Vedonlyöntivihjeet

  • 3 100 626
  • 15 070

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Milloin joku ehtii tuomaan vedonlyönti keskusteluun täysin läpimädän FIFAn turnauksen joka täysin korruptoitunut oligarkkien hiekkalaatikko jossa kaikki länsimaiset joukkueet vain marionetteja joiden ei ikinä annetaisi voittaa?

No, tästä pelistä meikä otti rahat kotiin.
ÄLÄ pelaa voittanutta joukkuetta vastaan (oma kantapään kautta opittu niksi monistaa rahaa).
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Kyllä ne markkinat oikeassa oli kuitenkin Venäjän ja Egyptin suhteen.

Edit. Oli kyllä nihkeä vetopäivä itselle. Kaikki voitot meni tähän päivään ja taas ollaan alkukassassa.
 
Viimeksi muokattu:

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Kun täällä joku vihjasi ennen kisoja, että Venäjä tekee vähiten maaleja koko turnauksessa, niin osaako joku sanoa, että mitähän kerroin olisi ollut Venäjä tekee turnauksessa eniten maaleja vedolle? Hyvältä näyttää! Venäjä vie ja muut vikisee. Putin käskee!
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun täällä joku vihjasi ennen kisoja, että Venäjä tekee vähiten maaleja koko turnauksessa, niin osaako joku sanoa, että mitähän kerroin olisi ollut Venäjä tekee turnauksessa eniten maaleja vedolle? Hyvältä näyttää! Venäjä vie ja muut vikisee. Putin käskee!

Tästä vedosta kiinnostuin itsekin ja kerroin oli joku ihan älytön?

Kukapa olisi uskonut että vajaan kahden pelin jälkeen jo 8 maalia. No, kotituomarit jne...
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Kun täällä joku vihjasi ennen kisoja, että Venäjä tekee vähiten maaleja koko turnauksessa, niin osaako joku sanoa, että mitähän kerroin olisi ollut Venäjä tekee turnauksessa eniten maaleja vedolle? Hyvältä näyttää! Venäjä vie ja muut vikisee. Putin käskee!

Esim. Unibet antoi tuosta ennen kisoja kertoimen 30 ja samoissa kieppeissä lienee olleet muutkin toimistot.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vaikka nyt tuli vähän #hassuteltua, vittuunnuttua ja kaikkee semmosta tänäänkin, niin lopultahan nää meni ihan kivasti tän päivän osalta.

Kolumbia oli paskaa, mutta siinäkin pelissä tapahtui heti alkuun jotain hiukan odottamatonta, jota ilman tuo veto olisi voinut olla ihan hyvä.
Kolumbia -1.0, kerroin 2.40

Puola-Senegal overi oli hiinä ja hiinä oliko se oikeasti hyvä veto vai enemmän tuuria, ainakin itse odotin juuri Puolalta paljon enemmän kuin mitä nyt nähtiin. Mutta kyllä se potkiksessa tuollainen 2 maalia on varsin vähän, jos ja kun kumpikaan ei oikein osaa puolustaa - jos ei nyt näköjään maalatakkaan.
Puola-Senegal yli 2.0, kerroin 1.96


Egypti ja Venäjä tekivät molemmat maalit, mikä oli mielestäni erittäin hyvä veto vaikka nyt pilkulta joutui Salah panemaan. Kohtalaisen hyvillä kertoimilla mentiin näissä isommissa peleissä.
Egypti-Venäjä BTTS, 2.06

Haut sitten menikin ihan ns. reisille kun Rybyt vei selvästi ja x2 1.92 jäi kauas ja vielä kauemmas Egyptin yllätys 4.50. Aliarvioin selvästi ryssiä ja kotimeininkiä, varmasti alitajuisestikin vähän. Hassu pilkkuveto on vielä hengissä ja siellä tarvitaan 2/3 seuraavaan peliin pilkku, jotta ollaan parikymppiä voitolla. Kaikkiin kun tulee niin vielä parisataa plussaa.

Kisoista toistaiseksi ihan hienosti voitolla, todisteena se, että pelitileillä on vielä massia. Jos ne loppuu niin loppuu kisavedotkin, se on simppeli matikka se! Huomista täytyy pohtia tuossa yön pimeinä tunteina, jos ehtii. Ehkä sitä ihan joka peliin ei tarvisi jotain lyödä kuitenkaan.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Täytyy ottaa heti kiinni yksi mielenkiintoinen kohde huomiselle: Iran yli 2.5 keltaista korttia, kerroin 2.56

Iran otti jo Marokkoa vastaan kolme keltaista, vaikka rikkoi lopulta varsin vähän (14 vs 22). Espanja tulee sekä pitämään palloa paljon, että myös varmasti kalastelemaan Marokkoa aktiivisemmin. Se on aivan varma, että ainakin Busquets hommaa yhden lapun ja eiköhän niitä saada enemmänkin. Iranilla on vähän yllättäenkin jotain panosta tässä pelissä, eli eiköhän siellä vedetä aika täysillä loppuun asti ja voihan tuolla kiehahtaakin. Tuomari sama kuin Ranska - Australia pelissä ja tuossa Aussit ottivat 3 lappua 19 rikkeellä - tosin tuossa pelissä olisi kenties voinut enemmänkin varoituksia antaa. Näkisin tämän kohteen lähempänä fifti-fiftiä kuin tuollaista 60/40 mitä tarjotaan.

Tohon peliin ei oikein muuten löytynyt mitään järkevää pelailtavaa, joten mennään tällä.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
02.00 New York -4 1.94 - Atlanta

Mutta nyt suurin syy vedolle löytyy loukkaantumisista. Atlantan kaksi pelaajaa takakentältä on merkitty questionable, mutta uskoisin tämän olevan paskapuhetta. Viime pelin jälkeen joukkue twiittasi kuvan jossa molemmilla on jalka paketissa. En usko että kumpikaan mitenkään pelaa ja tämä nostaa mun papereissa New Yorkin ainakin 6-7 pisteen suosikiksi kotona.
Molemmat odotetusti pois, päätöslinja -6 ja NY voittaa 7p. Ihmeiden aika ei näköjään ole ohi
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kouvola - Vimpeli, merkki 1, kerroin 3.35 Veikkaus
Kouvola - Vimpeli, merkki 1 ML, kerroin 2.00 (56%) Veikkaus

Hyvinkää - Kankaanpää, yli 12.5 juoksua, kerroin 1.75 / 1.72 Veikkaus (64%)

Toivottavasti joku pelasi myös nämä ylivoimaisesti osuneet Mazaan vihjeet kaiken MM-huuman keskellä!

Erityisesti tuo Hyvinkään overin raja oli käsittämättömän matala ja siellä lopputuloksena oli 27 juoksua.

Superpesis jäi nyt juhannustauolle ja seuraavat pelit tiistaina 26.6.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Eilinen käänsi kisakassan hyvän alun jälkeen pakkaselle. Puola petti pahasti ja Kolumbian punanen kortti + rankku viiden minuutin kohdalla sotki omalta osaltaan. Uuteen nousuun..

En tykkää päivän kertoimista ollenkaan ja varmaan parempi olis etsiä tulosvedosta lisättyä rahaa, mutta koitetaan näitä tänään jokatapauksessa:

Portugali-Marokko (+1) 1, kerroin 2,6 / panos 10
Porugali-Marokko yli 2,5, kerroin 2,08 / panos 10
Portugali yli 1,5, kerroin 1,8 / panos 20

Marokko sössi haaveensa jatkopeleistä Irania vastaan. Heikko esitys. Portugali tuntuu kisoihin löytävän lisävirtaa ja Ronaldokin näytti hauista heti avaukseen. Veikkauksen kertoimet ei innosta suuresti ja floppivaarakin on ehdottomasti olemassa mutta silti haluun pelata Portugalia. Alku varmaan hiukan kyttäillään mutta Marokolla on ihan ehdottoman pakkovoitto tänään ja jos Portugali saa ekan maalin nähtäneen loppua päin Marokonkin nostavan hyökkäystä selvästi, Portugali on vahva vastaiskuissa. Veikataan/toivotaan Portugalin parin maalin voittoa.

Uruguay-SArabia alle 2,5, kerroin 2,3/panos 5
Uruguay-Saudit 1 ja alle 2,5, kerroin 2,85/panos 5

Saudit nyt on mitä on ja Uruguaylle ei saa mitään pelattavaa kerrointa veikkaukselta. Venäjän hakattua viis Saudien verkkoon tää haisee samanmoiselta teurastukselta. Tekisi mieli jättää väliin mutta kun periaatteen puolesta on pakko jotain pelata. Veikkaus ennustaa övereita, joten koitetaan pikkupanoksilla ite undereita. Uruguay on pitänyt maalinsa puhtaana yli 360 minuuttia putkeen ja ei ole syytä miks tuohon tulis muutosta. Suarez ja kumppanit omaa tulivoimaa mutta ekassa vähän yski. Jos sama yskintä jatkuu niin oisko luvassa nihkeä 1/2-0? Saudeilla luulisi olevan motivaatiota kasvojenpesuun ruoskinnan pelossa ja jos sitä kautta sinnittelisivät nollanollaa mahdollisimman pitkälle.

Iran-Espanja eka puoliaika SPA yli 1,5 maalia, kerroin 3,55/panos 10
Iran-Espanja 1, kerroin 17,5/panos 5
Iran-Espanja x, kerroin 6,4/panos 5

Iran avasi kisat kuvottavalla yllätysvoitolla Marokosta. Makoilivat ja mussuttivat pelin viimeiset 60 minuuttia ja yliajalla kaveri pisti kiitokseksi pallon omiin. Mikäli Iran sinnittelee edes vartin Espanjan kyydissä niin samat aseet otettaneen käyttöön. Espanjan puolustus sekoili Portugalia vastaan ja muutenkin kysymysmerkkejä löytyy ja sitä kautta perusteita on jopa jättiyllätykselle. Jos taas peli rullaa espanjalla niin sehän on 0-3 ennenku kerkee alkamaankaan. Koitetaan olla luovia. Espanjan vahvalle alulle (2 tai enemmän ekalle puoliajalle) jolla kuitataan yllätyshaun tappiot. Vitoset sitten Iranin pommille. Olisin ennemmin koittanut kymppiä tuplamerkille mutta en sitä veikkauksen kohteista löytänyt? Eli luotetaan siihen että ainakaan Espanjan niukkaan nyhjäysvoittoon ei menisi tämä.. joko peli on katki erätaukoon mennessä tai Iran makoilee toisen nappituloksen jälkimmäisestä puoliskosta.

Ennen tämän päivän tulevia tappiota saldo on nyt sitten: pelattu 408, voitot 389,2. Kassan saldo 282,1
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
MM-kisojen päivän pelit vaikuttaa kyllä sellaisilta ansoilta, että hirvittää jo etukäteen. Teoriassa pitäisi olla täysin ylijuoksuja Uruguayn ja Portugalin osalta, mutta kuten nyt on nähty niin ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä voi tapahtua. Mm. pilkkujen määrä on ollut ihan tolkuton, turnauksen paras maalintekijä on Own Goal ja onhan siellä ollut vaikka mitä muutakin omituista - eikä aina vedonlyönnin kannalta kovin suotuisaa.

Uruguay taistelee Venäjän kanssa lohkon voitosta ja kohtaa tänään Saudit. Venäjähän myllytti aivan umpipaskaa kaveriaan 5-0, joten Uruguaylle jää työnsarkaa mätsätä tuo. Uru oli Egyptiä vastaan vähän aseeton eikä pelinopeus vielä ollut kummoinen. Uskoisin kuitenkin, että tuosta nysväyksestä on otettu opiksi ja kärkikaksikkokin osuu maalipuiden väliin edelleen sysipaskaa Saudi Arabiaa vastaan. Vaikka tää on vähän tämmöstä valavuorimaista camaboomeilua, pakko tässä kohtaa kokeilla Uruguay -2.5 kertoimella 2.80. 3-0 riittää ja vaikuttaa aika todennäköiseltä.

Marokko taasen näytti ihan pirtsakalta Irania vastaan, mutta maalinteko ontui ja lopulta ryssivät oman maalin yliajalla. Samalla melko varmasti karisivat jatkohaaveet, kun tasureidenkin napsiminen Portugalilta ja Espanjalta olisi melkoinen yllätys. Jos laji olisi jokin muu, olettaisin että Marokko lähtee melko rennosti hyökkäämällä hakemaan pakkovoittoa ja kaatuu sitten saappaat jalassa jos kaatuu. Mutta kun jalkapalloa pelataan, voi hyvin olla että nyhjätään jotain 0-0 sinne 85 minuutille asti, kunnes tajuavat että ei vittu täähän täytyiskin muuten voittaa. Portugali väänsi Espanjan kanssa tasurin, mutta kannattaa muistaa että kaikki maalit teki Ronaldo ja kaikki maalit tuli lievästi sanoen erikoistilanteista: pilkku, vapari ja De Gean kariukset. Ajoittan Portugali oli ihan köysissä, mutta puolusti jälleen tiiviisti ja iski kyllä vastaan väkevästi. Marokolla vähän mopo keuli ajoittan ensimmäisessä pelissä ja Irankin pääsi vastaiskuihin jokusen kerran. Molemmilla on hyökkäyspäähän ihan pätevät joukkueet, mutta helvetisti on sitten kiinni siitä, miten tähän peliin tullaan eli pelataanko sitä 0-0 vai lähdetäänkö voittamaan? Tähän on vaikea mitään kovin fiksunoloista pelata, mutta laitoin BTTS kun oli nippanappa pelattava kerroin 2.12.

Espanja - Iran myös tuollainen ansapeli, mutta siihen iskin noita keltasia kortteja Iranille yli 2.5.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
NBA2K League: Pacers Gaming-Pistons GT 1.909 Pinnacle (Unibet 1,90)

Buukkereille on käynyt tässä virhe. Heidän mielestään sarjajumbo Pacers (rekordi 1-4) on suosikki Pistonsia vastaan, joka on tällä hetkellä taulukossa kakkosena (rekordi 4-1). Isketään kiinni ennen kuin huomaavat.

e. 20 min. myöhemmin kerroin tullut alas 1,763:een, eli näyttää jo oikealta. Unibetilta saa vielä 1,90.
e2. Nyt Unibet myös tippunut 1,80.
 
Viimeksi muokattu:

Zohan

Jäsen
FC Viikingit - JIPPO
Alle 2.5 maalia 2.20 @Betsafe

Viikingit on päästänyt kahessa viimeisessä pelissä 7 maalia. Tähän on nyt reagoitu ja avauksessa on KAHDEKSAN :D puolustajaa. JIPPO on myös aina tunnettu tiukasta puolustuspelaamisesta. Voi melkoinen nyhjäys olla tulossa.

E: Pienellä laitoin myös Alle 1.5 kertoimella 4.30
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
@Saul Goodman ja @Mazaa

Kiitoksen kassan täytteestä! Vaikka itselle iso lampaan perse, kun en uskaltanut Kouvolaa pelata.

Julistaudun tuulariksi, koska Vimpeli kuulosti nimenä niin kovalta. Pitää jatkossa luottaa pesäpallon Midakseen yhtä sokeasti kuin koripallon Messiakseen!

Edit: @disco-stu hiukan varovainen olisin Saudien kanssa. Tänään ei taida oligarkien rahat vaikuttaa peliin ;)
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nopeille (ja jos jotakuta kiinnostaa) vihje miesten Ykköspesikseen otteluun Lievestuore - Ulvila, alkaa klo 18.00.

Mielestäni Lievestuore ei voi tässä olla suosikki, vaikka sillä onkin kotietu ja Ulvila on aloittanut kauden vaisusti. Ulvilalla kasvojenpesun paikka surkean edellisen kotiottelun jälkeen. Joukkue ei ole missään nimessä niin huono, että sen kuuluisi tippua taistelemaan putoamista vastaan.

Ulvila ml. 1.90 Veikkaus
 
Viimeksi muokattu:

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Livestä (PAF) oli pakko napata Iran-Espanja tasuri kertoimella 6,80.

Vedin tänään nämä kolme ennakkosuosikin voittoa triplaan niin tämä on ns riskienhallintaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Heh, paskat on vielä paskempia kuin osasin kuvitella ja eihän paremman tarvi silloin tehä yhtään mitään... semmosta tää jalkapallo on, aikamoista paskaa! Ohipäivä, mutta olkoon. Ainiin, kaikki alle 2.5 maalia vedot taas plussalle kevyesti. Onko yks päivä kun tuli 3 maalia per peli ja Ryssät. Muuten undereita vain. Siistii!
 

Gemondo

Jäsen
Iran - Espanja: Espanja saa kortin 1,86 (Unibet)

Iranilaiset näyttävät pääsevän ajanpeluullaan Espanjan (Costan) ihon alle, eikä Iranilaisten kovat taklauksetkaan tuskin ole Espanjan mieleen, jossain vaiheessa joku (Costa) menettää malttinsa ja kortti heilahtaa.
 
Viimeksi muokattu:

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa aneeminen Espanja ekat kolme varttia. Oliko yhtään vetoa maalia kohti?

Tässä pelissä vituttaa kyllä tuo mikkihiirimäinen filmaus, hyi helvetti!
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nopeille (ja jos jotakuta kiinnostaa) vihje miesten Ykköspesikseen otteluun Lievestuore - Ulvila, alkaa klo 18.00.

Mielestäni Lievestuore ei voi tässä olla suosikki, vaikka sillä onkin kotietu ja Ulvila on aloittanut kauden vaisusti. Ulvilalla kasvojenpesun paikka surkean edellisen kotiottelun jälkeen. Joukkue ei ole missään nimessä niin huono, että sen kuuluisi tippua taistelemaan putoamista vastaan.

Ulvila ml. 1.90 Veikkaus

Lopputulos 0-1 (1-1, 0-2) Ulvilalle. Tasainen peli tilastojen valossa, jossa Ulvila oli kuitenkin riittävästi parempi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Pientä tappioputkea puskee.

Ronaldiksen laitettua pallo häkkiin neljän minuutin kohdalla ajattelin jo että nyt tulee hyvä päivä, mutta mitä vielä. Portugalia ei lopun 86 minuutin edestä kiinnostanut hyökätä lainkaan ja Marokollekin 0-1 tappio ja kisojen päättyminen kelpasi hämmästyttävän hyvin.

Uruguay-Saudit sentään oli odotettu nyhjäys mutta siihen tuli panostettua sitten ihan liian vähän.

Iran jatkoi kurafilmiä ja näytti jo olevan yllätysvalmis, kunnes pomppupallo sisään. Sen jälkeen näki että jumalauta nehän osais pelatakin kun viitsisivät. No päin honkia meni sitten sekin.

Saldo toisen ikävän turska-päivän jälkeen: pelattu 478, palautus 415,5. Kisakassan saldo 237,5/300.

Tänään putki katkeaa seuraavilla;

Tanska-Aussit alle 1,5 - kerroin 2,85 / panos 5
Aussit ei tee maalia - kerroin 2,2 / panos 10
Enemmän kulmia AUS - kerroin 4,2 / panos 5
Tanska 1 ja alle 2,5 - kerroin 3,3 / panos 20

Eli underilla mennään tähän. Tanska on pitänyt maalinsa puhtaana viidessä viimeisessä ja olisko se sitten Australia kun tuon katkaisee? Ei kai.. vaikka hyvin ne Ranskan kanssa rimpuili. Tasasta peliä odotan joka lopulta päättyy Tanskan 1-0 tai 2-0 voittoon, tai vaikka kiikaritasuriksi. Ja kun tasasta peliä meinaa, niin se että toinen saa 4,2 kertoimen kulmapotkumääriin otetaan kans mukaan.

Ranska-Peru 1 -kerroin 1,53/ panos 30
Ranska 1 ja alle 2,5 - kerroin 3 / panos 10

Ranska on vahva suosikki tähän peliin ja ois voinut pelailla -1 merkillä, mutta Peru on Tanska matsista huolimatta ihan ok vireessä. Perun päähän ei ole tehty yhtä enempää viiteen viimeseen. Ranskalle välipeli ja joku 1-0 kelpaa heille ihan hyvin jatkopaikan varmistamiseen. Otetaan nyt Ranskaa vaikka kertoimet onkin paskat. Joku 0-0 ei yllättäis ja varmaan sieltä joku VAR-pilkku taas arvotaan ekalle kympille Perulle. Varmistellaan Perun yllätystä ja pelataan vielä lisää Ranskan vähämaaliselle voitolle. Tyhmä peli. Mutta täytyyhän edes jonkun ennakkosuosikin pelata tasollaan..

Argentiina-Kroatia 1 - kerroin 2,03 / panos 30
Yli 2,5 maalia - kerroin 2,25 / panos 10
Argentiina yli 1,5 - kerroin 2,3 / panos 5
Kroatia yli 1,5 - kerroin 3,75 / panos 5
Messi 1 maali - kerroin 3 / panos 10
Messi 2 maalia - kerroin 9 / panos 10
Messi 3(+) maalia - kerroin 30 / panos 5

Kroatia vakuutti ekassa pelissä ja Argentiina ei niinkään. Argentiinan peli on muutenkin ailahdellut paljonkin. Tässä ois nyt taas se paikka hakea yllätystä ja jos Kroatian kertoimet ois yhtään paremmat niin miksipä ei, mutta toisaalta jos ärsytetty Messin Argentiina saa tähän peliin 2 kertoimen niin kyllä mä siihen otan kiinni. Pelataan siis Argentiinaa ja övereitä. Argentiinan pelit on enimmissä määrin olleet överimateriaalia ja Kroatialtakin voi maalia tai jopa kahta odotella. Joku 3-2, 2-1, 2-2 kuulostaa ihan realistiselta (eli se on 0-1 ja sillä selvä). Messille ei montaa kertaa meinaa osua kuivaa peliä kahdesti peräkkäin joten panostellaan hiukan maaleja sinnekin.

Panostukset on amatöörimäisesti ihan liian isoja kisakassan kokoon nähden, mutta minkäs teet kun hyvin alkanut taival kääntyy laskusuuntaan. Huonona uhkapelaajana tietty panostat enemmän.. tänään pelissä on siis kisakassasta 145/237 pelimerkkiä :)

Edit. Vielä vetoja jättäessä muutettiin Ranska kohdetta hiukan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
NBA2K League: Pacers Gaming-Pistons GT 1.909 Pinnacle (Unibet 1,90)

Buukkereille on käynyt tässä virhe. Heidän mielestään sarjajumbo Pacers (rekordi 1-4) on suosikki Pistonsia vastaan, joka on tällä hetkellä taulukossa kakkosena (rekordi 4-1). Isketään kiinni ennen kuin huomaavat.

Kertoimet nyt Pinnacle 1,473 ja Unibet 1,75. Miten se meni, että nyt kairataan hanuriin 100-varmasti. Se mitä jäin oikeasti miettimään, niin miten voi olla mahdollista että molemmat buukkerit tekee saman virheen? Peesaako toinen toista sokeasti? Peliaika jäi manitsematta ja tämä peli pelataan lauantai-iltana kello 23.45.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös