Vedonlyöntivihjeet

  • 3 075 610
  • 15 016

Pistrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Kitee ollut tällä kaudella yksi suosikkihepoistani etenkin vieraspeleissään. Moneylinella haen tässä matsissa silti mieluummin tuplakaveria Ranska jatkoon (1,75 Unibet)-kohteelleni.

Jos toki Kiteellä jotain kokoonpanohuolia tai Raahella jotain poikkeuksellista omassaan joka puoltaisi kotivoittoa niin en koske. Odotan niilojen kommentteja mikäli irtoaisi.

EDIT: @Pistrik jos sinulla on se kokoamaexceli jossain päivitetyssä muodossa vielä niin mielelläni tulkitsisin sitä ja cross checkaisin omaa kirjanpitoani vasten. Tuli eurofutista suht tiuhaan vihjattua viimeisen vuoden aikajaksolla ja omasta mielestäni suhteellisen hyvin on mennyt.

Haluaisin myös kuulla miten palstatovereilla sujuu MLB:n kanssa. Itse olen kuluneella kaudella valikoinut vähän tarkemmin ja betsannut melkoisen tarkalla seulalla syöttäjäkohtaisesti, ja palautusprosentti yllättänyt itsenikin, sen ollessa noin 115%. Mitkä muut tekijät kannattaa huomioida kuin joukkueen perusiskukyky ja kummulla olevan kaverin vaikutus? Erityisesti Tigersia ja Oriolesia vastaan olen joukkuetasolla iskenyt hyvällä prosentilla ja Dbacks sekä Yankees ollut niitä voittavia kokoonpanoja usein. Syöttäjäkohtaisesti Severino (NYY), Snell (TB), Scherzer (WAS) sekä Porcello (BOS) olleet suhteellisen hyviä omissa peleissäni mutta kertoimet tätä nykyä sitä luokkaa etteivät oikein houkuttele enää.
Tässä, ollos hyvä: WeTransfer
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä, ollos hyvä: WeTransfer

Kiitos!

Ihan mukavaa saldoahan tuo näyttäisi, palautusprosentin ollessa 121,16%.

APOEL-FK Suduva siis ensi viikon tiistaina, kyseessä UCL-karsintaa. APOEL on kova kotijoukkue etenkin karsintatasolla. Liettualainen Suduva puolestaan aika heikoista aineksista koostuva minnow-joukkue.

BetOlimp ja 1xBet avanneet 2.14 ja 2.12 tuolle @Jesus Shaves mainitsemalle APOEL AH -2:lle. Ei nyt mitään kolmosen kertoimia mutta mahtuu omiin peleihin. Voi olla että vedonlyönnistä minua paremmin perillä olevat näkevät toisin mutta sanoisin että kolmen maalin voitto on se minimi mitä kotijoukkue hakee. Hankala uskoa että liettualaiset tekee vierasmaaleja enää, kotikentälläänkin taapersivat pelillisesti melkoisesti luoden 4 jonkinlaista tilannetta, APOELin hakatessa päätä seinään noin 20:llä vastaavalla. Tuon matsin katsottuani uskallan vihjata tätä peleihin, tosin itse odottelen Unibetin avaamista ja toivottavasti avaa yli 2:lla.

Tänään on tarjolla ihan kelpo kohde Skotlannin liigacupista. Kyseessä Kilmarnock-St.Mirren. Ottelu pelataan Killien kotistadionilla klo 21.45 alkaen.

Kertoimet 1,80 - 3,40 - 3,85 (Unibet)

Steve Clarke saapui viime kaudella Kilmarnockiin suhteellisen kovana nimenä skottilaisilla valmentajamarkkinoilla. Joukkue esiintyi edukseen ja lopulta sarjataulukossa viidenneksi. Pari kovaa päänahkaa mahtui kauteen, jonkun niistä taisin tänne vihjatakin, ja ennen kaikkea joukkue on säilynyt hyvin kasassa. St. Mirren puolestaan nousi Valioliigaan, voidaan puhua materiaaleiltaan aivan eri tasoisista porukoista. Myös sen valmentaja on vaihtunut sittemmin. Viime kauden liigacupissa Kilmarnock voitti lohkovaiheessa 3/4. St. Mirren puolestaan on liigacupin historiassa pelannut aika heikosti Valioliiga-joukkueita vastaan, häviten edelliset kolme vierasmatsiaan kyseisessä kilpailussa Kilmarnockiakin heikompia pääsarjajoukkueita vastaan.

Kilmarnock on kotonaan kova (9/11 edellisten kotimatsien voittosaldo), nuo viime kauden hyvät liigamatsit kärkijengejä vastaan pelattiin nimenomaan sen omalla Rugby Parkilla.

St. Mirren on heikosti maalaavan joukkueen maineessa muutenkin ja 3/5 sen edellisistä liigacup-vierasotteluista ovat päättyneet nollaan maaliin ja tappioon.

Kotivoittoa lapulle.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
1. En tykkää lyödä vetoja sisään ennen kokoonpanoja etenkään tietyissä tilanteissa. Syynä vedot ennen kokoonpanoja v.2018 104% ja kokoonpanojen jälkeen 122%.

2. Näissä kertoimissa ei ole mitään järkeä, jos oletus pitää paikkansa.

Hyvinkää - Sotkamo, 1 ML, 3.30 (3.25 Veikkaus) 42%

Hyvinkää - Sotkamo, 1, 7.75 (7.50 Veikkaus) 27%


Oletus on, että Sotkamon kokoonpanosta sivussa ovat Niilo Piiponniemi, Antti Hartikainen ja Antti Korhonen.

Loput pohdinnasta jätän tässä kohtaa jokaisen omille harteille.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Hyvinkää - Sotkamo, 1 ML, 3.30 (3.25 Veikkaus) 42%

Hyvinkää - Sotkamo, 1, 7.75 (7.50 Veikkaus) 27%
3.30 -> 2.45
7.75 -> 4.60

Olihan tämä tiedossa...

Sivussa Sotkamolta ovat Niilo Piiponniemi, Antti Hartikainen, Antti Korhonen ja uusimpana Jussi Korhonen.
Korvaajina ovat Janne Hyvönen, Valtteri Piirainen ja Oskari Lukkari.

Yhdelläkään näistä korvaajista ei ole yhtä ainutta Superpesis-ottelua tältä kaudelta!

Hyvinkää pelasi tänään alle kaiken arvostelun etenkin sisällä. Aivan järkyttävän surkeaa tekemistä.

Jos Hyvinkää ja Alajärvi olisivat pelanneet tänään vastakkain, niin pimeää olisi tullut ennen kuin kumpikaan olisi saanut tehtyä juoksua kotiutuskisassa.
 
Viimeksi muokattu:

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Jaahas, se ois tänään tenniskauden hienoimman ottelun aika. Wimbledonin finaali.

Ottelu käyntiin 16.00 ja vastakkain Kevin Anderson ja Novak Djokovic. H2H Djokolle 5-1, mistä viimeisin ottelu pelattiin 2015 Wimbledonissa ja Novak vei voiton erin 3-2 Andersonin johtaen aluksi erin 2-0. Nyt ei olekaan kyseessä 2015 Djokovic, joka dominoi kiertuetta miten tahtoi ja voitti tuon Wimbledonin silloin. Djokovicin tie finaaliin vaati voitot Sandgrenista, Zeballoksesta, Edmundista, Khachanovista, Nishikorista sekä Nadalista. Anderson taas selvitti tiensä finaaliin voittamalla pelaajat Gombos, Seppi, Kohlscheiber, Monfils, Federer ja Isner. Se mikä Djokovicin vastustajista pistää silmään on ,että yksikään heistä ei omaa samanlaista syöttöä kuin Anderson. Mielestäni Andersonilla on turneen yksi monipuolisimmista ja parhaista syötöistä. Ruoho on nopea ja matalapomppuinen alusta, joten syöttö on erittäin tärkeä tällä alustalla. Andersonin vastustajista riittää, kun poimii Federerin voiton. Tätä ottelua mies oli 2-0 erin häviöllä eikä kukaan uskonut voittoon. Anderson on aiemmin tunnettu vähän siitä, että pää ei ole kestänyt ja viimeksi Roland Garrosissa suli täysin Schwartzmania vastaan johdettuaan erin 2-0. Tässä turnauksessa Anderson on kuitenkin osoittanut kylmiä hermoja vieden viisieräiset ottelut Monfilsia, Federeriä ja Isneriä vastaan. Ilmeisesti muutaman vuoden sisään on otettu kunnon psykologien avut käyttöön ja hän onkin tunnettu siitä, että jokaisen voitetun pisteen jälkeen pumppaa itseensä hirveästi energiaa.

Rasituksesta ollaan puhuttu paljon, varsinkin kun Anderson väänsi historian kolmanneksi (?) pisimmän ottelun Isneriä vastaan toissapäivänä. Djokovic kuitenkin joutui pelaamaan 3 erää perjantaina sekä 2 erää eilen Nadalia vastaan, mikä on äärimmäisen kuluttavaa ja tähän kului aikaa 2h 30 min. Se mikä pisti silmään tässä Maraton -ottelussa Isneriä vastaan oli Andersonin fysiikka. Jumalauta että on kaveri kovassa kunnossa! Pelattiin kuudetta tuntia ja Isner tuskin pystyy juoksemaan, kun taas Anderson juoksi kuin nuori lapsi ja jaksoi pumpata itseensä energiaa jatkuvasti. Joten en näe että Anderson väsyisi mitenkään erityisesti Novakia vastaan, kun Novakilla kuitenkin pidempi tauko vielä aika tuoreessa muistissa. Itseasiassa Anderson pelasi Isneriä vastaan 40 peliä enemmän kuin Djokovic Nadalia vastaan, mutta Djokovic juoksi 1,5km enemmän kuin Anderson.

Momentun/motivaatio. Novak voitti juuri Nadalin klassikossa, onko kaiken voittaneella maha täynnä? Wimbledonin voitti on tainnut tulla 3 kertaa. Anderson hävinnyt kerran US open finaalissa eli sitä GS-titteliä ei ole. Se on varmaa, ettei Andersonilta usko lopu ottelun missään vaiheessa, Federeriä vastaan pelattu ottelu osoitti sen.

Alusta mielestäni suosii Andersonia ja hänen syöttöään. Molemmat pelaajat ovat loistavia palauttajia, Andersonin pelit Federeriä ja Isneriä vastaan voivat todistaa tämän (mursi Isnerin syötön ensimmäistä kertaa sitten 113 syöttövuoron). Anderson kuitenkin paremmalla syötöllä saa tässä edun. Djokovic pelasi Ciliciä vastaan Queensin finaalissa ja hävisi erin 2-1. Cilicin peli on mielestäni varsin hyvin verrattavissa Andersonin peliin.

Kertoimet Anderson 5,5 - Djoko 1,15 (Bet365). Olen itse pelannut jo Andersonin voittoa, on sen verran houkutteleva kerroin. Yli 3,5 erää unibetilta saa 1,73 kerrointa mikä on mielestäni loistava kohde. Esim Bet365 antaa tälle vain 1,57 kertoimen. Jos ei muuta niin ei saatana Anderson tätä häviä suoraan kolmessa erässä. Jos haluaa lyödä kaikki munat samaan koriin, niin Andersonin ensimmäisen erän voitolle bet365 tarjoaa 3,4 kertoimen.

Toivottavasti joitain peli-ideoita syntyi tämän kirjoituksen jälkeen ja kannattaa ehdottomasti katsoa ottelu!
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Jos haluaa lyödä kaikki munat samaan koriin, niin Andersonin ensimmäisen erän voitolle bet365 tarjoaa 3,4 kertoimen.

3,5 Veikkaukselta niin tuli tämä heitettyä nyt kokeiluna. Nadalille tuli livessä iskettyä rahat kun kerroin nousi kivasti, tasoihinhan se nousi vaikka lopulta sitten hävisi.. Mut joo kyllähän on mukavasti jännättävää nyt täksi päiväksi kun tuosta voi sitten suoraan siirtyä futiksen finaliin.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Pahoittelut kaikille, ei noin paskasti voi pelata Wimbledonin finaalissa! Käsittämätöntä kuraa Andersonilta! On kyllä häpeäks koko finaalille, mukava varmaan katsojien on maksaa usean tonnin tälläsesta pannukakusta. Tolla pelillä ei ois päässy ees karsinnoista jatkoon. Tenniksen vedonlyönnin nurja puoli tulee kyllä pahasti esille.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Tuo syöttö tuntui olevan sekaisin, montako ykkössyöttöä sai kenttään?
Djokon syöttö oli selkeästi vaarallisempi koko matsin.
Kolmannessa erässä lähti kulkemaan selkeästi paremmin ja tuollaista peliä Andersonilta oli odotettavissa koko finaalin ajan. Kolmannessa erässä 69% sai syötön sisään ja se alkoi olla tarkempi ja hävisi syötöllään vain 9 pistettä sekä olihan siinä 5 erä palloa...Kahden ensimmäisen erän aikana Anderson taisi tehdä melkein saman verran helppoja virheitä kuin yli kuuden tunnin ottelussa Isneriä vastaan.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään löytyy ainakin yksi erinomainen pesiskohde.

Pori - Rauma klo 18.00

Mielestäni Veikkaus avannut tämän liian korkealla linjalla. Porin kenttä on suht vähäjuoksuinen kenttä ylipäätään. Tänään on toki hellettä, mutta under on erittäin pelattava, kun ottaa muutamia asioita huomioon. Porilta puuttuu ykköskärki Henna Juka. Tärkeä vaihtaja/kotiuttaja Susanne Ojaniemi pelaa numerolla seitsemän, joten häntä jollain lailla lepuutetaan sisäpelin osalta tänään. Rauma ei ole huono ulkopelijoukkue ja se on ollut kokonaisuudessaan parempi kuin mitä ennen kautta odotettiin. Rauma on pystynyt voittamaan isompiaan tällä kaudella eikä se ole erityisemmin romahtanut niissä peleissä, jotka se on hävinnyt.

Ottelu on myös SuomiAreena-peli ja sinne on ilmainen sisäänpääsy. En usko ison väkimäärän ainakaan lisäävän juoksumäärää, päinvastoin kentällä saattaa olla joitain verkkoja tms. estämässä palloa osumasta katsojiin ja siten myös estämässä läpilyöntejä.

Porin kotiottelut 7/9 alle 14,5
Rauman vierasottelut 7/9 alle 14,5

Kausien -16, -17 ja -18 aikana joukkueet ovat kohdanneet 14 kertaa playoffit mukaanlukien. Ainoastaan yhdessä pelissä on tehty yli 14,5 juoksua. Rauman joukkue on toki mennyt ihan uusiksi parista viime kaudesta, mutta kuitenkin tämä tilasto antaa kuvaa siitä, millaisia joukkueiden kotikentät ovat keskinäisissä peleissä.

Pori - Rauma alle 14,5 1.92 Veikkaus

Lisäksi otetaan kokeiluun pienellä panoksella Raahe - Seinäjoki alle 15,5 5.95 Veikkaus. En jaksa tästä isompia perusteluita kirjoitella, erittäin overilta tuo maistuu etukäteen, mutta kerroin on silti järjettömän korkea. Juoksujuhlat tuosta todennäköisesti tulee, mutta ilmaa on kertoimessa ja oikea kerroin voisi olla luokkaa 4.00.
 
Viimeksi muokattu:

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielestäni Veikkaus avannut tämän liian korkealla linjalla.

Olin juuri tästä samasta pelistä tulossa kirjoittamaan. En ymmärrä ollenkaan, mistä noin korkea linja tulee.

Edit: Pori on myös aika kovassa otteluruuhkassa. Tämä on kolmas peli viiden päivän sisään ja näillä helteillä sen pitäisi jo jonkin verran juoksijoissa näkyä. Etenkin kun Juka on edelleen sivussa.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään löytyy ainakin yksi erinomainen pesiskohde.

Pori - Rauma alle 14,5 1.92 Veikkaus

Lisäksi otetaan kokeiluun pienellä panoksella Raahe - Seinäjoki alle 15,5 5.95 Veikkaus.

Nämä molemmat ovat olleet pian kaksi tuntia suljettuna Veikkauksella. Saa nähdä avaavatko enää uudestaan ja millä kertoimilla. En tosin ymmärrä, miksi eivät avaisi.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Nämä molemmat ovat olleet pian kaksi tuntia suljettuna Veikkauksella. Saa nähdä avaavatko enää uudestaan ja millä kertoimilla. En tosin ymmärrä, miksi eivät avaisi.

On kyllä älytön varsinki tuo Raahe-Seinäjoki kerroin.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nämä molemmat ovat olleet pian kaksi tuntia suljettuna Veikkauksella.

Ilmeisesti tämän ketjun ja Veikkauksen välillä on aika vahvakin yhteys. Niin usein tänne perustellut vihjeet pudottavat kertoimia tai sulkeavat kohteita.

Veikkauksen sivuilla oleva artikkelista:

"Muun muassa Superpesis ja Suomen Mestis ovat sarjoja, joita veikataan maailmanlaajuisesti niin vähän, että vedonlyöntimarkkinat eivät muodosta kertoimia automaattisesti luotettaviksi. Silloin kertoimenlaskijoiden on käytettävä enemmän omaa analysointikykyään. Siltikään kertoimenlaskijoilla ei ole käytössä mitään salatietoa, vaan he seuraavat avoimia tietokantoja samaan tapaan kuin vedonlyöjät. ”Me seurataan muun muassa Jatkoajan keskustelupalstaa..."
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkauksen sivuilla oleva artikkelista:

"Muun muassa Superpesis ja Suomen Mestis ovat sarjoja, joita veikataan maailmanlaajuisesti niin vähän, että vedonlyöntimarkkinat eivät muodosta kertoimia automaattisesti luotettaviksi. Silloin kertoimenlaskijoiden on käytettävä enemmän omaa analysointikykyään. Siltikään kertoimenlaskijoilla ei ole käytössä mitään salatietoa, vaan he seuraavat avoimia tietokantoja samaan tapaan kuin vedonlyöjät. ”Me seurataan muun muassa Jatkoajan keskustelupalstaa..."

Katsos vaan. Olin itseasiassa jo lukenut tuon artikkelin jokin aika sitten (oli muuten hyvää luettavaa!) mutta tuo kohta oli mennyt ilmeisesti multa kokonaan ohi, kun en muistanut siinä tuollaista olevan.

Nyt oli tuo Porin under samalla kertoimella auki noin vartin verran, nyt ovat sulkeneet taas. Raahe - Seinäjoki under on nyt 5.65.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Naisten Superista myös Oulu - Lappeenranta alle 15,5 2.07 Veikkaus maistuu tilastojen perusteella. Oulu kotona 6/7 alle 15,5, Lappeenranta vieraissa 5/8 alle 15,5. Joukkueiden kohtaamisissa tällä ja viime kaudella ei ole kertaakaan menty yli 15,5 juoksun.

Vähän hullulta tuntuu painaa undereita tällä säällä, mutta mielestäni Veikkaus on kautta linjan reagoinut kuumaan keliin hieman liikaa.

Porin under nyt auki 1.77, Raahen 5.50. Alaspäin tullaan uskoakseni vielä lisää.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pori - Rauma alle 14,5 1.92 Veikkaus
Raahe - Seinäjoki alle 15,5 5.95 Veikkaus
Oulu - Lappeenranta alle 15,5 2.07 Veikkaus

Nyt meni kyllä niin täydellisesti kuin voi mennä, vaikka itse sanonkin.

Pori - Rauma päätöskerroin 1.52 -> lopputulos 6 juoksua
Raahe - Seinäjoki päätöskerroin 4.00 -> lopputulos 8 juoksua
Oulu - Lappeenranta päätöskerroin 1.98 -> lopputulos 15 juoksua

Kerrankin kairattiin Veikkausta oikein kunnolla. Tähän saattoi hieman vaikuttaa se, että heidän pesiskertoimiensa päälaskija on tällä hetkellä lomalla :)
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Täällä kans napsahti kotio. Nyt oli kyllä Veikkaus pihalla ku tamppoonin naru noissa kertseissä.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Patapakalle kiitoksia tuosta Pori-Rauma underista. Päivällä kyllä kyttäsin sitä, kun oli kiinni ja ei vaan veikkauksella avautunut. Kun sitten aukeni ja oliko kerroin sitten 1.75 niin en malttanut pelata (lienee olisi tuollakin pitänyt pelata). Mutta hyvästä vihjeestä voi antaa kai kiitosta, vaikkei itse merkkejä sisään saanut!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Juu kiitokset @Patapakka ulkomaanmatkasta! Kolmellakympillä kokeilin tuota vinkaamaasi tuplaa ja sieltä tuli viikon äkkilähdön verran takaisin. Lähetän sulle kuvainnollisen postikortin.
 

Gemondo

Jäsen
Huomenna pelattavaan Suomi - Norja U19EM-futismatsiin saa Suomen voitolle kertoimen 3. Suomi oli ensimmäisessä ottelussaan Italiaa vastaan paljon parempi kuin ”olisi pitänyt olla”, vain heikko viimeistely pilasi mahdollisuudet napata pisteitä.

Jos Suomi vain jatkaa samaa peliä heikompaa Norjaa vastaan, niin voiton olettaisi olevan jopa todennäköinen.


E. Suomi tekee sen taas. Viva la potkupallo! Ihan kuin olisin nähnyt tämän joskus aiemminkin.
 
Viimeksi muokattu:

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Huomenna pelattavaan Suomi - Norja U19EM-futismatsiin saa Suomen voitolle kertoimen 3. Suomi oli ensimmäisessä ottelussaan Italiaa vastaan paljon parempi kuin ”olisi pitänyt olla”, vain heikko viimeistely pilasi mahdollisuudet napata pisteitä.

Jos Suomi vain jatkaa samaa peliä heikompaa Norjaa vastaan, niin voiton olettaisi olevan jopa todennäköinen.

Paikkoja oli kyllä pojilla laittaa sisään Italiaa vastaan vaan syliin/ohi tosiaan meni kudit. Kerroin on kyllä herkullinen mutta avausmaali pitäisi saada aikaisessa vaihessa ettei ala apina kurkkimaan. Itse jätän tämän väliin. Haisee ristiltä.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rosenborg tarvitsee tänään Valurista voiton mieliäkseen jatkoon Mestareiden Liigan karsinnassa. Sen ei kannattaisi päästää vierasmaalia, sillä se ei itse kyennyt sellaista tekemään Reykjavikissa viime viikolla.

Tasoero on jonkinmoinen, ja Rosenborg on Euroopassa kyllä yleensä pärjännyt hyvin, olisi melko poikkeuksellista että se tipahtaisi jatkosta tässä kilpailussa jo nyt. Sillä on kahdelle avainpelipaikalle loukkaantumismurheita, Valurin tilanteesta ei ole tietoa. Rosenborg saattaa peluuttaa Nicklas Bendtneriä tänään, hän ei pelannut Islannissa.

Itse pelaan Rosenborg -1,5 kertoimella 1,74 (Unibet). Menee pikkurahalla mukaan lapulle Fenerbahce-Fulham o2,5 (1,75 Unibet).

Fenerbahcen edellisissä kohtaamisissa on syntynyt paljon maaleja niin viiden kuin kymmenenkin ottelun otannalla. Fulham saa kaiketi mukaansa uuden kovan luokan hankintansa Serí:n ja varmasti omat pojat ovat nälkäisiä näyttämään kyntensä kun hyökkääjähankintaa ei vielä ole tehty. Tämä ei tosin ole vihje vaan hunchi, tänään ei juuri muita pelattavia futiskohteita ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös