Vedonlyöntivihjeet

  • 3 077 428
  • 15 019

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
@Mikko78 sanojen mukaan olipahan (taas) farssi. Ebba lyötiin lopussa ja valahti sijalle 4 ja Kalla ei edes hiihtänyt maaliin asti. Tänne laitettujen vihjeiden tappioputki alkaa olla jo tuskastuttavan pitkä. Mikään ei osu tällähetkellä.

Katsotaan josko illalle löytyisi jotain cs vetoa. Tosin tällähetkellä fiilis tänne kirjoittamaan vihjeitä ei ole järin korkealla.
 

Jaakko85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning , KooKoo
Olipas kamala hiihto iltapäivä vetojen osalta, onneksi en sentään ollut ainoa mutta kyllä kaihertaa taas kerran tää lauantain vedonlyönti kun ei osu edes ladon seinään. Menis varmaan väärin jos löis h2h vedoissakin molempia. Ensin häviäis toinen ja sit voittorahat vietäis vielä diskauksen kautta. ‍
 

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Totoa vaihteeksi. Joensuu lähtö 11 klo 16:40, kaksariin on 5 000€ bonus ja lähden kokeilemaan tuota Kujanpään Jyräyksen(nro 4) kautta pelaten läpi koko poppoon. Pitäisi olla hyvässä vireessä ja viimeksi Mikkelissä jäi pahasti pussiin vaikka puhtia olisi riittänyt.

Nyt jos pääsee lähdöstä kärkeen niin erinomaiset mahdollisuudet vaikka voittoon asti, eikä Jyräyksellä oikeastaan ikinä muuta taktiikkaa ole käytettykään. On vähän semmoinen hevonen, että jos ennen viimeistä kaarretta ei ole voitosta taistelemassa niin luovuttaa ja jää koko joukon hännille.

Kertoimet elää mutta nyt kun ei ole ennakkosuosikkien joukossa niin voittajakerroinkin varmaan 10 päälle. Nyt 14 luokkaa ja vaihtohan tuohon tulee vasta lähempänä lähtöä suurimmilta osin. Tuureja peleihin!
 

Jaakko85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning , KooKoo
Oli miestin viestissä tarjolla eilen mielenkiintoinen kerroin virhe Norjan johtaessa kolmannella etapilla.
Kohde oli ensin auki muotoa Norway-rest of field. Jostain syystä kohde aukesi kolmannella etapilla uusiksi niin että kohteen nimet oli käännetty, kerrointa ei. 7.20 oli Norjan kerroin kun koitin saada sisään 100e, hylky liian ison panoksen takia, 76maxbet sisään ja kohde kiinni sekuntti ennen varmistusta.
Onko tää aina voidi koska selvä virhe? Pregame vetona toki aina void mutta entä live?
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
OG - Nordavind. OG -1.5 @ 1.95 kerroin. OG:lla standinina Niko Heroicista. Mielestäni pitäisi silti olla selvä 2-0, kuitenkin tasoero rostereissa niin iso.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Mitään varsinaista syytähän tälle ei ole eikä tilastotkaan tätä tällähetkellä puolla, mutta nyt on jotenkin luottoa, että kelkka kääntyy. Huomista 50km perinteisen kisaa ollaan tässä illan aikaa mietitty, pohdittu ja pureskeltu ja johonkin lopputulokseen ollaan tultu. Paljon pelattavaa olisi, mutta yritän nyt karsia ne kaikkein riskeimmät vedot tästä pois.

Musgrave - Manificat
Musgrave @1.80

Musgrave ollut MM-kisoissa erinomainen. Kunnonajoitus onnistunut melkeinpä nappiin. Skiathlonissa painoi perinteisen osuuden aivan kärkimiesten kanssa tasatahtia ja oli muutenkin vakuuttava, vaikka lopussa sippasi hiukan. 15km vapaalla mies sijoittui 10. mitä voi pitää suht koht hyvänä suorituksena. Aseita olisi ollut ehkä vähän parempaakin sijoitukseen, mutta ei missään nimessä mikään epäonnistuminen. Manificatin käyrä on taas täysin toiseen suuntaan. Mies oli Tour De Skillä loistoiskussa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tuo Tour De Ski vei 34-vuotiaasta miehestä parhaat mehut. 15km vapaalla mies sijoittui 16. mitä voidaan pitää selkeänä pettymyksenä. Lisäksi viestissä perinteisen osuudella mies oli yllättävän pehmeä. Hän lähti Niskasen sekä Colognan kanssa samaa matkaa, mutta lopulta jäi Niskasesta 10 kilometrin aikana peräti 14 sekuntia ja Colognalle hävisi 2 sekuntia. Ranskalaisen kunto vaikuttaa olevan kateissa ja 50km kisassa sitä kuntoa tarvittaisiin. Homma ei kuitenkaan lopu tähän. Manificat tunnettu aina enemmän vapaan miehenä kuin perinteisen ja se näkyy. Miehellä ei ole 34-vuotiaana yhtäkään perinteisen 50km hiihtoa allaan. Se tuo omanlaisensa mausteen soppaan. Osaako vauhdinjaon? Musgravella on hyvin monta 50km perinteisen hiihtoa takanaan, tosin vaihtelevalla menestyksellä. Nyt mies kuitenkin näyttää olevan iskussa.

Iversen - Holund
Holund @2.10

Minun on pakko sanoa, että en ymmärrä tätä lainkaan. Holund on ollut niin kovassa iskussa näissä kisoissa, kuin mies voi juuri olla. Skiathlonista tuli pronssia, vapaalta kultaa ylivoimaisella esityksellä sekä viestissä repäisi kolmannella osuudella aivan järkyttävän hienon hiihdon ja siivitti Klaebolle helpon ankkuriosuuden. Kuntokoneena tunnettu Holund on vihdoin alkanut napsimaan menestystä. Tälle miehelle myös tuo 50km ei tule olemaan ongelma, sillä mies tunnetaan rautaisesta kunnostaan. Iversen taasen on vähän kaksijakoisempi tapaus. Sprintissä mies vaikutti olevan vähän hukassa ja sijoitus jäikin kymmenenneksi. Skiathlonissa mies sippasi vapaan osuudella jopa pahemmin kuin Klaebo mikä nostaa väkisinkin kysymyksiä miehen kunnosta. Onko kunnonajoitus mennyt pieleen? Viestissä mies tuli hyvin Iivon peesissä, mutta kestääkö hän 50km jos hän ei kestänyt skiathlonissa edes kolmeakymmentä kilometriä? Todennäköisesti Iivo, Bolshunov ja Holund lähtevät pitämään tässä kovaa vauhtia alusta asti, jotta saadaan varmasti tiputettua Klaebo loppukirikamppailusta. Klaeboa ei tällähetkellä meinaan siinä taistelussa voita kukaan. En millään näe, että Iversen pysyy tuossa kärkiäijien kyydissä koko matkaa. Toki, mitä pidemmälle matkavauhti pysyy maltillisena sitä korkeammalle Iversenin osakkeet tässä kaksinkamppailussa nousevat. En kuitenkaan näe tuota skenaariota kovinkaan todennäköisenä. Eiköhän siellä lähdetä heti alusta alkaen pitämään kovaa vauhtia ja pudottamaan näitä kirimiehiä.

Lisäksi lapulle menee jännärivetoina Niskasen voitto Bolshunovista @2.40 sekä Kläbon voitto Iversenistä @2.60. Kläbo ottanut huimia harppauksia joka vuosi eteenpäin ja osoitti nytkin skiathlonissa, että kunto on parantunut. Iversen sippasi siinä pahemmin, kuin Kläbö joten olisiko hänellä jopa etulyöntiasema kunnossa? Jos tämä pari loppukiritaisteluun menee on selvää, että Klebo tuon tulee viemään.

Nyt on pokeritermein kyllä all-in ja jos nyt ei ala osumaan, niin pitänee vaihtaa alaa. Näitä vetoja tuli illan aikana pyöriteltyä ja pohdittua monesti. Toivottavasti ei liikaa. Nyt kuitenkin on sanansa mukaisesti "takki tyhjä". Menestys on karttanut viimeaikoina kaukaa, mutta nyt tämä laiva käännetään takaisin kurssille.

Saa kysyä, haastaa ja tentata. Peli-iloa kaikille viimeiseen MM-osakilpailuun!
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pari vihjettä huomiselle miesten viidellekympille.

Musgrave voittaa Burmanin, kerroin 2,76, Pinnacle.

En ymmärrä kerroinasettelua. Ovat olleet näissä kisoissa suht tasavahvoja, kun Musgrave oli vähän parempi skiathlonissa ja Burman vähän parempi 15 km kisassa. Burman on lähtökohtaisesti ripauksen parempi vapaalla kuin perinteisellä, Musgravella taas molemmat tavat aika tasavahvoja. Molemmille viisikymppiä matkana sopii ihan mukavasti. Minusta tämän pitäisi olla aika lähellä tasabookkia.

Hyvärinen voittaa Novakin, kerroin 2,35, Coolbet.

Novakin paras matka on sprintti. Huominen viidenkympin kisa on todella kaukana hänen paraatimatkasta. Novak on hyvä lyhyemmissä pertsan yhhteislähtökisoissa, mutta näin pitkän matkan jaksaminen suht hitaissa olosuhteissa voi olla kiven alla. Toki Hyvärinenkään ei ole minään viidekympin hiihtäjänä profiloitunut, mutta kaiken järjen mukaan jaksamisessa pitäisi olla ero suomalaisen hyväksi. Hyvärinen on myös tuoreempi tähän kisaan, kun hiihtänyt MM-kisoissa vain kaksi matkaa, kun taas Novak urakoinut neljä matkaa alle.
 
Viimeksi muokattu:

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
SB-liiga pve Happee - Nokia Krp.

Veikkaus on edelleen asettanut KrP.n suosikiksi. Happee kotikerroin 2.2 ML 1.85.

Happee voitti pe Raholassa. Ottelussa Happee johti 8min jälkeen jo 3-0 mutta KrP nykäisi seuraavat 5 maalia, mutta hävisivät silti 5-6. Jos tuosta jompi kumpi saa lisäboostia niin kyllä se varmasti Happee on.

Edit 18.30 käynnistyy
 
Viimeksi muokattu:

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lisää SB F-liigaa pve LASB - Classic, Classic -4 kerroin 1.93. LASB kevät puoli ollut paljon syksyä heikompi, muistaakseni jotain loukkaantumisiakin LASB.n porukassa. Classic löi pe 1.pve 13 maalia taululle (13-4 ? lopputulos, on niin vaikea löytää tulosta fliigan sivuilta että ulkomuistista tuo)

Classic ihan eritason joukkue kuin LASB, luultavasti lopputulos on taas jotain 11-2 Classicille.

edit. Veikkauksella tämäkin. Klo 16 alkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Miesten 50km hiihto.

Paf tarjoaa kohdetta sijoittuuko Bolshunov kahden parhaan joukkoon. Sinänsä jännä homma että tuossa on aivan sama kerroin kuin Bolshunovin voitosta 2,30.

Välttämättä en usko Bolshunovin voittoon, mutta tuo oli pakko pelata.


Edit: Tuo kerroin on voitolle. Olipa erittäin epäselvästi merkattu tuo kohde!
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Miesten 50km hiihto.

Paf tarjoaa kohdetta sijoittuuko Bolshunov kahden parhaan joukkoon. Sinänsä jännä homma että tuossa on aivan sama kerroin kuin Bolshunovin voitosta 2,30.

Välttämättä en usko Bolshunovin voittoon, mutta tuo oli pakko pelata.

Edit: Tuo kerroin on voitolle. Olipa erittäin epäselvästi merkattu tuo kohde!
Eikö tuo kuitenkin ollut sijoittuu kahden joukkoon? Oli kyllä kummallinen. Samoin alla oleva Iivo -kerroin "sijoittuu kolmen joukkoon".

Ajattelin itsekin vähän veikata, kun Paffi antoi 25€ bonuksen (kannattaa näköjään hiljaiselo)

E:
Niinhän siinä kyllä luki. Tuolta yksi nimimerkki otti yhteyttä ja kertoi että voittajaa tarkoitti vaikka oli itsekin katsonut että riittää kahden sakkiin. Tarkistin omista pelatuista ja siellä lukee voittaja. Iivolle oli tuo kahden sakkiin, vaikka minäkin oletin että Iivo kolmen sakkiin. Iso lampaan perse Paffille!
Oli kyllä todella epäselvä asettelu, sen verran kaikkia vänkäyksiä hävinnyt näiden kanssa että omat hiluu menee jos menee, en kyllä jaksa edes rutista, edes periaatteesta.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Eikö tuo kuitenkin ollut sijoittuu kahden joukkoon? Oli kyllä kummallinen. Samoin alla oleva Iivo -kerroin "sijoittuu kolmen joukkoon".

Ajattelin itsekin vähän veikata, kun Paffi antoi 25€ bonuksen (kannattaa näköjään hiljaiselo)

Niinhän siinä kyllä luki. Tuolta yksi nimimerkki otti yhteyttä ja kertoi että voittajaa tarkoitti vaikka oli itsekin katsonut että riittää kahden sakkiin. Tarkistin omista pelatuista ja siellä lukee voittaja. Iivolle oli tuo kahden sakkiin, vaikka minäkin oletin että Iivo kolmen sakkiin. Iso lampaan perse Paffille!
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lisää SB F-liigaa pve LASB - Classic, Classic -4 kerroin 1.93. LASB kevät puoli ollut paljon syksyä heikompi, muistaakseni jotain loukkaantumisiakin LASB.n porukassa. Classic löi pe 1.pve 13 maalia taululle (13-4 ? lopputulos, on niin vaikea löytää tulosta fliigan sivuilta että ulkomuistista tuo)

Classic ihan eritason joukkue kuin LASB, luultavasti lopputulos on taas jotain 11-2 Classicille.

edit. Veikkauksella tämäkin. Klo 16 alkaa.
Onko kokoonpanoissa ollut jotain muutoksia tai onko ottelussa muuta häikkää? Vedin vaan sokeasti ja Classicia kairataan tällä hetkellä 3-0 kakkoseen. Vieläkö noustaan vai? Tämä siis ei missään nimessä mitään negatiivista vaan ihan vilpitön kysymys kun oudompi laji itselle.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko kokoonpanoissa ollut jotain muutoksia tai onko ottelussa muuta häikkää? Vedin vaan sokeasti ja Classicia kairataan tällä hetkellä 3-0 kakkoseen. Vieläkö noustaan vai? Tämä siis ei missään nimessä mitään negatiivista vaan ihan vilpitön kysymys kun oudompi laji itselle.

Tuskin mitään ihmeempää muutosta. Eiköhän C tuon vie mutta viekö viidellä on vähän?
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Outoa kun Hersheyn kerroin nousee Binghamptonia vastaan kotona. Sarjan kärki vastaan jumbo. Melkein 2.5 saa kotivoitolle nyt. Binny pelasi eilen joten rasituskin puoltaa kotijoukkuetta. En ymmärrä. Varmaan joku ansa jossa kaikki kovat nostettu ylös tms.
Edit:30s ennen loppua kosahti ja OT voitti vasta Hersey.
 
Viimeksi muokattu:

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittuuuuuuuu! Klabon voitto meni paskaryssienkyrpäprotestiin. Oisko saumaa saada toi edes voidiks? Vittu että voi vituttaa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestistä on annettu rikepiste.
Tuo ei vielä ole loppuunkäsitelty. Jos jää voimaan, niin en tiedä yhtiötä joka tarjoaisi voidin hylkäystilanteessa.
Kiitos. On se käsitelty loppuun. Vitun ryssät! RYSSÄÄ! Miten vittu voi näin käydä. Mulla on posket ihan punaset vitutuksesta. Hieno veto suli RYSSIIN!
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Bolsu on kakkonen ja kaikki ( ketä tiedän ) kohdetta veikanneet luulivat pelanneensa oikean vaihtoehdon sijat 1-2. Saa nähdä mitä Paf tähän sanoo. Kannattaa kaikkien laittaa aspaan palautetta.

Edit: Juttelen aspan kanssa. Muut viestiä myös. @Crapbag @jaakkopavunvarsi
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Musgrave - Manificat
Musgrave @1.80

Musgrave ollut MM-kisoissa erinomainen. Kunnonajoitus onnistunut melkeinpä nappiin. Skiathlonissa painoi perinteisen osuuden aivan kärkimiesten kanssa tasatahtia ja oli muutenkin vakuuttava, vaikka lopussa sippasi hiukan. 15km vapaalla mies sijoittui 10. mitä voi pitää suht koht hyvänä suorituksena. Aseita olisi ollut ehkä vähän parempaakin sijoitukseen, mutta ei missään nimessä mikään epäonnistuminen. Manificatin käyrä on taas täysin toiseen suuntaan. Mies oli Tour De Skillä loistoiskussa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tuo Tour De Ski vei 34-vuotiaasta miehestä parhaat mehut. 15km vapaalla mies sijoittui 16. mitä voidaan pitää selkeänä pettymyksenä. Lisäksi viestissä perinteisen osuudella mies oli yllättävän pehmeä. Hän lähti Niskasen sekä Colognan kanssa samaa matkaa, mutta lopulta jäi Niskasesta 10 kilometrin aikana peräti 14 sekuntia ja Colognalle hävisi 2 sekuntia. Ranskalaisen kunto vaikuttaa olevan kateissa ja 50km kisassa sitä kuntoa tarvittaisiin. Homma ei kuitenkaan lopu tähän. Manificat tunnettu aina enemmän vapaan miehenä kuin perinteisen ja se näkyy. Miehellä ei ole 34-vuotiaana yhtäkään perinteisen 50km hiihtoa allaan. Se tuo omanlaisensa mausteen soppaan. Osaako vauhdinjaon? Musgravella on hyvin monta 50km perinteisen hiihtoa takanaan, tosin vaihtelevalla menestyksellä. Nyt mies kuitenkin näyttää olevan iskussa.

Uskotteko kotona?!?!?! Tämähän meni oikein! Paska maku jäi jälleen suuhun, mutta tälläkertaa ei vedonlyönnin takia. Kläbon hylky omaan silmään kyllä täysi farssi ja symppikset menee @Hera80
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös