Vedonlyöntivihjeet

  • 3 081 600
  • 15 026

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kyllä, sama muuten, mutta omat tulee just ja just takasin kunhan nyt ei vielä Kempeel ryssi. On se silti huikea taito poimia koko maailman kaikista vedoista juuri se "varmin", joka lopulta menee reisille jollain legendaarisella tavalla.

Sori nyt vaan kaikki muut, mutta toivon että Imatra ottaa kuokkaan oikein tuelta superissa ja koko vitun kylä uppoaa koskeen.
Voidaanko upottaa Kempele Itämereen ja myydä Ruotsiin?

0-7 johdosta 8-7 tappioon kahden viimeisen vuoron aikana.

Nyt en osaa sanoa enää yhtään mitään.....
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Jos joku on katsonut Oulu - Kempele-peliä.... Niin nyt olen nähnyt aivan kaiken. Ei saatana.....................................................................................................................
Ei tätä sopupalloa kyllä voi vedonlyöntiin enää koskaan valita. Hauskaa seurattavaa kyllä! Todella paljon ihan järkyttävän huonoja ratkaisuja vähän joka puolella kenttää. Oikein kunnon puuhastelua, niinkuin nyt tietysti kuuluukin olla.

Joo, veikkausen tili tyhjäksi ja sitten loppuu tää hassuttelu, vaikka vihjeet ovatkin järjestäen loistavia! Ei vaan pysy nuppi kasassa näiden kanssa.

edit. ja tietenkin Imatra sitten heti superissa takoo kolme juoksua tauluun. Ei viittineet siinä toisella jaksolla sitten kuitenkaan? Sopupeli mikä sopupeli.
 

Nick Neim

Jäsen
Onko missään muuten pesäpalloa livevedoissa? Ei ole tullut ikinä katsottua, onko ihan Veikallakaan. Nimittäin noista Kempeleen sulamisistahan saisi jatkossa oivan tilin lohkaistua. Niin järjestäen tuntuvat noita jaksoja erityisesti loppupuolella kusevan.

E: No okei, edelliset ennen Lippoa oli kuitenkin Jymy ja Veto, jotka jo lähtökohdiltaan ovat aivan eri kaliiberia... mutta silti. Aikamoista.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Voi kilin vitut sanon ma. Eiköhän tosiaan kaikki voittais ku deletoidaan koko vitun sopupallo. Viimeks vituttanu vedonlyönti edes samalla hehtaarilla yhtä paljon kun TPS ryssi 5maalin johdon lopussa säbän pleijareissa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hihhihihihi, se Imatra tietysti manilainina osuis ja Kempele puolestaan ei osuis ees ladon seinään. On tää kyllä, on. Mutta vihjaajille propsit, hyvin kartalla ja väittäisin hyviksi vedoiksi!
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Kiitokset vihjaajille, satuin poimimaan oikein pelattavat kohteeni. Kossun suora voitto, saman pelin underi ja Imatra ML. Hattu päästä ja kumarrus.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Niin joo nyt kun hengitys on vähän tasaantunut, niin piti sanomani että vihjeethän oli ihan timanttiset! Kiitokset laatijoille! Ikävä vaan että Kempele ja Imatra eivät tehneet mitään ansaitaakseen noin hyvät tipsit.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä, mitä nyt on nähty Oulu - Kempele-pelissä, on jotain niin uskomatonta, etten muista vedonlyönnin saralla omalla kohdallani nähneeni. Oikeasti, jos joku katsoi tuota peliä ja toista jaksoa. Kempele oli 1-7-johdossa Oulun kolmannen sisävuoron alkaessa. Ja se 8-7-juoksu.................. Se oli jotain, mitä en pysty sanoinkuvailemaan. Niin uskomattoman huonoa ulkopelisuorittamista, etten tiedä mitä sanoa.

Kohta kotiutuslyöntikisa. Kyllä mä tuuletan rajusti, jos Kempele kuitenkin tämän vie. Valitettavasti Oululla mielestäni etu kotarissa. Vituiksi taitaa mennä.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Hyviä vihjeitä pesikseen ja täytyy alkaa ottamaan itsekin noista jatkossa koppeja omien pesisbetsieni tueksi.

Tänään tosiaan uskomaton sulaminen Kempeleeltä. Itsekin olisin kyllä heidän voittoa vähintään ML:nä pelannut.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kempele suora 3.05 Veikkaus
Kempele ml. 1.95 Veikkaus

Imatra ml. 1.75 Veikkaus
Koskenkorva ml. 1.78 Veikkaus
Hyvinkää - Koskenkorva alle 13,5 1.90 Unibet

TODELLA, TODELLA, HILJAISEKSI VETÄÄ. Aika helvetin hyviä vetoja kaikki, vaikka itse sanonkin. Katsoiko joku nyt oikeasti tuota Oulu - Kempele toista jaksoa tilanteessa 1-7? Ja se 8-7-juoksu Oululle? @Mazaa, katsoitko? Oletko nähnyt pitkällä kokemuksellasi vastaavaa?

JÄI VITUTTAMAAN NIIN PALJON ETTÄ TEKISI MIELI SANOA TOSI PAHASTI KEMPELEESTÄ. Niin pahasti, että ehkä viimeinkin menettäisin oikeuteni elää vapaana miehenä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
HIENOSTI!!!!!! Kempele otti vissiin ulkokentän pois kokonaan siinä kuudennen vuoroparin tienoilla. Kovvoo hommoo, sano!

@Zohan oliko Veikkauksella tarjolla noita e-pelejä, mitä olet vihjaillut? Vai työnnänkö johonkin vitun bingoon loput ropot.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Meikäläinenkin koitti noita pesistipsejä pienellä panoksella (5e) ja pottina olis jopa satku ollut, tämmöselle sunnuntaiveikkaajille iso raha. Pitääpä pistää seurantaan, kiitos vain tipseistä tietäville!
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa kyllä uskomaton fiilis kattoo äsken ton Oulu-Kempele pelin lopputulos, ku nukkumaan alkaessa pelattiin kuudetta vuoroparia, ja peli oli 7-1 Kempeleelle. Itellä oli Kempele ml ja se kun ois kotiin tullut, niin noin 3x ois tullu panostukset takaisin, nyt tuli 1,5x. Toisaalta Imatra nous ekan jakson viimesessä vuorossa 3 juoksun takaa jaksovoittoon ja sitä myötä pääs supervuoroon, että tavallaan noi sulamiset meni tasan vetojen suhteen.

Kempeleen peleihin taidan ruveta jatkossa painaa isolla overia, kolmeen edelliseen niiden peliin tullut nopeella laskemisella 71 juoksua.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Italian finaalit: Venezia mestari 1.60

Eka peli huomenna. Venezia on hieman parempi joukkue ja sillä on kotietu. Kauden tilastoissakin Venezia on useimmissa edellä eikä se edes kerro koko totuutta koska joukkue hommasi loppukaudesta erittäin kovan vahvistuksen juuri levypallo-osastolle jossa se on hieman tilastoissa perässä.

Arvio 66%
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
HUIMA VETO!

Ranskan finaalit: Chalon mestari 1.90 Expekt/Betclic, saako tuonne joku sisään? Kannattaa tuupata kaikki mitä saa.

Kolme joukkuetta jäljellä. Chalon, Strasbourg ja Lyon. Chalon on jo finaaleissa. Se on kolmikosta selvästi ja kiistatta paras JA sillä tulee olemaan kotietu molempia vastaan. Lisäksi Chalonilla voi olla jonkinlainen lepoetu sillä se varmisti finaalipaikkansa jo keskiviikkona kun taas Strasbourg ja Lyon pelaavat ratkaisevan viidennen ottelun tänään. Toki en tiedä milloin eka finaalipeli on.

Tää on jotain 70%. Esim Bet365:llakin on arvio tälle 58%. 1.90 pomminvarmasti aivan liikaa
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jaa kappas, sehän olisi näköjään koriksen naisten EM-kisat viikon päästä. Pitäiskö nämä oikein ottaa työn alle, onko täällä kiinnostusta/luottoa vihjeisiin?
 

Steeger#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kovalchuk, Zinovyev, Morozov, Zherdev & Versteeg
Jaa kappas, sehän olisi näköjään koriksen naisten EM-kisat viikon päästä. Pitäiskö nämä oikein ottaa työn alle, onko täällä kiinnostusta/luottoa vihjeisiin?

Kyllä ainakin itseä kiinnostaisi vihjeet. Tuskin olen ainoa kun viime aikaisien vihjeidesi osumaprosentteja katselee.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joensuu - Kitee

Sää on lämmin Pohjois-Karjalan paikalliskamppailussa. Molemmat joukkueet perustavat pelinsä ensisijaisesti vahvaan ulkopeliin. Kiteellä ei ole oikein ketään, joka löisi juoksuja. Joensuulla Aleksi Rautiainen on ollut hyvässä vireessä, mutta Juha Niemen alkukausi ei ole ollut odotetunlainen.

Joensuu 9/11 alle 14,5 juoksua tällä kaudella.
Kitee 6/8 alle 14,5 juoksua tällä kaudella.

Joensuu - Kitee alle 14,5 1.76 Nordicbet

EDIT: Ja lopputuloksena tietenkin 15 juoksua. Huoh.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös