Vedonlyöntivihjeet

  • 3 102 220
  • 15 071

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
TPS-Happee 1 selvät markkinatopit Veikkaus ja BET365 2.40. Tasainen peli. Itse näen kotijoukkueen pienenä suosikkina. Pelataan to:na. Salibandy kyseessä.

Aika valjut fiilikset, meinasin jo laittaa rahat taskuun tilanteessa 6-2 52min. Noh, kiitos silti @Mikko78, vihjeessä ei ollut mitään vikaa!
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Crvenalta tosiaan Jovic pois mutta Milanolta kahden tiedetyn lisäksi Simon + lupaava nuori Fontecchio. Milanon penkki on ainakin aivan kauhea ja silloin pitäisi viimeistään eroa tulla.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Pana - Rellu voi livestä puoliajalla ujutella hiukan UNDER 163,5 1.90


Molemmat heittäneet todella kovaa vaikka puolustus on ok. Tempo ei ole kauhean korkea. Pitäisi jäädä keskimäärin 160 kieppeille

E: no juu vikalle kympille lähdettäessä linja oli vissiin 156,5 mutta siellä sitten hierottiin 170 tauluun
 
Viimeksi muokattu:

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Hyvin haisteltu ja löisin koska vaan vedon uusiksi. TPS teki kyllä aivan mielettömän sulamisen. Kymmenen minuuttia ennen loppua 5-1 johdossa ja ennen viimeistä neljää minuuttia kolmen maalin johto turkulaisilla. Eihän tuollaista sulamista käy edes meidän divarissa.

Niin löisin minäkin omani, parilla kympillä pistin tasapelin sinkkuna ja sieltä se vaan napsui vaikka kolmen maalin ero oli vielä kun alle 4 minuuttia oli jäljellä. Aika usein olen saanut kivoja osumia näillä salibandyn tasureilla, oikeastaan ihmettelen miksi ennalta hyvinkin tasaisiksi arvioitaviin matseihin arvaillaan mieluummin koti tai vierasvoittoa noin kahden kertoimella kun tasurin kerroin on useimmiten 5-6 näissä. Ottelun luonne eli se että se on tärkeä molemmille puoltaa mielestäni kovastikin tasureiden kokeilemista näihin. Nyt oli tuuriakin reilusti mukana joten tyytyväinen saa olla eikä tarkoitukseni ole yhtään arvostella muiden vetoja vaan puolustella tätä omaa kantaani. Vahvasti väitän että näitä nähdään vielä lisää näissä pleijareissa.
 

Sheplak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
NJ-Karhut 2 salibandyn divari Veikkaus kerroin 2.00

Tähän otan peesin, ja jatkan perusteluja muutamalla lauseella.

Eka peli päättyi siis keskiviikkona Porissa 5-6 jatkoajan jälkeen Nurmolle. Karhut hallitsi kenttätapahtumia, ja johti ottelua 3-0 avauserässä. Nurmo antoi pallonhallinnan suosiolla Karhuilla, ja Karhut loi moninkertaisen määrän maalipaikkoja(, joista kertoo torjunnat 7-24. Vielä 5-4 tilanteessa n.3min ennen loppua ylivoimahyökkäyksessä tuli yksi syöttö liikaa ja Nurmo iske vastaiskusta tasoihin.

Nurmolta ei mitään pois, se pelasi fiksusti ja puolusti uhrautuvasti. Uskon, ja toivon että Karhu hyökkää vähän maltillisemmin ja järkevämmin, jollain ei tule vaarallisia vastahyökkäyksiä. Maalivahti ei anna ilmaisia (nyt niitä tuli 2-4 laskutavasta riippuen, mikä epätyypillistä tällä kaudella) niin finaalipaikka ratkaistaan Porissa sunnuntaina.

Kauden aiemmat:
Karhut- NJ 13-8
NJ- Karhut 7-5, NJ:llä Urmas, Hankkio, Mustonen, Karjala ja Rautio apuna SPV:n liigaringistä, jotka nyt ei käytettävissä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ja niin vaan neljännen alkuun 8-0 runi kotijoukkueelle ja eroa enää 2 pistettä. Jälleen komea sulaminen..
Perusruni heti neljännen alkuun 10-0 -> 50-60 -> 60-60.

Sen jälkeen 5-16 runi onneksi toiseen suuntaan! Ja tuleehan tämä maaliin! 10 sek jäljellä ja 7 pistettä eroa.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ampumahiihto naisten pikakisa: Skardino- Varvynets 2 kerroin 2.75 BET365.

Varvynets naisten parhaita ampujia 92% ja 90%. Skardino myös hyvä 90% ja 87 %. Kontiolahdella Skardino Sprintissä molempien ampuessa nollat 11s nopeampi. Varvynets takaa-ajossa kauden paras suoritus. Sijoitus 7. Häviten vain 32.6s voittajalle nollalla sakolla. Skardino ampui yhden sakon, sija 18. kärkeen 1.27s.

Kova on kerroin.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ampumahiihdon maailmancup Holmenkollen pe-su

Kauden viimeinen kisaviikonloppu, joten ei muutakuin rakentamaan vihjeitä. Tässä tulee nyt yhdessä viestissä isompi määrä peli-ideoita, päättäkää itse mitä peesaatte. Kaikki tässä viestissä olevat kertoimet B365.

Miesten sprintti klo 17.30 perjantai

Leader after 1st shoot
Rastorgujevs 8.00
Eberhard 13.00
Eder 13.00
Moravec 34.00


Eberhardilla erinomainen hiihtovauhti, Eder on kiertueen nopein ampuja ja osuu makuulta 92% varmuudella. Nollat ampuessaan kumpikin on korkealla makuuammunnan jälkeen. Moravecin kerroin on erittäin korkea siihen nähden, minkälaisessa kunnossa hän oli viime viikonloppuna Kontiolahdella. Oli silloin sprintissä makuun jälkeen toisena tai kolmantena muistaakseni. Rastorgujevs edelleen pelattava tähän kohteeseen, vaikka kerroin onkin parissa viikossa tippunut todella paljon. Rasto näyttää aina lähtevän alkuun kovaa, usein liiankin kovaa. Osuu makuulta 87% tarkkuudella ja nollat ampuessaan on korkealla makuun jälkeen. Viime viikonloppuna Kontiolahdella Rasto toi tämän kohteen kotiin kertoimella 34.00.

Voittaja:
Shipulin 16.00
Moravec 26.00
Eder 26.00


TOP-3:
Shipulin 5.00
Moravec 7.00
Eder 8.00


Moravecin kertoimet ihmeellisen korkeita siihen nähden, kuinka kova hän oli Kontiolahdella ja kuinka hyvässä kunnossa hän on ollut koko alkuvuoden. Ederin alkukausi oli heikko, mutta on Moravecin tavoin vuodenvaihteen jälkeen päässyt erinomaiseen vireeseen. Hyötyy nopeasta ammunnastaan paljon. Oli Kontiolahdella tosi kova, mutta jotenkin sellainen tuntuma, ettei siellä näyttänyt vielä parastaan. Myös Anton Shipulinin kertoimet erittäin pelattavia. Ei ole ehkä ollut ihan sillä tasolla tällä kaudella, mitä voisi odottaa, vaikka maailmancupissa onkin toisena. Haluaa vielä palkintosijoja kauden loppuun.

Katsotaan josko naisten sprinttiin vielä jotain.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Naisten sprinttiin vahvaa komppausta Mikon vihjeeseen Varvynets lyö Skardinon. Reippaalta ylikertoimelta vaikuttaa. Ja on näköjään heti laskenut 2.62.

Domracheva lyö Mäkäräisen 2.75

Koko ajan Darya Domracheva hilaa itseään parin kauden takaiseen vireeseen. Ero Mäkäräiseen ei missään nimessä ole tämän kertoimen suuruinen. Mäkäräisellä ei viime viikonloppuna kulkenut ammunta sitten ollenkaan Kontiolahdella. Sen eteen on nyt varmasti tehty töitä, mutta valitettavasti Kaisalla ammunta on ikuinen murheenkryyni. Domracheva on väläyttänyt jo pari kertaa paluunsa jälkeen, MM-kisoissa takaa-ajosta hopeaa ja viime viikonloppuna Kontiolahden sprintissä kolmas. Jos Mäkäräinen ei ole saanut ammuntaa selkeästi parempaan kuntoon, on Domracheva vahvoilla.

Myös Domracheva TOP-3 7.00 kokeilemisen arvoinen.

Ja B365 nämä molemmat.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Pyrintö - KTP +7 1.75

60%

Oma arvio samaa luokkaa kuin Veikkauksella
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
KeuPa-SaPKo sarjassa SaPKo ei ensimmäisessä pelissä vakuuttanut. Liekö ollut vaikeuksia latautua, varsinkin maalinteko tuotti tuskaa. Joukkue antoi lopussa KeuPalle mahdollisuuden tulla tasoihin, peluuttamalla samaa kentällistä lähes koko loppurynnistyksen.
SaPKo on suuri ennakkosuosikki peliin, mutta edellisen pelin perusteella ja KeuPan uhrautuvan puolustuspelaamisen johdosta laitetaan lapulle kotivoitto kertoimella 3.65. Tilannetta ei haittaa, että SaPKon 1.kentän sentteri Monto näyttää puuttuvan kokoonpanosta ja ketjuja on sekoitettu.
Näin KeuPa-lasien takaa katsottuna SaPKo oli tuossa ensimmäisessä ottelussa melko ylivoimainen. KeuPan Urpolahti, heikko tuuri ja SaPKon tehoton viimeistely pitivät lukemat tasaisina ja viimeisellä minuutilla saatiin sitten ihan jännitystäkin. Ei kuitenkaan tasoitusta, mutta kyllä tuo loppulukemia selkeämpi peli SaPKolle oli.

Monto tosiaan loukkaantui ensimmäisen ottelun alussa ja on loppukauden sivussa, saa nähdä kuinka tuo vaikuttaa Lepauksen ja Tanuksen pelaamiseen. Tänään Keuruulla nähdään kaiken järjen mukaan kauden ennätysyleisö ja silloin kuin hallin katsomo on kotijoukkueen takana, niin ei noissa arktisissa olosuhteissa pelaaminen vierasjoukkueelle mukavaa hommaa ole.

Itse en SaPKoa näe vakuuttavasta runkosarjasta huolimatta yhtä suurena mestarisuosikkina kuin TuToa tai tämän (omissa papereissani) ykköshaastajaa Espoota. Jotenkin SaPKo on tyyliltään sellainen neppailujoukkue, jonka peli ei kovin pitkälle keväällä kanna. Joukkue suli viime keväänä ennakkosuosikkina KeuPaa vastaan ja sama oli lähellä viime ottelusta, kun täydellisestä hallinnasta huolimatta meinasivat pupeltaa pelin tasoihin. Sanoisin, että tämä ottelu näyttää suunnan sarjalle, SaPKon voittaessa sarja voidaan laittaa jo pakettiin, KeuPa puolestaan voisi voitollaan lurauttaa pari lusikallista SaPKon housuihin.

Summa summarum: Tuolla kertoimella saattaa olla ihan hyvä pelikohde. Mikäli pelitapahtumat tulevat menemään ensimmäisen ottelun kaavan mukaan, ei voittajasta tule tänään olemaan epäselvyyttä. Toista kertaa SaPKo ei kahteen maaliin tuollaisella hallinnalla jää. KeuPa tietää varmasti itsekin että tänään on voitettava ja tulevat alussa kovaa kiimaisen kotiyleisön edessä. Avausmaalin jos saavat niin näen, että mahdollisuus on laittaa sarja tasoihin.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Itse olen kovin luottavainen hyvällä kosketuspinnallani koheloon että omsk jatkaa tänään sarjaa. Kelpas enemmän kuin hyvin nuo päälle 1.70 ml kertoimet. Omskhan lähti tähän sarjaan suosikkina ja omaavat paremman materiaalin vaikkakin kazan on ehkä tietyllä tapaa parempi pleijari jengi koska niin kurinalainen ja hyvin puolustava. Mutta en jaksa uskoa että ekalla ottelupallolla tätä selvittävät koska itse enteilin ennen sarjaa tähän 6 tai 7 peliä. Ei jaksa enempää rupatella koska olen puhelimella edit. Jaa matsi alkokin jo klo 15 eikä 15.30. En ole kerennyt yhtään seuraan kun kaveria koko päivän auttamassa muutossa. Noh näköjään 1-0 et tähän voi sit joku tulla huutelemaan jos osui et helppohan se on pelin alettua tulla tänne huutelemaan (hymiö)
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Domracheva lyö Mäkäräisen 2.75

Domracheva TOP-3 7.00

21. Domracheva +1.31,8
27. Mäkäräinen +1.44,6

Osuma. Domracheva ampui kolme ohi, Mäkäräinen neljä. Ampumisolosuhteet olivat vaikeat ja todella paljon tuli huteja. Huomiseen takaa-ajoon löytyy varmasti mielenkiintoisia kertoimia.

Heikkojen ampumaolosuhteiden takia laitetaan vielä pari hakua miesten sprinttiin klo 17.30:

Lowell Bailey TOP-3 17.00

Tämä perustuu siihen, että ampumisolosuhteet ovat vaikeat ja Bailey on kiertueen parhaita ja varmimpia ampujia. Ollut MM-kisojen jälkeen lievässä laskukunnossa, mutta mikäli olosuhteet ovat samanlaiset kuin naisten kisassa, niin Bailey on todellinen jokerikortti. Paffilla Bailey TOP-3 vain 9.00.

Martin Fourcade podium No 4.00

Fourcade on toki myös erinomainen ampuja, mutta silti olosuhteet antavat mahdollisuuksia isoille yllätyksille miesten kisassa. Fourcaden palkintopallilta ulos jäämiseen saa mielestäni aika makoisan kertoimen, varsinkin kun ottaa huomioon, että hän on jo varmistanut sekä maailmancupin kokonaisvoiton että pikacupin voiton. Lisäksi Fourcade saavutti viime viikonloppuna yhden kauden ennätyksen voitetuissa maailmancupin osakilpailuissa. Onko keskittyminen enää kauden viimeisenä viikonloppuna parhaimmillaan? Pakko ottaa peleihin tällä kertoimella.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ampumahiihdon maailmancup Holmenkollen pe-su

Miesten sprintti klo 17.30 perjantai

Leader after 1st shoot
Rastorgujevs 8.00
Eberhard 13.00
Eder 13.00
Moravec 34.00


Voittaja:
Shipulin 16.00
Moravec 26.00
Eder 26.00


TOP-3:
Shipulin 5.00
Moravec 7.00
Eder 8.00
Bailey 17.00


Martin Fourcade podium No 4.00

Ei nyt oikein sujuneet nämä, vaikka Shipulin ottikin kolmannen sijan. En osannut ollenkaan arvioida sitä, kuinka huono lähtöpaikka aivan lähtölistan lopussa Ederillä, Eberhardilla ja Shipulinilla oli. Moravecin kuntopiikki selvästi meni jo. Ja Bailey oli heikko. Eivätkä nämä isokertoimiset voi nyt aivan joka kerta tietysti muutenkaan osuakaan, vaikka Shipulinin avulla paikattiinkin muita tappioita. Eipä tuosta olisi tarvinnut osua kuin jonkun toisen kohteen, niin voitolliseksi olisi jäänyt.

Huomista takaa-ajoa odotellessa. Varmasti mielenkiintoisia kertoimia sekä miesten että naisten kisaan.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kannattaa olla tarkkana perjantain Espoo United - Hermes -pelin kertoimien kanssa. Hermeksen ykkösmaalivahti Mikael Edelmann loukkaantui tänään (ilmeisesti aivotärähdys) ja maalilla todennäköisesti Sport-junnu Leevi Laakso. Jotenkin tuntuu jo muutenkin, että Espoosta saa ylisuuria kertoimia kohteen avautuessa.

Kuten aikaisemmin tänään kirjoitin, Espoota aliarvostetaan heikon syksyn takia, joka heiltä meni totutellessa Mestikseen. Joukkuehan koottiin kesällä käytännössä tyhjästä, jolloin he antoivat melkoisen etumatkan muille. Parhaimmillaan EU pystyy voittamaan tässä sarjassa kenet tahansa ja tulee omissa papereissani olemaan sellainen ~60% suosikki kotiottelussaan. Veikkaisin, että kohde avataan n.2,00 tuntumassa heiluvilla kertoimilla.

EU johtaa toisessa erässä 3-0. Tämä tulee kotiin. Isot kiitokset @LikainenLegenda!

#kaikkienaikojenjinxaus

EDIT: Ja viisi sekuntia viestin lähettämisen jälkeen Hermes 3-1 :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös