Vedonlyöntivihjeet

  • 3 074 885
  • 15 010
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät-Ilves ml. 2 2,48

Näiden joukkueiden kaksi viimeistä ottelua ovat menneet jatkoajalle ja ovat olleet erittäin tasaisia. Tampereella Kärpät oli hallitsevampi kaksi erää, kun taas Oulussa Ilves oli pelillisesti edellä. Eilen maalintekosektorin laukaukset menivät Ilvekselle varsinaisella peliajalla 15-25 (8-9,7-10,0-6). Kiekonhallinta oli toisen erän lopulla Ilvekselle 55-45 ja tuskin kolmas erä tätä tilastoa ainakaan tasoitti.

Jos tänään jatketaan siitä, mihin eilen jäätiin, niin Ilves voittanee jo varsinaisella peliajalla (kerroin 3,45). Ilveksen tilanteesta en ole ihan varma, mutta Kärpillä on toki mahdollisuus hiukan tuoda tuoreita liigatason jalkoja rosteriin peräkkäisten päivien peliin. Kärpät tullee myös karsimaan muutamia tyhmiä jäähyjä pois, joita nähtiin eilen. Täten pelitapahtumat varmasti tasapainottuvat hieman, kun alivoimaa tulee vähemmän. Silti tämä peli on nähtävä vähintään tai lähes tasabuukkina ja siihen nähden Ilveksen kertoimia ei voi ohittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Zohan

Jäsen
13:00 FaZe - OG
OG @2.00
Panos: 3u


Ei ollut FaZen alku sellainen mitä odotettiin. Toisaalta. Eihän uuden lineupin pitäisikään heti alussa loistaa. Kyllä näen OG:n tässä pienoisena ennakkosuosikkina. FaZella on varaa hävitä tämä. OG:lla ei.

13:00 Ninjas In Pyjamas - Virtus.Pro
Virtus.Pro -1.5 @2.69
Panos: 2u


NIP:in honeymoon taitaa olla ohitse. Eilen 100-0 turpaan FURIA:lta ja mielestäni nyt vastaan tulee vielä parempi joukkue. Virtus.Pro näytti eilen Dustissa varsinkin hemmetin hyvältä NaVia vastaan, mutta muutama epäonnistunut kierros hävitti kyllä momentumin täysin. Sama kävi oikestaa myös trainissa. Silti ottelussa näkyi paljon hyvää, ja uskon heidän menevän vielä pitkälle tässä turnauksessa. Tulivoimalta ja taktiselta osaamiselta paljon edellä vastustajaansa. En pidä NIP:in 2-0 voitto Virtuksesta aikaisemmassa vaiheessa kovin suuressa arvossa tätä kohdetta miettiessä.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tässä kun aamusta kattelee AHL tarjontaa niin läinnä hämmästyttää silmiin osuvat kertoimet.Ei jaksa edes rostereita tarkistaa kun tietää että ylikertoimina Hersey 2.6 Grand Rapid 2.58 ja Chicago Wolves 2.58. Kaikki kotona ja voittaneet jo vihun kerran. enderson Silver Knights 2.54 Bakersfieldin vieraana kiinnostaa myös toistaiseksi tappiottomana joukkueena. 3-1 ja 3-0 voittanut Henderson kaksi edellistä BAkersfield ottelua joten tilastotappion todennäköisyys paistaa silmiin.
 
Viimeksi muokattu:

Shawshank

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers & Tampereen Ilves
Laitetaanpa ensimmäinen vihje tänne kun maistuu itselle niin hyvin.

ATP GRAND SLAM FINAL (Su 10.30 alkaen)
Djokovic - Medvedev
Vihje: Over 39.5 peliä, kerroin 1.73.

Perustelut:
Danill Medveded on pelannut jo pidemmän aikaa aivan älyttömän kovalla tasolla voittaen putkeen kaksikymmentä otttelua (!), joka pitää sisällään vielä kaksitoista top-kymmenen pelaajan kaatamista. Venäläisen peli on tällä hetkellä monipuolisuudessaan semmoisella tasolla että Djokovic on täysin kaadettavissa. Daniil on mestari sekoittamaan vastustajan rytmiä ja kääntämään hieman dJokokomaisesti vastustajan hyökkäyksiä omaksi edukseeen. Todella persoonallisella tavalla teknisesti lyövä venäläinen on mustekalamainen ilmestys, jonka lonkerot ovat kuristaneet vastustajia kerta toisensa jälkeen hengiltä. Mies jauhaa ja jauhaa ja puristaa lopulta pisteet ja pelit ulos vastustajasta. Välillä tuntuu että mies ei tee ottelussa yhtäkään virhettä ja pallot palautuvat vastustajan kenttään hurjalla varmuudella. Tähän asti turnauksessa vastustajat ovat joutuneet tekemään älyttömän työn yksittäisen pisteenkin eteen Medvedeviä vastaan. Daniilin syöttö on myös tourin väkemämpiä (ei kovin, mutta monipuolisimpia). Venäläisen liike on myös isoksi mieheksi erinomainen ja tuntuu että pitkistä raajoista huolimatta hän kerkiää palloihin ilmiömäisellä tavalla.

Djokovic kärsi turnauksen alussa hieman vammoista (vatsalihas) ja hetken aikaa näyttikin siltä että jääkö serbin turnaus lyhyeen. Mitä pidemmälle turnaus on kuitenkin edennyt on Noel näyttänyt paremmalta ja paremalta. Lisäksi vammasta ei ole viimeisimmissä otteluissa näkynyt enään merkkejä. Djokovicin peliä tässä ei tarvi sen kummemmin analysoida, mutta kaikki tietävät miehen sitkeyden, pään kovuuden ja varmasti koko tourin parhaan rystylyönnin puolustusasemista. Djokovic tuntuu välillä kentällä robotilta, joka ei tee minkäänlaisia virheitä nostaen pelin tasoaan aina ottelun kriittisillä hetkillä. Djokovic haluaa palata voittokantaan viime vuoden karmaisevan US Open pettymyksen jälkeen ja tulee olemaan varmuudella kivenkova sunnuntai aamuna.

Näen että otellussa tullaan pelaamaan todella pitkiä palloja ja pisteitä, koska molempien pelaajien vahvuudet ovat hyvin saman tapaiset. Molemmat puolustavat ilmiömäisellä tavalla ja eivät jätä palloja yhtään kesken. Molemmat pystyvät kääntämään nopeasti puolustusasemia omaksi hyökkäykseksi ja tuottamaan hirmuisen määrän voimaa vastustajan palloihin. Molempien syöttö on myös kulkenut erinomaisesti pitkin turnausta ja näkisin että ottelusssa tullaan näkemään useampikin tie-break. Olisi myös suuri ihme, jos jompi kumpi onnistuisi ottelun voittamaan suoraan kolme-nolla ja tähän en usko alkuunkaan. Ennustan maratooniottelua jossa molemmat pelaajat esittävät uskomattoman monipuolista ja tasokasta tennistä. Kummankaan selkäranka ei myöskään tule katkeamaan ja peli tulee ennustukseni mukaan pysymään tasaisena aina loppuun asti.

Rohkeammat hakeavat vielä isompia kertoimia isommilla over lukemilla, mutta itse otan "varman päälle" tuolla over 39.5 vedolla ja kävelen sunnuntaina iltapäivänä tyytyväisenä pankkiin. Veikataan vielä lopputulokseksi Medvedev - Djokovic 3-2 (6-7, 6-4- 6-4, 6-7,6-3) ja näin ollen venäläinen ottaa ensimmäisen slaminsa, joka ei tule suinkaan jäämään hänen viimeiseksi.

EDIT. Voi luoja. Medvedev petti pahemman kerran. Ei ollut valmis alkuunkaan ja Djoko oma hirviömäinen itsensä.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Löytyykö vihjeitä ampumahiihtoon tälle päivälle?

Simon Eder - Jakov Fak 1 kerroin 2,00 Bet365 ja Coolbet.

Normaalimatkan tapaan Fak on suosikki kertoimissa Ederia vastaan, mutta jokainen kisa on päättynyt Ederin parempaan sijoitukseen.

Eder sprintti sija 16, takaa-ajo 9, normaalimatka 7.
Fak sprintti sija 35, takaa-ajo 35, normaalimatka 21.

Eder on miesten paras ampuja 95% makuu 97% pysty 93%.
Fak 89% makuu 93% pysty 83%.

Fak on nopeampi hiihtäjä -2 vs Eder 0. Eder korvaa tuota hiihtovauhdin puutetta aivan järjettömällä ampumanopeudella.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Itse pelaan vielä parin J Boe - Fillon Maillet 2 kerroin 2,88 Coolbet.

Fillon Maillet on todella tasainen suorittaja. Tähän mennessä kisoissa sijat: sprintti 6, takaa-ajo 4, normaalimatka 4. Mitali kisoista puuttuu kun viestissäkin tuli sija 4.

Boe on henkilökohtaisen mitalin ottanut takaa-ajon kolmos sijallaan. Ei ole ollut sellaista dominointia jota moni odotti. Toki viesteistä löytyy kaksi kultaa.

Boe on kisannut yhden matkan enemmän ja tuolla voi olla jonkinmoinen merkitys tämän päivän viimeisellä lenkillä.
Fillon Maillet ammunta 89% makuu 86% pysty 92%
Boe ammunta 86% makuu 89% pysty 82%.

Tuo Boen pysty ei ole ihan valioluokkaa ja siinä voi hyvin olla tämän parin ratkaisu. Pidän itse myös Johannesta suosikkina, mutta en lähellekkään näin isona.
 
Viimeksi muokattu:

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Yön ulkoilmamatsiin pakko pelata Bruinsin voittoa, nordicbetssonjne tarjoaa 1,89 kerrointa Bruinsille (-1,5 @2,50). Phillyltä näyttäis puutuvan hyökkäyksestä Giroux (13gp/11p), Voracek (13/12), Konecky (12/8), Laughton (13/9), Lindblom (13/4) ja puolustuksesta vielä Braun (13/1). Aika iso osa vakiokokoonpanon kavereita poissa ja vieläpä tärkeitä pelaajia tuloksellisestikin.
 
Viimeksi muokattu:

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Winstrike - HAVU, 2 Coolbet 1,91.

Omasta mielestä Winstrike on tällä hetkellä yksi yliarvostetuimmista joukkueista. Saanut voittoja tier 3-4 joukkueita vastaan ja tuntuu sulavan heti kun saa kovempia joukkueita vastaan. Melko ailahtelevainen joukkue kokonaisuudessaan, niin hyvässä kuin pahassa.

HAVU:lle vasta kolmas peli, mutta aiemmat otteet olleet ihan lupailevia. Rosteri omasta mielestä pykälää kovempi kuin Winstrikella, mutta pientä kysymysmerkkiä on vielä ilmassa sen suhteen, miten yhteispeli toimii. Pelaajat kuitenkin kohtuullisen tuttuja toisilleen ja näyttöhaluja varmasti riittää.

Kokonaisuudessaan näen HAVU:n suosikkina, joten kun ottelu arvioidaan tasabookiksi, kallistuu oma vaakakuppi heidän suuntaan. Itsellä keskisuuri panostus, vaikka vähän riskialtis kohde onkin.

edit. Ääh, jäipä kökkö maku tästä. Ensin hoidetaan vastustajan kartta kunnialla ja kaikki näyttää hyvältä. Sitten aletaan häviämään jokainen duel, myös ne missä pitäisi olla itsellä etulyönti asema. Lopun comeback sähelletään perinteistä pistooliostoa vastaan... Olisi ollut kyllä ihan voitettavissa tämä, mutta ei auta itku markkinoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Zohan

Jäsen
LIVE! StylDunow - Copenhagen Flames (1-1)
Copenhagen Flames @1.83
Panos: 3u


CHF on vahva Vertigossa. StylDunow ei pelaa sitä juuri ollenkaan.
 
Viimeksi muokattu:

Zohan

Jäsen
LIVE! Sinners - Hellraisers (0-1)
Sinners ML @2.40
Panos: 2u


Hellraisers voitti stand inin kanssa dust2:sen tiukasti 13-16. Seuraavana Sinnersin map pick Inferno ja viimeisenä Nuke, jossa he ovat myös hyvässä iskussa. Tuossa kaksi aika hankalaa kenttää pelata uuden pelaajan kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Zohan

Jäsen
16:00 Sprout - SAW
SAW @2.25
Panos: 3u


16:00 AGO - 100pinggods
100pinggods +1.5 @1.73
Panos: 2u


Pari maistuvaa kohdetta.
 
Viimeksi muokattu:
Huomiseen Liigaan

Ässät - KalPa

Ässät voittaa 2,50 kerroin.

KalPalla luultavasti Samu Perhonen tippui pois, kun loukkaantui tänään. Maalilla siis ei ole huomenna Kilpeläinen tai Perhonen vaan joku muu. KalPa lisäksi pelasi tänään, joten Ässillä lepoetukin kotona.
 

Zohan

Jäsen
13:00 Nemiga - Movistar Riders
Nemiga @2.25
Panos: 2u


Nemiga ei oo paljoa pelannut tänä vuonna, mutta viimeisimmät 5 matsia ollut voittamaton. Varsinkin hyvään vireeseen pääseen ForZen kaataminen 2-0 oli vakuuttava näyte. Tulivoimaa löytyy ja Movistar saa smooyan johdolla onnistua hyvin, mikäli mielivät tämän voittaa.

13:00 Trident - eXploit
eXploit @2.75 (VEIKKAUS)
Panos: 2u


Veikkaus näköjään tietää jotain mitä me emme. Muualla eXploitin kertoimet on 2.20 huippeilla. Kohdetta emme pelaa siksi, että eXploit olisi hyvä vaan siksi, että Tridentillä on taas matchfixaus vaihe menossa. Toivotaan, että tänään taas Mafia on laittanut vähän rahaa taskuun ja Trident tekee mitä yleensä tekee. Eli häviää tarkoituksella.

E: Lisätään sen verran, että vaikka Trident pelaisi tosissaan niin tämä olisi silti lähellä 50/50 matsia.
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huomiseen Liigaan

Ässät - KalPa

Ässät voittaa 2,50 kerroin.

KalPalla luultavasti Samu Perhonen tippui pois, kun loukkaantui tänään. Maalilla siis ei ole huomenna Kilpeläinen tai Perhonen vaan joku muu. KalPa lisäksi pelasi tänään, joten Ässillä lepoetukin kotona.
Yleensä en kovin mieluusti pelaa Ässien pelejä, mutta minkälainen mies on tämä Henrik Tikkanen maalissa? Ei näköjään Mestiksessä mitenkään kummoisilla prosenteilla pelannut, mutta se on muutenkin paljon maalirikkaampi sarja. Ja liigassa pelannut muutamassa pelissä ihan hyvillä statseilla.

Itselle maistuu Veikkaukselta QPR Prestonia vastaan kertoimella 2,80. Charlie Austin on tullut hyökkäykseen tammikuun siirtoikkunassa ja hän on tehnyt Ärristä paremman joukkueen. Viimeksi kaatui Bournemouth, joka on huomattavasti Prestonia kovempi jengi materiaaliltaan.
 

Zohan

Jäsen
13:00 Trident - eXploit
eXploit @2.75 (VEIKKAUS)
Panos: 2u

Veikkaus näköjään tietää jotain mitä me emme. Muualla eXploitin kertoimet on 2.20 huippeilla. Kohdetta emme pelaa siksi, että eXploit olisi hyvä vaan siksi, että Tridentillä on taas matchfixaus vaihe menossa. Toivotaan, että tänään taas Mafia on laittanut vähän rahaa taskuun ja Trident tekee mitä yleensä tekee. Eli häviää tarkoituksella.

E: Lisätään sen verran, että vaikka Trident pelaisi tosissaan niin tämä olisi silti lähellä 50/50 matsia.

Jotain mielenkiintoista tapahtuu taas. Ottelu aukeaa ja eXploit on 2.2 kertoimella. Livevedossa, kun eXploit johtaa 9-1 heidän kertoimensa on 2.3.. Siis mitä vittua? Ja nyt tietty hävis 15 kierrosta about putkeen.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Jotain mielenkiintoista tapahtuu taas. Ottelu aukeaa ja eXploit on 2.2 kertoimella. Livevedossa, kun eXploit johtaa 9-1 heidän kertoimensa on 2.3.. Siis mitä vittua? Ja nyt tietty hävis 15 kierrosta about putkeen.

Näiden takia vaikka veto näyttääkin menevän oikein en pystyisi ikinä betsaamaan näitä pelejä. Niin hämäriä kierroksia ja kerroinheittelyitä tapahtuu, että heikompaa hirvittää.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hiihdon MM-Kisat sprintti naiset:

Nyt on tehty kovasti pohjatyötä tilastojen parissa. Edessä erittäin hankalasti arvioitavat sprintit.

Lucia Scardoni - Johanna Matintalo 2 kerroin 1,72 Bet365.
Tällä kaudella on kahdesti hiihdetty sprintti perinteisellä. Matintalo on vauhdillisesti huomattavasti Scardonia parempi.

Sprintti karsinta 09.01 Val Di Fiemme:

- Matintalo sija 4. Aika 3:13.93
- Scardoni sija 18. Aika 3:19.29

Sprintti karsinta 31.1 Falun ( Parhaat olivat mukana )

- Matintalo sija 18. Aika 3:24.05
- Scardoni sija 28. Aika 3:27,49

Matintalolla alla sprintin SM-kulta jossa voitti Jasmi Joensuun. Lähtökohta vetoon on se että Matintalo yltää normaalisuorituksella jatkoon karsinnasta. Scardoni saattaa tippua jo karsintaan. Jos molemmat pääsevät jatkoon, niin minä lähden siitä että Matintalo on sijoittunut paremmin karsinnassa. Näin ollen jos molemmat tippuvat puolivälierissä niin Matintalon sijoitus on parempi. ( Itse asiassa pieni epäselvyys minkä perusteella järjestys määräytyy jos molemmat tippuisivat puolivälierissä. )

Edit: @Romppanen Kiitos tilasto avusta.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Hiihdon MM-Kisat sprintti naiset:

Nyt on tehty kovasti pohjatyötä tilastojen parissa. Edessä erittäin hankalasti arvioitavat sprintit.

Lucia Scardoni - Johanna Matintalo 2 kerroin 1,72 Bet365.
Tällä kaudella on kahdesti hiihdetty sprintti perinteisellä. Matintalo on vauhdillisesti huomattavasti Scardonia parempi.

Sprintti karsinta 09.01 Val Di Fiemme:

- Matintalo sija 4. Aika 3:13.93
- Scardoni sija 18. Aika 3:19.29

Sprintti karsinta 31.1 Falun ( Parhaat olivat mukana )

- Matintalo sija 18. Aika 3:24.05
- Scardoni sija 28. Aika 3:27,49

Matintalolla alla sprintin SM-kulta jossa voitti Jasmi Joensuun. Lähtökohta vetoon on se että Matintalo yltää normaalisuorituksella jatkoon karsinnasta. Scardoni saattaa tippua jo karsintaan. Jos molemmat pääsevät jatkoon, niin minä lähden siitä että Matintalo on sijoittunut paremmin karsinnassa. Näin ollen jos molemmat tippuvat puolivälierissä niin Matintalon sijoitus on parempi. ( Itse asiassa pieni epäselvyys minkä perusteella järjestys määräytyy jos molemmat tippuisivat puolivälierissä. )

Edit: @Romppanen Kiitos tilasto avusta.

Voin mennä pahastikkin harhaan, mutta käsittääkseni molempien pudotessa puolivälierissä katsotaan puolivälierien aikaa. Ellei siis ole samassa erässä. Näin ainakin toimittiin kun laitoin Falunin sprinteistä vetoa.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Voin mennä pahastikkin harhaan, mutta käsittääkseni molempien pudotessa puolivälierissä katsotaan puolivälierien aikaa. Ellei siis ole samassa erässä. Näin ainakin toimittiin kun laitoin Falunin sprinteistä vetoa.

Kiitos! Tämä sopii paremmin koska veto perustuu Matintalon parempaan vauhtipotentiaaliin. Jos olisi sijoitus omassa puolivälierä ryhmässä, niin menisi enemmän ”arpapeliksi” ketä ryhmässä on.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Matintalo selvitti karsinnat noin seitsemän sekuntia paremmalla ajalla kuin Scardoni. Harmittavasti Scardoni pääsee jatkoon ihan viimeisten joukossa. Joudutaan jännittämään vielä erät.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Matintalo selvitti karsinnat noin seitsemän sekuntia paremmalla ajalla kuin Scardoni. Harmittavasti Scardoni pääsee jatkoon ihan viimeisten joukossa. Joudutaan jännittämään vielä erät.

Suomalaisten väline vaikutti toimivan todella hyvin haastavissa olosuhteissa. Oisko mitään ideaa tämän oletuksen pohjalta miesten kisaan?

Coolbetillä olisi Lauri Vuorinen TOP12 2,75x ja JoniMäki+RiseMasa molemmat TOP12 3,95x. Vois ottaa pienellä...?
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Suomalaisten väline vaikutti toimivan todella hyvin haastavissa olosuhteissa. Oisko mitään ideaa tämän oletuksen pohjalta miesten kisaan?

Coolbetillä olisi Lauri Vuorinen TOP12 2,75x ja JoniMäki+RiseMasa molemmat TOP12 3,95x. Vois ottaa pienellä...?

En ehtinyt tuota miesten kisaa tutkimaan olleenkaan. Meni poikkeuksellisen paljon aikaa tuohon naisten kisan taustaan.

Edit: Väline toimii tosiaan erittäin hyvin. Siitä kertoo varsinkin tuo Lylynperän sijoitus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös