Vedonlyöntivihjeet

  • 3 077 530
  • 15 019

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
En tiedä onko täällä yökyöpeleitä, mutta Nishiokan otin aamulle Duckworthia vastaan Japanin Challengerissa kovalla. Tässä omaan silmään kaikki puoltaa japsia---> kotiturnaus, minkä viime vuonna voitti ja on paljon ranking pojoja puolustettavana tuollaiselle ATP-100 hujakoilla olevalle pelaajalle, sekä Nishioka näistä omaa enemmän potentiaalia vielä nuorena pelaajana. Jossei Duckworth olisi viimeisenä parina viikkona mennyt päätyyn asti ( yks turnaus voitto ja yks finaalitappio) ja näin ollen hyvässä formissa näkisin Nishiokan tässä paljon suurempana suosikkina kertoimien valossa. Mutta tosiaan Duckie pelannut viimeiseen reiluun kahteen viikkoon 12 matsia!! Voi jo alkaa jaloissa painaa, ja Nishiokalla siitä etua että on paljon fressimpi ja kun vielä japsi on sellainen Ferrerin kaltainen jyystäjä ni joutuu aussi koville tässäkin matsissa. Ainoo keskinäinen sekin kovalla pari vuotta sitten 2-0 Nishiokalle. Vielä saa päälle 1.80 kertoimia reippaasti.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko barcalla mitään jakoja illan euroclasicossa rellua vastaan? Kuitenkin kotimatsi ja viimeksi omassa liigassaan voittivat selvästi.

Toisaalta alla vierastappiomatsi, kun taas blancosit voittivat kotonaan.

Rellu markkinoiden mukaan selvä suosikki, mutta itse ennakoin tosi tasaista vääntöä, joka voi kääntyä kummalle vaan.

Todennäköisesti myös koponen tänäänkin isossa roolissa ja sankarin viitta olisi petskullekin tarjolla.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Luin juuri Twitteristä että Panathinaikoisin aloituksen etukenttäpelaaja loukkaantui Madridin reissulla ja on ainakin 2kk pois.

En nyt sitten tiedä taas mitä en ymmärrä tästä mutta otin lisää Olympiacosia kertoimella 2.22

Tuli pelattua samalla kertoimella ja 50e paukulla. Ihan hyvät oli perustelut jo aikaisemmin, mutta se että vastustajan aloituksen pelaaja loukkaantui ja kertoimet pysyi samana sai minut peesaamaan. Toivottavasti osuu!

Pari pv sit vihjasin Wawrinkaa ja se osui. Nyt vastassa eri tason peluri kun silloin, Andy Murray, mutta kovat on kyllä kertoimetkin kolminkertaiselle GS-voittajalle, 3.8 perus bookkereilla. Jostain sais varmaan nelostakin. En pellaa ite ku just sanoin lyöneeni illalle jo ton Saulin vihjeen, mutta houkutus oli erittäin iso tehdä näistä 8-kertoiminen tupla.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Mitäs mieltä Nishikori - Cilic matsista? Onko näin että kummallakaan ei käytännössä panosta ole ottelussa? En tiedä kannattaako tuohon koskea ollenkaan..
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Koripallossa tullee tukkaan tänään kaikilla tavoin, nämä iltamatsit etenkin. Panathinaikos-Olympiakos pelasin enemmän underia (149p) kuin vierasvoittoa, mutta kolmoset uppoaa puolin ja toisin aika kovalla tahdilla. Kummallakin pari minuuttia ennen loppua yli 50%, jäätävää.
Barcelona-Madrid peliin myös under ja kotijoukkue vetääkin sitä samaa mitä viikolla, 31p ennen taukoa. Mutta kun omissa on soinut 54p edestä ekalla puoliskolla, niin kotivoittokin on metsässä!

Tjooh, josko sitä alkaisi keräilemään ajatusta yön koitoksiin, NHL-ideoita kellään?

EDIT: Ooh, Barcelona-Madrid u166 jää pisteen alle, 63-102. Ja Olympiakos tosiaan väänsi voiton, se oli Saulin näkemyksenä vahva, käytännössä oli niiden peli about koko ajan. Miten tuo Barcelona voi olla noin huono tällä hetkellä?
 
Viimeksi muokattu:

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Helposti Olympiakos kotiin, ratkaisukori 3 sek ennen loppua! Niin vain kerroin nousi vielä lähemmäs 2,50 ennen ottelua, mutta voiton sieltä vierailijat kaivoivat. Kiitos Saulille (taas)!
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Haha, ihan kiva hulina loppu tohon Euroliigan illan Clasicoon kun oli lapulla yhdessä Olympiakoksen kanssa over 164,5 :D Ihan kiva, tänään line oli 165,5 siellä missä löin eli kiva et löin eilen kun tasan 165 pojoo tauluun. Olin kyl varma jossain 6min kohdalla livetuloksissa kun Rellulla oli joku 14-0 runi viimeiseen neljännekseen et kusee saletisti, mut kaverit heitti ihan hulluna lopussa :) Jep kiitti @Saul Goodman täältäkin!
 
Kiitokset Saulille myös täältä!

Täytyy vielä sanoa että on mulla uskomaton munkki käynyt tällä kaudella Sportin peleissä, joku kuukausi takaperin laitoin Kalpa-Sport peliin X ja ajassa 59.59 tuli tasoitus. Tänään taas Sporttia lapulle, kotivoittoa haettiin KooKoota vastaan, 59.58 voittomaali ja kassa kiittää!
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Juu onneksi ei Olympiacos tällä kertaa sulanut vaikka annetut vaparit meni kotijengille 22-9. Silti Olympiacos johti ottelua jotain 35/40 minuuttia.

Mutta joo. Sunnuntaille seuraavaa syöttiä vesille.

Real Betis - Murcia

Murcialla varmaan voi hiukan Montenegron reissu painaa mutta toisaalta se oli jo keskiviikkona. Espanjan sarjassa kotijoukkueen saldo on 3-4 ja Murcian 2-6 mutta tämä ei kerro lähellekään totuutta. Murcia on pelannut jo 4 peliä sarjan top5 joukkueita vastaan kun taas kotijoukkueen ohjelma on ollut selvästi helpompi.

Pidän vierasjoukkuetta aika selvästi parempana ja vaikka laskisi Eurocupista rasitusta niin en mitenkään saa joukkueista ~tasavahvoja.

Murcia ML 2.55 bet365 toppi ja melkein 45% voi lupailla.

Jaaha jaaha, Karhu-Kataja aika mielenkiintoiset kertoimet, kattellaan..
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Salibandyn divari kertoimet ovat harmittavasti niin kohdillaan, että pelattavaa on hankala löytää.

Minulla oli etukäteen merkattuna peli NST-AIF vierasvoitto. AIF on kauden alisuorittaja. Toissa viikonloppuna pelatut selvä vierasvoitto NJ:stä 6-10 ja hyvä taistelu ( 3-2 )vaikeassa pohjoisen reissussa Limingassa antoivat uskoa paremmasta. NST on ollut järkyttävän huono. Kruununa tappio sarjan heikoimmalle nipulle Hifk:lle 10-6.

Odotin selvästi päälle kahden kerrointa. Kerroin jäi tasan kahteen. Nordic (1,83 ) panttasi kohteen avausta ja minusta näytti, että peesasi Veikkausta kaikissa kohteissa.

Myös kohteen Vaasa-Josba kotikerroin oli pettymys.
 
Nyt kun Henri Kontisesta on paljon puhuttu viime aikoina, niin tänään on klo 14 vastassa pari Bryan ja Bryan. Aika isoja legendoja taitaa olla ne, en edes jaksanut selata kaikkia meriittejä mitä heillä on. Joku aika sittenhän Kontinen ja Peers voittivat tämän päivän vastustajat, ja nyt on kahdeksan voiton putki.
Mutta 2,41 kertoimen saisi niille Bryaneille. Välierä siis kyseessä.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
QPR saa takaisin Ollie Hollowayn managerikseen ja kohtaa tänään kotonaan Norwichin. Veikkaus antaa kertoimen 3,1 ja se olisikin normaalisti ihan kohdillaan. Ollien paluu on kuitenkin saanut aikamoisen innostuksen aikaan Loftus Roadilla ja jollain pienellä voisi Hoopsien puolesta pelata. Ainakin kotijoukkue on tänään ns. "All in" -mentaliteetilla liikenteessä. Canaries toki vahva vastustaja, mutta silti.

Tässä Ollien haastattelu:EXCLUSIVE: IAN HOLLOWAY'S FIRST INTERVIEW - YouTube
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tänään löytyy muutamia hyviä Veikkaukselta.

Tsekin futista Mlada Boleslav - Viktoria Plzen. Vierasjoukkue saa kertoimen 2,7 ja kotijoukkue onkin arvottu ennakkosuosikiksi - enkä tiedä miksi. Viktoria on napsua parempi joukkue, sarjajohtaja sekä saavuttanut viime vuosina kohtuullista menestystä myös eurokentillä. Boleslav ei missään nimessä ole heikko, mutta kertoimet toimisivat mielestäni paremmin kiepsautettuna toisin päin. Boleslavilla on myös kolme voitotonta matsia putkeen sarjassa, sekä muutamia pidempiaikaisia loukkaantumisia. Ulkomailta saa vielä Plzenille parempiakin kertoimia. Kotijoukkue on hallinnut viime aikoina keskinäisiä, mutta kokeilisin silti pienellä.

KHL:ää, Spartak Moskova - Metallurg Magnitogorsk. Vieraille saa päälle kahta viime aikoina ylisuorittanutta Spartakia vastaan. Kokeilisin, vaikka kotijoukkueet mututuntumalla usein nämä napsivatkin. Kyseessä on kuitenkin täysin eri kaliiberin jengit.

Mestiksestä saa eilen Jokipoikia kurmoottaneelle SaPKolle melkein kolmen kerrointa tämän päivän uusinnassa Mehtimäellä. Pässipaidat voittivat eilen siis 4-0.

Koska en vedonlyönnistä paljoa tiedä, niin en osaa sanoa, ovatko Veikkauksen kertoimet oikeanlaiset. Eli siis ts. ylikertoimia ei välttämättä ole, mutta ihan hyviltä hauilta näyttävät ainakin allekirjoittaneelle näin alkuun.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
NJ-Eräakatemia 2 Veikkaus 1,50.

Eräakatemialla sellainen rosteri jolla ei divarissa hävitä. Kenttä Söderling, Ailio,Surakka alkaa olla jo liigassa kovaa valuutta.
 

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
NJ-Eräakatemia 2 Veikkaus 1,50.

Eräakatemialla sellainen rosteri jolla ei divarissa hävitä. Kenttä Söderling, Ailio,Surakka alkaa olla jo liigassa kovaa valuutta.
Liekkö krapula vai mikä mutta silmää räpäyttämättä taisin iskeä henkilökohtaisesti isoimman betsini tähän. Kiitos jo etukäteen.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Kiitokset täältäkin @Mikko78 ! Lähti täältäkin suunnasta turhankin suurella panostuksella, enkä olisi kyllä uskaltanut ihan noilla specseillä mikäli nimimerkki olisi ollut joku muu kuin Mikko78, Saul Goodman tai Mazaa :D
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saulille peruskiitokset eilisillasta ja nyt kiitokset Mikolle. Onhan tämä oikeasti aika tasokas ketju, hyviä vihjeitä tulee päivittäin! Hyvä äijät!
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
QPR saa takaisin Ollie Hollowayn managerikseen ja kohtaa tänään kotonaan Norwichin. Veikkaus antaa kertoimen 3,1
KHL:ää, Spartak Moskova - Metallurg Magnitogorsk. Vieraille saa päälle kahta viime aikoina ylisuorittanutta Spartakia vastaan. Kokeilisin, vaikka kotijoukkueet mututuntumalla usein nämä napsivatkin. Kyseessä on kuitenkin täysin eri kaliiberin jengit.

Mestiksestä saa eilen Jokipoikia kurmoottaneelle SaPKolle melkein kolmen kerrointa tämän päivän uusinnassa Mehtimäellä. Pässipaidat voittivat eilen siis 4-0.

Nämä kun yhdisti samalle lapulle niin sai mukavan kertoimen 15.96 ja helpot rahat himaan. Syvä kumarrus herroille Blöö ja Liikkuva Maski
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pahoittelut kun en eilen pystynyt tuon parempia perusteluja väsämään. Vihjeen laitoin vaihtopenkin takaa valmentajan ominaisuudessa, joten ei yksinkertaisesti pystynyt enempää kirjoittelemaan.

Hyvä että silti osalle kelpasi. Akatemialla oli tosiaan kaikki parhaat mukana ja lähes puolella liigakokemusta tällä kaudella. Akatemian kanssa pitää silti olla varovainen. Jossain vaiheessa se off-peli tulee vastaan ja eilen se ei hirveän kaukana ollut. Lisäksi muut pohdinnat AIF ja Vaasa olisivat osuneet, mutta ainakaan minä en niitä lapulle asti saanut kertomista johtuen.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tämän päivän divaripeleissä pidetään panokset maltillisena ja haetaan altavastaajia.

Blue Fox- Josba 1 Veikkaus kerroin 2,35. Josba alkaa pikkuhiljaa saamaan peliään kuntoon. Eilen hyvä esitys 8-6 ei riittänyt Vaasassa pisteille. Josban materiaali tasapaksua ja terävintä kärkeä ei ole. Blue Foxilla neljä tappiota alla. Supertykki Tero Saaristo ( 10 peliä 15+4 ) pystyy ratkaisemaan otteluita, eikä jää tänäänkään pisteittä. Kertoimet mielestäni väärinpäin. Panostus maltillinen.

Vaasa-Loviisa 2 kerroin 3,30 Veikkaus. Vaasaa pidän erittäin kovana kotijoukkueena, mutta miten ihmeessä kotivoitoille on saatu pienempi kerroin kuin eilen Josbaa vastaan. Vaasan materiaali on hyvä ja tasainen. Loviisalla pieniä kokoonpano ongelmia, mutta terävin kärki oli eilisessä 4-8 voitossa Blue Foxista kentällä. Jonas Hällfors johtaa hyökkäystä ja samalla koko divarin maalipörssiä 10 peliä 18+4. Taustatukea löytyy Tommi Taimisto 11+5, Jesse Tolvanen 7+11, Jouko Sumen 9+6. Kokoonpanosta löytyy myös vanha sotaratsu jo 2006 MM-hopeaa ja laajasti liigakokemusta omaava Peik Salminen. Toki yli neljänkympin iässä ei luonnollisesti ole parhaimillaan. Maltillinen kokeilu.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
LNM-Eräviikingit Veikkaus 2 1,75.

Normaalisti eilisellä kokoonpanolla selvää kauraa. Itse jätän pelaamatta, koska jo eilen oli viitettä siitä mainisemastani off-pelistä.

Rohkeimmat voivat kokeilla NJ-Hifk 2 Veikkaus 4,30. Tämä on mielestäni ainut paikka milloin Hifk voi vierasvoiton raapia. Vajaalla rosterilla mentiin, mutta eilen hieno taistelu huomattavasti pahemmassa paikassa toi vain 6-5 tappion LNM vieraana. Pitkästä aikaa Hifk:lta löytyy oikea ja vaarallinen ykköskenttä muodossa Santero, Räikköläinen, Vaitio.

Nordic panttaa taas kohteiden avaamista, joten sinne en vihjeiden kirjoitus hetkellä pysty vertailua tekemään.
Pitäkää tänään panostus tosiaan maltillisena. Jokaisessa kohteessa pelaan altavastaajia, eikä olisi ihme vaikka tänään ei osumia tulisikaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös