Vedonlyöntivihjeet

  • 3 081 262
  • 15 026

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Nopsaan kerrottuna, hit on lyönti jolla lyöjä pääsee kentälle, jos vaikka nostaa kopin millä joku muu pääsee vaihtamaan pesää ei saa tilastoihin hittiä.
Error taas tilastoidaan ulkopelijoukkueen virheistä millä vastustaja pääsee pesälle, tilanteissa joissa normisuorituksella/heitolla tulisi palo. Beltran tai keitäs niitä nyt oli varmaan pystyy vastaamaan virallisemmin tuolla MLB-ketjussa.
Overi tuohon Cubs-Brewers ei tunnukaan enää niin hyvältä, kun juoksut tuntui jäävän tuonne alkupuolelle. Underille noille 6.5 ja 7.5 saa sitli edelleen hyvät kertoimet, nyt juuri Brewers onkin tekemässä lisää, ne neljä mitkä lupasin onkin jo plakkarissa:)

edit: Champpari tuntuu olevan näissä jatkopeleissä täysin lapasessa, tänään oli vähän hiton iso tupla lähellä osua, kun Juve voittaa tehden max. 2 maalia ja Monaco voittaa, total over 2.5. Tälle sai reiska 20 kertoimen ja se Juven vastaiskumaali oli oikeasti melko liki. Noh, se perusbetsi sentään osui.

edit2: @attendo, bet365 tarjoaa striimit kaikkiin MLB-peleihin, pitää vaikka 10 centtiä tilillä niin saa katsella ihan kuvan kanssa;)

Kiitos sivistämisestä ja striimivihjeestä, mutta noin muuten baseball ei ole kyllä mun laji. Ainakaan niin paljon, että jaksaisin sitä katsella ja tästä älköön kukaan loukkaantuko, makuasioita nämä. Mitä tähän futisiltaan tulee, niin itsekin ihmettelin tota Monacon kotikerrointa, kun City oli kuitenkin kevyttä kauraa ja laskisin Dortmundin ja Cityn aikalailla samanvahvuisiksi. Toki Monacokin kuuluu samaan koriin, jos ilmaistaan vaikka näin. Mutta mulla keskitty betsit fudiksen puolelta tänään täysin tohon Barca-Juve peliin ja tulihan sieltä jotain hävittäväksi seuraaviin peleihin.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kiitoksia vaan @Crapbag

Tuli komeasti kotiin toi.

Hyvä! Siinä on vielä "saletti" tilanne päällä mennä 8.5 rajankin yli, Cubsilla takapesät täynnä yhdellä palolla. Noista yleensä nostetaan kopilla se yksi juoksu. Noh, tilanne 3-4 ja nyt just kaksi paloa, ei vaan parhaat lyöjät nyt onnistu täysin tärkeillä hetkillä. Enää ei mikään roikku takakentälle riitä, pitää saada kunnon lyönti tai sitten se vastustajan virhe. Toki on vielä 9. vuoroparikin jäljellä.

E: Ei tullut 4-4 tasoitusta, ainakaan vielä. Mestareilta kehnoa tekemistä tuossa kohtaa, pitäisi hyödyntää.
E2: 9. vuorossa Cubs tekee taas sen mitä viime kaudella, aika piukastakin paikasta nousee vielä tasoihin ja lopulta vielä kolmen juoksun kunnarilla game over, 7-4 lopputulos.

Ei jaksa mitään perusteluita, pään pitäisi olla jo tyynyssä. Mutta yön lopuista peleistä ARI, BOS ja CIN vaikuttavat vahvoilta noissa kertoimien puolesta tasaisissa peleissään. Altavastaajista kotijoukkueet KC ja ATL ainakin +1.5 pelattavia, miksei suorat voitotkin.

NYY on ammuttu hirveäksi suosikiksi ja CWS vieraana saa liki kahden kertoimen +1.5 tasoituksellakin. Yankeesin aloittaja Tanaka ei vielä ole ollut niin kovassa iskussa, että tuon pelin asettaisin noin varmaksi. Eilen White Sox jo kuittasi voiton vaikka kummulla hääräsi vanha kunnon säkki, Miguel Gonzales;)

Näillä huitoen yöhön, maltilla tietenkin.

EDIT: Nämä "hyvät kohteet" menivätkin metsään oikein kunnolla, ARi, BOS ja CIN häviävät 1-0, 3-0 ja 0-2. Kaikki siis kunnossa, ei puuttunut kuin juoksut.. tilastojen valossa toki melko ansaitut tappiot. KC voitti, mutta Atlanta koki Teheranin syöttäessä harvinaisen pyllymyyryn. Yankees pieksi valkosukat ja Tanaka kummulla näyttää löytävän virettään. Huonosti meni!
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
En mä löytänyt mitään selitystä tohon DEL2 finaalin kerroinasetelmaan, niin panin kakkoseen sitten kunnolla. Ei toi kerroin voi olla oikein näillä tiedoilla, eli jotain hämärää siellä on - mutta sittenpähän on, tuleepahan taas pantua.
Bumtsibum, bumtsibumbum! Nyt vietiin markkinaa kuin pässiä narussa!HAHAHAHAH, Disco-Stu 280 - Maailma 0! Ihan pässinlihaa ollut tuo peli, eli tosiaan aivan kujalla olivat kaikki muut.

Tästä hirveellä sykkeellä lätkiin änäriin jotain, ihan mitä vaan. Toronto - Washington yli 5.5. Se se on!
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Kysymysnurkka


@Saul Goodman huomenna saisi Kataja -8,5 @1,97 ja muualta varmaan enemmän, mutta ei kyse ole nyt siitä vaan siitä, että miten näet Katajan väristen lasien takaa ton matsin? (sullahan on Katjasta mestaruusveto, niin siitä toi puujalka noista laseista)
Paha sanoa. Edellisessä pelissä oli kyllä huolestuttavia merkkejä Katajan kannalta esim. Rannikon pelaaminen. Pitäisi olla joukkueen paras pelaaja mutta nyt kaukana siitä. Varmaan siellä jotain loukkaantumista on takana kuten vähän koko kauden.

Luulin myös että molemmat ekat pelit olisi ollut selvästi underimpia mutta mutta. Kovaa on heitetty ja huonosti puolustettu, toki myös tempo ollut kovaa.

Näillä linjoilla en ota mitään ellei jotain yllättävää loukkaantumista tule.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Joo ei huono, 16 min pelattu ja 5 maalia taulussa. Oma Washington over 3.5 maalia ui nopeasti nuottaan.
Jalokala ui raukeana haaviini, 26 minuuttia siihen meni ja kerrointa oli yli 2.00. On tää helppoo toisinaan!

Vieläkö pannaan Blues - Wild peliinkin overia? Katkasun paikka, Wildilla pakollinen all-in ja puolustamalla ne ei ole vielä voittaneet mitään, koska BB:n jengit ei osaa puolustaa. Eli siellä otetaan joko kunnolla kuokkaan tai toisinpäin. 2-5 tai 5-2. VAMOS!
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Toronto - Washington yli 5.5. Se se on!

disco-stuuuuuuuuuuuuuuuuu ei kukaan muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu juuuuuuuujuuuujuuuuuuuuuuuuuuuu. Thank`s mate. Itse olin vielä lisäksi jo aiemmin lyönyt Washingtonia, kun ei kai kukaan uskonut siihen, että Toronto ottaisi kolme voittoa putkeen. Juu ei. (peli toki vielä kesken mutta olkoon).

Ja kiitos @Saul Goodman arviosta tohon Katajan matsiin. Itseasiassa katselin tilastoja, niin näytti Kataja olleen jo yllättävän (ehkä?) tiukoilla Nokiaakin vastaan. Mutta jokainen sarja ja jopa jokainen peli jokaisen sarjan sisällä on oma tarinansa.

edit. tai no ne tiukat matsit oli vieraissa joten ehkä se kuitenkin meni niinkuin ennakkoon kuuluikin.
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tennismiehille ja naisille pureskeltavaksi klo 12.00 Monte Carlon Berdych-Cilic. Paf tarjoaa kertoimet 1.98-1.83, Cilicille about markkinatoppia.
Berdych oli eilen vaikeuksissa Haasin kanssa ja jotain ongelmia taisi olla jalan kanssa(?). Cilic puolestaan pieksi Chardyn selvästi 3-6, 0-6. Massalla eivät ole liiemmin kohdanneet, vain kerran, 2012. Tuolloin Birdy vei, muuten keskinäiset matsit ovat melko tasan. Kakkoseen taas tänään?

Edit: 0-2 vei Cilic, melko totaalista dominointia läpi matsin, toki ottelupallo jo taskussaan päästi Berdychin vielä murtamaan ja ylipäätään koittamaan toista breikkiä koko matsissa, tie-break kuitenkin tylysti 7-0 Cilicin nimiin!
 
Viimeksi muokattu:

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Nuoremmalla "superjunnu" Zverevillä hyvät mahkut tänään Nadalia vastaan. Vaikka pitkä poika onkin niin pelaa melkeinpä parasta peliään massalla, ja tuhosi eilen täysin Feli Lopezin. Siinä missä Nadal joutui kolmeen erään ihan hyvää vastusta Edmundia vastaan, mutta joka on kuitenkin pari pykälää Zvereviä tasossaan alempana varsinkin massalla. En nähnyt matsia, mut uskon tosiaan et tässä on hyvät mahkut "upsettiin" kun Nadal ei ole sitten Aussie Openin jälkeen kuitenkaan pelillisesti ehkäpä ollut niin kova mitä tulokset ovat olleet. Juurikin Aussie Openissa tänä vuonna nämä herrat väänsivät viisieräisen missä Zverev oli jo 2-1 erissä edellä ja Nadalhan pelasi tuolla kauden parasta tennistään kun meni finaaliin asti. Ainakin +3,5 tasoitus Zvereville hyvä ja samoten luultavasti over 21,5. Myös suoran voiton kertoimet vielä reilusti päälle kolmen mutta ovat tosiaan jo ropisseet esim. Pinnaclella päälle neljästä alaspäin. Matsi alkaa joskus klo 16 jälkeen vissiin kun en ole nyt ohjelmaa tsiikannut kun tulin just himaan...
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Naisten koripallossa tänään HyPo-EU, finaalien 3. peli. EU vienyt 2 aiempaa joten mestaruus katkolla heille. Veikkaus tarjoaa EUlle 2.2 kertoimen, jossa on reilusti ilmaa, koska tuon pitäisi olla tasabookki.
HyPo lähti finaalisarjan ennakkosuosikkina, mutta Espoon penkki on antanut paremmin tukea avaukselle, kuin Hyvinkään vastaava. Suurin ero heittopelissä joukkueilla on kolmosten osalta, EUlla 43% ja HyPolla alle 30%.
Matsista tai voimasuhteista en tiedä yhtään mitään mutta Bet365 tarjoaa 2.50
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Naisten koripallossa tänään HyPo-EU, finaalien 3. peli. EU vienyt 2 aiempaa joten mestaruus katkolla heille. Veikkaus tarjoaa EUlle 2.2 kertoimen, jossa on reilusti ilmaa, koska tuon pitäisi olla tasabookki.
HyPo lähti finaalisarjan ennakkosuosikkina, mutta Espoon penkki on antanut paremmin tukea avaukselle, kuin Hyvinkään vastaava. Suurin ero heittopelissä joukkueilla on kolmosten osalta, EUlla 43% ja HyPolla alle 30%.

Tämä vaikuttaa hyvältä, mukana ollaan.

Ihan toisesta aiheesta: Pelaako täällä joku aktiivisesti esports-kohteita? Itse en tiedä ko. urheilumuodon lajeista yhtään mitään, mutta olen peesaillut paria nimimerkkiä Ylikertoimelta. Erittäin hyvin tuntuu osuvan ja palautusprosentit sen todistavat myös. Ehkä esportseissa on enemmän valueta, kun markkina varmaan isolle yleisölle tuntematon ja betsaajissa uskoakseni paljon puhtaasti fiilisbetsaajia, jotka itse harrastavat nettipelaamista.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Painoin kivitalon Jyppi - Hifki pronssihöntsään överi 4,5 1.94

Tää on niin kertakaikkisen liian hyvää ollakseen totta ettei mitään mahdollisuuksia osumaan.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Veikkaus tarjoilee melkein markkinoiden korkeinta KalPa - Kahvara overeille.

Otin pienet hassuttelut:

Tappara over 1,5 maalia 1.55

Tappara over 2,5 maalia 2.80

Tappara over 3,5 maalia 6.20


0-0 jatkoille.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Katsoitko runkosarjan vai finaalien osalta?
Molempien. Näyttäisi että HyPolla ei ekassa kotipelissä onnistunut yhtään mikään ja noin yleisesti on aikamoinen ihme hävitä ottelu jos vie hyökkäyslevyt 21-4. Ehkä tämä oli vieraiden hyvyyttä, HyPon ohipeli tai näiden yhdistelmä, mutta kun en pelejä ole nähnyt enkä tosiaan tiedä voimasuhteista mitään niin en uskalla ottaa.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Nuoremmalla "superjunnu" Zverevillä hyvät mahkut tänään Nadalia vastaan. Vaikka pitkä poika onkin niin pelaa melkeinpä parasta peliään massalla, ja tuhosi eilen täysin Feli Lopezin. Siinä missä Nadal joutui kolmeen erään ihan hyvää vastusta Edmundia vastaan, mutta joka on kuitenkin pari pykälää Zvereviä tasossaan alempana varsinkin massalla. En nähnyt matsia, mut uskon tosiaan et tässä on hyvät mahkut "upsettiin" kun Nadal ei ole sitten Aussie Openin jälkeen kuitenkaan pelillisesti ehkäpä ollut niin kova mitä tulokset ovat olleet. Juurikin Aussie Openissa tänä vuonna nämä herrat väänsivät viisieräisen missä Zverev oli jo 2-1 erissä edellä ja Nadalhan pelasi tuolla kauden parasta tennistään kun meni finaaliin asti. Ainakin +3,5 tasoitus Zvereville hyvä ja samoten luultavasti over 21,5. Myös suoran voiton kertoimet vielä reilusti päälle kolmen mutta ovat tosiaan jo ropisseet esim. Pinnaclella päälle neljästä alaspäin. Matsi alkaa joskus klo 16 jälkeen vissiin kun en ole nyt ohjelmaa tsiikannut kun tulin just himaan...

Voi vittu tätä jinxauksen voimaa tänne.. Kaveri josta uumoillaan satavarmaa lähitulevaisuuden top-3 nimeä ja jopa maailmanykköstä noista 90-luvulla syntyneistä, ja muutenkin tämän nykysukupolven varmaan lahjakkain kaveri ni ei vittu mitään palaa kun asenne on kentällä tätä luokkaa kuin tänään.. Siis ihan saatanan paska performanssi! Oikein hävettäis, mut eihän näitä edes kukaan peesaa ni vitun sama sit kait. Taidanpa tyytyä laittelee vain @Mikko78 privassa vinkkejä, kun silloin tuntuu osuvan edes kun ei tänne laita.

Noh enpähän ollut ainoa joka otti tästä "turpaan" kun markkinakin veti kovalla kädellä Zvereviä...

Edit. kyllä Nadal varmaan RG:n hoitaa tänä vuonna ja ottaa sen 10:n tittelinsä siellä, vielä kun Djokon alkukausi ollut täysi mysteeri ja mies ollut kuin varjo entisestään.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Pinnacle live HT Rethymno - Kolossos OVER 135,5 2.02 >>50%

Kreikan pudotuspelien eka osa. Tempo on oikein hyvä mutta ekalla halffilla kummallakaan ei onnistunut oikein mikään. Menetyksiä jäätävät 20kpl ja kolmoset 5/22.
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Pinnacle live HT Rethymno - Kolossos OVER 135,5 2.02 >>50%

Kreikan pudotuspelien eka osa. Tempo on oikein hyvä mutta ekalla halffilla kummallakaan ei onnistunut oikein mikään. Menetyksiä jäätävät 20kpl ja kolmoset 5/22.

Sieltä salettina jatkoille tämä pjeli;)
Hyvä kun joskus ne onnet käy näin päin, katotaas miten tuo Kataja-Seagulls tykitellään loppuun, sielläkin overi aika iloisessa vauhdissa.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Sieltä salettina jatkoille tämä pjeli;)
Hyvä kun joskus ne onnet käy näin päin, katotaas miten tuo Kataja-Seagulls tykitellään loppuun, sielläkin overi aika iloisessa vauhdissa.
Juu tää jatkui aivan kurana loppuun asti mutta onnekas jatkoaika. 34 menetystä ja kaikkea muuta
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Illan Eurooppa-liigan matsiin Manchester United - Anderlecht [u2,5] 2.45 (Unibet)

Lähtökohtaisesti United on matsissa toki selkeä suosikki, mutta mitään maalimyllytystä tästä en odota. 1.osaottelu päättyi 1-1, joten Manulle riittää tästä vaikka maaliton tasuri, eikä toisaalta Anderlechtin ole myöskään pakko lähteä heti ensimmäisestä minuutista lähtien hakemaan vimmalla maalia.

Tilastojen perusteella näyttäisi myös varsin vähämaaliselta. United on pelannut Valioliigassa kotonaan peräti 76% alle 2,5 maalin. Rekordi ei toki suoraan rinnastaudu europeleihin, mutta antaa mielestäni suuntaa. Eurooppa-liigan otteluissa on u2,5 toteutunut koti- ja vieraskentällä 63 prosenttisesti. Anderlecht on paukutellut tasaisesti maaleja Eurooppa-liigassa, mutta oma pää on pitänyt suht hyvin. En usko, että ManU olisi tässä suhteessa valtaisa uhka belgialaisten puolustukselle, sillä melkoista tervanjuontia tuo maalinteko on punaisille tällä kaudella ollut. Eikä toisaalta Unitedin puolustuksella pitäisi olla suuria vaikeuksia belgialaisten kanssa.

Alle 2,5 maalia tuolla kertoimella on mielestäni todella herkullinen pelattava.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Siis on tää nyt jumalauta kumma, sen lisäks että jalkapalloilijat on kaatuilevia änmiä ja rusoposkisia inkkareita, ne on vissiin myös ihan saatanan tyhmiä. Ei oo tainnut matikkaa paljon tulla kerrattua. Jos tarvii vaikka voittaa välttämättä esim. kahdella maalilla, tarvii niitä vitun maaleja tehdä silloin ainakin kaksi! Eikä perrrrruutella ja pyöritellä.

Ihan kohtalaisen hyviä kertoimia saa livestä Eurooppaliigaan Schalken maaleille ja Genkin maaleille ja Besiktasin maaleille - eli niille ääliöille jotka jatkopaikkaan maaleja tarvisi.

edit. hahajaa, Schalke luki mun ajatukset ja teki kaks pariin minuuttiin... no pari muuta paskiaista vielä!

edit2. AIJUMALATUA tää on upee palsta! Heti kun tänne käy kiukuttelemassa ja vittuuntumassa, niin kelkka kääntyy. Kymmenessä minuutissa kaikissa kolmessa matsissa maalit!
 
Viimeksi muokattu:

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
@Delter hyvinhän se meni :) Nyky-Unitedin munattomuuteen voi aina luottaa, oli meinaan aika korkeat underin kertoimet tuossa puolen tunnin jälkeen...
Joo. Muualta helpommalla, sanotaan näin. Ei tosiaan mennyt matsi yhtään kuten ounastelin - varsinkaan alun osalta, vaikka olihan Anderlechtin tasoitusmaalissa myös kosolti tuuria mukana. Lopputunti oltiin sitten jännän äärellä, mutta onneksi Ibrahimovic oli tänään onnettoman pehmeä ja Rashford säästi useista paikoistaan huolimatta sen maalinsa jatkoajalle.

Hienoa jos jotkin saivat tällä kottia tilille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös