Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
EI näköjään ketään muuta kiinnosta lännen konferenssifinaalit, ja ehkä syystäkin, kun näki tuon ensimmäisen pelin. Laitetaan nyt kuitenkin ketju pystyyn, niin tähän voi laittaa omat valituksensa ja itkunsa pelin tasosta jne.

Vastakkain ovat siis Lännen ykkönen Vegas Golden Knights ja kolmonen, Dallas Stars. Runkosarjassa pelit menivät vissiin tasan.

Historiasta sen verran, että Vegas on nyt kolmantena vuotena jo toisen kerran konferenssifinaaleissa. Dallas sen sijaan ei ole ollut näin pitkällä sitten 2007-2008 kauden. Joukkueet eivät olet ennen kohdanneet pudotuspeleissä.

Lähtökohdista sen verran, että Vegas pelasi vaikean ja vähämaalisen sarjan Vancouveria vastaan, joka meni peli seiskaan saakka, jossa vaivoin saatiin sitten aikaan se voittomaali lopussa. Dallas oli myös johdossa omassa edellisessä sarjassaan 3-1 otteluvoitoin, mutta sekin sarja meni peli seiskaan, jossa sankariksi nousi hattutempullaan ja voittomaalillaan Suomen oma Joel Kiviranta. Dallasin sarja oli erittäin runsasmaalinen. Vegas on pitänyt perinteisesti kiekkoa paljon itsellään, mutta maalinteko on noussut suureksi ongelmaksi viime aikoina. Dallasista on puolestaan löytynyt uusia vastuunkantajia ja maalintekijöitä, kuten Gurjanov ja Kiviranta. Vegasilla on Shea Theodore, mutta Dallas laittaa vielä paremmaksi, koska heillä on Miro Heiskanen, johtava puolustaja näissä pleijareissa, sekä sitten John Klinberg, joka osaa myös tukea hyökkäyspeliä. Molemmilla on fyysiset pelotteet, Vegasilla Ryan Reaves ja Brayden McNabb nyt ainakin, ja Dallasilla sitten iso paha Jamie Benn, sekä ärsyttämässä pärekori Corey Perry.

Maalissa Vegasilla on Robin Lehner noussut selväksi ykköseksi, joskin Fleurya silloin tällöin peluutetaan. Dallas on aika paljon Anton Khudobinin varassa.

Odotuksista sen verran, että jos Dallas jatkaa maali-iloitteluaan, niin Vegasilla on varmasti vaikea vastata siihen viime aikojen pelien valossa (joskin tuo eka peli ei paljon tuota selvittänyt). Mielenkiintoista nähdä, miten Reavesin tulo mukaan yhden pelin suspensionin jälkeen muuttaa sarjan kulkua, jos muuttaa. Kumpi voittaa puolustajien taistelun, Heiskanen vai Theodore, ja mitä tekee Kiviranta, vai tekeekö mitään?

Parempi ennakko löytyy Jatkoajan toimitukselta.

Pelipäivät
Game 1 6.9.2020 8 pm EST (Dallas 1 - Vegas 0)
Game 2 8.9.2020 8 pm EST
Game 3 10.9.2020 8 pm EST
Game 4 12.9.2020 3 pm EST
Game 5 14.9.2020 8 pm EST
Game 6 16.9.2020 8 pm EST
Game 7 18.9.2020 9 pm EST
 
Viimeksi muokattu:
Viva Las Vegas!

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Ja sitten valitukset ensimmäisestä pelistä. En ole noin surkeaa Golden Knightsia taas vähään aikaan nähnyt. Vauhti oli täysin poissa, syötöt menivät melkein järjestäen vastustajalle, jos nyt edes lähtivät lavasta, jotain ihmeellisiä sokkosyöttöjä, valtavasti kiekonmenetyksiä, ja laukaksiakin tuli vasta lopussa muutama. Flower päästi ekan maalin helpohkosti, en nähnyt siinä ketään edessä peittämässä näkökenttää, mutta torjui sitten kohtuullisesti. Mutta valmennus voi helposti vierittää tämän tappion Fleuryn syyksi ja näin saadaan sitten tekosyy, että Lehner pelaa tämän kauden loput pelit. de Boer oli kuulemma valmentajahaastatelussaan kehunut, että hän löytää aina oikeat lääkkeet playoffseissa. Ei näkynyt tänään kyllä mitään toimivaa lääkettä, vaikka ketjuja sekoitettiin ja välillä vissiin puolustajaparejakin. Koko joukkue tuntui olevan sillä tuulella, että edellinen peli olisi kannattanut hävitä, niin olisi päässyt pois kuplasta perheen pariin tai minne nyt huvittaakin. No, tuosta ei kai paljon huonommin voi enää jatkossa pelata, kuten kliseinen toteamus kuuluu.

Dallaskaan ei kauheasti vakuuttanut. Vegas pelasi kehnosti, mutta Dallas kykeni tekemään vain yhden (?) maalin. Taisi olla heilläkin vähän hengähdyksen paikka. Tyler Seguin on kyllä ihan ulalla, ja Benn ei ole ollenkaan sellainen, kuin minä hänet muistan. Eipä kohonnut mihinkään ihmetekoihin tässä pelissä suomalaisetkaan. Tasaisen harmaata massaa vähän kummallakin puolella. Voi jäädä pelien katsominen vähälle, jollei tuossa pelityylissä ja vauhdissa tapahdu jotain positiivista piristystä seuraavaan peliin.

OK, jatkakaa, jos ketään muita tämä haukottava sarja kiinnostaa...
 
Viva Las Vegas!

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Tää meni ihan kässärin mukaan. Maali-iloittelu Avsia vastaan ei mennyt, joku suonenveto Starsilta. Just tällaista karvapersekiekkoa tämä sarja tulee olemaan. Ja tämän Stars osaa parhaiten koko liigassa. Yksittäiset matsit ratkennevat henkilökohtaisiin virheisiin tai lievään tuuriin, kuten tänään. Ei ole mitään mäkkäreitä kummallakaan tekemässä väkisin niitä maaleja.

Ihan toimivat ketjut oli Bones väsännyt tähän peliin. Benn stunttasi lihaketjussa, kun ykkönen hajautettiin. Vanha tutkapari Perry-Seggy on vihdoin laitettu yhteen. Pavelskille jäi Radulov. Hyvää on se, että nyt Hintz ja Guri saavat pelata yhdessä. Kiviranta täydentää hyvin tuota ketjua. Jos Cogliano tervehtyy, on jännä nähdä, kuka tekee tilaa. Ei välttämättä kukaan.
 
Viimeksi muokattu:
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL
Stars vei peliä ihan suvereenisesti ensimmäiset kaksi erää. Fleury piti pelin tasaisissa lukemissa, vaikka paikkoja oli tehdä useampikin maali. Vegas näytti todella hitaalta joukkueelta. Kolmannessa erässä Ritarit saivat hieman painetta Starsin päätyyn, mutta eivät kyllä saaneet montaakaan supervaarallista maalintekopaikkaa. Parempi joukkue voitti.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Jos Cogliano tervehtyy, on jännä nähdä, kuka tekee tilaa. Ei välttämättä kukaan.
Eikös Cogs ollut healthy scratch jo tässä ekassa pelissä? Kauanko Kiviranta saa pelata, jos ei tule tulosta? Tulos tai ulos?

Kuulostaa aika lamaannuttavalta tuo sarjan kuvailu. Tuolla tavallako Stars pelaa aina (poislukien Coloradoa vastaan sarja)? Tylsyyksien tylsyys, molempien joukkueiden pelailutyyli ekassa pelissä.
 
Viva Las Vegas!

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Eikös Cogs ollut healthy scratch jo tässä ekassa pelissä? Kauanko Kiviranta saa pelata, jos ei tule tulosta? Tulos tai ulos?

Kuulostaa aika lamaannuttavalta tuo sarjan kuvailu. Tuolla tavallako Stars pelaa aina (poislukien Coloradoa vastaan sarja)? Tylsyyksien tylsyys, molempien joukkueiden pelailutyyli ekassa pelissä.
Aa, se meni multa ohi. Saattoi ollakin Cogs jo fit to play. No, arveluni osui siis oikeaan.

Ja kyllä, tätä on odotettavissa vielä 3-6 peliä. Avs-sarja oli ihan oikeasti suonenveto maalimäärien suhteen. Ei vastustajakaan yleensä noin paljon tee Starsia vastaan, ei edes Avs. Tämä eka peli näytti, että Stars on johtoon päästessään erittäin ikävä joukkue. Ei tämä mikään kauneuskilpailu ole.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Dallas kurittaa taas analyysejä. Puolustuksen ei pitänyt nyt kestää tasalaatuista Vegasia vastaan kun maalipaikat vähenee. Mitä vielä, avausmaali heti ja sitten pidettiin vastustaja nollilla ja avauskiinnitys itselle.

No, totta kai tämä oli ensimmäinen peli vasta. Eiköhän tässä vielä vaikeuksiakin ole edessä. Sinänsä turha kitistä pelityylistä, tiiviiseen viisikkopeliin se Vegasin ja Islandersinkin peli perustuu, eikä niitä vastaan ole herkkua pelata tai pelejä aina kiva katsoa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Aika paljon fyysisempi joukkue tuo VGK on kuin Avs. Ekassa erässä yrittivät horjuttaa Dallasin pakkeja taklauksilla ja varsinkin Miro tuntui olevan late hittien kohteena. Ei mikään ihme, kun on kiekossa niin paljon. Seuraavaan peliin tulee vielä se ihmisjäte mukaan. Toivotaan nyt, että aivopierut jäisivät tuohon yhteen. Muuten Stars ei tuosta pahemmin hätkähtänyt.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Dallas oli kyllä selvästi parempi joukkue ensimmäisessä ottelussa. Kaksi ensimmäistä erää käytännössä tappoivat Vegasin hyökkäykset viimeistään omalle siniselle, siitä kiekko vastustajan päätyyn ja ei kun painimaan. Vegasilta ei kukaan erottunut millän lailla ja Dallasilta erottui Seguin joka väisteli kontakteja aina kun oli jäällä. Kyllä Kiviranta noilla esityksillä kokoonpanossa pysyy, 3 laukausta ja 5 taklausta 12 minuutin peliajalla.
 
Esikatsele...

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, kausi 2020-2021 eiköhän mennä!
Vaikka ensimmäinen peli oli luokkaa paska, paska ja paska niin hyvä sarja varmasti tulee. Vaikea myös tarkemmin pohtia mihin tekijöihin sarja lopulta ratkeaa itse vähän pahoin pelkään Dallasin Khudobinin puolesta, miten jaksaa pelata. Bishop on joko lasia tai ei saa edes ovea kiinni. Mielenkiintoista nähdä. Tsempit molemmille.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori

kahtelin tuosta aamulla koosteen niin tuntuu Heiskanen olevan jäällä lähes kokoajan :D Tai ainakin mitä Vegas hyökkäsi oli siellä usein Heiskanen/Lindell puolustamassa. Oleksiakilta Heiskasen rinnalla imo vähän heikompi peli.

Kiviranta erottui Hintzin kanssa myös tuon perusteella useasti, juurikin tuossa hyvässä mielessä.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vegas jatko siitä mihin se edellisessä sarjassa Vancouveria vastaan jäi. Eli varotaan virheitä ja puristetaan mailaa sormet valkosina.

Vegasin pitäs saada se apina pois niskasta ja vapautuneisuutta sekä rentoutta tuohon peliin.

Jos tämä näin jatkuu ja Vegas tekee yhtä vähän maaleja kuin nyt niin tulee todella tylsä playoff sarja. Aikamoisia kaneja se Deboer saa hatustaan taikoa jos meinaa että Vegas pelaa finaalissa.
Aika herkästi vastustaja sai kiekon riistettyä.
Fleury otti ne kiekot kiinni mitkä pitikin ja oli paljon vartijana siinä ettei omissa kolissut enempää.

En tiedä. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa peliä.

Katsoin viimeisen erän ja muutaman minuutin toisen lopusta.
 
"Lähti suvi, lähti talvi, vaan ei lähde Laiska-Jaakko".

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL
Vaikka ensimmäinen peli oli luokkaa paska, paska ja paska niin hyvä sarja varmasti tulee. Vaikea myös tarkemmin pohtia mihin tekijöihin sarja lopulta ratkeaa itse vähän pahoin pelkään Dallasin Khudobinin puolesta, miten jaksaa pelata. Bishop on joko lasia tai ei saa edes ovea kiinni. Mielenkiintoista nähdä. Tsempit molemmille.
On jännä miten erilaisin silmin eri henkilöt näkevät saman lätkämatksin. MInusta peli oli viihdyttävä ja mielenkiintoinen. Dallas pelasi hyvät ja lennokkaat kaksi erää, joissa olisi voinut tulla useampikin maali. Kolmannessa erässä estettiin Vegasin yritykset, niin kuin järkevää onkin. Tykkäsin!
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
Flower päästi ekan maalin helpohkosti, en nähnyt siinä ketään edessä peittämässä näkökenttää, mutta torjui sitten kohtuullisesti.
Ehkä helpohkosti on väärä sana, vaikka läpi kiekko menikin. Kuitenkin blokin "reboundista" pääsi Klingberg kiekon laukomaan ykkössektorista (yläviikseltä) eli pieni liike sivuttain siihen tuli.

Eipä toisaalta itselle väliä kumpi siellä maalilla pelaa, Fleury löytää kiekot maskin takaa ehkä paremmin ja on niissä vahvempi, mutta Lehner on tosiaan peittävämpi ja tottakai muuten rauhallisempi. Fleuryn pelityyli on muutenkin sellaista "sähisemistä" mikä toki on viihdyttävää katsoa.
 
Kouvola, vain hieman helvettiä kurjempi paikka

M10

Jäsen
Ja sitten valitukset ensimmäisestä pelistä. En ole noin surkeaa Golden Knightsia taas vähään aikaan nähnyt. Vauhti oli täysin poissa, syötöt menivät melkein järjestäen vastustajalle, jos nyt edes lähtivät lavasta, jotain ihmeellisiä sokkosyöttöjä, valtavasti kiekonmenetyksiä, ja laukaksiakin tuli vasta lopussa muutama
Dallasilta dominoiva esitys ensimmäisessä ottelussa. Sen tietää viimeistään siitä, kun vastustajan esitystä haukutaan surkeaksi, hitaaksi ja tehottomaksi. On kyllä NHL:n best kept secret, että Stars on NYI:n ohella liigan parhaiten puolustava joukkue.

Avsia vastaan Dallas ei päässyt pelaamaan haluamaansa puolustuspeliä, koska vastustajan parhaat pelaajat on niin ilmiömäisiä. Vegasilla ei tuollaista henk. koht. taitoa löydy, vaikka kovia jamppoja heilläkin. Varsinkin Theodore ja Stone on mahtavia pelaajia.

Seguinilta pirteä esitys ja mielestäni antoi joka vaihdossa kaikkensa. Kyllä se maali sieltä tulee. Veteraaniosasto Kapteeni Bennin johdolla myös todella solid, etenkin kiekottomana ja kahden suunnan pelissä.

Klingberg oli ihan päällikkö ja teki jälleen voittomaalin. Clutch-pelaaja, vaikka välillä tulee pikku suonenvetoja omassa päässä. Aika vähän niitäkin lopulta. Eniten niitä nähdään Oleksiakilta, joka kuitenkin suoriutui viime yön matsista hyvin. Heiskaselle jaettiin taas kyllä niin v-mäisiä syöttöä suoraan paineen alle, mutta hienosti hän niistä selviytyi.

Kiviranta on todella pirteä ja hämmästyttävän vahva kokoisekseen. Ei mitään syytä jättää rosterin ulkopuolelle jatkossa.

Khudobin oli jälleen varma. Toivottavasti jaksaa kovan pelirytmin. Onneksi back-to-backeja ei enää näissä pleijareissa tule.

Ihmisjäte Reaves palaa kaukaloon seuraavassa pelissä. Veikkaan, että joku late hit Heiskaseen on tulossa. Heads up!

Starsille ansaittu, varma ja hallittu voitto. 7 to go.
 
OOO
OO

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Samaa mieltä muiden kanssa ettei tuo nyt mikään tylsä matsi ollut ja turha Starsia haukkua tylsäksi joukkueeksi kun ei jokaisessa matsissa paina muna kovana hyökkäys edellä. Joo on se turhauttavaa katsoa jos oma joukkue hakkaa päätä seinään mutta katseet kannattaisi silloin kääntää siihen omaan joukkueeseen. Eikös se toisessa erässä laukaukset ollut 21-9 Starsille kuitenkin ja olihan Vegas aika jäljessä 2 erää mutta kolmanteen sai sitten kirin aikaiseksi ja parhaimmat paikathan taisi tulla siinä ylivoiman aikana.

Itse mielummin haluan että joukkueella on eri pelitapoja kuin sitä Ruffin hyökkäyskiekkoa josta vastustaja rokotti 3-4 kertaa pelissä.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Canes
Minäkin pidin pelistä, siellähän oli vastakkain kaksi erittäin hyvää joukkuetta, nimenomaan joukkuetta. Usein tuntuu että ihmiset unohtaa että peli on aina suhteessa vastustajaan ja tuijotellaan vaan runkkiksen pistepörssiä (kuten nyt liki kaikki "asiantuntijat" ennakoisaan). Siellä on nyt vaan tila ja aika vähissä molemmin puolin. Todella kovaa hokia, siellä ei mitkään marnerit juhli kun on kova vaatimustaso vaihdosta toiseen
 
"Ei tarvitse olla hyvä, kunhan on paras paikallaolijoista" - RD

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Pakko hehkuttaa myös Joel Hanleyta. Perusvarmaa tekemistä kolmannessa pakkiparissa Sekeran vierellä, eikä paljon virheitä tehnyt Vegasia vastaan.
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi."
"Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.

M10

Jäsen
Minäkin pidin pelistä, siellähän oli vastakkain kaksi erittäin hyvää joukkuetta, nimenomaan joukkuetta. Usein tuntuu että ihmiset unohtaa että peli on aina suhteessa vastustajaan ja tuijotellaan vaan runkkiksen pistepörssiä (kuten nyt liki kaikki "asiantuntijat" ennakoisaan). Siellä on nyt vaan tila ja aika vähissä molemmin puolin. Todella kovaa hokia, siellä ei mitkään marnerit juhli kun on kova vaatimustaso vaihdosta toiseen
Tämä 100%. Mitä pidemmälle pleijareissa mennään, sitä raastavammaksi ja vaativammaksi peli tulee. Kamppailupelaamisen merkitys korostuu koko ajan. Ne ketkä on sitkeimpiä ja fiksuimpia kiekottomana, pärjää.

Jatkoajan ottelusarjaennakko oli monelta osin melkoista tuubaa, ja paljasti kiusallisesti sen, että kirjoittajalla ei ole hajuakaan Dallasista joukkueena. Toki ei sitä voi odottakaan, jos ei ole nähnyt pelejä, vaan tuijottaa maaliodottama-tilastoja ja tehopisteitä.
 
OOO
OO

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
On jännä miten erilaisin silmin eri henkilöt näkevät saman lätkämatksin. MInusta peli oli viihdyttävä ja mielenkiintoinen. Dallas pelasi hyvät ja lennokkaat kaksi erää, joissa olisi voinut tulla useampikin maali. Kolmannessa erässä estettiin Vegasin yritykset, niin kuin järkevää onkin. Tykkäsin!
Kyllä omastakin mielestä viihdyttävä matsi, ja dallas tuntui omistavan homman 2 erää täysin. Jamie Benn on kyllä mukava pelaaja seurata, kun ei tuijottele liikaa kiekkoa, vaan katse rinnuksiin ja päin joka tilanteessa :)
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Täällä onkin jo kirjoitettu yön ottelusta paljolti se, mitä itsekin ajattelin. Otetaan lisäksi pari muuta nostoa: Esa Lindell. Hitto että voin pitää hänenkin rauhallisuudestaan (Miron rauhoittavaa vaikutusta on syystäkin hehkutettu). Uskaltaa pitää kiekkoa catch-me-if-you-can -tyyliin viimeiselle sekunnille asti ja vasta sitten tekee ratkaisunsa, joka yleensä on oikea ja lapaan. Tai jollei sitä ole tarjolla, niin sitten varma purku. Noissa purkukiekoissa tosiaan Mirolla on vielä toisinaan liikaa löysyyttä, mutta se on aika pieni miinus se.

Benn - Faksa - Comeau tuli heti ottelun alusta ryminällä sisään ja antoi paineen ja muutaman hyvän taklauksen. Jos Bennin odottaa tekevän tuhoja piste per ottelu tahdilla, varmasti on pettymys, mutta kyllä kaveri painaa jäällä tällä hetkellä ihan toisella asenteella menemään. Tykkään.

Khudobinilta erinomainen peli tänään. Huikeita koppeja ilman ripareita ja jos roskat jäivätkin toisinaan eteen, pari erittäin muikeaa venytystä pelasti päivän. In Dobby We Trust.
 
NIИ

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Olihan tuo nyt ihan helvetin kovatasoinen kiekko-ottelu, ja kun vielä ottaa huomioon, että pelitahti on ollut aika raastava.

Vegasin ongelma oli, että Khudobin ei hirveästi ripareita antanut/laukaukset logoon, eikä vähiin kakkoskiekkoihin päästy: Stars pelaa omaa maalinedustaa ihan toiseen malliin kuin Canucks.

VGK varmasti sopeutuu ja odotan hienoa ja tasaista sarjaa.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Jatkoajan ottelusarjaennakko oli monelta osin melkoista tuubaa, ja paljasti kiusallisesti sen, että kirjoittajalla ei ole hajuakaan Dallasista joukkueena. Toki ei sitä voi odottakaan, jos ei ole nähnyt pelejä, vaan tuijottaa maaliodottama-tilastoja ja tehopisteitä.
Tämä on niin totta. Olisin laittanut eilen samat kommentit, jos olisi ollut ketju avattuna.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Samaa meinasin tuosta ottelusarjaennakosta tulla jo eilen kirjoittamaan. Vegas oli yhden ottelun päässä putoamisesta Vancouverille. Sen jälkeen on aika erikoinen väite, että Dallasin ainoat mahdollisuudet Vegasia vastaan lepää jossain hämyisessä Joel Kivirannan nostattamassa hurmoksessa, kun heidän oma putoamisensa oli periaatteessa parin pompun päässä.

Muutenkaan en vaan voi ymmärtää tuota, että miksi näitä ottelusarjoja pitää ennustaa menemään jollakin tavalla? Vihkoon ne menevät kuitenkin lähes poikkeuksetta joka kerta. Nautitaan peleistä ja antaa niiden näyttää, että miten on.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy