Vedonlyöntivihjeet

  • 3 079 559
  • 15 022

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kouvola tyrii triplan...
No, seuraavan kierroksen pesistripla menikin sitten oikein ja sitä en tietysti sitten jaksanutkaan postata tänne vihjeisiin, huoh :)

Tänään mennään tällaisilla (Veikkaus):

Imatra - Kitee +3,5 1,75
Kankaanpää - Raahe -0,5 1,75
Koskenkorva - Vimpeli yli 14,5 juoksua 1,80

Kokonaiskerroin: 5,51

Eilen olisi Kiteestä saanut vieläkin parempia kertoimia, mutta tämäkin kelpaa. Kitee otti 0-6 -jaksovoiton Sotkamostakin taannoin ja voitti juoksut kahden jakson aikana. Imatra otti jaksovoiton Hyvinkäältä toki myös, mutta on niin äärettömän epävarma ulkopelijoukkue, että tuollaisella juoksutasoituksella on pelattava Kiteetä. Varsin tasaväkiset joukkueet kuitenkin kyseessä.

Raahe on aika hyvässä vireessä ja napsinut tärkeitä kolmen pisteen voittojakin ihan ansaitusti. Kankaanpää kellisti Alajärven kotonaan ja ottelu ratkesi käytännössä kotiutuksiin, sillä kolmostilanteet menivät tasan 10-10. Uskotaan Raahen tekevän tässä sen verran enemmän tilannetta päälle kuin Kankaanpää ja ottavan kohtuullisesti miestä tupaan, jotta tekee ainakin sen yhden juoksun enemmän kuin KaMa.

Kossun ja Vimpelin kohtaamiset ovat viime vuosina olleet runsasjuoksuisia ja siihen uskotaan nytkin. Vierailta puuttuu toki mm. Kanala, mutta yhtä lailla tuo heikentään Vimpelin ulkopeliä kuin sisäpeliä. Ruuska vetää ainakin kerran pallon maisemiin ja Koskenkorvaltakin löytyy Wahlstenin kaltainen kotiuttaja, joten Kossukin takoo tässä kyllä jokusen juoksun.

Sitten tupla Unibetillä:

Imatra - Kitee X2 1,82
HJK - HB Torshavn 3-suuntainen tasoitusveto (HJK 0-2) 2,38

Kokonaiskerroin: 4,33

Imatraa vastaan pelataan tässäkin. HJK:n uskon laittavan tämän otteluparin pakettiin ekassa osaottelussa.
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nonni, Unibetille ja Veikkaukselle molemmille vähän lisää kyhnyä pelikassaan. Täytyy huomenna yrittää etsiä jotain pelejä naisten viidestä superpesismatsista ja miesten yhdestä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kokeilin tällaista triplaa tänään:

Seinäjoki - Alajärvi yli 15,5 juoksua 1,93
Rauma -3,5 - Mynämäki 1,80
Tampere - Lappeenranta yli 12,5 juoksua 1,73

Kokonaiskerroin: 6,01

Itse asiassa, jos niin kovasti peliriippuvuudesta huolissaan oleva Veikkaus tarjoaisi cashout -mahdollisuutta, niin harkitsisin sitä tuon Seinäjoki - Alajärvi -ottelun takia. Tässä olin sitä mieltä, että Alajärven nihkeä kotiuttaminen (kahdessa viimeisessä pelissä 1/22) jatkuu, kuten myös Jukka-Pekka Vainionpään alavire. Vaarana on silti, että tästä tulee juoksujuhla.

Rauma oli erinomainen kohde. Tässä on nyt ehkä liikaa tuijotettu Mynämäen jaksovoittoa Itä-Länsi -tunnelmissa pelannutta Jyväskylää vastaan. Viimeksi Raumalla Fera kaatoi Mynämäen kymmenellä juoksulla. Kotipeleistä Mynämäki elää. Mynämäen juoksuero -79, Rauman -7.

Tampere esitti sen verran heikkoa ulkopeliä Poria vastaan ennen Itä-Länttä, että näen tässä Lappeenrannallakin mahdollisuuden takoa muutama juoksu. Se on myös päästänyt lähes kymmenen juoksua ottelua kohde ja nyt kun vastassa on kuitenkin paperilla top 4 -joukkue sarjassa, niin eiköhän siellä jossain kymmenen hujakoilla ainakin pyöritä Tampereen juoksumäärässä.

Ehkä toinen lappu menee vielä sisään, jossa Pori ml., Rauma - Mynämäki o12,5 ja Lapua - Hyvinkää o12,5.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
^ Molemmilta riveiltä oikein 2/3 nähdäkseni. Seinäjoki - Alajärvi siis alle 15,5 juoksua oli laittamani merkki. Huomenna taas uusi yritys.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Unibet:

Imatra - Kouvola 2 1,85
Kempele - Hyvinkää o13,5 juoksua 1,70
Kitee - Joensuu u13,5 juoksua 1,90

Kokonaiskerroin: 5,97

Sen verran sekavalta vaikutti IPV:n touhu tiistaina, että pakko oli lyödä Kouvolaa. Jos sinkkuna pelaa, niin Veikkaukselta saa kyllä paremman kertoimen (1,90). Imatra tosin on kykeneväinen ottamaan ainakin yhden jakson. Itse asiassa otti tuossa kesäkuussa suoran voiton Kouvolasta, mutta silloin oli Kouvolan paletti vielä sekaisin loukkaantumisten jäljiltä.

Kempele - Hyvinkää on mielestäni oivä överikohde. Molemmilla joukkueilla on lyöntivoimaa ja lisäksi Hyvinkää on antanut vastustajien tehdä ison määrän tilanteita muutamassa viime pelissä. Meinasin laittaa jopa Kempelettä lapulle tässä.

Kitee ja Joensuu olivat ennen kautta molemmat under-joukkueita, vaikka vähän tuosta etenkin Kiteen kohdalla lipsuttu. 12 astetta ja vesisateenpoikasta luvattu Kiteelle. Itse asiassa tuo under-kerroin oli tippunut 1,80:een, kun viimeksi tsekkasin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onkin ollut varsin hyvä viikko vedonlyönnin näkökulmasta. Otetaan nämäkin rahat vastaan ja yritetään taas huomenna.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Joku saattaa miettiä tai olla miettimättä miksi en ole käytännössä juuri ollenkaan jakanut pesisvinkkejä tänä kesänä. Tähän on montakin syytä.

Tässä yksi näistä syistä. Päätin kokeilla hieman erilaista taktiikkaa alkukaudesta ja panostaa pääasiassa vain parhaimmat kohteet sisään liki normaalin kokoisilla panoksilla. Toisin sanoen päätin lyödä vain omasta mielestäni selkeitä ylikertoimia alkukaudesta sisään.

Tämä saattaa yllättää joitain pelaajia, mutta otantani perusteella tämä oli selkeä virhe!

Otetaan tähän väliin pari tällaista teoreemaa, niin ymmärrätte mitä tarkoitan ilman, että avaan kaikkia lyötyjä vetojani tarkkaan.

A) Betsaaja "Jorma V (nimi muutettu)" saavutti samassa lajissa varsin runsaasti vetoja lyöden hyvän tuloksen palautuksen ollessa keskimäärin 108,1%.

B) Betsaaja "Jorma V (nimi muutettu)" päätti seuraavaksi lyödä vain samassa lajissa vain parhaat kohteet sisään ja saavutti yli 50% paremman palautusprosentin 113,9%.

Betsaaja B oli tyytyväinen omaan huomattavasti parempaan palautusprosenttiinsa, ja hän huomasi kierrättäneensä koko kassansa läpi aika tasan kertaalleen.
Betsaaja A kertoi, että ei ollut päässyt lähellekään yhtä hyvää palautusprosenttia, mutta hän kertoi kierrättäneensä liki samankokoisen kassan läpi noin kolme kertaa samalla aikajaksolla.

Betsaaja B oli kohtuullisen harmistunut, kun huomasi, että Betsaaja A oli voittanut melkein puolet enemmän EUROJA, vaikka hänellä oli ollut selvästi huonompi palautusprosentti.

Nämä ovat toki aivan perusjuttuja, mutta koska kyseessä ei todellakaan ole mikään avaruustiede apinoille opetettuna, niin toivon edes jonkun saavan tästä jotain pieniä ajatuksia omaan voittavaan vedonlyöntiinsä.

Edelleen jätän ihan alimmat sarjat boikottiin vinkkien osalta. Saatan laittaa enemmän betsejä esille kuin alkukaudesta. Tai sitten en - katsotaan miten käy.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tällaiset pistin Veikkaukselle sisään:

Vimpeli - Sotkamo 1 2,33
Kankaanpää - Koskenkorva 1 2,60

Kokonaiskerroin: 6,05

Jyväskylä (n) - Seinäjoki (n) o13,5 1,72
Vimpeli -1,5 - Sotkamo 1,92
Kempele - Seinäjoki o14,5 1,70

Sotkamon formi on ollut heikohko jo jonkin aikaa. Kotonaan mm. hävinnyt juoksuissakin Kiteelle, Kempeleelle ja viimeksi Siilinjärvelle. Ei voi kuin pelata vastaan tällä hetkellä. Koskenkorva taas lienee sarjan heikoin joukkue juuri tällä hetkellä. Hyvällä kertoimella rohkeasti Kankaanpäätä. Kempeleen ja Seinäjoen lyöntivoimaiset joukkueet järjestävät tänään ilotulituksen. Vainionpää pikku hiljaa löytämässä virettä taas?

Naisten puolelta vielä tuo överi lapulle. Jyväskylä takoo aina aika hyvin juoksuja, mutta ulkopeli ei täysin vakuuttanut Poria vastaan ja vuosi myös Mynämäkeä vastaan ennen Itä-Länttä. Seinäjoki on pelannut runsasjuoksuisia pelejä myös viime aikoina.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Pesistietäjiltä vihjeitä mahdollisia ootellessa loin seuraavaa:

Kouvola-Kitee. Yli 14.5 juoksua 1.8
Jyväskylä-Seinäjoki Yli 13.5 juoksua 1.73

Nämä siis täysin tilastoihin katsellen. Paljon ovat keskenäisissään juosseet ja näin oletan tänäänkin käyvän ja kelitkin kaiketi kohdillaan. Näimpä ois kiva kuulla mahdollisista kokoonpanohuolista tietäviltä. Itsellä jäänyt vaan rakkaan lajin seuranta kovin vähäiseksi niin tilastoilla mentävä ilman tauastatukia, mitä täältäkin hyvin hetkittäin saanut mm. @Blackie. Tule ja tyrmää otan vastaan mielelläni.
No tohon vielä Ilveksen voitto Lahdesta 1.85.

Ja 5.74 kerrointa tarjoo veikkaus kokonaisuudelle. Sen pelaan ja vielä pakko vetää hupina ton päälle Oulu-Ulvila kakkoseen. 9,6 on sen verran iso ja houkuttava vai onko Ulvilalla jotain häikkää?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ajatuksia tämän päivän pesäpalloihin? Hupilapun jo tein, kolme vierasvoittoa sinkkuina, tuplina ja triplana.
Sunnuntain katastrofikierroksesta toivuttu ja tripla Unibetillä tehty:

Imatra - Kankaanpää u12,5 1,80
Kitee - Raahe u11,5 1,80
Koskenkorva - Alajärvi u14,5 1,90

Kokonaiskerroin: 6,16

Imatran ulkopelissä on näkynyt parannusta viime peleissä. Joukkue on neljän jaksossa päästänyt viisi juoksua ja toinen vastuksista oli kuitenkin Kouvola. Kotiutukset ovat sen sijaan hieman tökkineet etenkin ykköskotiuttaja Dahlströmin osalta. KaMa:lta puuttuu Riikonen kotiuttajaosastolta ja parhaimmillaan on myös ihan OK ulkopelijoukkue.

Kiteen ja Raahen houkuttelee underina samasta syystä kuin viime viikolla Kitee - Joensuu. Raahe on selkeä under-joukkue tällä hetkellä ja jätti Siilinjärven viiteen kolmostilanteeseen viime pelissään. Kiteen tuki ja turva on vuosikaudet ollut ulkopeli, vaikka tällä kaudella onkin nähty vähän lipsumista siitä.

Koskenkorva - Alajärvestä povaan tiukkaa vääntöä. Kumpikaan joukkue ei ole varsinaisesti mässäillyt juoksuilla tällä kaudella ja etenkin Alajärven osalta kotiuttaminen ollut tervanjuontia monesti. Panokset on kovat ja uskon molempien rakentavan ulkopelien kautta tänään.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Eilen oli koko kesän paras vedonlyöntipäivä ja tänään yksi kohde korostuu.

Kitee - Seinäjoki, Seinäjoki -0,5 juoksua (Veikkaus, 56%)


- Seinäjoki toki pelasi eilen Kouvolaa vastaan hyvin vaikka hävisikin. Paljon tuli pieniä virheitä ja Ville Viita saattoi loukkaantua ja pelaa tänään jokerina, jos pelaa. Seinäjoella on selkeä etu tässä kohdetyypissä Kiteetä vastaan, koska Seinäjoella on J-P Vainionpää, ja Kiteellä on... ei ketään mainitsemisen arvoista vastaavaa kotiuttajaa. Vainionpäällä on todella kova läpilyöntiuhka ja juoksukilpailussa Seinäjoki on Kiteetä vastaan selvä suosikki. Kitee voi hyvällä ulkopelillä viedä toisen jakson, mutta jos Seinäjoen Henri Itävalo jatkaa laittoman rajamailla olevalla syöttölinjallaan, niin ei Kiteelläkään tule helppoa.

Naurettavaa on, että kaikki buukkerit eivät edes uskalla pitää Kitee-Seinäjoki kohdetta auki. En viitsi sanoa mitä mieltä olen siitä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Sotkamo - Imatra +7,5 juoksua 2, kerroin 1,96 pistää Veikalla silmään. Eikö toi tasotus oo vähän yläkanttiin?
Ehkä siihen nähden on, että Sotkamo on voittanut tasan yhden kerran kymmenestä kotiottelunsa yli 7,5 juoksulla.

Imatra on vain kaksi kertaa yhdeksästä hävinnyt vieraissa yli 7,5 juoksulla.

Eli ihan kohtalaisen pelattava tuo kohde toki on.
 

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Nopeasti vinkkiä pitkästä aikaa.

Pelit alkaa jo klo 17.00

Superettan

Brommapojkarna - Norrby 2 (2,80)

Sarjajumbo vs sarja 6. Norrby hyvä vierasjengi ollut, tolla kertoimella kannattaa kokeilla.
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voiittojen tielle hamuan tällaisella triplalla:

Kankaanpää - Siilinjärvi u13,5 1,85
Kempele +5,5 - Sotkamo 1,85
Tampere (n) - Pori (n) -2,5 1,73

Kokonaiskerroin: 5,92

Tein tutkimusta kohteista, puntaroin vaihtoehtoja ja tein päätökset. Eli kaikki menee tietysti vituiksi näistä :D

Viihdelappu Unibetillä:

Vimpeli - Joensuu 1 2,20
HIFK - RoPS 1 2,55

Kokonaiskerroin: 5,61

Kanala takaisin Vimpelin kokoonpanossa ja lämmin keli. Vimpeli voittaa läpilyönneillä. RoPS:lla alla torstailta kova peli Aberdeenia vastaan. HIFK on valmiimpi.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uutta yritystä:

Koskenkorva - Raahe -1,5 1,68
Mynämäki (n) - Hyvinkää (n) -2,5 1,80
Pori - Seinäjoki o12,5 1,94

Raahe on pelannut jo pitkään varsin hyvinkin. Etenkin ulkopeli on ollut kokonaisuudessaan hyvin hallussa. Raahen suora voittokin oli harkinnassa, mutta jätin sijaan Raahen perseilylle, koska tein ainoastaan yhden rivin ja haluan jännitystä olevan vielä ensimmäisen jakson jälkeenkin.

Naisten puolella Hyvinkää on pykälää kovempi joukkue kuin Mynämäki. Silti Mynämäki saattaa yllättä ottamalla jaksovoiton, mutta lähden tässä siitä, että Hyvinkää luo sen verran enemmän tilanteita, että kahdeksassa vuoroparissa luo sen verran enemmän tilanteita, että ottaa kolmen juoksun voiton vähintään.

Naisten puolelta vielä överi Porin peliin. Pesäkarhut on luonut viimeisessä kuudessa pelissä (eli kuntopuntarimainen otanta) 20 kolmostilannetta ja vastassa olleet Jyväskylä, Lapua, Hyvinkää, Tampere *2 ja Rauma. Tänäänkin on paikat lyödä kaksinumeroinen määrä taululle. Kerroin on tässä parempi kuin juoksutasoituksella -7,5 Porille. Eli Veikkaus pitää todennäköisempänä Seinäjoen jäämistä alle kolmeen juoksuun (10-2 jäisi alle 12,5:n, mutta toisi tasoitusvedolla kohteen kotiin). Minä taas uskon keliin, Aino-Kaisa Mantereeseen ja Pesäkarhujen viime pelien luonteeseen.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Eihän siinä, jokainen laittaa mitä vihjeitä haluaa ja milloin haluaa. Mutta jos vihjeet tulee jotain minuuttia vaille alkamista, niin eipä kauheasti pysty niitä hyödyntämään. Vähän sama kun vihjaisin kaupassa kaljan olevan myynnissä puoleen hintaan klo 20:59 =P Muuten peukkua Blackielle...hyvää duunia ja peesailtu hyvällä ja huonolla menestyksellä vihjeitä =)
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Miesten ykköspesis Ulvila - Kuopio 2 ml (2,10 Coolbet)
Äärimmäisen tärkeä kamppailu kyseessä molemmille. Ulvilalla on lautasen ääressä tänään J. Jokela joka ei ole pelaamissaan kahdessa ottelussa vakuuttanut lautasen äärellä lainkaan (2-0 tappiot Simolle ja Lipolle). Kitola on puolikuntoinen, joten ei voi syöttää ja on näin ollen jokeripaidassa. Myös pari peliä tuurannut Talvitie on poissa kokoonpanosta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eihän siinä, jokainen laittaa mitä vihjeitä haluaa ja milloin haluaa. Mutta jos vihjeet tulee jotain minuuttia vaille alkamista, niin eipä kauheasti pysty niitä hyödyntämään. Vähän sama kun vihjaisin kaupassa kaljan olevan myynnissä puoleen hintaan klo 20:59 =P Muuten peukkua Blackielle...hyvää duunia ja peesailtu hyvällä ja huonolla menestyksellä vihjeitä =)
Juu, sori. Onneksi meni ketuiksi joka tapauksessa. Olin sen verran myöhään liikkeellä, että ainakin perustelut olisi pitänyt jättää pois, niin ehkä joku olisi ehtinyt vielä lyömään pelien alkamista.

Tänään pelasin futista Unibetillä:

FF Jaro - TPS 2 2,70
MuSa - KTP 1 2,30

Vertauksen vuoksi, Veikkauksella oli TPS:n kerroin 2,35 ja MuSa:n 2,18, kun viimeksi katsoin. Haka ja TPS ovat olleet selkeästi kaksi parasta joukkuetta Ykkösessä tällä kaudella ja Jarolla on gäppiä näihin joukkueisiin myös pelillisesti. Tuo kerroin on vaan otettava kiinni, vaikka toki tasainen peli onkin tiedossa.

MuSa ja KTP ovat kaksi suht tasaväkistä joukkuetta. MuSan japskikaksikko ovat kuitenkin aika veijareita hieman kuin FC Jazzin brassit joskus 90-luvulla. He tekevät sen maalin eron tänään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
^ Tepsi käänsi tappioaseman voitoksi ja MuSa:n japskit tekivät maalin mieheen 2-1 -voitossa. Vähän lisärahaa hassattavaksi pesiskohteisiin... :D
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkaus:

Jyväskylä (n) - Tampere (n) u13,5 juoksua 1,82
Imatra - Raahe +0,5 1,73
Kouvola - Hyvinkää o15,5 juoksua 1,76

Tampere on selkein under-jengi varmaan naisten puolella ja väännöt Jyskylän kanssa ovat usein olleet vähäjuoksuisia viime vuosina.

Raahe on nihkeän alkukauden jälkeen ollut hyvässä vireessä. Etenkin ulkopelissä on homma toiminut ihan jees. Imatra tuntuu pelissä kuin pelissä päästävän läpilyöntejä tällä hetkellä ja tasoero joukkueiden lukkareissa on tässä myös olemassa.

Toikka palaa jokerina Kouvolan kokoonpanoon. Jokin aika sitten nämä joukkueet järjestivät kunnon juoksutalkoot Pihkalassa ja tänään lämpimässä kelissä kimmoisalla kentällä odotettavissa samaa.

Unibet:

KPV - KuPS 2 2,25
Imatra - Raahe ml. 1.90

Eilen pistin tämän tuplan, koska pelkäsin KuPS:n kertoimen laskevan. Veikkaukselta sai muuten kertoimen 2.00, joten arvoa löytyy tästä. KuPS on selvästi parempi joukkue ja en viitsinyt liikaa vaivata päätäni sillä, että pelasivat Varsovassa torstaina, sillä rotaatiomiehinäkin on pelaajia, jotka kävelisivät KPV:n avaukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tänään on vähintäänkin mielenkiintoisia kohteita tarjolla.

1. Vimpeli - Koskenkorva, alle 17,5 juoksua, 1.90 (60%)


- Vimpelissä on tänään +14c lämmintä ja pallo ei kulje läheskään yhtä kovaa kuin viikonloppuna. Lisäksi Vimpeli pelaa aivan C-kokoonpanollaan, kun heidän lyöntijärjestyksensä on tällainen jopa hämmennystä herättävä.

1. V.Sillanpää
2. S.Haapakoski
3. E.Anttila
4. P.Ruuska (L)
5. M.Rinta-aho
6. P.Olli
7. V.Takala
8. T.Hanhisalo
9. S.Lassila
J. J.Saukko
J. J.Mäkelä
J. Joonas Suominen (milloin Suominen on edes viimeksi pelannut)

Poissa ovat Vimpeliltä siis Mikko Kanala, Teemu Isoketo, Olli Heikkala ja Janne Heimonen.
Väistämättä tämän kokoonpanon voidaan laskea näkyvän juoksumäärissä selvästi matalampana linjana.

Kossu sai kakkospelinjohtajakseen Mikko Vainionpään, jonka luulisi herättävän Kossun ainakin pelaamaan ulkopelissä aivan eri tavalla. Kossu on toki selvästi heikompi joukkue, mutta tasoero ei ole läheskään niin suuri mitä se olisi ykköskokoonpanoilla.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös