Suosikkijoukkue
Jokerit
Livetulokset.com näyttää että: Hintz R. (Kyynärvarsi vamma.).
Ilmeisesti se edellisen matsin käteen tullut kiekko sitten aiheutti mustelmia pahempaa, onko palstatovereilla tarkempaa tietoa?
 
"Lähti suvi, lähti talvi, vaan ei lähde Laiska-Jaakko".

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Nitroiluksi meni. Peli hallussa Bennin johtomaalin jälkeen ja sitten hölmö haasto tasoituksesta. Dobby seisoi päällään ja vei pelin jatkoerään. Ei onneksi tarvinnut pitkään pureskella kynsiä. Hyvä matsi isoilta pojilta, ml. Oleksiak. Ennen avausmaalia Kiviranta näkyvin hyökkääjä. Ei pitäisi olla huolissaan peliajasta noilla esityksillä. Hine taisi olla game-time decision, aika vaisu matsi.

Eka erä Vegasille, toka Starsille, kolmannessa Starsin jäähyily meinasi kostautua. Lehner ei tällä kertaa vakuuttanut. Big Rigin maali läpiajosta huolimatta hiukan helppo, Bennin maalissa onnistui avaamaan sekunnin kymmenesosaksi länget, vaikka pudotti torjunta-asentoon ajoissa. Radsin voittomaali aika lailla täydellinen veto.

Eiköhän sama laulu jatku seuraavassakin matsissa. Just niin hikistä vääntöä kuin pitikin. Ei se kaunista ole eikä pidäkään olla.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Nitroiluksi meni. Peli hallussa Bennin johtomaalin jälkeen ja sitten hölmö haasto tasoituksesta.
Tuomio oli mustakin oikea. Jälkeenpäin on kuitenkin helppo todeta haaston olleen hölmö. Kuitenkin vegas tekee maalin noin joka viidennellä YV:llä ja väittäisin, että vastaavat tilanteet hylätään enemmän kuin kerran viidestä. Parashan olisi, jos tuomarit menisivät nämä ilman haastoakin tutkimaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Tuomio oli mustakin oikea. Jälkeenpäin on kuitenkin helppo todeta haaston olleen hölmö. Kuitenkin vegas tekee maalin noin joka viidennellä YV:llä ja väittäisin, että vastaavat tilanteet hylätään enemmän kuin kerran viidestä. Parashan olisi, jos tuomarit menisivät nämä ilman haastoakin tutkimaan.
Sanoin jo ekasta hidastuksesta kotikatsomossa, että ei mee läpi. Huolimatonta duunia videokoutseilta.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Mun mielestä toi oli ihan 50/50 haasto. Veskarilla on oikeus olla sinisen ulkopuolella, ilman, että siihen saa ottaa kontaktia. Kysymys tuossa taisi olla, että tuliko Khudobin siihen yllättäen ja oliko pelaajalla mahdollisuutta tämän johdosta välttää kontaktia.

50/50 tilanne, mikä ei yleensä riitä kääntämään tuomiota.

Noh, sitä on turha jossitella kun Dallas ratkaisi nopeasti jatkoilla.

Toivon sydämeni pohjasta, että Dallas voittaa suoraan kaksi seuraavaa ja näin ollen katkaisee sarjan ajoissa. En jaksa enää yhtään puolikastakaan vitun lausetta kuulla jenkkiselostajien lässytystä Ryan Reavesista. Hieno mies toki ja hieno persoona, mutta kun on jokusen matsin nähnyt ja kuunnellut, miten Reavesia nostetaan jollekin jalustalle, niin alkaa oikeasti tulemaan vähän oksennusta suuhun. Mies on loppujen lopuksi neloskentän puukäsi, ei mikään fyysinen pelote saati ratkaisupelaaja. Vegasilla on upea joukkue, täynnä toinen toistaan parempia pelaajia. Keskityttäisiin ennemmin niihin, joilla on oikeasti väliä, kun jääkiekko-ottelua ratkaistaan.
 
Sanonta "tärkeintä ei ole voitto vaan reilu peli", on suurta myrkkyä eteenpäin haluavalle urheilijalle.

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL
Vegas oli kolmannessa pelissä kyllä se parempi joukkue, vaikka voitto meni Dallasiin. Jos veikata pitäisi, niin tästä sarjasta Vegas menee jatkoon, vaikka en sitä toivokaan. Khudobin pelasi loistavan pelin ja tällä kertaa ykköskentän miehet saivat harvoista paikoistaan ratkaistua ottelun. Seguinille soisi kovasta yrittämisestä maalin ja olihan se lähellä parissa paikassa. Kivirannalta hyvää tekemistä. Toivottavasti äijä pysyy kokoonpanossa jatkossakin. Seiskapelistä tullut lempinimi JFK näyttää tarttuneen myös Pohjois-Amerikkalaisiin selostajiin. :)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Liigan runkosarjassa Kerhon maali Kärppiä vastaan olisi hylätty tuosta. Mutta nyt on NHL:n konferenssifinnalit menossa, kolmas erä ja isot panokset. Kontakti pieni ja alueen ulkopuolella eikä kumpikaan osapuoli juurikaan edes liikkunut. High risk minusta, mutta minunkin puolesta asian veivaaminen saa riittää.

Ehkä Perry/Dickinson ovat syyttä suotta hampaissani, mutta toinen joutaa jo poppareille. Ei noilla palikoilla saa millään neljää tasapainoista kentällistä. Cogliano kehiin ja miksei myös Dowling. Nyt stunttaavat Kiviranta ja Hanley ovat täyttäneet tonttinsa hienosti ja ansaitsevat paikkansa. Stars on ollut parempi joukkue Coglianon ja Fedunin huilien aikana. Fedun ei tule takaisin ilman uusia loukkaantumisia, nutta Cogliano on omassa roolissaan hyvä. Perryllä ei riitä enää jalka, tappaa ketjunsa pelin riippumatta ketjukavereista. Dickie ollut muuten vaan turhake, tuo sentään hiukan fyysisyyttä, käsiä ei yhtään. Köyhän miehen Janmark.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Onhan noissa joukkueissa valtava ero ainakin hyökkäyssuuntaan. Vegas tekee hirveän määrän töitä, laukoo huonoista paikoista lähinnä ja voittaa laukaukset selvästi melkein joka pelissä, mutta maaleja harvemmin tulee. Dallarat tekee muutaman nopean vastahyökkäyksen ja tekee maalit aika kovalla prosentilla. Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmälläkin.
 
Viva Las Vegas!

M10

Jäsen
Huh huh mikä esitys Khudobinilta. Ollut kyllä mieletön äijä tolppien välissä ja viime yönäkin todellisia game-saveja huipputonteilta, esim. se Paciorettyn paikka 3. erässä ylivoimalla. Ei tule Stars kaatumaan maalivahtiin. On tuo puolustuksen ja hyökkääjien blokkauspelikin toki huikealla tasolla, väitän että liigan parasta. Ei ole helppoa saada kiekkoa maalille kun siellä on aina Lindell, Faksa, Janmark, Dickinson tai joku muu blokkaamassa oikea-aikaisesti. Taito tuokin.

Samaa mieltä ylläolevan kanssa Reavesista, että menee vähän jo yli hänestä puhuminen. Bennin ilme oli aika paljon puhuva, kun kakkosmatsin jälkeen kysyttiin, että mitä mieltä Reavesista vanhan liiton poliisina jne. Eipä paljon näkynyt Reavesia kolmosmatsissa, tai no ekassa vaihdossa otti vähän osumaa Benniltä. Stars-kapteeni on ollut kyllä huikea näissä pleijareissa. AIkamoinen nousu siitä runkosarja-modesta tähän pleijareiden beast-modeen. Todellinen johtaja.

Mikäköhän Nosekille tuli yhteentörmäyksessä Sekeran kanssa? Oli kyllä siinä ja siinä, oliko kiekottoman estämistä Stars-pakilta, mutta aika harmiton törmäys loppujen lopuksi. Sekera on ollut muuten todella solid tässä 2. ja 3. kierroksella. Iso juttu, että kolmosparissa on noin laadukas kiekolliseen peliin pystyvä puolustaja. Alivoimalla pelaa myös todella viisaasti. Hanley ollut kyllä ihmeen hyvä myös, ei juuri virheitä ole tehnyt vähäisellä peliajallaan, eikä yritä koskaan mitään muuta kun perusjuttuja.

Viimeyön pelin eka erä oli kyllä lähestulkoon täydellistä jääkiekkoa. Ihan mieletön tempo, hyvää kiekollista peliä molemmilta jengeiltä ja paljon taklauksia. Upeaa katsottavaa! Ihan sama tuleeko maaleja vai ei.

Tuo haasto oli minun mielestä ihan ymmärrettävä, vaikka itsekään en uskonut sen menevän läpi.

Seguinia käy jo sääliksi, koska mies yrittää ihan hulluna mutta ei mistään mene sisään, ja vähän sitten jo näkyy jossain ratkaisuissa että itseluottamus on ihan kadoksissa. Onneksi Radulova ja Benn ympärillä pelaa niin hyvin ja korkealla itseluottamuksella, että Seguin raahautuu siinä mukana.

Perrystä ei ole kyllä tasakentällisin juuri mitään hyötyä, mutta uskon edelleen, että se tekee vielä ylivoimalla jonkun tärkeän paskamaalin siitä omalta paikaltaan maalin kulmalta. Dickinson on viisas pelaaja ilman kiekkoa ja tekee aika paljon hyviä juttuja puolustaessaan (siksi on rosterissa illasta toiseen), mutta kiekollisesti ei kyllä anna joukkueelle paljoakaan. Janmarkilla vähän sama, mutta on parempi luomaan tilanteita hyvällä jalallaan. Jos osaisi viimeistellä kuin Radulov niin olis 70 pisteen mies.

Heiskaselta upea peli ja taas nähtiin yksi highlight-tason vaihto missä dominoi molemmissa päissä kenttää. Ensin loi vaarallisen paikan hyökkäyspäässä, sitten polki Tuchin kiinni pitkältä takamatkalta katkaisten vaarallisen 2-1 tilanteen ja heti perään vapautti Kivirannan puolittaiseen läpiajoon. Uskomaton kaveri. Heiskanen oli jäällä enemmän kuin kukaan muu kenttäpelaaja. Muodostaa todella hyvän parin Oleksiakin kanssa, josta on kyllä kasvanut todella laadukas puolustaja. Aika hienoa, että Starsin top4 puolustus, mikä on ehkä liigan paras, on kaikki omia varauksia. Lindell, Klingberg, Heiskanen ja Oleksiak.

Kiviranta on ihan beast noissa kaksinkamppailuissa. Vahva kuin härkä ja varmaan paras luistelija Dallasin hyökkääjistä.

Kyllä tämä sarja menee vielä 6. tai todennäköisesti 7. peliin. Niin väkevä on Vegaskin jokaisella pelin osa-alueella.
 
OOO
OO

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli hyvä peli, hieno sarja menossa ja tulossa ja olihan melkoinen rannari Radulovilta katkaisemaan peli heti jatkojen alkajaisiksi.

Vegas puskee enemmän ja kovempaa mutta hyvin Stars puolustaa ja painaa kovaa duunia.

Nyt oli Starsin isokalustokin hyvin pelissä ja näkyvillä, Benn ja myös Seguin vaarallisina mutta hyvin pelasi Lehnerkin.

Kiimaista pleijarihokii hei, hienoa!
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Heiskaselta upea peli ja taas nähtiin yksi highlight-tason vaihto missä dominoi molemmissa päissä kenttää. Ensin loi vaarallisen paikan hyökkäyspäässä, sitten polki Tuchin kiinni pitkältä takamatkalta katkaisten vaarallisen 2-1 tilanteen ja heti perään vapautti Kivirannan puolittaiseen läpiajoon.Heiskanen on kolmanneksi alimpana Stars-miehenä tilanteen alussa. Ohittaa Radulovin jo ennen punaviivaa ja ehtii katkoon heti oman sinisen jälkeen. Ihan huikea luistelukone.

Kolmatta erää lukuunottamatta erinomainen peli tähtilasien läpi katsottuna. Ja siis kolmannessa erässä aivan maagisia Khudobinin torjuntoja ja hienoja kiekon blokkauksia, mutta kyllähän sitä erää piti sydän syrjällään katsoa, että milloin omissa kolisee. Vegasilla oli puoli tusinaa todella vaarallista maalintekopaikkaa, mutta nivuset paukkuen Dobby laittoi patjaa eteen. Lehner otti myös hyvin kiekkoja kiinni, vaikka ehkä Bennin osuma olisi pitänyt torjua. Siinä melko unelmavaihto Benniltä. Oli kentällä noin 6s ja kiekko Vegasin maalissa. Eka erästä lähtien Stars oli tullut pelaamaan fyysistä kiekkoa ja hiton hyvin sitä toteutti. Tänään nähty Benn on se kaveri, joka sytyttää koko joukkueen.
 
NIИ

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oleksiakin maali oli siitä hupaisa, että Dallasin pakkipari oli ylimpinä miehinä omalla alueella kiekon ollessa Vegasilla. Ihan kuin "pelipaikattoman" säbän oppikirjasta. No, Miro nyt ainakin jaksaa polkea myös takaisin, kuten esimerkki yllä osoittaa.
 
Tsuba enker öm öm.

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
Toivon sydämeni pohjasta, että Dallas voittaa suoraan kaksi seuraavaa ja näin ollen katkaisee sarjan ajoissa. En jaksa enää yhtään puolikastakaan vitun lausetta kuulla jenkkiselostajien lässytystä Ryan Reavesista. Hieno mies toki ja hieno persoona, mutta kun on jokusen matsin nähnyt ja kuunnellut, miten Reavesia nostetaan jollekin jalustalle, niin alkaa oikeasti tulemaan vähän oksennusta suuhun. Mies on loppujen lopuksi neloskentän puukäsi
Canucks-sarjasta poimittua selostusta;
***

Hyvä peli tuo kolmas ottelu sarjassa. Benn on ollut tosiaan todella hyvä nyt kun pelien merkityksen tärkeys on noussut, Khudobin pelaa maalilla upeaa sarjaa (esimerkkinä kaikille lyhyille maalivahdeille) ja Dallasin puolustus Heiskasen johdolla on kestänyt hyvin Vegasin peliä. Vegas tekee edelleen joukkueena paljon, mutta yksilötasolla maalinteko on vaikeaa - varmasti syynä tuo Starsin hyvä pelikin, mutta ongelmia näkyi jo Canucksia vastaan sarjan lopulla. Vegasin puolelta Tuchia on kyllä aina hienoa seurata. Hieno oli myös nähdä oman Stars-suosikkini (Heiskasen ja Hintzin ohella) Oleksiakin rynniminen keskeltä maalintekoon - pisti vähän naurattamaankin tuo tilanne. Tämä Thomas Drancen twiitti kuvasi miltä tuo näytti;


 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Mun mielestä toi oli ihan 50/50 haasto. Veskarilla on oikeus olla sinisen ulkopuolella, ilman, että siihen saa ottaa kontaktia. Kysymys tuossa taisi olla, että tuliko Khudobin siihen yllättäen ja oliko pelaajalla mahdollisuutta tämän johdosta välttää kontaktia.

50/50 tilanne, mikä ei yleensä riitä kääntämään tuomiota.

Noh, sitä on turha jossitella kun Dallas ratkaisi nopeasti jatkoilla.

Toivon sydämeni pohjasta, että Dallas voittaa suoraan kaksi seuraavaa ja näin ollen katkaisee sarjan ajoissa. En jaksa enää yhtään puolikastakaan vitun lausetta kuulla jenkkiselostajien lässytystä Ryan Reavesista. Hieno mies toki ja hieno persoona, mutta kun on jokusen matsin nähnyt ja kuunnellut, miten Reavesia nostetaan jollekin jalustalle, niin alkaa oikeasti tulemaan vähän oksennusta suuhun. Mies on loppujen lopuksi neloskentän puukäsi, ei mikään fyysinen pelote saati ratkaisupelaaja. Vegasilla on upea joukkue, täynnä toinen toistaan parempia pelaajia. Keskityttäisiin ennemmin niihin, joilla on oikeasti väliä, kun jääkiekko-ottelua ratkaistaan.
Jos ne ens pelis keskittyis Reavesin osalta tähän?

 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jokerit Suomessa, Huuhkajat, Jymyjussit
Big Rigin maali läpiajosta huolimatta hiukan helppo, Bennin maalissa onnistui avaamaan sekunnin kymmenesosaksi länget, vaikka pudotti torjunta-asentoon ajoissa. Radsin voittomaali aika lailla täydellinen veto.
Radulovin veto oli toki huippuluokkaa, mutta kyllä Lehner teki siinä itsestään pienen ja takakulmaan jäi juuri se kiekon mentävä aukko. Playoffien jatkoajalla nämä vedot ilman maskia pitäisi torjua kerran kerrasta. Lehner päästi kolme enemmän tai vähemmän helppoa ja Vegas hävisikin maalivahtiosastolla tämän pelin.

Toki Vegasin ongelma on myös maalinteko. Jos jätetään maalit tyhjiin pois laskuista niin kuuteen viime peliin on tehtynä seitsemän maalia ja se on auttamatta liian vähän. Vetoja kyllä saavat aikaan ja yksi sarjan ratkaisevista tekijöistä onkin löytääkö Vegas tehokkuutta maalien tekemiseen ja jos yhdessä ottelussa löytävät niin onko se kuinka pysyvää. Runkosarjassa voisi olettaa ketsuppipullon jossain kohtaa kunnolla aukeavan, mutta playoffeissa ei ole kovin paljoa aikaa. Seuraavasti neljästä ottelusta Vegasin pitäisi voittaa kolme jos finaaliin mielivät.
 

M10

Jäsen
OOO
OO
VGK valmentaja DeBoerin kärsivän vittuuntunut ilme oli kyllä aika priceless tämän episodin aikana. Ihailen Bennin pokeria valua niin hitaasti vaihtopenkin suuntaan.
Ehdottomasti pelin hienoin hetki!

Kokonaisuutena Vegasin matsihan tämäkin oli, mutta maalit ratkaisee. Kyllä ne ritarit voisivat maalit maalinedustalta iskeä, kun mahis tulee. Maalivahdeissa Dobby alisti Pandaa. Merkittävin pelipaikka kuitenkin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Sanoin jo ekasta hidastuksesta kotikatsomossa, että ei mee läpi. Huolimatonta duunia videokoutseilta.
Näinpä. Dallas väisti kyllä melkoisen luodin, kun tuosta ei omissa soinut. Aivan turha haasto.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Vahva eri muuten tuohon Perryn ja Dickinsonin penkittämiseen. Dicky ei ole missään erityisen hyvä, mutta tasainen hyvä peruspelaaja eikä myöskään ole mikään uhka omassa päässä, vaan pikemminkin päinvastoin. Joukkuepelaaja isolla K:lla. Perry taasen on sen verran kokenut ja kaiken voittanut kaveri, etten ikinä vaihtaisi AHL-Dowlingiin, joita täällä ehdoteltiin. Etenkään voitetun ottelun jälkeen.
 
NIИ

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Dallas käy nyt noin kahdella pytyllä. Game 3 isot pojat hoiti pelin melkein yksinään. Muiden kenttien tehtävä oli selviytyä. Hinen kenttä oli hyvä game 1:ssä, kun Gurianov oli Perryn tilalla ja Kiviranta toisessa laidassa. VIritetty FCC oli hyvä, kun Benn oli Coglianon tilalla. Jämäkentässä oli Perry ja Dickinson siinä matsissa. Pavelskin kentästä yritettiin jonkin sortin tuloiskenttää Janmarkin ja Radsin avulla, ei toiminut. Kakkospelissä samat ketjut, mutta unohtivat pallit pukukoppiin ja pakka meni uusiksi. Missään noista kolmesta matsista Perryn tai Dickinsonin kenttä ei ole toiminut. Huono puoli siinä on se, että Pavelskista ei saada nyt mitään irti. Hine ja Gurianov kuuluvat yhteen. Rads on parhaimmillaan, kun isot pojat on koossa. Se tarkoittaa sitä, että Pavelskilla ei ole ideaalitilanteessa yhtääni kädellistä laituria, ellei siellä ole Kiviranta. Dowlingilla olisi sentään kädet verrattuna Dickinsoniin tai Janmarkiin. Janmarkilla on paikkansa tuossa joukkueessa, koska on vaan niin pirun hyödyllinen, vaikkei maaleja teekään. D&P ovat olleet täydellisen no-show tähän asti. Kuinka monta peliä pitää katsoa, ennen kuin faktat myönnetään? FCC on FCC sitten, kun Cogliano on siinä mukana. Se ei ole ollut rikki missään vaiheessa kautta.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy