinaseuhkaa, niin sen kauhun tasapainon lisäksi tässä tulee mieleen se, että pidän jokseenkin mahdottomana sitä, että a. tuohon ydinaseuhkaan ei olisi varauduttu b. Siitä näkyisi muitakin merkkejä c. Ohjuksen lähtiessä liikkeelle se tuhottaisi matkalla tai ennen lähtöä

Olisi idioottimaista, jos jenkeillä muka ei olisi jatkuvasti tieto jokaisesta venäläisestä ampumapaikasta.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
jo kolme korkean profiilin oligarkkia, joiden bisnekset ja omaisuuden hallinta Venäjällä ovat täysin riippuvaisia Putinin mielivallasta ovat julkaisseet Boris Nemtsovin kuvan Facebook sivuillaan hänen kuolemansa 7 vuotispäivänä. Boris Nemtsov oli Venäjän johtava korruption paljastaja ja Putinin vihollinen nro 1. Boris Nemtsov murhattiin lähellä Kremliä, kun häntä ammuttiin sankarillisesti selkään 4 kertaa. Kun lisäksi korkea-arvoinen Venäjän valtion virallisen delegaation edustaja on pyytänyt Ukrainan sotaa anteeksi kansainväliseltä yhteisöltä alkaa tunnusmerkit viittaamaan hyvin voimakkaasti siihen, että valta Venäjällä on vaihtunut tai ainakin toimenpiteet sen suorittamiseksi ovat käynnissä.

Jos näin todella on niin jumalauta minkä menitte Ukraina sankaruudellaanne tekemään todistamalla Putinin sotakoneiston pelkäksi myytiksi!
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ehkä Venäjä uhkaile jatkossa vain ydinaseilla armeijan sijaan.
Niillä on vähän huono harrastaa tuota mafiavaltiopolitiikkaa vaikka terroristivaltiopolitiikka vielä onnistuu. Putikat sai -14 vallattua Krimin ja jäädytettyä konfliktin Itä-Ukrainaan, mutta näköjään (toivotusti, muttei läheskään varmana pidetysti) Ukraina on saanut kasattua määrätietoisella työllä rivinsä ja naapurimme terhakkaan markkinoinnin ansiosta käytännössä koko maa on sitoutunut kasvattamaan venäläisillä lannoitettuja auringonkukkia. Venäjän asevoimien on osoitettu olevan täysi vitsi organisoitua, nykyaikaista (tai edes liki) puolustusta vastaan ja ainoa millä pöhönaamainen kääpiö kätyreineen voi enää edes auttavaa itsepuolustuskykyä omaavaa naapuriaan uhkailla, on ne ytimet. Siinä ollaan sitten vähän tilanteessa jos/kun pikkuhitlerille ei anneta kaikkea haluamaansa ainoastaan siksi että uhkailee räjäyttää koko maailman, tuommoisesta bluffista on kuitenkin huono lähteä perääntymäänkään ilman että menee se vähäkin uskottavuus.

Olen melko varma ettei ytimet lähde lentoon missään tilanteessa kuitenkaan. Venäjä ei ole mikään henkilökulttimaa ja lopunviimein ne silovikit ja armeijan johtokin tiedostaa että putlerin egobuustin takia ei kannata tuhota koko palloa, kun putler on mennyttä joka tapauksessa, mutta itselle saattaisi vielä saada sumplittua ihan mukavat eläkepäivät.

edit. niin ja henkilökulttimaa tyyliin P-Korea että johtaja on jumala tjsp. vaikka varmaan sielläkin eliitti yrittää jotenkin suojata myös omaa selustaa. Venäläiset voivat vielä oikeastikin pitää putikkaa jonain hienoimpana tsaarina ikinä, mutta todelliseen valta-asemaan pääsy tuossa maassa vaatii ruskeakielisyyden lisäksi myös kykyä lukea suhdanteita ja äärimmilleen vietyä opportunistis-nihilististä (inho)realismintajua.
 
Viimeksi muokattu:

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Jep. Lukashenka ei ole niin urpo. Tajuaa, että homma on lähtenyt laukalle ja saattaa aiheuttaa pitkittyessään uuden kansannousun v-venäjällä. Tajuaa myös, että Putkisen maailmassa nothing is same anymore.
Luka, jos hengissä tästä selviää - ja Putin ei - tietenkin tarjoutuu johtamaan kahden Venäjän valtioliittoa. Suurena pelastajana.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Kertokaas joku viisaampi. Olen nähnyt joskus jotain pätkiä että ydinaseita on kokoajan valmiina äksöniin merillä?

Onko ihan huuhaata?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kertokaas joku viisaampi. Olen nähnyt joskus jotain pätkiä että ydinaseita on kokoajan valmiina äksöniin merillä?

Onko ihan huuhaata?
Kyllähän niitä pystytään sukellusveneistä ampumaan. Se, että niitä seilaisi sitten koko ajan tuolla merillä laukaisuvalmiudessa, niin näinköhän vaan? En siis tiedä varmaksi, mutta hurjalta kuulostaisi.
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

Tulihan tuonne itsekkin muutama kymppi laitettua tukijaisia. Saa suorittaa kanssaveljet ja -sisaret.

40 e pistetty, hävettävän pieni summa tilanteeseen nähden, mutta tilipäivänä sitten lisää! Kiitos linkistä tähän ketjuun, tuli jaettua kaikille vähänkään järjissään oleville tutuille.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Onko nyt arvailuja mitä seuraavaksi? Venäjä ottaa dunkkuun jokaisella mahdollisella rintamalla, hirveä ylivoima ei auta. Sotilailla taistelumoraali mitätön...

Putin myöntää tappionsa ja joukot pois Ukrainasta? En usko.
Millaisia vaihtoehtoja putella enää on? Ydinase?

Paha siinä on laittaa sotilaita sotimaan kun kerran eivät siihen suostu.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Jotenkin tulee kieltämättä tästä koko hommasta vähän hölmistynyt olo. Jos en pelännyt niin ainakin itsekkin olen aina ollut vähän varpasillaan tuon Venäjän sotakoneiston kanssa, että se on todellinen uhka. Onko tässä nyt oikeasti kaikki mihin se kykenee tänä päivänä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös