Toisessa harjoituspelissä Vegas hävisi Coloradolle
3-2 tällä rosterilla:
Carrier - Roy - Kolesar
Cotter - Amadio - D'Amato
Rondbjerg - Brabenec - Rempal
Morelli - Sapovaliv - Hemmerling
Hague - Whitecloud
Hutton - Korczak
Cormier - Pachal
Thompson
Patera
YV
Roy
Amadio Carrier Cotter
Hutton
Kolesar
Hague Brabenec Rempal
Cormier
AV
Brabenec Morelli
Hague Korczak
Rondbjerg D'Amato
Hutton Pachal
Huomiot:
Ykköspakkipari Hague-Whitecloud haki päätykiekkoja ongelmitta ja käänsi peliä pystyyn ränniä pitkin rutiinilla. Vegasin 1-2-2 karvaus oli eilistä tiiviimpi pakottaen isännät useisiin dumppauksiin esim. jo avauskympillä. Poikkeuksena ongelmattomaan operointiin jatkokarvausta vastaan oli 3-1 maali, jossa Hague vuoti jäätyään MacDermidin taklauksen alle ja seuranneesta pyörityksestä Avalanche rankaisi. Valitettavasti jo avauserän jälkeen Fantasy-valintani
Whitecloud jätti pelin kesken ylävartalovamman takia, mutta toivottavasti ensimmäisen 82 ottelun kauden metsästys ei pääty ennen kuin se alkoikaan. Cassidy sanoi, että hänen tilanteestaan tiedetään huomenna enemmän tutkimusten jälkeen. Zach vastaanotti viimeisessä vaihdossaan taklauksen kulmassa, joten vamma lienee tullut siitä.
Kolmosparinkin yhteistyö juoksukiekoissa oli komeaa katseltavaa. Toinen meni taklauksen alle ja toinen oli vieressä valmiina yhden kosketuksen siirrolle. Kehut siis tuolta osin myös Cormierille ja Pachalille. Viimeksi mainittu astui myös 31. minuutilla vahvasti eteenpäin punaviivalla ja tekemästään katkosta käänsi 2v1-hyökkäyksen toiseen suuntaan, mutta passi takatolpalle ei löytänyt muistaakseni Morellia.
Viisikkopuolustaminen siis toimi arvosanan ollessa hyvä, mutta hyökkäyssuuntaan tällä miehistöllä ei näyttänyt riittävän, kun vetoja oli vain kahdeksan ottelun puolivälissä ja lopulta yhteensä vaivaiset 14. Pachalin illan ainoa miinus tuli 3-1 maalista, jossa hän ei saanut maalin edessä kuriin valtavaa jässikkää MacDermidia ja tämä survoi kiekon sisään Pateran edestä.
Kakkospari Hutton-Korczak suorahyökkäyspuolusti vahvasti ja mm. kakkoserässä katkaisi useamman hyökkäyksen puolustussinisellä, joten he eivät joutuneet hakemaan kiekkoa selustastaan yhtä ahkerasti kuin muut parit.
Kaikkinensa oli hyvä nähdä se, että NHL:n kenties parhaimman puolustuskuusikon takana on mukavasti syvyyttäkin olemassa. Huttonin, Pachalin tai Korczakin voi huoletta laittaa kaukaloon tälläkin kaudella loukkaantumisten sattuessa.
Toisella minuutilla kun Pachal haki päätykiekon ensimmäisenä, Sapovaliv tutusti tarjosi tuen todella lähelle ja haki kiekon häneltä lähes lavasta. Sitä seurasi tärkein asia eli
Matyaksen ensimmäisissä potkuissa oli rutosti enemmän voimaa kuin viime kaudella ja hän pääsi liikkeelle oman maalin takaa todella vauhdikkaasti ja kuljetti hetken matkaa itse ohi karvauksen. Rohkaiseva seikka mahdollista NHL-uraa ajatellen oli siis se, että luistelu on mennyt hänelläkin parempaan suuntaan kesällä. Varauksen ohessahan
@Amerikanihme ylempänä mainitsema Bob Lowes totesi hänen olevan vielä raakile, mutta nyt hänen kroppaansa on jo saatu lisävoimaa alaraajoihin. Muutoin Sapovalivin vaihdoista ei jäänyt mitään erityistä kerrottavaa.
Cotter vastaanotti siniviivaa murtaessaan painavan pommin Middletonilta avauserän alussa, mutta keräsi itsensä ja punnersi vielä maalin kulmalle Amadion syötöstä tuloksetta. Kahdeksannellakin minuutilla sinisen murtaminen kuljettamalla oli nuhaista ja Paul menetti kahdesti kiekon samassa vaihdossa, mistä kirjasin miinuksen. Samanlaiseen liekkiin Cotter ei ole päässyt kuin vuosi sitten harjoituspeleissä.
Heikon avauserän kruunasi vielä menetys oman sinisen alla 2-1 maalissa, kun O'Connor riisti kiekon ja käännöstä Olausson punnersi maalille väkisin ohi Pachalin ja survoi kiekon ohi Thompsonin. Nuo kiekot pitää vain saada keskialueelle, kun olet laituri. Toisessa erässä vaisuus jatkui, kun Haguen stopista sinisellä Vegas käänsi ylivoimahyökkäykseen, mutta Cotterin syöttö sinisen ylittämisen jälkeen kohti D'Amatoa jäi ihan liian taakse, äsh. Paras suoritus nähtiin vasta ilman veskaria pelatessa, kun Cotter punnersi oikeasta laidasta maalille ja tarjoili yhdellä kädellä tekopaikan takatolpalle Amadiolle, mutta Aamodtin takakarvaus esti kunnon viimeistelyn.
Ykkösketju puolusti kliinisesti omalla alueella. Hyökkäyssuuntaan paras väläytys oli avauserässä puolivälissä, kun Kolesar polki lujaa painottomana laiturina syvään ja karvasi päätydumppauksen takaisin Vegasille. Roy pudotti viivaan ja Pachal laukoi päin Georgievia. Yksinkertainen on joskus kaunista. Päätöserässä Carrier oli jatkokarvauksensa jälkeen löytää Kolesarin maalin edestä, mutta passi meni rahtusen ohi lavan.
Rempal vei ylivoimalla Vegasin 0-1 johtoon rannelaukauksellaan oikeasta siivestä. Kolesar teki loistavan maskin.
Huomiona ylivoimista oli myös se, että Cassidy ei edelleenkään edes harkitse Haguen peluuttamista viivassa, koska hän haluaa siellä pelaavan puolustajan, joka ennemmin liikuttaa kiekkoa sulavasti kuin laukoo itse. Siksi Hutton oli ykkösoptio ykkösylivoimaan ja Cormier kakkosylivoimaan. Hague sai tyytyä siipipelaajan rooliin, jossa hän ei kauden aikana paljoa tule pelaamaan. Rempalilla oli puolestaan kakkoserässäkin oiva tontti, kun hän pääsi nokikkain Annusen kanssa, mutta rystynosto ei uponnut kainalosta. Päätöserässä Rempal oli näkyvä taas ylivoimalla ajaen mm. keskikaistaa pitkin maalille, mutta ohjaus Cotterin laitapassista kilpistyi rintapanssariin. Cassidy antoi hänelle kehut pelin jälkeen ja kieltämättä
Rempal oli yksi harvoista onnistujista yläkerrassa.
Hemmerling karvasi aika ahnaasti ketjunsa piikkinä, muttei saanut stoppeja avauserässä, jossa paras suoritus oli avausmaalin jälkeisessä vaihdossa punnerrus vasemmasta kulmasta keskustaan ja maalipaikan petaus takatolpalle Morellille, mutta Georgiev venytti patjansa tielle. 25. minuutilla keskialueen käännöstä Hemmerling leikkasi vasemmasta laidasta niin ikään keskustaan, mutta kiekko lyötiin lavasta ennen kutia.
Positiivista oli silti se, että hän meni hanakasti ytimeen ja luistelussakin oli väljyyttä kivasti. Päätöserässä hän hankki ylivoiman leikkaamalla jälleen kiekollisena vasemmasta laidasta keskelle. MacDermid yritti polvitaklata häntä, mutta Hemmerlingilla oli onneksi pää pystyssä ja hän sai väistettyä niitin viime hetkellä niin, että MacDermidin taklaus osui suurimmaksi osin omaan pelaajaan.
Hemmerling oli mukana värkkäämässä myös 3-2 kavennusta, kun Cormier dumppasi kiekon keskialueelta nopeasti takaisin Avsin alueelle. Morelli liimasi miehensä laitaan ja Hemmerling tuli taustalta ottamaan irtokiekon syöttäen sen viereen Morellille ja tämä poimi painottomalta puolelta vetopaikkaan nousseen Cormierin.
Kuten todettua, maalipaikkojen luonti jatkokarvaamalla/jatkopaineistamalla luonnistuu näemmä yhä tälläkin kaudella.
Brabenec oli puolestaan oman ketjunsa kärkikarvaaja usein. U20-kisoissahan hän teki pelinlukemisellaan ja iholle kiilaamisillaan useita hyökkäysalueen riistoja, joten tuo rooli sopi ainakin paperilla hänelle, mutta vielä tässä pelissä hän ei saanut pakotettua Coloradon alakertaa harhasyöttöihin. Luistelussakin on jumppaamista eritoten vielä erilaisissa käännöksissä, koska ne näyttivät vähän kulmikkailta. Siniviivan murtaminen kuljettamallahan häneltä sujuu eikä siitä tarvitse olle huolissaan.
Ykkösalivoimapari Brabenec-Morelli saattaa hyvinkin tappaa jäähyjä yhdessä myös farmissa, koska Brabenec sai AV-vastuuta U20-kisoissakin. Pidin taas hänen ketreryydestään ehtiä vetolinjoille. Ensimmäisessä alivoimassa nähtiin hauska tilanne, kun sekä Brabenec että Morelli rikkoivat molemmat mailansa, mutta niin vain Morellikin blokkasi mailatta yhden vedon ja lopulta paine purkaantui takaiskutta. Kemiakin näytti toimivan eli vaihdot ylemmän takakolmiota painostavan hyökkääjän roolista alemman hyökkääjän slotin tukkimiseen olivat sulavia. Käytössä oli siis tuttu 1-1-2 AV-systeemi.
Kakkosalivoimapari otti nimiinsä puolestaan 2-1 osuman, kun Johansen liikkui ovelasti hieman irti slottia sulkeneesta D'Amatosta, joten hän oli todella haastava merkattava tälle ja Rondbjergille. Osuma oli kokeneen hyökkääjän hyvyyttä löytää tyhjä tila b-pisteen yläkaarelta tuota Vegasin systeemiä vastaan. Toisen erän alussa Avs käytti täsmälleen samaa kuviota, kun Girard kierrätti siipeen ja Drouin pudotti ykkösellä yläkaarelle liikkuneelle Johansenille, mutta sillä kertaa Thompson torjui one-timerin!
Kuvan muodossa vielä Coloradon 1-1 tasoitus ja se, miten Johansen haavoittaa Vegasin 1-1-2:ta. Hague oikeaoppisesti on valmiudessa blokkaamaan siipipelaajan Drouinin laukauksen. Rondbjerg ylempänä hyökkääjänä häiritsee takakolmiota. D'Amato alempana hyökkääjänä tukkii slotin, mutta Johansen irtaantui hänestä pari metriä aloitusympyrän nurkalle, josta hän pääsi lataamaan suoraan syötöstä tasoituksen. Tuohon tyhjään tilaan ei ole toki helppo kiekkoa oikea-aikaisesti syöttää ja siihen liikkua, mutta Avalanchen ylivoima teki sen toisteisesti 2-3 kertaa pelin aikana erinomaisesti.
Thompson olisi voinut minusta torjua molemmat avauserän osumat. Johansenin one-timer ylivoimalla neliön keskeltä ei ollut niin tarkka, vaan yllätti Loganin napakkuudellaan ja varsinkin Olaussonin epäonnistunut laukaus längistä meni turhan helposti sisään. Yhden one-timerin tasaviisikoin toki Logan myös vastineena erän alussa pysäytti, mutta reaktiot eivät vielä olleet parhaimmillaan. Sen hän itsekin sanoi pelin jälkeen.
Patera sai paikan kasvojenpesuun toisella puolikkaalla. Ilta alkoikin heti Olaussonin one-timerin pysäyttämisellä Vegasin alivoimalla. Aivan viime sekunneilla puolestaan Patera liukui Meyersin laukauksen tielle suoraan syötöstä. Paketti vähän hajosi, mutta torjunta oli tärkein asia. Päätöserässä noppavitosen ulkopuolelta tulleet kudit Patera hoiti aika eleettömästi.
*****
Mukana oli myös Ritareiden kakkos- ja nelosketjut (sori
@Salming) eli Stoner-Stephenson-Howden ja Carrier-Roy-Kolesar.
Kiitokset ensinnäkin laajasta raportista jälleen. Aion kyllä myös kutsua tällä kaudella Stephensonin ja Stonen vitjaa kakkoskoostumukseksi, jos ja kun Karlsson ja Marchessault eivät pelaa yhdessä.
31 Isaiah Saville: Ei näkynyt mustaa miestä kaukalossa.
36 Logan Thompson: On sitä vaan hauska katsella, mutta totuuden nimissä ei saanut kiekkoja kiinni niin kun olisi pitänyt saada. Ylipelaa joka tilanteen. Veikkaan, että jos maalivahdit pysyvät terveinä, ja kumpikaan ei täysin romahda, Hill pelaa 65% prosenttia peleistä, ja Thompson sitten loput.
32 Jesper Vikman: Tykkäsin taaskin. Ottaa kiinni ne kiekot kuin pitääkin, ja yrittää lopuissakin tilanteissa kaikkensa. Tekniikka kaunista.
Saville joutui jättämään tulokasturnauksenkin väliin, joten jokin vamma hänellä taitaa olla. Hyvä kuulla sekin, että Vikman jatkoi siitä, mihin jäi tulokasturnauksessa jäi. Thompsonin kohdalla pohdin sitä, että mahtaako hän olla parhaimmillaan kilpailutilanteessa/altavastaajana. Viime kauteen hän kuitenkin lähti ykkösvahtina, mutta nyt Hill on sellainen, vaikka Cassidy mitä puhuisi siitä, että sisäinen kilpailu määrittää sen, kumpi pelaa enemmän. Ensimmäisestä harjoituspelistä en tietysti halua vetää liikaa johtopäätöksiä, koska se oli Loganillekin vielä tuntuman hakemista, mutta pientä haparointia oli tosiaan havaittavissa.
5 Daniil Chayka: Sanoisin köyhän miehen Whitecloud. Ulottuvuudellaan kronkkii kiekon itselleen hyökkääjiltä. Hyökkäyssuuntaan ei avaussyötön jälkeen mitään annettavaa, mutta tykkäsin kuitenkin hänen pelistään.
40 Lukas Cormier: Vähän ehkä kehitys junnaa paikallaan. Nätti se avaussyöttö, mutta lyhyt pituus vaikeuttaa puolustuspelaamista, eikä lämärikään taida olla ihan Al Iafraten kova.
Olen huomannut Chaykasta saman eli hän kyllä vuosi vuodelta mailapuolustaa paremmin ja käyttää ulottuvuuttaan hyväksi hieman kuten Hague on oppinut tekemään. Eikä hän tosiaan viime kaudella AHL:ssä tarjonnut oikein mitään ylöspäin, joten sinunkin havaintosi siitä on helppo uskoa. Cormierilla on puolestaan vasta yksi kausi takana aikuisia vastaan ja se sujui tulokaspuolustajalle tehopisteiden määrässä mitattuna hyvin, joten en hänen kohdallaan heittäisi kirvestä kaivoon. Tämänpäiväinen reenipeli oli ihan lupaava osoitus siitä, että puolustuspelaaminen olisi paranemassa ainakin
analytiikan mukaan.
25 Arttu Kärki: Arttu oli mukana ensimmäisen harjoituksen ensimmäisen puoliajan, ja pysyi mielestäni ihan kohtalaisen mukavasti vauhdissa ja harjoitteissa mukana. Sitten hän luisteli pukukoppiin ja sen jälkeen häntä ei enää näkynyt. Bob Lowesin mukaan Kärjellä on jotain flunssan tapaista sairautta, tiedä sitten oliko tuo totta puhetta vai ei.
Hienoa, että pääsitte näkemään edes hetken aikaa Kärkeä livenä. Tieto mahdollisesti pitkittyneestä flunssasta on sekin mielenkiintoinen. Toivottavasti hän saa itsensä kuntoon piakkoin. Miten on, näkyivätkö Kärjen pehmeät kädet ja hyökkäyssuunnan avut lyhyessä ajassa kaukalossa?
6 Kaedan Korczak: En kyllä näe tässä kaverissa edelleenkään mitään ihmeellistä. Hyökkäyssuuntaan ei mitään annettavaa, iso koko auttaa puolustuksessa, mutta ei mitenkään pistänyt silmään erityisesti. Ottaisin Chaykan mieluummin joukkueeseeni.
65 Dysin Mayo: Ei huono esitys häneltäkään. Laittoi kiekkoa liikkeelle mukavasti.
15 Christoffer Sedoff: Carrollin tapainen puolustaja. Hyviä avauksia, ei paljon muuta.
2 Zach Whitecloud: Ekan päivän jälkeen ajattelin, että tässä on tämän vuoden harjoitusleirin paras pelaaja. Otti kiekon pois jokaiselta hyökkääjältä ihailtavasti. Sijoittuu loistavasti hajoittaakseen vastustajan ryntäilyt. Hyökkäyspäähän päin olisi parantamista kuitenkin, ei mikään uusi Bobby Orr.
Mjoo, eihän Korczak hirveästi hienouksia tarjoa, vaan keskittyy vastustajan parhaiden pelaajien nollaamiseen. Voi hyvin olla, että tulevaisuudessa Chayka on lopulta häntä parempi yleispuolustaja. Mayosta en puolestaan viime keväänä pitänyt treidin jälkeen, mutta San Josessa reenipelissä hän oli ihan jees ja tosiaan liikutti kiekkoa sulavasti. Sedoffin hyvät avaukset voin allekirjoittaa nekin. Mielenkiintoista, että vertaat häntä muutoin Carrolliin. Eikös tämä ole kuitenkin vielä vähän enemmän ns. puolustava puolustaja? Kommentti Whitecloudista puolestaan ilahduttaa, koska otin hänet tosiaan Fantasyyn ja jos hän nyt ei mennyt pahemmin rikki, ennakoin jopa 30 tehopistettä ilman YV-aikaakin.
49 Ivan Barbashev: Ivan oli vedossa. Hienoja maaleja, kovaa luistelua, hyvää yritystä. Pidin kaikin puolin.
67 Tyler Benson: Potentiaalia tässä miehessä on. Voisiko tulla vielä NHL-pelaajaksikin? Älyä ja vauhtia on, pelaa hyvin yhteen muiden kanssa. Pidin.
Barbashev näytti ensimmäisessä reenipelissäkin ihan pirteältä, joten koko kesä ei ole siis mennyt vain juhliessa. Kommentti Bensonin vauhdikkuudesta on puolestaan huojentava, koska samaisessa reenipelissä minusta näytti välillä siltä, että hän ei välttämättä pysynyt samassa temmossa kuin Quinney ja Brisson, mutta ehkä se oli vain treenijumia.
12 Jakub Brabenec: Yritin miestä löytää, mutta ei häneltä kyllä oikein mikään harjoite onnistunut. Aika pettymys.
88 Maxime Comtois: Pusi-2, kuten häntä vaimon kanssa kutsumme (Anaheimissa Rickard Rakellilla oli isot törröhuulet, sitten tuli Comtois joka on melkein identtisen näköinen Pusin eli Rakellin kanssa). Ei kyllä mielestäni näyttänyt yhtään mitään, oli selvästi Cotteria ja Dorofeyevia huonompi oikeastaan kaikessa, jos nämä kolme nyt kerta kilpailevat samasta paikasta. Ken Boehlken kanssa juttelin, ja hän tykkäsi Comtoisista yli kaiken ja oli aika varma, että Comtois voittaa tämän paikan. Kai Ken sitten on nähnyt niin paljon enemmän pelejä kuin minä, että tietää paremmin.
24 Adam Cracknell: Bob Lowesin suosikkipoika. Kovasti kuulemma kehittynyt. Minulla ei ollut oikein vertauskohtaa. Väläytti taitojaan pari kertaa syötöillä ja maaleilla, siinäpä se.
84 Daniel D'Amato: Paha poika viime vuodelta. Tykkään edelleen. Minusta pitäisi kokeilla enemmän AHL-tasolla. NHL:ään on pitkä matka, mutta tällaista itsekästä pelaajaakin tarvitaan.
13 Jakub Demek: Tahdoin pitää Demekistä, mutta ei hän antanut siihen vaan mitään aihetta. Ei mitään sykähdyttävää tässä kaverissa.
16 Pavel Dorofeyev: Rinta rinnan vieressä tasoissa siis Cotterin kanssa. Välillä hienoja onnistumisia, välillä epäonnistumisia. Katsotaan miten käy. Kehittynyt mielestäni viime vuodesta selvästi.
Joo, Brabenec on ehkä kokonaisuutena ollut minullekin vielä lievä pettymys tulokasturnauksen ja tuoreen reenipelin jäljiltä. Anti ylöspäin on ollut kuitenkin aika minimaalista. Comtois on minunkin rankingissani tällä hetkellä Cotterin ja Dorofeyevin takana. En tiedä, voiko Cracknellia kutsua enää 38-vuotiaana pojaksi, mutta hyvä homma, jos kehitystä on yhä havaittavissa. D'Amaton uskon kyllä pelaavan tällä kaudella AHL:ssä melko vakituisesti nelosketjussa. Demekin sykähtymättömyys osuu kyllä täysin ytimeen sekin, koska odotin häneltä vähän dynaamisempaa suorittamista näissä syyskuun peleissä. Ja kuten todettua, Dorofeyevin mailakamppaileminen on ainakin parantunut viime kaudesta, joten yhdyn kehityskommenttiisi.
51 Byron Froese: Välillä antoi toiveita, mutta mitään hyvää loppuvaikutelmaa ei jäänyt. Kiekko ei vaan pysy mukana.
47 Patrick Guay: Pikku vipeltäjä, mutta ei mitään oikein saanut aikaiseksi. Pieni koko haittaa myös.
63 Ben Hemmerling: Pidin todella paljon. Energiaa ja virtaa ja vauhtia riittää ja välillä laukoo maalejakin. Potentiaalia on, miten pitkälle?
71 William Karlsson: Wild Bill oli hyvässä vireessä pari päivää, verkkokin soi ihan kiitettävästi tällä kertaa. Ei jostain syystä harjoitellut sitten enää kolmantena päivänä. Hyvältä näyttää.
Jep, Froese tuppaa hukkaamaan pelivälineen varsinkin tiukoissa jarrutuksissa. Guaynkin suhteen toiveet kehittymisestä joskus edes S. Mannisen tasolle vaikuttavat tällä hetkellä kaukaisilta. Hemmerling-kommenttia komppaan myös. Nostin hänet aika korkealle viime talven lupausrankingissani ns. mustana hevosena eikä sitä ole tarvinnut katua tämänkään päivän perusteella. Voisiko Karlsson puolestaan palata 30+ maalin mieheksi, kun playoffeissakin hän paiskoi 11 uunia? Toivottavasti flow kantaa läpi runkosarjan kuten avauskaudella.
55 Keegan Kolesar: Ehdoton plussa Keeganille. Olisiko nyt NHL-läpimurron aika? Vauhtia ja taitoakin on, ja kun siihen yhdistetään se pieni "nastiness", niin tässä on todella kovan pelaajan ainekset.
56 Sheldon Rempal: Vakuutti minut. Vauhdikas esitys, älyä on ja kiekko pysyy mukana. Maalinteon puute voi olla se ainoa puute.
46 Jonas Rondbjerg: Suuri pettymys. Kehityskäyrä osoittaa vahvasti alaspäin. Ei tahtonut saada maalia mistään. Kulkeeko takaisin Tanskaan tai muihin alasarjoihin pian Rondbjergin tie?
37 Tuomas Uronen: En ollut tajunnut, kuinka pienikokoinen Uronen on. Se aiheuttaa ongelmia varsinkin NHL-miesten kanssa. Ei pysynyt vauhdissa mukana tai kiekko ei pysynyt mukana oikein millään. Valtavasti on Urosella parannettavaa, että pääsisi edes AHL-tasolle.
Kyllä, Kolesar vaikuttaa ottaneen kesällä vielä lievän askeleen eteenpäin nopeudessa ja kiekollisuudessa. Henkilökohtainen piste-ennätys (24) lienee ainakin vaarassa. Enkä ole eri mieltä Rempalistakaan. Rondbjergistakin minulla on hieman samat fiilikset. Hänen kohdallaan kehitys vaikuttaa ainakin junnaavan paikoillaan. Jos loukkaantumisia tulee paljon, häntä voi käyttää kakkos- tai kolmosalivoimahyökkääjäparissa sekä nelosketjussa, mutta ehkä maisemanvaihdos isomman vastuun perässä muualle voisi olla oikea ratkaisu, vaikka hopearitareihin hän olisikin käyttökelpoinen keskiketjujen kahden suunnan laituri. Pohjoismaalaista väriä ei ole koskaan liikaa, mutta jotenkin minulla on sellainen kutina, että Rondbjerg ei päätä tätä kautta enää Vegasin organisaatiossa. Mitä tulee Uroseen, luistelussahan hänellä ovat suurimmat puutteet, joten en ihmettele, jos ja kun hänellä oli ongelmia pysyä mukana NHL-temmossa.