Vedonlyöntivihjeet

  • 3 100 655
  • 15 070

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
En tiedä peesaileeko näitä kukaan mutta laitetaan nyt vihjettä taas Espanjaan:

Unicaja Malaga - CAI Zaragoza perjantai klo 22.30

Mielestäni kotijoukkue on muuttunut viime kaudesta selvästi overimmaksi eikä se viime vuonnakaan mikään undermainen ollut. Takakentälle esim. on hankittu pari pienikokoista mutta nopeaa pelaajaa jotka tykkäävät juosta.

Montaa peliä ei ole vielä alla mutta varsin napakoita pistemääriä ja tempoa ollut, olkoonkin että vastustajat ovat myös olleet overmaisia. Matsi ei myöskään ihan mikään totaalinen ylikävely pitäisi olla vaikka Malaga iso suosikki onkin.

Uskon, että tässä mennään kotijoukkueen tempoa perjantain myöhäishulinassa ja vieraat pysyvät edes jotenkin kyydissä. Loppulukemat voisi olla luokkaa 85-75.

OVER 154,5 1.952 arvio 56%

Laitetaan nyt toinenkin.

Avtodor Saratov - Nizhny Novgorod perjantai 19:30

Kuten kirjoitin aikaisemmassa vihjeessä niin tämä Saratov on muuttunut täysin viime kaudesta. Tämän ottelun linja taas näyttää siltä että se on hinnoiteltu melkein ihan suoraan viime kauden perusteella. Myös Nizhny on heikentynyt selvästi ja taitoa lähtenyt.

Nyt lähdetään underin kautta. Mitään uskottavaa arviota en usko että voi olla oikein kenelläkään mutta mielestäni on loistava mahdollisuus sille että ottelu on aivan eri luonteinen mitä markkina tässä näyttää olettavan ja linja onkin todella korkea.

UNDER 174,5 1.90
 
Viimeksi muokattu:

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Saa kaikki nauramaan Kiekko-Espoo! Sillai mä huutelin kun menin ilman lippua kännissä Matinkylä Gardeniin hirveän tappioputken (ja kännin) aikana. En suostunut edes jonottamaan, vaan huusin "americans coming thru!" (Pulmusista).
No niin, se menneistä. Tänään ensi kaudelle liigapaikkansa varmistanut Espoo United tulee pohjoiseen kuin etelän trooppinen myrsky! Sarjan etukäteen sarjataulukon ääripäihin ennakoidut joukkueen siis ottavat yhteen ja Veikkaus antaa United-1 kertoimeksi 2,5. Pelatkaa! Ja Fanseat näyttää pelin Elisa viihteessä ja netissä. Money money money... Femma peliin. Nyt isolla. Moukari!

P.S. Oli mulla sentään frakki päällä ko. matsissa. Vai olikse joku toinen peli? Sitä se viina teettää, unohtelee asioita.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Saratovin matsissa linja tippunut jo 3,5 pinnaa mutta en välttämättä päättelisi siitä vielä paljoakaan.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Joo molemmilla kakkoset +60% ja kumpikaan ei juuri edes yritä puolustaa, ei ole underilla mitään mahdollisuuksia.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Löin tossa 2h sit MLB tuplan, Blue Jays ja SF Giants. Bluukkarit 2,05 ja Giants 2,55. Blue Jays näyttää just nyt hyvältä, 4 vuoroparia pelaamatta ja 5-1 johto.

Giants kohtaa vieraissa runkosarjan parhaan joukkueen Chicago Cubsin. Pitchereiden tilastovertailu oli erittäin tasainen: SF:llä viime vuoden World Series voittaja Kansasista, Johnny Cueto, runkosarjan record 18-5 ja ERA 2,79. On kuitenkin todistetusti pätevä äijä postseasonilla, viime vuoden WS Gm2 syötti complete gamen ja voiton. Kaverilla Jon Lester, record 19-5 ja ERA 2,44. Tarkemmin sanottuna Cubsilla on pieni etu. Syyt Giantsin pelaamiseen liittyvätkin joukkueen "maineeseen": joukkue on täynnä vuosien '12 ja '14 mestareita, ja jengi näyttää löytäneen kunnon taas oikeaan aikaan. Runkosarjan loppuun 4 peräkkäistä voittoa erittäin tiukkaan paikkaan, koska heidän Wild Card -taistelu ratkesi lopulta vain yhden voiton erolla. Wild Card -ottelussa jengi löi vieraskentällä Metsin 0-3 ja eteni jälleen MLB:n top-8 vaiheeseen, Divisional playoffseihin.

Tasan 0 ottelua olen Cubseilta nähnyt, mutta runkosarjan voitosta huolimatta en ihmettelisi, että Giantsista tulee oman konferenssin "team to beat", jos haluaa WS-finaaleihin edetä. 2,55 tuntui ihan mukavalta tarjoukselta viiden matsin putkessa seilaavalle SF-laumalle ja katsotaan kuinka käy.

Viikonloppuna NFL:n puolelta löysin lähinnä betsejä, joita ei ammattilaiset pelaa. Viime sunnuntaina onnistui Atlantan haistelu 2,5 oddsilla, mutta tälle sunnuntaille oma lappu koostuu perinteisistä ennakkosuosikeista: Tom Bradyn takaisin saava NE Patriots, bye viikolta voitto alla tuleva GB Packers, ja viime matsissa 5 TD:tä heittäneen Ben Roethlisbergerin johdattelema Steelers. Kertoimet näille kolmelle jotain 1,22 -1,35 ja kimpassa kaikki on noin 2,15. Panostukset mulla sitä luokkaa että näiden osuessa voi laittaa jo ens kuun vuokran verran talteen.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Mitä tästä Malagasta taas satuilisi? Idea ja veto 100% oikea. Juostiin kuin eläimet mutta kolmoset vedetään sitten 9/50 ja over jää 4 pinnaa vajaaksi...

Tempo 175 luokkaa. 132 heittoa ja 46 vaparia. Keskiarvoisena heittopäivänä olisi tullut 166 pinnaa.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Salibandy divari. ÅIF-FBC Turku.

ÅIF on hävinnyt kauden kaikki pelinsä. Tosin joukkue ei ole vielä kotonaan pelannut. Viimeksi tappio Welhoille 8-1. Ajoittain tosin saarelaiset olivat pelissä ihan hyvin mukana. Joukkueelta puuttuvat viimeistelijät. Pelinrakenne sinänsä ok.

Sarjanousija Turku on aloittanut omasta mielestäni odotetun hyvin. Kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Viimeksi kaatui LNM kotona 8-4. Oman arvioni mukaan Turku ottaa kauden pisteistään huomattavan osan kotonaan.

Veikkauksen kertoimet 1,73 / 6,00 / 2,65.

Pieni ylikerroin Turulla tuo 2,65. Nordicilla 2,23. Oma arvio 2,40.

Suosittelen pientä panostusta. Turku olisi mielestäni selvä suosikki kotona. Sarja sen verran alussa, että pakko myöntää ettei minulla ole täyttä käsitystä miten vieraissa pelaavat.

Korostan vielä, että ei isolla tähän.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Löin tossa 2h sit MLB tuplan, Blue Jays ja SF Giants. Bluukkarit 2,05 ja Giants 2,55. Blue Jays näyttää just nyt hyvältä, 4 vuoroparia pelaamatta ja 5-1 johto.
Blue Jays löi nätisti Texasin pojat selän seinää vasten, eli ensimmäinen "yllätys" tuloillaan siinä sarjassa.

Tuo Cubs on kyllä yks vedonlyöjän painajainen. Kertoimet houkuttelee järjestäen pelaamaan vastaan, mutta jotenkin ne onnistuu aina voittamaan. 1-0 päättyi siis eilinen peli, tietenkin 8. vuoroparin soolokunnarilla. Osumat 3-6 Giantsille ja 2-4 left on base myöskin Giantsille, että eipä se vierasvoittokaan nyt vääryys olisi ollut. Nollalla juoksulla ei vaan voita koskaan. Cubs on kyllä niin saatanan kova nippu, varsinkin kummulla, että sitten kun MadBum pääsee Giantsilta irti niin voi tulla aika eeppinen 0-0 pitching battle. Jos tää 1-0 ei vielä riittänyt.

Jinxataan nyt oma veto: potkupallon MM-karsintaa Puola - Tanska, merkki 1, kerroin reilusti päälle 2 ja nousussa jostain tuntemattomasta syystä. En muista että Tanska olisi koskaan ikinä voittanut ns. merkittävässä pelissä yhtäkään hyvää jalkapallomaata ja Puola sellainen kyllä on, vaikka taipuikin tasuriin Kazakstanissa ensimmäisessä karsintamatsissa. Helppoa ei kellään ole tuolla idässä, ei edes polakeilla. Mutta kyllä ne himassa takoo Tanskaa turpaan niin että juutin kuuppa tutisee koko kotimatkan Christianiaan. Veikkaan 1-0.
 

Gemondo

Jäsen
NB:llä on jo auki SKA - Jokerit kohde jossa kotivoitolle saa kertoimen 1,50. Tuo kerroin tulee tuosta vielä putoamaan sillä Jokerit lähtee otteluun todella vajaavaisella kokoonpanolla.

Odotan myös innolla SKAn -1 & -2 kertoimia, nuo voivat olla selviä ylikertoimia.

Ja putosihan nuo, nyt kotivoitolle saa enää 1,36. Lisäksi SKA -1,5 on tullut alas 1,89 --> 1,67 & SKA -2,5 2,80 --> 2,35.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ja putosihan nuo, nyt kotivoitolle saa enää 1,36. Lisäksi SKA -1,5 on tullut alas 1,89 --> 1,67 & SKA -2,5 2,80 --> 2,35.
Mä nappasin kokeilunhaluisena kiinni SKA-2 samaan lappuun Sibir-2:n ja Ufa-1:n kanssa. Väittäisin ettei Jokereilla ainakaan ole mitään palaa tänään.
 

Gemondo

Jäsen
Väittäisin ettei Jokereilla ainakaan ole mitään palaa tänään.

Jep, nyt nuo kertoimet ovat mielestäni kohdillaan. Tuli vilkuiltua myös SKA - CSKA -peli torstaina, ja SKA oli pelottavan vahva tuossa matsissa. Varsinkin hyökkäyspelaaminen oli todella pelottavassa kondiksessa ja vain CSKA:n maalia vartoinut Euroopan paras maalivahti Ilya Sorokin piti lukemat siedettävinä.
Jos SKA pelaa tänään kuten pelasi CSKAa vastaan, niin uskoisin että loppulukemat ovat 5-7 - 1-2
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Jos SKA pelaa tänään kuten pelasi CSKAa vastaan, niin uskoisin että loppulukemat ovat 5-7 - 1-2
Luulisin että SKA syttyy: Lauantai, häkki täynnä ja vastassa paha länkkärijengi. Harmi ettei -3 ollut tarjolla.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Onhan tuossa SKA - Jokerit ottelussa lähtökohtasesti aivan järkyttävä, suorastaan naurettava tasoero. SKA:lla on jengi, joka olisi aika saatanan kova luu maajoukkuetasollakin: siellä on neljä ketjullista vähintään EHT-tason äijiä ja höysteenä vielä änäritason Datsyukia, Kovalchukia, Voynovia. Ja kolmos-neloskentissä vipeltää Koskirannan, Shirokovin ja Tikhonovin kaltaisia noubadeja. Ihan sairas jengi kyllä.

Entäs sitten Jokerit? Alisuorittavat ulkkarit, järjestäen kädettömät puolustajat ja markoanttila, tomimäki, tommihuhtala-tasoista tauhkaa hyökkäyksessä. Liigatason ukkoja jengi täynnä, vähän kärjistäen. Paperilla tää peli on 100-0 ja jos SKA ei tulisi pomminvarmasti täysin takki auki niin työntäisin kyllä niin paljon pelimerkkiä keskelle kun vaan taskuista löytyy ja panoksia vastaanotetaan. Nyt en laita kun sen verran mitä pelitilillä sattuu makaamaan.

Niin, viimeksi kun olin aivan varma narrien tappiosta, voittivat ne perkeleet CSKA:n himassa... Että varauksella nämä.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Onhan tuossa SKA - Jokerit ottelussa lähtökohtasesti aivan järkyttävä, suorastaan naurettava tasoero. SKA:lla on jengi, joka olisi aika saatanan kova luu maajoukkuetasollakin: siellä on neljä ketjullista vähintään EHT-tason äijiä ja höysteenä vielä änäritason Datsyukia, Kovalchukia, Voynovia. Ja kolmos-neloskentissä vipeltää Koskirannan, Shirokovin ja Tikhonovin kaltaisia noubadeja. Ihan sairas jengi kyllä.

Entäs sitten Jokerit? Alisuorittavat ulkkarit, järjestäen kädettömät puolustajat ja markoanttila, tomimäki, tommihuhtala-tasoista tauhkaa hyökkäyksessä. Liigatason ukkoja jengi täynnä, vähän kärjistäen. Paperilla tää peli on 100-0 ja jos SKA ei tulisi pomminvarmasti täysin takki auki niin työntäisin kyllä niin paljon pelimerkkiä keskelle kun vaan taskuista löytyy ja panoksia vastaanotetaan. Nyt en laita kun sen verran mitä pelitilillä sattuu makaamaan.

Niin, viimeksi kun olin aivan varma narrien tappiosta, voittivat ne perkeleet CSKA:n himassa... Että varauksella nämä.

Marko Anttila (menestystä hamuavan) KHL-joukkueen kakkosketjussa. Ketjukavereinaan Michael Keränen sekä Joey Hishon, joukkueen kaksi pahinta alisuorittajaa. Kolmosen laidoilla Frank Gymer ja Tomi Mäki, nelosessa Roope Talaja ja Miro Mäkinen. Ihan vertailun vuoksi esim. Gymer on pelannut urallaan Mestiksessä 24 peliä ja tehtaillut näissä 9 pistettä. Nyt sitten vääntämässä SKA:n supertähtiä vastaan.

Ihan hyvää SM-Liigatasoa tuo nippu olisi, mutta ei KHL-tasoa, saati hyvää KHL-tasoa ikinä. Jos tuota kokoonpanoa nyt nopeasti vertaa johonkin Kunluniin niin en kovin suurta eroa saa suuntaan tai toiseen. Ykkösketju on Jokereilla ainoa todellinen hyökkäysuhka ja siinäkin keskellä flopannut O'Neill. Mutta tosiaan, yleensä kun Jokereilta on varmaa tappiota odottanut, on tuloksena ollut voitto. Ja lisäksi SKA tuntuu hankkivan ne harvat pistemenetykset silloin kuin heitä pelaa, mutta en yksinkertaisesti näe tässä Jokereilla mitään mahdollisuuksia. Yleensä SKA syttyy kärkipeleihin ja kun he syttyvät, ei vastustajalla juuri sanansijaa ole, eri asia on se pidetäänkö siellä enää Jokeri-peliä kärkimatsina, takana kun oli juuri kohtaaminen TsSKA:a vastaan.
 

Maastomasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yleensä SKA syttyy kärkipeleihin ja kun he syttyvät, ei vastustajalla juuri sanansijaa ole, eri asia on se pidetäänkö siellä enää Jokeri-peliä kärkimatsina, takana kun oli juuri kohtaaminen TsSKA:a vastaan.

Mielestäni tässä piilee kuitenkin se suurin riski SKA:n voitolle. Veikkauskin antaa Jokereille kertoimen 7.4 (joka on korkeampi kuin monilla ulkomaisilla firmoilla. Ilmeisesti suomalaiset tykkää pelata Jokereita vastaan). Itse pelaan pienellä tuota. SKA:n maha voi olla vähän täynnä ja Jokereilla se "nothing to lose"-tilanne. Lisäksi joukkueiden keskinäinen historia ei tue näin epätasaista asetelmaa.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Luulisin että SKA syttyy: Lauantai, häkki täynnä ja vastassa paha länkkärijengi. Harmi ettei -3 ollut tarjolla.
Sportingbetillä näytti olevan vielä "alkuperäiset kertoimet" ja pistin juuri ko. pelitilin tyhjäks SKA:lle 1.50 kertoimella. Oli myös tuo -3.5 HC tarjolla 4.50 kertoimella..
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tuo minulle perinteisesti (pa)SKA vaikuttaa kyllä tässä kohdin melkoiselta ansoitukselta, mutta kyllähän siihen nyt pitää sulloa, ei auta mikään.
Itse ajattelin paukutella noita SKA:n maalimääriä, Jokerit tuskin ihan nolliin jää, joten jos lähtee SKA over 3.5 (1,75) liikkeelle, over 4.5 olisi jo 2.85. Over 4 sieltä välistä melko turvallisen tuntuinen ratkaisu. Mutta joo, over 4.5, lauantai-illan iloittelu, perussettiä joku 5-2 tauluun. Illalla taas itketään..
 
Ei se auta vaikka miten pyörittää ja pitää kovaa tempoa yllä. Se kiekko pitäisi vielä saada maaliinkin. Ja se ei ole ihan helposti tehtävissä, varsinkaan montaa kertaa pelissä. Jalosella on niin ovela systeemi, että ei ole väliä minkä tasoisia tai nimisiä pelaajia siellä pelaa. Se vain toimii. Ja Jalonen jos kuka tuntee päivän vastustajan, oltuaan siellä valmentajana.
Zapolski on lähes ohittamaton maalivahti, varsinkin kun vastustajaa ei päästetä montaakaan kertaa kunnon maalintekopaikoille. Helposti hän liimaa ne SKA:n vedot ja jähmettyy niille sijoilleen.
Luultavasti kabinetissa on päätetty antaa tällä kertaa Jokereille voitto. Unohtuu sitten nämä ilmatilaloukkauksetkin.

Lopussa Kovaltshuk ottaa ns. tyhmän jäähyn, jolla Jokerit pääsee ylivoimalle, vai onko jopa viidellä kolmea vastaan. Siinä Jokerit tasoittaa, ja peli päättyy heille tyypilliseen perus 2-2 tulokseen. Jokereiden leirissä puolestaan on korostettu sitä, että ylivoimaa ei saa antaa. Tämäkin auttaa siihen, ettei SKA tee kuin kaksi maalia tänään, mikä onkin hyvä suoritus.
Jonkin verran katselin SKA - TsSKA -peliä, ja eihän tuo SKA mikään vaarallinen joukkue ole, paljon vaan pääsivät ylivoimaa pyörittämään mutta ei se tulosta tuonut. Ja helpostihan Jokerit tosiaan voitti silloin TsSKA:n, kuten nimimerkki disco-stu muistutti. Vaikka puolet joukkueesta oli loukkaantuneina.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo Jukureiden melkein 3 kerroin kotona olisi ihan houkutteleva sen kannalta että JYPillä on ainakin liigan sivujen mukana maalissa debyyttiä tekevä Markus Ruusu, ruusullakaan ei ole kausi mestiksessä täysin putkeen lähtenyt, toki harjoituspelin liigassa kauden alussa pelasi hyvin. Lisäksi kun Jukureilla hyvä putki päällä ollut ja buumi ja taas vierasjoukkueella ei täysin iskussa vielä. Tosin paljosta se ei ole vierasjoukkueellakaan ollut että peli on lähtenyt kulkemaan joten ehkä joku 1x voisi olla hakuna. Ei ole ainakaan vielä tuo 2.85 kerroin tippunut veikkauksella/nordicbetillä suorasta voitosta, jostain varmaan isompaakin saa. Luulisi että kerroin tippuu hieman tässä vielä kun alunperin siinä piti olla Vehviläinen maalissa.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Huomiselle Barca - Baskonia vieraat +8,5 1.90 Unibet/Betway/Bet365 hyvä tarjous
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös