lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Idiootille idiootin arvoinen pelikielto varmasti tulossa. Ilves kiitti ja teki varmistusmaalin perään sitten.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison

Katto

Jäsen
Juuri kotiuduttu Keskuskentältä.

Todella tyhjä fiilis. RoPS lähti selkeästi oikeastaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella puolustamaan tasapeliä. Monta pelaaja oli poissa koska ovat lainalla HJK:sta.

Puolustus toimi hyvin ja Sihvonen toi siihen kyllä paljon laatua sairastuvalta. Hyökkäyspeli oli lähes olematonta. Taistelu oli hyvää. Näytti, että tästä kaivetaan taistelupiste. Mutta niin tutun surullinen lisäajan viimeisen minuutin takaiskumaali omiin.

Kiivaasti omiaan kannustanut kotiyleisö hiljeni. Ottelu päättyi 0-1. Tuli todella paha mieli nuorten poikien puolesta. Taisto jatkuu
aika hyvin oli kyllä Vesse organisoinut varamiehisen miehistönsä. RoPSin puolustus piti klubin vaarallisimpien paikkojen ulkopuolella. Laukaukset oli 2-28 mutta liukuhihnalta ei tuhannen taalan paikkoja todellakaan tullut.
Lopussa sitten onnekas maali ja juhlat sai alkaa. Tärkeitä pisteitä ja hieno venyminen klubilta lopussa. Mahtavaa kun on Roope Riskin kaltainen maaliahne hyökkääjä joka kykenee ratkaisemaan molemmilla jaloilla. Kyllä maistuu.

edit. kyllä tuo Ropsin puolustus vaikutti paljon tiiviimmältä kuin esim. Hakan, jonka klubi kohtasi viimeksi. Rops, Haka ja TPS, yksi noista säilyy ilman karsintoja. Saas nähdä kuka se noista on.
 
Viimeksi muokattu:
Ei mitään muttia eikä jossittelua.
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Ja näin heiluu nyrkki ja nyrkki heiluu näin:

Tyhmä on, kun menee lyömään. Mutta vielä enemmän vituttaa katsoa noita Ilveksen pelaajien touhuja. Ensin se yksi astuu tarkoituksella nappiksilla tuon lyöjän jalan päälle. Molemmat lyödyt pelaajat ovat kuin kuolemaa tekemässä, vaikka lyönnit eivät todellakaan ole mitään tyrmäysiskuja.

Tätähän tämä jalkapallossa aina on. Hipaisu päähän (nyt ei ollut ihan hipaisu, mutta ei kunnon iskukaan) ja päätä pidellään kuin kunnon nyrkkeilijä olisi motannut. Vituttaa tuo filmaaminen.
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Kerro mulle pallopeli, jossa ei korosteta vastustajan rikkeitä? Ilman kontaktia tapahtuva filmaaminen toki ihan eri asia.
Maalipallo.

Ei kyse ollut pelkästään korostamisesta, vaan siitä, että jalkapallossa tuo viedään niin tökerösti ylinäyttelemisen puolelle. Hamekangasta kaikille noille feikkaajille.
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Maalipallo.

Ei kyse ollut pelkästään korostamisesta, vaan siitä, että jalkapallossa tuo viedään niin tökerösti ylinäyttelemisen puolelle. Hamekangasta kaikille noille feikkaajille.
No joo jäin pohtimaan tuota, kun jossain vaiheessa kävin katsomassa aika paljon korista.

Teemu Rannikko oli mestari siinä että otti itse pallon kanssa kontaktin vastustajaan ja sai sen näyttämään puolustajan virheeltä. Rannikko pidettiin ihan päällikkönä tuon taidon osalta vaikka filmaamista sekin oli... tai siis tuntui että koriksessa se oli ihan ok.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Vetelille toki tuosta lampaanperse filmaamisesta, kun tainnut edes osua huitaistu, joka sitten osui Aspergreniin. Mutta Diogo Tomasia kiskaisi kyllä aivan suoraan takaraivoon, joten tuosta filmaaminen on kaukana.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Hämmästyttävää on ennenkaikkea se, että vaikka kenellekään ei tule varmasti yllätyksenä Tomasin pelityyli, niin silti siihen lähdetään noin höpösti mukaan. Tyypille pitäisi hymyillä ja näyttää peukkuja, eikä lyödä turpaan. Vähän tietysti katseet kohdistuu myös tuomareihin, joita Tomas enempi vähempi pitää pilkkanaan. Rottailu&filmailu on sellainen yhdistelmä jota on vaikea arvostaa, mutta jos minulla olisi oma suosikkijoukkue niin eiköhän kelpaisi.
Punakortti ansaittu, mutta lajille toki härski filmailu isompi ongelma kuin tuollaiset huitomiset. Rannikon virheitten kalasteluun ei minusta voi verrata.
 
Viimeksi muokattu:
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Rannikon virheitten kalasteluun ei minusta voi verrata.
No ei suoraan mutta minusta se on mielenkiintoinen näkökulma asiaan.

Siinä virheen kalastelussa ei vastustaja tee mitään kun taas vaikka tässä tapauksessa kaveri oli tehnyt ulosajon arvoisen rikkeen.

Periaatteessa se virheen kalastelu on härskimpää toimintaa mutta teknisesti huomattavasti hankalampi tehdä, jokainen nyt kun osaa kieriä kentän pinnassa...

Ja todetaan nyt vielä että en mitenkään halua puolustella filmausta.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIVE ja NURE
Typerää toimintaa Imbongolta ja varmaan ihan mittavan pituinen pelikielto edessä. Vaikka itse olenkin väkivaltaa vastustava henkilö, niin kun näin kuka oli tuon Imbongon ensimmäisen iskun kohde, olisin toivonut että Imbongo olisi täräyttänyt vähän kovemmalla voimalla.

Sikailu sekä filmaaminen ovat molemmat osa jalkapalloa ja niistä on melko vaikea päästä eroon. Eniten kuitenkin vituttaa nuo Tomasin kaltaiset pelaajat, jotka itse rottailevat minkä kerkeävät, mutta sitten kuitenkin kieriskelevät kentän pinnassa minuuttikaupalla pienemmästäkin kontaktista. Itse olen sitä mieltä, että jos pelaaja päättää rottailla ja pelata kovaa, niin silloin hänen olisi jätettävä nuo kieriskelyt muille. Tomaskin keskittyy valtaosan kentälläoloajastaan ihan muuhun kuin jalkapallon pelaamiseen ja on siten häpeäksi koko Veikkausliigalle.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.
Mutta Diogo Tomasia kiskaisi kyllä aivan suoraan takaraivoon, joten tuosta filmaaminen on kaukana.
Jos kyseessä olisi ihan kuka tahansa toinen pelaaja, niin saattaisin jopa uskoa tähän, mutta koska kyseessä on Diogo Tomas, niin en usko tähän alkuunkaan. Ja myönnän ihan avoimesti, että olen tässä näkemyksessäni värilasein liikenteessä (kuten sinäkin), sillä en voi sietää Tomasia.

@Barney tuossa yllä jo hyvin tiivistikin Tomasin avut pelaajana eikä siihen ole lisättävää. Sen sanon kuitenkin, että useimmat vastustajien fanien vihaamat pelaajat kelpuuttaisin omaan jengiini. Kelpuuttaisin Pepen, Diego Costan, Joey Bartonin, Eric Cantonan tai hitto vaikka Sami Rähmösen, mutta Diogo Tomasia en ikinä. Todella vastenmielinen pelaaja.
 
RELEASE THE KRAKEN

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Nyt kyllä alkaa RoPS:illa aika tiukat paikat. Todella heikkoa tekemistä. TPS alkanut parantaa tuloksellisesti ainakin. Haka sitten vaisu myös. SJK taas kerran suurin pettymys. Miten on mahdollista. Menee vielä huonommin kuin ennen. Kauan menee kuin Honkavaaran palli kaatuu.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
TPS alkanut parantaa tuloksellisesti ainakin.
IFK:lla ei ollut oikeastaan yhtäkään maalipaikkaa tänään. Puolustaminen toimii Tepsillä tällä hetkellä hienosti, kun Hernandez on palannut viime kauden tasolleen ja Tintti on heittänyt kaikki kauden alussa hankitut ulkkarit pois joukkueen toiminnasta. Hyökkääjän, koodinimellä Yateke, TPS tarvitsee. Seuraavaksi varmasti tulee kylmää kyytiä kuppaselta, mutta sen jälkeen on erittäin iso matsi Hakaa vastaan.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Robert Ivanov siirtyy Puolan pääsarjaan - Esport Honka

Hongalle todella iso menetys kun Ivanov siirtyy Puolaan. Hienoa että Ivanov siirtyy eteenpäin ja onhan hän ollut 1 Veikkausliigan parhaimpia toppareita. Mutta juuri siksi todella iso menetys. Onneksi Honka saa siirtokorvauksen.


Klubi vahvistuu Halstilla ja nimilista alkaa olee sellainen että huhhu. Vaikka paperilla ei mestaruutta ajatella mutta tuo Klubin ”vaihtopenkki” kelpaisi lähes kaikkiin Veikkausliigajengeihin.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jokerit Suomessa, Jymyjussit
SJK taas kerran suurin pettymys. Miten on mahdollista. Menee vielä huonommin kuin ennen. Kauan menee kuin Honkavaaran palli kaatuu.
SJK:n tilanne on kyllä merkillinen. Kesäkuun alussa 2019 SJK voitti vieraissa tulevan mestarin KuPSin. Sen jälkeen tuli tappio HIFKille, mutta tätä seurasi kolmen ottelun voittoputki jossa kaatuivat tuleva hopeajoukkue Inter sekä paikallisvastustajat VPS ja KPV, jotka tosin putosivat lopulta sarjaporrasta alaspäin. Elettiin heinäkuun loppua 2019. Tuossa kohtaa SJK oli siis voittanut neljä edellisestä viidestä ottelusta sisältäen kaksi sarjan kärkijoukkuetta ja kaksi Pohjanmaan derbyvastustajaa. Kaikki näytti ihan hyvältä ja SJK oli matkalla ylempään loppusarjaan. Mutta mitä tuon jälkeen on Seinäjoella tapahtunut? Pääsarjan lopuista kuudesta ottelusta SJK hävisi neljä ja pelasi kaksi tasan ja valahti alempaan loppusarjaan. Sielä viidestä pelistä tuli kolme tappiota ja kaksi tasuria ja loppusijoitus sarjassa yhdeksäs. 11 peräkkäistä ottelua ilman voittoa kauden loppuun siis.

Kesken tuon kaiken vaihtui jälleen kerran valmentaja ja kuluvaksi kaudeksi tuli kultavalmentaja Honkavaara. Saldona tähän asti Suomen cupista yksi tasuri ja neljä tappiota. Sarja-avauksessa voitto TPS:stä, mutta sen jälkeen 5 tasuria ja 5 tappiota. Edellistä 27 kilpailullisesta ottelusta SJK on siis voittanut tasan yhden!! Valmentajat ja pelaajat Seinäjoella vaihtuvat, mutta tuloksissa ei ole Valakarin jälkeen ollut kehumista. SJK nousi nopeasti huipulle, voitti mestaruuden, rakennutti hienon stadionin, mutta tuon jälkeen on ollutkin melko hiljaista. Huonolla tuurilla tällaista romahdusta ei voi selittää. Jotain mätää seurassa on pakko olla. Tällainen voisi vielä olla hyväksyttävää joltain pienen budjetin seuralta, mutta SJK:lla tunnetusti rahaa riittää ja pelaajabudjetti taitaa olla HJK:n jälkeen toiseksi suurin.

Huominen kotipeli RoPSia vastaan on enemmän kuin pakkovoiton paikka. Jos SJK ei tuota ottelua voita niin mitkään selitykset eivät auta.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jostain syystä uutisessa ei mainita nimeä, mutta kyse on siis entisestä pelaaja-agentista Jonne Lindblomista. Hänen kontakteillaan tehdyt pelaajahankkinat eivät menneet ihan nappiin, joten tuntuu, että yt-neuvottelut oli tässä sopiva keppihevonen, jolla saatiin Jonne nätisti ja halvalla sivuun.

Tästä kuitenkin seuraa, että ihan yksi yhteen samalle paikalle ei voi hetkeen palkata uutta työntekijää. Tuskinpa kuitenkaan tj Jarmo Heiskanen scouttaa jatkossakaan pelaajia eli varmasti tuota aukkoa tulee joku paikkaamaan jollain toisella tittelillä. Keke Armstrong on ollut hiljattain katsomassa sekä KuPSin että KuFun pelejä, joten iso yllätys ei ole jos Keken paluu uutisoidaan kohta. Muistaakseni Keken kohdalla on ollut huhuja, että tulisi koordinoimaan pelaajakehitystä tjsp. Eli Keke sisään jollakin tuollaisella tittelillä ja samalla ottaa vastuun seuraavan kauden hankinnoista?
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Suplan Pallokerho sai Jonne Lindblomin juttelemaan potkuistaan: Pallokerho - Kenkää saanut KuPS-pomo kertoo suoraan, mitä kulisseissa tapahtui - kylmää tekstiä realitysarjasta: "Kuin hidastettu autokolari"

Mukavan avointa puhetta valmentajavalinnan prosessista sekä Playoff-sarjasta.
On muuten niin sanotusti ihan kovaa paskaa. Kovin ammattimaista kuvaa ei jää KuPS:ista miten asiat hoidettiin. Toisaalta Lindblomin sanoista ymmärsin, ettei missään oikein Suomessa löydy ammattimaisuutta. Vähän jäi epäselvä kuva, että mihin KuPS on tarvinnut urheilutoimenjohtajaa, kun pelaajat eivät ole kelvanneet Aarnelle (Muun muassa Juventuksesta lainapelaaja), muu johto tekee sopimuksia ja pelaajia piti hommata mitä Lindblom ei halunnut. Myöskään Aarne ei ollut Lindblomin asia. Näin tiivistetysti.

Suosittelen kyllä kaikkia kuuntelemaan, kuka Veikkausliigasta on kiinnostunut.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS,Arsenal, BvB,Ducks
On muuten niin sanotusti ihan kovaa paskaa. Kovin ammattimaista kuvaa ei jää KuPS:ista miten asiat hoidettiin. Toisaalta Lindblomin sanoista ymmärsin, ettei missään oikein Suomessa löydy ammattimaisuutta. Vähän jäi epäselvä kuva, että mihin KuPS on tarvinnut urheilutoimenjohtajaa, kun pelaajat eivät ole kelvanneet Aarnelle (Muun muassa Juventuksesta lainapelaaja), muu johto tekee sopimuksia ja pelaajia piti hommata mitä Lindblom ei halunnut. Myöskään Aarne ei ollut Lindblomin asia. Näin tiivistetysti.

Suosittelen kyllä kaikkia kuuntelemaan, kuka Veikkausliigasta on kiinnostunut.

Järkyttävää puuhastelua vaihteeksi KuPSilta, jos tuo tarina edes puoliakaan pitää paikkaansa. Mielenkiinnolla odotan Mölymäki Podcastia aiheesta. Sieltä jonkin sortin seuran vastine saadaan varmaan kuulla asiaan.

Mutta en ois uskonut, että Jonnen horinoihin voisin jopa samaistua. Mutta kyllä jollain tasolla kyllä oma fiilis on, että näin on jopa tapahtunut.
 
Arvomaailmamme raiskatkaa...Orgiat raikaa ainiaan!
Haureutta, himoa ja valuuttaa...Ei uutta ennen kun on entinen naitu!

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Veikkausliigan vime kauden maalikuningas Filip Valencic palaa Interiin. Interillä kovat vahvistukset. Ensin Källman ja nyt Valencic.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkausliigan vime kauden maalikuningas Filip Valencic palaa Interiin. Interillä kovat vahvistukset. Ensin Källman ja nyt Valencic.
Riveirolle koutsina mairea tilanne, kun tällaista vahvistusta tulee kesken kauden.

Hyvät pelaajathan kelpaavat niin valmentajille kuin meille katsojille aina.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

T1971

Jäsen
On muuten niin sanotusti ihan kovaa paskaa. Kovin ammattimaista kuvaa ei jää KuPS:ista miten asiat hoidettiin. Toisaalta Lindblomin sanoista ymmärsin, ettei missään oikein Suomessa löydy ammattimaisuutta. Vähän jäi epäselvä kuva, että mihin KuPS on tarvinnut urheilutoimenjohtajaa, kun pelaajat eivät ole kelvanneet Aarnelle (Muun muassa Juventuksesta lainapelaaja), muu johto tekee sopimuksia ja pelaajia piti hommata mitä Lindblom ei halunnut. Myöskään Aarne ei ollut Lindblomin asia. Näin tiivistetysti.

Suosittelen kyllä kaikkia kuuntelemaan, kuka Veikkausliigasta on kiinnostunut.
Tästä on toki vuosia aikaa, kun Jonnen kanssa tein ovihommia, mutta paljon on kaverin täytynyt suhteita luoda tuollaisen pestin saadakseen. Portsarina pyöri pikkukuppilassa Kirkkonummella varmaan pari vuotta, toki tais jonkun verran tehdä muuallekin keikkaa. Silloin ihmettelin, kun sillä oli käyntikortti jollain pelaaja-agentti tms. nimikkeellä, tallissa ei tainnut juuri ketään olla, luulin et on jonkinasteinen harrastus miehelle.
No, ihmiset muuttuu kun vanhenee, mut pikkaisen kyseenalaistan KUPSin rekryä kun häneen aikoinaan päätyivät.
 
Vasemmistolaisessa maailmankuvassa vasemmistolainen veskari päästäisihelpon vedon keskialueelta sisään ja alkaisi argumentoimaan ettei termi "maalivahti" tarkoita että hänen tulisi estää vastustajan maaliteko eikä tätentehtymaali ollut hänen vikansa, vaikka edellisellä erätauolla kehui miten hienosti torjui vetoja.
@SergeiK

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Yritin googletella, mutta en löytänyt tietoa. Täältä voisi irrota. Minkälaisen pelikiellon se Dimitry Imbongo sai siitä muutaman viikon takaisesta lyömisepisodista? Vai saiko mitään?
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!
Yritin googletella, mutta en löytänyt tietoa. Täältä voisi irrota. Minkälaisen pelikiellon se Dimitry Imbongo sai siitä muutaman viikon takaisesta lyömisepisodista? Vai saiko mitään?
Veikkausliiga ei ole tiedottanut asiasta mitään. Siinä on kaksi vaihtoehtoa: joko jatkoseuraamuksia ei tullut tai sitä ei ole vielä käsitelty.
 
RELEASE THE KRAKEN
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy