Vedonlyöntivihjeet

  • 3 102 609
  • 15 072

Nick Neim

Jäsen
Vaikka ajettaisiin, niin vastuu toki on vihjaajalla, ei peesaajalla. Selkeitä hommia sikäli.
Nimenomaan näin. Eli kiroamme Saulin alimpaan helvettiin sitten porukalla. Vai miten se meni.

Mielenkiintoisen oloinen toinen neljännes Itävalta - Tanska matsissa, ainakin jos peilaa ensimmäiseen neljännekseen.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Mielenkiintoisen oloinen toinen neljännes Itävalta - Tanska matsissa, ainakin jos peilaa ensimmäiseen neljännekseen.
Joo-o. 19 pallonmenetystä puoliaikaan mennessä on kyllä aikamoista. Silti 75 taulussa. Nuo kuriin niin 2nd half tulee 85+ helposti.

Matsit toki aivan alussa mutta:

-Sveitsi johtaa 12 pinnaa
-Hollanti johdossa puoliajalle
-Viro johdossa
-Slovenia näyttää överiltä

E: heti viestin jälkeen menikin sitten yhtä vaille kaikki vastaan :D


Tämä Sveitsi - Kypros olisi jo ohi ellei kotijoukkueella olisi 13 menetystä ja vierailla vain 3(!).

Kaiken kauheuden jälkeen Itävalta - Tanska päättyy 152, matsissa 36 menetystä ja viimeiset 5 heittoa ohi...
 
Viimeksi muokattu:

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Itävalta-Tanskaan en kerennyt mukaan mutta muissa ollaan, voitte siis jo etsiä Saulin käsiinne! Hyvältähän nuo tähän asti näyttää.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
USKOMATONTA. Siis oikeasti kertakaikkisen uskomatonta.

Mitä tähän oikeasti sanoisi?

-Kyproksella joukkuevirheet täynnä kun 7min pelaamatta eli Sveitsi saa vapaaheitot jokaisesta seuraavasta virheestä koko loppupelin. Sveitsi johtaa 73-61 kun 5:20 jäljellä. Loppumatsi menee Kyprokselle 3-19.

-Puola - Viro viimeinen kymppi alkaa lukemista 55-49. Viro tekee ekat Q4 pisteensä kun 4:30 pelaamatta. 74-64 kun minuutti jäljellä. Puola heitot 2/3, Viro 0/2 ja pallonmenetys päälle. Päättyy 78-64 ja +13,5 häviää pisteellä.

-Slovenia lähtee viimeiselle kympille 13 pisteen johdossa ja on livessä -17,5. Päättyy 81-77 kun ei kiinnostele pelata loppuun.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
-Kyproksella joukkuevirheet täynnä kun 7min pelaamatta eli Sveitsi saa vapaaheitot jokaisesta seuraavasta virheestä koko loppupelin. Sveitsi johtaa 73-61 kun 5:20 jäljellä. Loppumatsi menee Kyprokselle 3-19.
.
Seurailin tätä livenä hetki hetkeltä kun oli kohtalainen panostus kehissä (jo ennen vihjettäsi, eli en valitettavasti pääse lynkkauspartioon) ja kyllähän tossa alkoi leuka lähennellä lattiaa loppua kohden, kun tuli niin väkevää suorittamista. Todella maaginen mahalasku, jollaista en ihan äkkiä koriksessa muista nähneeni, paitsi naisissa. Mielessä kävi ottaa livestä seiftiä neljännen jakson alussa kun ero oli kai 12 pinnaa, mutta en viitsinyt edes vilkaista mahdollisuuksia kun niin selkeästi kaikki näytti menevät putkeen joukkuevirheineen kaikkineen. Sveitsi taisi johtaa matsia sen 38 minuuttia tms. mutta paska on paskaa. Tietysti kun jorgokset on peleillä niin sopupeliepäilys herää, mutta meni väärinpäin siinä mielessä. Itkunaurut tähän väliin.

Mutta ei mitään, lissää paskaa taas housuun ja uutta suoleen, ihan aina ei voi voittaa!
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Sveitsi - Kypros oli taas näitä, joita tulosseuratessaan alkaa vakavasti epäilemään noituutta käytetyn. Pistin jo vaipat housuihin tälle päivälle valmiiksi, tulee kuitenkin varren kanssa.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ufalla tänään hyvä kerroin Jokereita vastaan. Tiistaina Jokerit otti voiton käytännössä vain erinomaisen maalivahtipelin turvin. Tänään vastassa vielä kovempi vastus. Vahva kotivoiton maku!
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Livestä UFA draw no betti 1.80.

Ei ole Jokruilla juuri jakoa mutta tuurilla tasoissa. Kai ne sitten voittaa taas.

E: Mitä vittua?
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
PAF:illa ei voi veikata tuplana World Cupin voittajaa ja maalikuningasta. Voiko jollain ns. normaalilla bookkerilla?
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Mitäs @Saul Goodman sanot aamuyön WNBA-pelistä? Haluaisin ajaa aamulla töihin mennessä muutakin kuin autoa.
Ei ole kuin yksi peli ja eipä siihen mitään.

Yhteenveto eilisestä katastrofista:

-Tanska over jäi 4 pinnaa vajaaksi. Viimeiset 5 heittoa ohi ja viimeiseen minuuttiin ei pisteitä. Tempo oli +170. Olisi pitänyt tulla helposti mutta 36 menetystä tuhosi. Olisi todellisuudessa maxbet koska tahansa uusiksi.

-Hollanti +13 helppo, hakivat suoran voiton jollain 8 kertoimella mutta sitä en ainakaan itse edes pelannut

-Sveitsi -6, alkoi 19-6 Sveitsille, joka johti ottelua hiukan vajaat 38 minuuttia ja suurimman osan ajasta yli 6 pinnaa kunnes totaaliromahdus, kun Kypros heitti lopussa kirjaimellisesti jokaisen pelitilanneheiton sisään.

-Viro oli kolmannen neljänneksen lopussa vain pinnan tappiolla. Puola kuitenkin dominoi levypalloja ja Viron 2p surullinen 32%. Tuo +13,5 tuskin huono veto mutta tuskin kovin hyväkään.

-Slovenia over helposti ja olisi mennyt liki 170 ellei Slovenia olisi heitellyt vapareita 15/30. Samaiset vaparit ja Ukrainan lopun runi tuhosi -10,5 vedon. Oli livessä -13,5 ja -20,5 välillä käytännössä lähes koko pelin.

-Makedonian peli oli todella tasainen kunnes lopussa romahdus. Makedonia toki voitti levypallot selvästi ja sai 15 vapaaheittoakin enemmän kuin Unkari. Kotijoukkueella sitten 16 menetystä ja vierailla vain 8. Olisi tuo kai voinut kotijoukkueellekin kääntyä mutta todennäköisemmin veto oli huono.

Yhteenvetona: 7 vedosta pelaisin Viroa ja Makedoniaa lukuunottamatta kaikki uusiksi ilomielin.


ps. pojat kertoi taas että Vimpulan pesismestaruus 1.90 noin 57%. Itse en tiedä tästä mitään.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Jaahas, mitäs tänne?

Muutamien tappioiden jäljiltä näyttäisi löytyvän pari pelattavaa kohdettakin tänään. Jos joku muu haluaa riskeerata rahansa näihin niin tällaisia ajattelin:

Kotimaan potkupalloa: HIFK ja Ilves kotivoittoihin. HIFK kohtaa VPS:n joka on ollut melko hyvä mutta vieraissa selvästi arempi. Muuriseen ja HIFK:n kotietuun ja motivaatioseikkoihin tukeutuen näen HIFK:n voiton olevan pelattavissa 2,45-kertoimella Veikkauksella. Ilves on tunnetusti kova kotijoukkue ja vaikka RoPS on ollut hyvä, niin Alex Kokon häipyminen syö tehoja sen verran että kyllä Ilves on ihan pelattavissa Tammelassa. Kerroin oli 2,60 Veikalla. Samoista sijoista nuo muutenkin tappelevat. Kolmas ja ehkä paras kohde tulee lätkän puolelta. HPK pelaa harjoitusmatsin Forssassa KooKoota vastaan ja saa tasan 2,00 kerrointa Veikalla. Forssa on lähellä Hämeenlinnaa ja se on enemmän kotipeli HPK:lle kuin Kouvolan ihmeille. HPK voitti hiljattain SaiPan harjoituspelissä peräti 8-0 ja nytkin vaikuttaa siltä että voimasuhteet on HPK:n eduksi.

Illalla vielä yksi futiskohde Ranskasta: PSG isännöi St. Etienneä ja vieraille annetut +2 maalia eteen tekevät kakkosesta pelikelpoisen merkin. PSG ei ole enää ihan yhtä raudanluja joukkue kuin viime kaudella, inhokkini Zlatan jätti aikamoisen aukon lähtiessään pois. Kerroin Veikalla oli 1,95 tälle ja kohdehan osuu St. Etiennen voittaessa, tasapelin sattuessa ja vielä PSG:n voittaessa yhdellä maalilla. PSG muuten hävisi 3-1 edellisen pelinsä Monacolle joten merkkejä haavoittuvuudesta on jo nyt nähtävissä. Näillä mennään!
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Magnitokorsk - Jokerit 1 (2,05 @PAF) Magnitokorskin huippuluokan ratkaisijat (Mozyakin, Semin, Kovar, Zaripov) laittavat tänään shown pystyyn, Jokereilla ollut kauheita ongelmia mm. maalineduspelaamisessa jossa edellämainitut pelaajat ovat KHL:n huippua.

Ufa - Minsk Over 5,5 (2,20 @PAF) Kaksi joukkuetta jotka menevät todellakin hyökkäys edellä, potentiaalinen isomaalinen ottelu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Magnitkalle tarjotaan Jokereita vastaan päälle kahden kerrointa useallakin eri vedonlyöntifirmalla. Jo pelkästään Jokerien nelosketju Mäkinen - Wirtanen - Jensen kertoo aika paljon: Jokerit on vajaamiehisenä liikenteessä yhtä sarjan kovinta joukkuetta vastaan. Kun vielä joukkuepeli ei ole toiminut toivotulla tavalla, kuulostaa päälle kahden kerroin omaan korvaani ylikertoimelta. Mozyakin, Semin ja kumppanit ovat kuitenkin sen verran paljon edellä, että kotivoitto on huomattavan todennäköinen. Mielessä kävi jopa yli yhden maalin voiton pelaaminen, mutta pessimistinä tuli vedettyä raaka ykkönen sisälle.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
PYRY - KeuPa HT 1 3,65 (Alkaa jo 16.00!)

Mestiksen viimeisessä harjoituskauden viimeisessä ottelussa vastakkain Nokian PYRY ja KeuPa HT. PYRY pelaa siis Suomi-Sarjaa, mutta tässä ottelussa kokoonpanoja katsomalla voisi kuvitella asetelmien olevan päinvastaiset. Materiaaliltaan Suomi-sarjan kovin tai toiseksi kovin joukkue (PYRY ja Ketterä selvästi SS:n kaksi kovinta nippua.) PYRYn kokoonpano vilisee entisiä Liiga- sekä Mestispelaajia. Joukkue tavoittelee tosissaan nousua kauden päätteeksi.

KeuPa puolestaan pelasi eilen illalla harjoitusottelun Keuruulla ykköskokoonpanollaan. Tähän otteluun KeuPa lähtee kolmella ketjulla ja try out -miehille annetaan runsaasti vastuuta. Terävin kärki huilaa tänään kokonaan. Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Keuruulla ja sen ottelun KeuPa hoiteli tyylipuhtaasti 6-0, joskin raportit paikallislehdestä ja paikallaolijoilta kertoivat lukemien mairittelevan KeuPaa. Joka tapauksessa tässä ottelussa PYRYllä on varmasti jotain hampaankolossaan.

Panostus kuitenkin maltillisena, koska kyseessä on kuitenkin harjoitusottelu. Joka tapauksessa PYRYn kertoimessa on selvästi ilmaa, kohde on aikalailla 50-50 kokoonpanoja katsomalla. Kotietu ja KeuPan mahdollinen motivaationpuute (muiden kuin try out -miesten osalta) tekevät PYRYstä jopa ehkä hienoisen ennakkosuosikin.

Viime kaudella PYRY ja KeuPa kohtasivat muuten myös harjoituskauden loppuvaiheilla. Tuosta ottelusta kaivoin itse pelikassani tähän mennessä suurimman kuopan. PYRYn kerroin oli tuossa ottelussa ykköskokoonpanollaan 6,00 ja KeuPa pelasi kahdella ketjulla, pelaajia oli haalittu ties mistä, mukana oli sellaisia nimiä jotka eivät kauden aikana saaneet tililleen ainuttakaan Mestis-ottelua. Raportit kertoivat PYRYn hallinneen, mutta kuinka ollakaan KeuPa vei tuon pelin. Kohde oli kuitenkin oman vedonlyöntiurani yksi parhaista, ellei jopa paras, vaikka ei osumaa tullutkaan.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tsekki-Ryssät pelataan isossa kaukalossa. Sobotka sivussa ja 11 ukolla vetää Tsekit. Underia lapulle, u5 kerroin yli 2. Luukulla Neuvirth ja Varlamov
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
PYRY - KeuPa HT 1 3,65 (Alkaa jo 16.00!)

Mestiksen viimeisessä harjoituskauden viimeisessä ottelussa vastakkain Nokian PYRY ja KeuPa HT. PYRY pelaa siis Suomi-Sarjaa, mutta tässä ottelussa kokoonpanoja katsomalla voisi kuvitella asetelmien olevan päinvastaiset. Materiaaliltaan Suomi-sarjan kovin tai toiseksi kovin joukkue (PYRY ja Ketterä selvästi SS:n kaksi kovinta nippua.) PYRYn kokoonpano vilisee entisiä Liiga- sekä Mestispelaajia. Joukkue tavoittelee tosissaan nousua kauden päätteeksi.

KeuPa puolestaan pelasi eilen illalla harjoitusottelun Keuruulla ykköskokoonpanollaan. Tähän otteluun KeuPa lähtee kolmella ketjulla ja try out -miehille annetaan runsaasti vastuuta. Terävin kärki huilaa tänään kokonaan. Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Keuruulla ja sen ottelun KeuPa hoiteli tyylipuhtaasti 6-0, joskin raportit paikallislehdestä ja paikallaolijoilta kertoivat lukemien mairittelevan KeuPaa. Joka tapauksessa tässä ottelussa PYRYllä on varmasti jotain hampaankolossaan.

Panostus kuitenkin maltillisena, koska kyseessä on kuitenkin harjoitusottelu. Joka tapauksessa PYRYn kertoimessa on selvästi ilmaa, kohde on aikalailla 50-50 kokoonpanoja katsomalla. Kotietu ja KeuPan mahdollinen motivaationpuute (muiden kuin try out -miesten osalta) tekevät PYRYstä jopa ehkä hienoisen ennakkosuosikin.

Viime kaudella PYRY ja KeuPa kohtasivat muuten myös harjoituskauden loppuvaiheilla. Tuosta ottelusta kaivoin itse pelikassani tähän mennessä suurimman kuopan. PYRYn kerroin oli tuossa ottelussa ykköskokoonpanollaan 6,00 ja KeuPa pelasi kahdella ketjulla, pelaajia oli haalittu ties mistä, mukana oli sellaisia nimiä jotka eivät kauden aikana saaneet tililleen ainuttakaan Mestis-ottelua. Raportit kertoivat PYRYn hallinneen, mutta kuinka ollakaan KeuPa vei tuon pelin. Kohde oli kuitenkin oman vedonlyöntiurani yksi parhaista, ellei jopa paras, vaikka ei osumaa tullutkaan.

Uuh, peli päättyi PYRYlle 4-3. Makoisa osuma pienoisen kuivan kauden jälkeen. Tästä onkin hyvä aloittaa ensi viikolla itselle se vedonlyöntimielessä maistuvin sarja eli Mestis ensi viikolla.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Saattoi löytyä hyvä kohde systeemiin tai gänpläykseen tuplana kerrointa tuomaan. RAP - AJO | Rapperswil - Ajoie (vinkki vie historiaan pelien suhteen)
Kolmosen kerrointa melkein tarjolla, kotitiimi kussu aika urakalla viime aikoina ja historia muutenki hyvä. Mitään hajua ei voimasuhteista/pelaajista paitti tosiaan tuo pelien historiallinen arvo.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Saattoi löytyä hyvä kohde systeemiin tai gänpläykseen tuplana kerrointa tuomaan. RAP - AJO | Rapperswil - Ajoie (vinkki vie historiaan pelien suhteen)
Kolmosen kerrointa melkein tarjolla, kotitiimi kussu aika urakalla viime aikoina ja historia muutenki hyvä. Mitään hajua ei voimasuhteista/pelaajista paitti tosiaan tuo pelien historiallinen arvo.
Linkki ei vie mihinkään. Miten ajattelit pelata?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös