Vedonlyöntivihjeet

  • 3 100 859
  • 15 070

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pari vihjettä brittifutikseen:

Everton - West Bromwich. Everton on kova kotijoukkue, siitä ei epäilystäkään. Se on myös pelannut alkuvuonna todella hyvin verrattuna synkkään lopetukseensa vuodelle 2016. Edelliseen kymmeneen matsiin kuusi voittoa ja vain yksi tappio alla.

Laji on kuitenkin jalkapallo ja vierailija WBA on pelannut todella hyvän kauden omiin standardeihinsa nähden. Kertoimissa ei mielestäni huomioida sitä että sekään ei ole hävinnyt viimeiseen kuuteen matsiin kuin kerran. Lisäksi se haastaa hyvänä päivänä minkä tahansa jengin. Joukkueet sarjataulukossa sijoilla 7 ja 8. WBA:n puolustus erityisesti on ollut rautainen tällä kaudella, ja Tony Pulis lähtenee matsiin minimoimaan tappion riskiä eli uskoisin että vieraat pelaavat todella nihilistisellä ottelusuunnitelmalla.

Evertonilla poissa Bolasie ja Besic eli pitkäaikaispotilaat, Albion lähtee otteluun ilman Matt Phillipsiä ellei tämä läpäise kuntotestiä ottelun alla.

Niin, ne kertoimet. Bet365 antaa vierasvoitolle 6.50, Unibet 6.10. Everton on tehnyt viime otteluissa paljon maaleja ja Lukaku on hirmuiskussa, mutta yksittäisen ottelun kertoimeksi nuo ovat todella kovia, ottaen huomioon myös sen että Pulisin joukkueet panostavat paljon a) puolustamiseen ja b) erikoistilanteisiin ja Everton ei Koemanin lisäämästä erikoistilanneharjoittelusta huolimatta ole onnistunut järin hyvin puolustamaan jälkimmäisissä.

Paras pelikohde mielestäni tässä ottelussa omalla bookerillani (Unibet) on:

Everton - West Bromwich Albion X2 2.38

Kertoimet täysin kotijoukkueen viimeaikaisen vireen perässä, erityisesti Bet365:lla ollaan reagoitu siihen vahvasti. WBA:n sinänsä ihan positiivista virettä ei toisaalta ole huomioitu ollenkaan.

---

Toinen vihje kohteeseen Barnsley - Ipswich. tämä vähän lyhyempänä. Ipswichillä viisi tasapeliä alla, kotijoukkueella ei ole kummoinen vire kotikentällään Oakwellilla. Barnsley on silti pelannut odotuksiin nähden koko kauden tuloksellisesti yläkanttiin, ollen sarjataulukossa sijalla 11. ja se pelaa myös motivoituneesti seuraavat ottelunsa koska sillä edelleen on teoreettiset saumat playoffeihin. Ipswichille tappio ei olisi maailmanloppu ja uskon viiden tasapelin tuovan tietynlaista riskinottoa joukkueen hyökkäämiseen, jolloin Barnsleyn kaltainen vastahyökkäysjoukkue pääsee pelaamaan juuri sillä tavoin kuin se itse haluaa. Barnsley kykenee näkemäni (about 3 matsia viimeisen 2 kk aikana sivusilmällä) perusteella myös todella laadukkaaseen pallolliseen peliin vaikka vierailijat pelaisivat bussia, mutta viimeistely on se suurin taklattava haaste. Hyökkääjä Tom Bradshaw on pelannut hyvin vuodenvaihteen jälkeen maalaten viisi kertaa joten mielestäni hänen hyvä vireensäkin nostaa Barnsleyn tekemien maalien odotusarvoa. Molemmilla joukkueilla on muutama poissaolo, mutta kärkipelaajat aika pitkälti kehissä.

Tasapeliä mielestäni on priorisoitu bookereiden toimesta liikaa ja sen kertoimet tippuvat jatkuvasti, kun taas Barnsleyn motivaatioetu mielestäni puhuisi hyvin latautuneen ja motivoituneen kotijoukkueen voiton puolesta. Omalla lapulla Barnsley 2.35 (Unibet). Isoa heittoa kertoimissa ei ole, tosin tasapelin odotusarvo on bookereiden mielestä on korkeahko.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Klassista tänne pistän tenniksestä jonkun helvetin Medvedevin jolla itse asiassa oli selostajien mukaan joku lämpöhlavaus kaiketi niin kusee, ja @Mikko78 vinkkaan privassa toisen vihjeeni Delboniksen ja mies vie komeasti 2-0 ja kerrointa vielä 2.25... Ei pitäis jinxailla tänne näitä prkl!
:)

Taitaapa olla kuusi peräkkäistä priva tennisvihjettä osunut putkeen. Suosittelen laittamaan eetteriin. Peesaa sitten ne ketkä haluaa. Täältä löytyy luottoa! Alkaa olla laaja valikoima vetoihin. Jokaisella oma vahvuusalue. On mennyt tämän palstan taso aivan älyttömästi eteenpäin.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hiihdon maailmancup miesten 50km yhteislähtö (perinteinen) lauantai klo 13.45 Oslo

The Field lyö Martin Johnsrud Sundbyn kerroin 1.961 Pinnacle

Niskanen lyö Sundbyn kerroin 3.50 Paf

Niskanen TOP-3 kerroin 2.50 B365

Voittaja: Niskanen kerroin 10.00 B365
(pelasin tämän eilen kertoimella 14.00, mutta laitetaan nyt tänne kuitenkin)

Tässä nyt samaa ideaa kuin viime viikonloppuna MM-kisoissa vapaan tyylin viidelläkympillä. Yhteislähtö tämäkin. Sundbyn pitäisi pystyä jättämään taas muut matkan aikana, loppukirissä ei ole maailmanhuippua. Perinteisellä Sundby on erittäin vahva toki. Luotan tässä kuitenkin erityisesti Iivo Niskaseen. Jauhojärven sanoin: mies on hevosen kunnossa. Jos matkalla Sundby yrittää jättää muut, Niskanen pystyy kyllä siihen vastaamaan. Loppukirissä Niskanen myös nähdäkseni Sundbyta kovempi. Sundby veti raskaan kisaurakan Lahdessa, kaikki matkat sprinttiä ja parisprinttiä lukuunottamatta. Niskanen ei hiihtänyt viime sunnuntain viittäkymppiä. Pientä lepoetua Iivolla nähdäkseni.

Ei edelleenkään kivitaloja ja veljen vaimoja peleihin, mutta kohtuullisen isot panostukset kuitenkin.

Lisäksi pienellä Jauhojärvi TOP-3 kerroin 26.00 B365. Sami on kunnossa myös. Saa lepoetua moniin muihin nähden, koska ei hiihtänyt viittäkymppiä viime sunnuntaina ja muutenkin kisaurakka kevyempi kuin monilla muilla. Voi olla hyvinkin korkealla huomenna.

EDIT: Toki Holmenkollenilla sellaiset ladut, että todennäköisemmin ei mennä loppukiriin asti kuin mitä Lahdessa. Uskon kuitenkin ainakin Niskasen pystyvän vastaamaan Sundbylle matkan aikana.

1. Sundby
2. Niskanen +9,9

Aliarvioin Sundbyta selkeästi. Oli lyömättömän kova. Hieno kilpailu Iivolta ja varmasti ihan maksimisuoritus tälle päivälle. Jauhojärvi oli vasta 31.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Klo 17.00 BC Nokia - Korihait UNDER 164 1.80 arvio 58%

Ei mikään huima kohde mutta pieni ylikerroin. Korihait on vieraissa undermainen eikä pelistä pitäisi tulla tiukkaa.

E: Tässä meni kaikki mahdollinen underin kannalta pieleen heti alusta. Vaparit vedettiin useamman pinnan yläkanttiin, Korihait veti kolmoset yläkanttiin, menetyksiä oli keskimääräistä vähemmän ja vapareita enemmän, silti under hävisi vain 9p ja oli vielä vikalla kympilläkin mahdollinen...
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tänään isketään lujasti. 1000 euron panos vierasjoukkueelle lentopallo-otteluun Tampereen Isku - Lakkapää, kerrointen ollessa 2,26 ja siitä alaspäin. Saa illalla tarkistaa, menikö tämä väärin. Rovaniemen joukkue pelasi eilen sopivasti verryttelyksi Loimaalla ja ottelu näkyi Veikkaus-teeveellä.

Laitoin myös Pielavesi - Kokkola -peliin yli 3,5 erää, että senkin voi tarkistaa illalla. Panos 500 ja voittoa tulisi 262.

Aika mielenkiintoisesti naisten lentopallosarjassa ottelun Vampula - Pölkky Kuusamo kertoimet on Veikkauksella 3,85 - 1,20 ja maailmalla keskimäärin 2,45 - 1,50. Ei ole oikein muualla vakavasti otettavilla auki paitsi Nordicbetillä, missä kertoimet 2,70 - 1,40. Pientä arbitraasiakin tuohon saisi.

Onnittelut sinne! Kiitokset vihjeistä! Jatkossakin ilolla otetaan vastaan.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Täytyy kyllä kiittää tämän ketjun tietäjiä ja vihjaajia! Aikamoista tietoa tenniksessä, koriksessa, lentopallossa jne! Se mitä oon ihmetelly on lätkävihjeiden vähyys? Eikös justiisa tällä palstalla pitäis olla kovat kurkot vinkkaamaan jääkiekkoa?

Edit: niin tässä ei nyt ollut vihjettä.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
13.3. Chelsea - Manchester United, ManUtd u0,5 [2.17 Unibet]

United-fanina tässä on ehkä hieman negatiivisia värilaseja päässä, joten suhtautukaa varauksella. Noh, joka tapauksessa Punaiset lähtevät otteluun ilman Zlatania, jonka poissaolo jo itsessään vie tehoja kärjestä pois. Mourinho on ilmoittanut, että ManU satsaa tällä kaudella Eurooppa Liigaan ja sieltä mahdollisesti aukeavaan UCL-paikkaan. FA Cup tulee tässä hierarkiassa vasta kolmantena, vaikka Jose lähtee toki kaikkia otteluita voittamaan. Etenkin kun vastassa on vanha tuttu Chelsea. Jotain lepuutuksia voi silti tulla, kun huomioi, että joukkue kävi torstaina kääntymässä raskaalla pelireissulla Venäjällä. Conte taasen voi melko huolettomana ylivoimaisessa sarjajohdossa laittaa Chelsean ykköstykit kentälle ja lähteä hakemaan tuplaa kotimaan kentiltä.

Tilastojen osalta lukemat puoltavat Manulle vaikeuksia maalintekoon. Viimeiset viisi edellistä keskinäistä ovat menneet Chelsealle saldolla 3 voittoa + 2 tasuria. Lokakuussa United kävi kääntymässä Lontoossa tappiolukemin 4-0. The Bridgellä United on kyennyt tekemään vain yhden maalin kolmessa edellisessä kohtaamisessa. Tällä kaudella Chelsea on pitänyt maalinsa puhtaana 54% peleistä (7/13) ja voittaen vieläpä ne kaikki, joten odotusarvot Manun maalille ovat tässäkin mielessä laskemaan päin.

Jose Mourinhon inhorealismin tuntien hänelle tuskin tuottaa suurta tuskaa hakea varsinaisella pelistä 0-0-tasuria ja ratkoa hommaa jatkoajalla/pilkuilta. Nythän ensimmäistä kertaa FA Cupin historiassa ei tule enää uusintaottelua, vaan nämä 6.kierroksen pelit (puolivälierät) pelataan kerralla loppuun asti.

edit: Lisätään tulosvetovihjeeksi 0,1,2-0
 
Viimeksi muokattu:

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vihje Holmenkollenin naisten kolmenkympin perinteisen kisaan:

Saarinen lyö Monosen 2,16 (Nordicbet)

Monosen selvä suosikkiasema kertoimissa perustunee siihen, että hän on koko kautta peilaten ollut selvästi parempi ja osin varmasti myös siihen, että hän oli viime vuonna vastaavassa kisassa viides. Tämä vihjeeni perustuu puolestaan viime aikojen vireeseen. Saarinen on ollut Monosta parempi niin Otepään pertsan kympillä, Lahden vapaan 30 km kisassa sekä myöskin keskiviikon Drammenin pertsan sprintissä. Myöskin MM-vestissä Saarisen voi sanoa hiihtäneen kiitettävän avausosuuden, kun taas Mononen floppasi omalla osuudellaan.

Kauttaaltaan Saarisen tekeminen on viime viikkoina ollut nousujohteista, kun taas Monosen kuntokäyrä on osoittanut vahvan alkukauden jälkeen alaspäin. Saarisen menestystä tässä kisassa puoltavat myös keli ja rata. Luvassa on vesikeli, johon Aikulla yleensä on ollut poikkeuksellisen hyviä pareja. Rata taas puolestaan sopii hyvin Saariselle, koska nousut ovat lähes kokonaan sellaisia, että ne pystyy etenemään vuorohiihdolla eikä tarvitse mennä haarakäynnille.

Minusta urheilijoiden viimeaikaiselle vireelle pitää antaa suurempi painoarvo kuin mitä vedonvälittäjä nyt on tehnyt. Minun papereissani tämä on nyt aika lailla tasavahva pari ennakkoon ja siksi kerroin 2,16 on ihan maistuva.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Naisten ampumahiihto sekaviesti Ukraina-Tšekki 1 Betsafe 1.75 ( Bet365 tipahtanut jo 1.57 )

Tšekin Koukalova ja Moravec hiihtävät päivällä aikaisemmin käytävässä pariviestissä, joten eivät ole mukana.

Tšekki Puskarcikova, Vitkova, Slesingr, Krcmar.

Naisten osuuksilla todelliset hasardit. Puskarcikova pikakisan sijalla 63. Vitkova 32. Miehet Krcmar 14 ja Slesingr 35.

Ukrainan joukkue: Varvynets, Dzihma, Semenov, Pidrushnyi.

Naiset pikakisassa: Varvynets 33. Dzihma 34. Miehet: Semenov 47 ja Pidrushnyi 26.

Osumatarkkuus Puskarcikova 83/84%, Vitkova 81/81%
Varvynets 92/90% Dzihma 83/80%

Miehet: Slesingr 80/78% Krcmar 86/83%
Semenov 81/77% Pidrushnyi 84/83%

Edit: Lisätään takaa-ajon sijoitukset: Puskarcikova ei päässyt mukaan. Vitkova 24. Krcmar 32. Slesingr 33
Varvynets 7. Dzihma 26. Semenov 41. Pidrushnyi 21.
 
Viimeksi muokattu:

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Täytyy kyllä kiittää tämän ketjun tietäjiä ja vihjaajia! Aikamoista tietoa tenniksessä, koriksessa, lentopallossa jne! Se mitä oon ihmetelly on lätkävihjeiden vähyys? Eikös justiisa tällä palstalla pitäis olla kovat kurkot vinkkaamaan jääkiekkoa?

Edit: niin tässä ei nyt ollut vihjettä.

Hei! Jotenkin itselleni tuntuu että lätkä on ehkä kaikista vaikein laji löytää sitä valuee, eritoten jos liigoina ovat Liiga ja vaikka änäri missä monet pelit ovat tasaisia ja vähän ympäpyöreitä. Ja Liigassa itselläni nuo o/u vedotkin tuntuvat tosi vaikeilta niin itse yleensä skippaan koko sarjan. Ja tuntuu että monella on oma hyvä mielipide jo lätkäpeleistä niin ehkä niitä ei niin tarvitse vihjata, kuin sitten taas koris ja vaikkapa tennis ovat hieman "eksoottisimpia" lajeja mistä kaikilla ei välttämättä ole tietoa niin niitä on ehkäpä "kivempi" sitten jakaa.

Itselläni tästä taas hyvä muistutus eiliseltä änäristä kun ihmettelin miksi SJ:lle sai kotonaan päälle 2 kertoimia ja moneylinestakin melki 1.70 kerrointa, vielä kun Saros aloitti Nashvillen maalilla ja mielestäni tossa oli selvä koti/vieras etu Sharksien hyväksi. Moneylinen otin, kun ajattelin että voi olla vähämaalinen peli (missä olinkin jäljillä) ja ei tarvitse sanoa että vituiksihan se meni, vaikka tosta kohteesta olin nimenomaan itse sitä mieltä että ns. helmi lätkäkohteeksi. Eli yritin tässä sanoa että sellaiset kohteet mitkä vaikkapa änrissä tuntuvat hyviltä valuebetseiltä, voivatkin lopulta olla ihan ympäripyöreitä koska sarja on vaan niin laadukas kokonaisuudessaan :D
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ampumahiihdon maailmancup pariviesti klo 14.30

Italia lyö Ranskan kerroin 1.95 Nordicbet/Betsafe

Tässä ilmaa. Ranskalla Chevalier ja Beatrix, Italialla Vittozzi ja Hofer. Hofer on ollut jo pitkään ladulla nopea ja myös Vittozzi on onnistunut Kontiolahdella. Ranskalla Chevalier hyvä, mutta Beatrix aikamoinen kysymysmerkki tällä hetkellä. Nähdäkseni kerroinasettelun tulisi olla toisinpäin. Isompia perusteluita ei nyt ehdi kirjoitella, ne peesaa ketkä peesaa :)
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ampumahiihdon maailmancup sekaviesti klo 17.15

Voittaja: Norja kerroin 1.80 Nordicbet

En ehdi nyt tähänkään isompia perusteluita raapustella, mutta minun ampumahiihtotietämykseni perusteella Norjan joukkue on aivan ylivoimaisesti kovin sekaviestin joukkueista (Olsbu, Eckhoff, J. Boe, Svendsen). Muilta mailta puuttuu huippuja, Norjalla parhaat mukana. Eckhoff ja Svendsen vieläpä kauden selkeästi parhaassa kunnossaan. Ainoa, joka tämän voisi pilata, on ensimmäisen osuuden Marte Olsbu, mutta hänenkin pitää joutua sakkokierroksille, jotta Norja ei voittaisi. Todella vaikea nähdä, ettei Norja tätä voittaisi.

Oikea kerroin tulisi olla jotain 1.40. Otin tätä itselleni isolla panoksella, melkeinpä isoimmalla mitä koko ampumahiihtokaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ampumahiihdon maailmancup sekaviesti klo 17.15

Ukraina TOP-3 kerroin 4.50 B365

Norjan jälkeen muut huiput ovat aikamoisia kysymysmerkkejä tänään sekaviestissä, kuten aiemmassa vihjeessä kirjoitinkin. Ukrainan joukkue on kohtuullisen tasainen kokonaisuus. @Mikko78 vihjasikin jo Ukraina lyö Tsekin, olen samaa mieltä, että Ukraina on huomattavasti kovempi kuin Tsekki. Ukrainalla ja Tsekillä on sama podium-kerroin. Saksan 1.83 ja Venäjän 2.25 selkeitä alikertoimia podiumille. Ranska on Norjan lisäksi Ukrainaa lähtökohtaisesti kovempi. Kolmas sija aivan otettavissa Ukrainalle.

Ukraina TOP-3 peleihin.
 
Viimeksi muokattu:

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vihje Holmenkollenin naisten kolmenkympin perinteisen kisaan:

Saarinen lyö Monosen 2,16 (Nordicbet)

Tulokset:

1. Björgen
2. Pärmäkoski
3. Niskanen
7. Saarinen¨
10. Mononen

Hieno suomalaispäivä Kollenilla ja vihjekin napsahti kohdilleen ihan selvällä marginaalilla. Toivottavasti mahdollisimman moni uskalsi peesata.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Löytyiskö mitään pelattavaa ensimmäisen osuuden voittajaan? Onko Norjalla tai Saksalla jakoa tässä vaiheessa?

Ei äkkiseltään mikään herätä mitään isompia intohimoja. Suomi ja Ruotsi ehkä sellaisia, joita voisi pienellä kokeilla. Itse en taida tuohon pelata kuitenkaan mitään.

Tulokset:

1. Björgen
2. Pärmäkoski
3. Niskanen
7. Saarinen¨
10. Mononen

Hieno suomalaispäivä Kollenilla ja vihjekin napsahti kohdilleen ihan selvällä marginaalilla. Toivottavasti mahdollisimman moni uskalsi peesata.

Tämä oli erinomainen haku, vaikkei tullutkaan peesattua. Hieno suomalaispäivä Kollenilla! Tällaisia vihjeitä luen mielelläni jatkossakin täältä, koska asiantuntemusta hiihtolajeihin selvästi löytyy muu urheilu-osiossa olevien hiihtolajeja käsittelevien ketjujen perusteella!
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tulokset:

1. Björgen
2. Pärmäkoski
3. Niskanen
7. Saarinen¨
10. Mononen

Hieno suomalaispäivä Kollenilla ja vihjekin napsahti kohdilleen ihan selvällä marginaalilla. Toivottavasti mahdollisimman moni uskalsi peesata.

Täällä tuli otettua hyvien perustelujen takia. Kiitokset!
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ampumahiihdon maailmancup pariviesti klo 14.30

Italia lyö Ranskan kerroin 1.95 Nordicbet/Betsafe

4. Ranska +36,5
11. Italia +1.30,8

Tämä meni nyt niin vihkoon kuin ikinä voi mennä. Lukas Hofer ei osunut tauluun sitten ollenkaan. Otti kolme sakkokierrosta kerralla ja tämä veto oli sillä selvä. Näin heikkoa vihjettä ei ole aikoihin tullut tänne tarjoiltua.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Ampumahiihto on kyllä ylivoimaisesti mielenkiintoisin laji vedonlyönnin kannalta (ennen starttia). Mutta kyllä taas kisan jälkeen saa ihmetellä.. Tein tähän kilpailuun omat vetoni painottaen liikaa hiihtoa suhteessa ammuntaan.. Kaiken huippuna pikkurekka ajoi loppusuoralla metsään, kun Rees ei onnistunut pitämään Baileytan takanaan.

Ampumahiihtoon on tullut kyllä kuopattua selvästi eniten rahaa kauden aikana. Pitäisi tehdä vain Patapakat ja pelailla singlejä. Omat pelini ampumahiihdossa menevät vain usein siihen jännityksen etsintään TV-kisan kylkeen ja siitä usein maksetaan kovaa hintaa, kun se yksi "varma" siellä menee jollain mahdollsiimman niukalla erolla väärin...
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ampumahiihto on kyllä ylivoimaisesti mielenkiintoisin laji vedonlyönnin kannalta (ennen starttia). Mutta kyllä taas kisan jälkeen saa ihmetellä.. Tein tähän kilpailuun omat vetoni painottaen liikaa hiihtoa suhteessa ammuntaan.

Sorruin aivan samaan tässä pariviestissä. Olisi pitänyt painottaa ammuntaa selvästi enemmän. Vaikka tiesin, kuinka lyhyttä matkaa tuossa hiihdetään, niin silti en osannut alkuunkaan ottaa sitä huomioon.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ampumahiihdon maailmancup sekaviesti klo 17.15

Voittaja: Norja kerroin 1.80 Nordicbet

En ehdi nyt tähänkään isompia perusteluita raapustella, mutta minun ampumahiihtotietämykseni perusteella Norjan joukkue on aivan ylivoimaisesti kovin sekaviestin joukkueista (Olsbu, Eckhoff, J. Boe, Svendsen). Muilta mailta puuttuu huippuja, Norjalla parhaat mukana. Eckhoff ja Svendsen vieläpä kauden selkeästi parhaassa kunnossaan. Ainoa, joka tämän voisi pilata, on ensimmäisen osuuden Marte Olsbu, mutta hänenkin pitää joutua sakkokierroksille, jotta Norja ei voittaisi. Todella vaikea nähdä, ettei Norja tätä voittaisi.

Oikea kerroin tulisi olla jotain 1.40. Otin tätä itselleni isolla panoksella, melkeinpä isoimmalla mitä koko ampumahiihtokaudella.

Tässä ollaan peesissä kun vakuutti minut ja sinun runisi näissä hiihtolajeissa vakuuttaa vielä enemmän =) Laji mitä oikeastaan koskaan en itse betsaisi nykyisellään, ilman hyviä vihjeitä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ampumahiihdon maailmancup sekaviesti klo 17.15

Voittaja: Norja kerroin 1.80 Nordicbet

En ehdi nyt tähänkään isompia perusteluita raapustella, mutta minun ampumahiihtotietämykseni perusteella Norjan joukkue on aivan ylivoimaisesti kovin sekaviestin joukkueista (Olsbu, Eckhoff, J. Boe, Svendsen). Muilta mailta puuttuu huippuja, Norjalla parhaat mukana. Eckhoff ja Svendsen vieläpä kauden selkeästi parhaassa kunnossaan. Ainoa, joka tämän voisi pilata, on ensimmäisen osuuden Marte Olsbu, mutta hänenkin pitää joutua sakkokierroksille, jotta Norja ei voittaisi. Todella vaikea nähdä, ettei Norja tätä voittaisi.
Nyt toivotaan Norjalta todellista ihmenousua.

Olsbu ei osunut edes ladon seinään. Sisäpuolelta. Nuo Olsbun hämmästyttävät 2+4 tehot sopisivat paremmin Patrik Laineelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös