Veikkausliiga ja muut suomalaiset jalkapallosarjat kaudella 2024

  • 108 309
  • 1 337

Kuka voittaa Veikkausliigan kaudella 2024?

  • HJK

    Ääniä: 60 32,4%
  • KuPS

    Ääniä: 20 10,8%
  • VPS

    Ääniä: 25 13,5%
  • SJK

    Ääniä: 7 3,8%
  • FC Honka

    Ääniä: 8 4,3%
  • FC Inter

    Ääniä: 3 1,6%
  • AC Oulu

    Ääniä: 9 4,9%
  • Ilves

    Ääniä: 20 10,8%
  • Haka

    Ääniä: 3 1,6%
  • FC Lahti

    Ääniä: 2 1,1%
  • IFK Marienhamn

    Ääniä: 2 1,1%
  • EIF

    Ääniä: 3 1,6%
  • Gnistan

    Ääniä: 18 9,7%
  • KTP

    Ääniä: 5 2,7%

  • Äänestäjiä
    185

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka

Katto

Jäsen
Ihan viihdyttävä peli oli tuo SJK-HJK. Olin jo ihan varma että klubi vie mutta SJK sai lopussa hyvän mylläkän, josta sitten tasoitus tuli. Tasuri vieraissa on HJK:lle varmaan ihan hyvä kun kotona melkein aina voitetaan.

HJK paransi reilusti toisella jaksolla ja Topi show jatkui. Näyttää siltä että Ezeh ja Olusanya vie avauksen paikan Plangelta. Plange näytti hitaalta jo edellisessä pelissä Mifkiä vastaan.

Mitäköhän tuli Pauniolle kun vaihdettiin pois?
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Mitäköhän tuli Pauniolle kun vaihdettiin pois?
Tota ei taidettu lähetyksessä kertoa mutta SJK:n sivuilla oli maininta, että olisi loukkaantunut ja vaihdettiin sen takia tauolla. Rodriquez oli kyllä maalilla pieni katastrofi, ei liigatasoa.

Hyvä pelihän toi oli, vauhdikasta menoa ja aaltoilevaa hallintaa. Olusanya taitaa olla joku SJK:ta vastaan erikoismies kun aina maalia kun Seinäjoella pelaa. SJK:n Kemppainen, Karjalainen, Hannola ja Moreno oli eilen hyviä omaan silmään.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Viihdyttävä matsi eilen HJK:ta vastaan. Paljon parempi fiilis tuosta jäi kun perjantain Ilves-pelistä. Ei ollut niin kylmä ja aurinko tuli esiin pelin aikana. Kokonaisuutena tasuri oli oikeutettu tulos. Tosin molemmat varmaan voivat jossitella jonkun verran ja ei se voittokaan kovin suuri vääryys ollut molemmin puolin. Kauden viihdyttävin matsi ja erinomaista mainosta Veikkausliigalle. Tätä lisää. Ainoa lampaanperse kotiyleisölle, jotka eivät viitsineet vaivautua paikalle. Tuo matsi olisi ansainnut ison yleisömäärän, mutta ei sitten. Paljosta jäivät paitsi.

SJK pelasi kyllä erinomaisen ensimmäisen jakson ja hallitsi peliä. Eihän siinä Morenon maalin lisäksi mitään huippupaikkoja ollut, mutta paljon hyviä aihioita ja syöttöketjuja. Sen takia harmitti todella paljon se takaisku puoliajan lopussa. Johtoasema olisi ollut täysin ansaittu, mutta muutama virhe johti tasoitukseen. Ensin Pires teki virhearvion ja sen jälkeen Paunion ja Tikkasen kommunikointi petti ja siitä seuranneesta kulmasta Brooklyn pääsi niittamaan tasoituksen pahimmalla mahdollisella hetkellä. Olihan siinä hässäkässä joku kontakti HJK-pelaajaan ja pilkkukaan ei ollut kaukana. Aika 50-50 tilanne. Maali nyt kuitenkin tuli joka tapauksessa. Paunio sai tällin samalla joten kalliiksi kävi tuo pieni herpaantuminen. Lievä aivotärähdys varmaan tuli. Toivottavasti ei pahempaa. Olihan HJK:lla jotain puolittaisia yrityksiä ekalla jaksolla Keskisen toimesta, mutta eipä juuri mitään vaarallista. Harmi homma SJK:n kannalta nuo pieneet virheet ja tuli vähän sellainen deja vu, että joskus ennemmin nähnyt tämän saman Oma Sp:llä HJK:ta vastaan.

Toisella jaksolla HJK paransi huomattavasti ja ehkä SJK:n taso putosi jonkun verran. Heti alkuun kuitenkin SJK otti johtoaseman uudelleen. Hannolan hieno pallo ja Fati jatkoi suoraan Karjalaiselle jolla oli helppo työ tehdä kauden ensimmäinen. HJK:n puolustaminen ei kyllä kovin kaksista ollut tilanteessa. Fatilla oli sen jälkeen kelpo paikka lisätä johtoa entisestään, mutta niukasti veto meni ohi. Tuon jälkeen HJK otti komentoa kentällä ja lyhyessä ajassa kaksi maalia käänsivät peliä vieraille. Toisessa maalissa petti vuorostaan SJK:n puolustus. Siinä oli sellaista höntyilyä muutamalta pelaajalta ja pelaisivat itsensä ulos tilanteesta ja HJK pääsi iskemään lopulta helpon maalin Olusanyan johdolla. Viimeistely oli erinomainen. Kaveri tuntuu viihtyvän aina Seinäjoella. Joka vuosi heiluu verkot. Eipä siinä kauaa mennyt tuosta kun Keskinen näytti vaarallisuuttaan ja ajoi läpi SJK-puolustajien ja tarkka veto maaliin. Rodriquez tuli sisään tosiaan puoliajalla. En tiedä. Kyllähän tuolla vaikutusta on kun se johtava kassari lähtee pois. Tuo sitä epävarmuutta ja kyllä se vaan näkyi. Toiselle maalille ei voinut mitään, mutta tuossa Keskisen vedossa oli sijoittunut päin persettä. Veto oli tarkka, mutta torjuttavissa. Nuorelle joukkueelle tyypillisiä virheitä joista sitten maksettiin hintaa. Tätä se tulee olemaan. Paljon hyvää, mutta välilä maksetaan oppirahoja. Sitten tuli vähän seesteisempi vaihe ja näytti, että SJK ei oikein saa mitään aikaiseksi. Lopulta SJK sai hurjan paineen HJK:n päätyyn. Viisi kulmaa taisi olla siinä putkeen. Jesse Öst venyi ensin huipputorjuntaan Morenon puskussa. Lopulta Paananen onnistui tasoittamaan kun veto meni Tomasin kautta sisään. Tuossa kulmaputkessa vaiheessa yleisö lähti mukaan kunnolla. Sen jälkeen oli hurmosta päällä ja yksi sellainen puolittainen tilanne tuli kotijoukkueelle vielä. Tykkäsin tuosta että lähdettiin vielä hakemaan voittomaalia. Ei tyydytty tasuriin HJK:n kaltaista huippujoukkuetta vastaan.

- Olihan Keskinen vaarallinen. Todella paljon peli pyörii hänen kauttaan. Ensimmäisellä jaksolla vielä pysyi ihan hyvin kurissa. Siihen tosin tarvittiin melkein kahta miestä. Pires ja Kemppainen tekivät hyvää duunia. Toisella sitten oli pitelemätön. Pakko myöntää, että pieni helpotus tuli kun otettiin vaihtoon. Valtava menetys tulee olemaan Klubille ja vaikea korvata kun jossain vaiheessa lähtee.

- Lingman oli myös hyvä ja pelasi hienon pelin. Rytmitti peliä erinomaisesti.

- Östiä ei varmaan maaleista voi moittia, mutta vaikeuksia oli keskityksissä. SJK:lta tuli kyllä vaarallisia keskityksiä paljon ja laatu oli hyvä niissä. Jotenkin kuitenkin reagoi huonosti ja kestää liian kauan tulla niihin. Tuo ongelma oli jo SJK:ssa.

- Tomasilla ei paras päivä ollut. Muutama virhe maaleissa. Tosin epäonnea oli toisessa.

- Plangea veikkasin maalipörssin voittajaksi. Täytyy sanoa, että oli eilen aivan surkea. Hävisi kaikki kamppailut ja lopulta turhautui. Vertaa mitä mitä esim. SJK saa Morenolta. Aivan valtava ero. Eiköhän se tuosta kuitenkin paranna kun saa pelejä alle. Eilen ei kyllä posia paljon ollut.

- Lopussa oli erikoinen tapahtuma kun oliko HJK:n Sarpei? Joka päätti ottaa pallon suoraa käteensä rajaheiton jälkeen. Taisi tulla pieni blackout. Ei saanut varoitusta tuosta.

- Moreno oli tosiaan aivan loistava eilenkin. Harjoituskauden vire jatkuu ja on nyt kolmen matsin maaliputkessa. Eikä pelkästään ne maalit. Voittaa palloja omille koko ajan ja pakottaa vastustajan virheisiin jatkuvalla työnteolla. Härkämäistä on meno tällä hetkellä.

- Karjalainen sai myös avausmaalin. Tärkeä homma. Paiskii kyllä töitä myös. Suunta on oikea.

- Kemppainen pelasi oikealla avauksessa ja Naamo oli penkillä. Olihan Kemppainen todella hyvä avausjaksolla. Harjoituskaudella oli myös Naamon edellä. Heti kun tuli vaihtoon, niin SJK:n tekeminen laski. Oli loukissa ja ei vielä 90.min kunnossa ole. Aika hyvät vaihtoehdot oikealle. Naamo pystyy pelaamaan myös vasemmalla mikä on iso apu.

- Fati tosiaan pelasi vasemmalla ja aika hyvää tekemistä ollut myös hänellä. Ilves-pelissä hankki pilkun ja eilenkin mukana vahvasti. Pelasi Akatemiassa viime kaudella. Laiturit ovat iso osa SJK:n peliä ja aika hyvältä näyttää kun uhkaa löytyy molemmilta puolilta.

- Fatin lisäksi Arsalo ja Paananen ovat saaneet vastuuta alkukaudesta. Kaikki viime kaudella Akatemissa. Aika nopeasti ovat päässeet sisään ja pakko kehaista kaikkia. Arsalo vähän hidas, mutta palloa jakaa hyvin.

- Pires vaikuttaa erinomaiselta hankinnalta. Pärjäsi hyvin Keskisen kanssa avausjaksolla. Rauhallinen ja hyvä jalalla. Muutamia koomailuja sattuu silloin tällöin.

Nyt pitäisi katsojien herätä kauteen. Erinomaista viihdettä on tarjolla ottelusta toiseen. Ei tule tylsää tällä kaudella. Paljon samaa kun Akatemian peleissä viime kaudella. Grieven kädenjälki näkyy. Ei viime kaudella paljon näkynyt tuollaisia syöttökombinaatioita mitä esim. avausmaalissa. Kyllä se viime kauden hyökkäyspeli oli lähinnä Murilon keskitys tai oivallus. Nyt on paljon monipuolisempaa tekemistä. Kyllä sitä eilenkin mietti kun lopussa oli fiilinkiä mikä mökä olisikaan kun stadioni olisi täynnä...

Mikä parasta niin molemmilla on vielä paljon parantamisen varaa. Puolustuspeli se suurin kehityskohde. Molemmilla kuitenkin jengit uudistuneet valmentajineen. Hyvä kausi tästä tulee. Jos SJK johonkin vahvistusta tarvitsee, niin se on keskikentälle. Ymmärtääkseni haku on päällä.

Annetaan nyt kehua HJK:n faneille myös kun on sen paikka. Mitään ongelmia ei ollut ja hyvää kannatusta koko pelin.

Sunnuntaina sitten Gnistanin vieraaksi. Voitto mielessä tuohon otteluun. Kova ollut tahti alkuun ja tuon jälkeen KuPS kylään.
 
Viimeksi muokattu:

Katto

Jäsen
SJK pelasi ottelun kolmella topparilla. Onkohan tuota systeemiä käytetty aikaisemmissa peleissä esim harjoituskaudella? Hyvin näytti toimivan tämä systeemi, ajattelin että avaavat neljän linjalla.

Ensimmäisellä jaksolla Hannola vaikutti paljon paremmalta pelaajalta, kuin Lingman. Lingman sitten paransi peliään toisella jaksolla, kuten koko HJK.

Kemppainen oli hyvä muttei taida vielä olla 90min kunnossa. Klubi selvästi säästeli Topia, saa nähdä avaako Valkeakoskella. Kolme peliä viikossa on aika paljon. Toiselle laidalla HJK saa jossain vaiheessa vielä Hostikan niin vauhtia pitäisi riittää silläkin puolella. Bande on erityylin pelaaja.
Klubin ulkomaalaisista Moros, Plange ja Sarpei ovat olleet pettymyksiä tällä kaudella.

Toivottavasti Paunion loukkaantuminen ei ole paha, Riihimäki ilmeisesti myös loukkaantuneena.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
FutisForumin juttujen perusteella tuon KuPS Akatemian pelaajan rikosten taustalla olisi peliriippuvuus ja varmaan sitten sitä myötä velkoja yms. Ehkä vielä saa joskus elämänsä raiteilleen.

Toinen KuPS Akatemian pelaaja Sonosi Daldum, joka siirtyi lainalle Italiaan on tehnyt ihan mukavasti maaleja Italian junnusarjoissa ja pelaa U17 maajoukkueessa. Voi olla että ei tule koskaan KuPS:n edutusjoukkuetta edustamaan, mikä on kyllä melkoinen harmi koska jos nyt olisi joukkueessa, niin ihan varmasti pääsisi pelaamaan.

Vituttaa jo etukäteen seuraava matsi ja Ogunkoyan tuhnuilu.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
SJK pelasi ottelun kolmella topparilla. Onkohan tuota systeemiä käytetty aikaisemmissa peleissä esim harjoituskaudella? Hyvin näytti toimivan tämä systeemi, ajattelin että avaavat neljän linjalla.
Veikkausliigassa ainakin oli ensimmäinen kerta neljässä pelissä. Hyvin toimi kyllä. Harjoituskaudella oli myös jossain peleissä. En nyt muista kaikkia pelejä kun en niitä nähnyt. Viime kaudella oli todella usein kolmea topparia Yegben, Tikkasen ja Hradeckyn muodossa.

Ensimmäisellä jaksolla Hannola vaikutti paljon paremmalta pelaajalta, kuin Lingman. Lingman sitten paransi peliään toisella jaksolla, kuten koko HJK.
Hannola on kyllä ihan eri mies tällä kaudella. Viime kausi oli vaikea. Tuntuu olevan paremmassa kunnossa ja jaksaa juosta paremmin. Ei ollut Gomezin suosiossa. Lingman on kyllä hyvä pelaaja. Ekalla jaksolla HJK puolusti enemmän ja toisella pääsi enemmän palloon kiinni.

Kemppainen oli hyvä muttei taida vielä olla 90min kunnossa.
Joo ei. Läpimurtokausi tulossa jos pysyy terveenä.

Klubi selvästi säästeli Topia, saa nähdä avaako Valkeakoskella. Kolme peliä viikossa on aika paljon.
Järkevää tuo on. HJK kyllä tarvitsee hänet kokoonpanoon. Mieletön määrä työtä Keskiviikkona.

Toivottavasti Paunion loukkaantuminen ei ole paha, Riihimäki ilmeisesti myös loukkaantuneena.
Riihimäki näytti olevan keppien kanssa pelin jälkeen. En kyllä tiedä mitä on tapahtunut. Riihimäki oli RoPoa vastaan maalissa cupissa eikä siellä mitään erikoista tapahtunut. Samassa matsissa Hongasta tullut Lauri Laine loukkaantui eikä ole paljon näkynyt sen jälkeen. Oli todella pirteä vaihdosta tulessaan kahdessa ensimmäisessä pelissä. Riihimäki olisi varmaan saanut näytön paikan sunnuntaina. Harmi hänen kannalta. Eiköhän Paunio ole viimeistään KuPS:ia vastaan kehissä.

Flashscoressa on näköjään tällä kaudella tullut pelaajien perään numerosarja eli arvosana pelistä. En kyllä tiedä mihin tuo perustuu. Hauska noita on katsoa ja kyllähän tuolla parhaita arvosanoja on saanut pääasiassa oikeita pelaajia. Tosin on muutamalla yllättävän alhainen. Paananen pelasi vain muutaman minuutin :)

Paananen 9.2
Keskinen 8.4
Olusanya 7.6
Gasc 7.5
Foster 7.4
Moreno 7.2
Fati 7.2
Pires 7.2
Paunio 7.2
Plange 7.0
Karjalainen 6.9
Lingman 6.8
Tomas 6.8
Kemppainen 6.6
Hannola 6.6
Sarpei 6.5
Öst 6.2
Ezeh 5.6

En kyllä Kemppaiselle noin huonoa antaisi. Plange kuuluisi pohjalle. Moreno pitäisi olla korkeampi. Ezeh oli parempi mitä Plange. Ihan huumoria nämä muutamat.
 
Viimeksi muokattu:

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Flashscoressa on näköjään tällä kaudella tullut pelaajien perään numerosarja eli arvosana pelistä. En kyllä tiedä mihin tuo perustuu. Hauska noita on katsoa ja kyllähän tuolla parhaita arvosanoja on saanut pääasiassa oikeita pelaajia. Tosin on muutamalla yllättävän alhainen. Paananen pelasi vain muutaman minuutin :)

Paananen 9.2
Keskinen 8.4
Olusanya 7.6
Gasc 7.5
Foster 7.4
Moreno 7.2
Fati 7.2
Pires 7.2
Paunio 7.2
Plange 7.0
Karjalainen 6.9
Lingman 6.8
Tomas 6.8
Kemppainen 6.6
Hannola 6.6
Sarpei 6.5
Öst 6.2
Ezeh 5.6

En kyllä Kemppaiselle noin huonoa antaisi. Plange kuuluisi pohjalle. Moreno pitäisi olla korkeampi. Ezeh oli parempi mitä Plange. Ihan huumoria nämä muutamat.
Ehtihän Paananen olemaan kymmenisen minuuttia kentällä ennen kuin teki tasoitusmaalin niin eikös se ole lähes kympin arvoinen suoritus :). Viime Vepsu-SJK pelistä oli huomattavasti alhaisempia pistenoteerauksia, Haukioja 7.7 korkeimpana, varmaan nuo pelin lopputuloksen ratkaisevat maalit ovat ilmeisesti arvokkaita tuossa pisteytyksessä vaikka Vepsu-Gnistan taas Cicalella paras pisteytys ja ratkaisumaalintekijä Vlijter jäi jopa rankkumaalin tehneestä Borchersista. Kait noissa joku systeemi tietty on.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Veikkausliigassa ainakin oli ensimmäinen kerta neljässä pelissä. Hyvin toimi kyllä. Harjoituskaudella oli myös jossain peleissä. En nyt muista kaikkia pelejä kun en niitä nähnyt. Viime kaudella oli todella usein kolmea topparia Yegben, Tikkasen ja Hradeckyn muodossa.


Hannola on kyllä ihan eri mies tällä kaudella. Viime kausi oli vaikea. Tuntuu olevan paremmassa kunnossa ja jaksaa juosta paremmin. Ei ollut Gomezin suosiossa. Lingman on kyllä hyvä pelaaja. Ekalla jaksolla HJK puolusti enemmän ja toisella pääsi enemmän palloon kiinni.


Joo ei. Läpimurtokausi tulossa jos pysyy terveenä.


Järkevää tuo on. HJK kyllä tarvitsee hänet kokoonpanoon. Mieletön määrä työtä Keskiviikkona.


Riihimäki näytti olevan keppien kanssa pelin jälkeen. En kyllä tiedä mitä on tapahtunut. Riihimäki oli RoPoa vastaan maalissa cupissa eikä siellä mitään erikoista tapahtunut. Samassa matsissa Hongasta tullut Lauri Laine loukkaantui eikä ole paljon näkynyt sen jälkeen. Oli todella pirteä vaihdosta tulessaan kahdessa ensimmäisessä pelissä. Riihimäki olisi varmaan saanut näytön paikan sunnuntaina. Harmi hänen kannalta. Eiköhän Paunio ole viimeistään KuPS:ia vastaan kehissä.

Flashscoressa on näköjään tällä kaudella tullut pelaajien perään numerosarja eli arvosana pelistä. En kyllä tiedä mihin tuo perustuu. Hauska noita on katsoa ja kyllähän tuolla parhaita arvosanoja on saanut pääasiassa oikeita pelaajia. Tosin on muutamalla yllättävän alhainen. Paananen pelasi vain muutaman minuutin :)

Paananen 9.2
Keskinen 8.4
Olusanya 7.6
Gasc 7.5
Foster 7.4
Moreno 7.2
Fati 7.2
Pires 7.2
Paunio 7.2
Plange 7.0
Karjalainen 6.9
Lingman 6.8
Tomas 6.8
Kemppainen 6.6
Hannola 6.6
Sarpei 6.5
Öst 6.2
Ezeh 5.6

En kyllä Kemppaiselle noin huonoa antaisi. Plange kuuluisi pohjalle. Moreno pitäisi olla korkeampi. Ezeh oli parempi mitä Plange. Ihan huumoria nämä muutamat.


Tuolta voi lukee noista arvioista
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ehtihän Paananen olemaan kymmenisen minuuttia kentällä ennen kuin teki tasoitusmaalin niin eikös se ole lähes kympin arvoinen suoritus :).
jos olisi tehnyt toisen niin varmaan olisi sen kympin saanut.

27.6 2023. Vepsu-fanit varmaan muistaa tämän päivän. Silloin tullut edellinen tappio Veikkausliigassa Hongalle. Piti oikein tarkistaa tuo. Luonnollisesti flashscoresta. Nyt mennään kohta toukokuuta 2024. AC Oulu ja Lahti seuraavana vastassa. En usko että noissa sitä tappiota tulee kun on kotipelit. Sen jälkeen on HJK ja KuPS vieraissa, sekä KuPS kotona. Jos vielä tuosta kolmen satsista selviävät ilman tappiota on todettava, että eivät häviä enää koskaan Veikkausliigassa.

Inter kiinni avausvoitossa. Vielä on kuitenkin aikaa. Kyllä tuo olisi voitettava. EIF nyt kuitenkin on heikko.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
jos olisi tehnyt toisen niin varmaan olisi sen kympin saanut.

27.6 2023. Vepsu-fanit varmaan muistaa tämän päivän. Silloin tullut edellinen tappio Veikkausliigassa Hongalle. Piti oikein tarkistaa tuo. Luonnollisesti flashscoresta. Nyt mennään kohta toukokuuta 2024. AC Oulu ja Lahti seuraavana vastassa. En usko että noissa sitä tappiota tulee kun on kotipelit. Sen jälkeen on HJK ja KuPS vieraissa, sekä KuPS kotona. Jos vielä tuosta kolmen satsista selviävät ilman tappiota on todettava, että eivät häviä enää koskaan Veikkausliigassa.

Inter kiinni avausvoitossa. Vielä on kuitenkin aikaa. Kyllä tuo olisi voitettava. EIF nyt kuitenkin on heikko.
Tuossa on muuten vielä älyttömän pitkä matka tappiottoman putken piikkipaikalle. Sehän on KuPSin hallussa kausilta 2021-22, peräti 31 peliä. Tuota ei ollut listattu Veikkausliigan ennätyksiin missä se on Klubilla 22:lla tappiottomalla pelillä. Toki seuraennätys on jo syntynyt tuossakin kategoriassa ja kakkossija kiikarissa mutta kova on ollut tuo KuPSin putki.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Mielenkiintoinen vuosi on todella takanapäin. Vuosi sitten toivoin Vepsun säilyvän sarjassa. Alkukauden tulosten perusteella näytti todella synkältä, mutta seurassa oli kuitenkin positiivinen ilmapiiri ja se oli hyvä asia. Loppukaudesta jäi hyvä mieli.

Nyt näyttää hyvältä kaikenkaikkiaan. Positiivinen ilmapiiri on edelleen voimassa ja tulosten perusteella mennään eteenpäin askel askeleelta kohti parempaa tekemistä.

Oulu ja Lahti on voitettava ja sitten onkin vastassa pari mestariehdokasta. Mielenkiintoinen tilanne on kaikenkaikkiaan tulossa jokatapauksessa. C'moon Vepsu.

Ei viitsisi pilata tunnelmaa, mutta ketuttaa tuo vanha pääkatsomo Hietalahdessa. Tehkää nyt jotain, että tuo vaarallinen muistomerkki saadaan pois mahdollisimman nopeasti.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Ei viitsisi pilata tunnelmaa, mutta ketuttaa tuo vanha pääkatsomo Hietalahdessa. Tehkää nyt jotain, että tuo vaarallinen muistomerkki saadaan pois mahdollisimman nopeasti.
Kyllä tuokin ikuisuusprojekti näköjään taustalla pikku hiljaa etenee. Nyt on Vaasan kulttuuri-ja liikuntalautakunta todennut huhtikuussa, että katsomon purusta tehdyt valitukset pitää hylätä perusteettomina. Kun kaupunki omistaa niin päätöksentekö ei mene kuin strömsöössä vaan kiemuroita ja koukeroita riittää.

 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Lahdessa pelataan tänään luonnonnurmella. Vähän pelkään, että melkoinen perunapelto siellä odottaa ja nyhjätään 0-0.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Täällä aikaisemmin ollut kysely, että miksi AC Oulu-VPS siirretty kotiottelu Vaasaan alkaa vasta klo 18.30 niin syy näyttää olevan siinä, kun naisten ykkösen ottelu VIFK-KTP pelataan klo 14.30 alkaen, joka on sovittu jo ajat sitten.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Sarjataulukko on todella tasainen. Eipä Ilveskään ole vielä mitään menettänyt. Huomenna kun ottavat pisteet, niin hyvin mukana. Toivottavasti pysyy näin tasaisena.
Sanoisin että SJK lähtee suosikkina KuPS:a vastaan seuraavaan matsiin. KuPS:n hyökkäysosasto on edelleen melkoisen köpöinen ja tänään taas pilkusta ainut maali.

HJK:n peliä katsoin osan ja ekan jakson olivat heikkoja ja jälleen kerran paransivat loppua kohden. Siihen kiinnitin huomiota (selostuksen kautta), että Virta ohjeistaa pelaajia silloin kun on pallo ja Sipilä taas kun ovat ilman palloa.

Maali meni omiin taas erikoistilanteesta ja tuo erikoistilanteiden puolustaminen on ollut Klubilla erityisen heikkoa, että jos Sipilä vastaa tuosta puolustuksesta, niin ei tuo hirveästi vakuuta. Hyökkäyspeliähän HJK:lla on tällä hetkellä selkeää, kun riittää että pelataan pallo Keskiselle laitaan.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Hieno vieraskotivoitto Vepsulle Cicalen orkestroimana. On kyllä kova kaveri, tänään syöttö ja voittomaali. Vepsulla ehkä puolen tusinaa paikkaa enemmän kuin ACO:lla mutta lisämaalit ei natsanneet. Pallonhallinta varsinkin toisella jaksolla Vepsulla ACOn pieniä purskeita lukuunottamatta. Yksin sarjakärkeen neljän kierroksen jälkeen :).
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Hieno vieraskotivoitto Vepsulle Cicalen orkestroimana. On kyllä kova kaveri, tänään syöttö ja voittomaali. Vepsulla ehkä puolen tusinaa paikkaa enemmän kuin ACO:lla mutta lisämaalit ei natsanneet. Pallonhallinta varsinkin toisella jaksolla Vepsulla ACOn pieniä purskeita lukuuntottamatta. Yksin sarjakärkeen neljän kierroksen jälkeen :).
Varmaan Cicale flashscoren ykköshevonen tänään? Mitä vähän katsoin, niin ansaittu voitto. Yleisömäärä alle tuhat. Huomenna sitten piikki paikka vaihtuu :) Tai sitten ei.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Sanoisin että SJK lähtee suosikkina KuPS:a vastaan seuraavaan matsiin. KuPS:n hyökkäysosasto on edelleen melkoisen köpöinen ja tänään taas pilkusta ainut maali.
No en nyt sanoisi näin. Tasainen ottelu tulossa. Vaikka tässä nyt ihan hyvä alku ollut, niin ei tässä vielä kannata sen enempää alkaa keulimaan. Ei SJK:ta ennakkoarvioissa nostettu vitossijaa korkeammalle. Turha sitä nyt vielä muutaman pelin jälkeen muuttaa kärkijoukkueeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös