Vedonlyöntivihjeet

  • 3 080 303
  • 15 025

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mutta tämä on eri peli ja eri kenttä ja kieltämättä Partanen on sisäpelinkin kannalta tärkeä. Rohkea arvio tuo 70% suora voitto, mutta enpä uskalla laittaa X2 myöskään kuitenkaan (enkä siis KPL suoraa voittoa).
Partasen puuttuminen rokottaa todella pahasti.

Kouvola tekee kotikentällään tilanteita pompulla kaikkia joukkueita vastaan ja Latvala, Meriläinen, Toikka & Hyötyläinen nelikko lyö miestä kotiin.
Arvioni kolmostilanteiden määrästä tänään 20-12 Kouvolalle.

Tässä hieman tilastoja tältä kaudelta.

Kouvola kotona 5-4-3-1 113-85

Tappiot kotona
5.8 Vimpeli 1-2 (5-3,1-7,0-1)
29.7 Oulu 1-2 (3-6,6-3,2-2,0-3)
24.7 Sotkamo 0-1 (3-4,2-2)
17.6 Hyvinkää 1-2 (3-4,6-4,1-2)

Kitee vieraissa 1-2-3-7 86-117

Voitot vieraissa
2.8 Jyväskylä 1-2 (4-0,3-7,0-3)
29.5 Alajärvi 0-2 (3-4,3-6)
15.5 Kempele 0-1 (1-2,1-1)
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Kiitos taas @Saul Goodman korisvihjeistä, vaikkei nuo over/underit osuneetkaan. USA:n peliä katselin kaksi ensimmäistä neljännestä ja laitoin nukkumaan, kun tempo ja Venezuelan pistetahti vaikuttivat siltä että ihmeitä saa tapahtua, jotta tämä kosahtaisi. No sittenhän niitä ihmeitä ilmeisesti oli tapahtunut, 1. ja 2. neljännes molemmat jäivät alle 40 pisteeseen, mutta kolmannella neljänneksellä sitten 52 pistettä joista 27 Venezuelan tekemiä, what... Lisäksi ei tuo Ranska-pelin overi ilmeisesti kaukana ollut. Ranskan tasoitushan loppujen lopuksi ois osunut, mutta sitähän mä en tietenkään veikannut.
Toi Ranska oli taas oma tarinansa. Over 149 jäi 2 pinnan päähän osumasta ja pisteen pushista. Tempo oli yli 160. Ranska painoi heitot 60% joka kertoo kaiken tasoerosta, mutta sitten samalla 23 pallonmenetystä rupuista Kiinaa vastaan kun varsinkaan ekalla puoliskolla Ranskaa ei juuri kiinnostanut pelailla vaikka eroa tuli siinäkin Kiinan umpisurkeudesta johtuen. Vertailuna tähän että Venezuelalla oli vähemmän menetyksiä(18) vs USA....

Jos Ranskaa olisi kiinnostanut alusta asti niin osa menetyksistä olisi realisoitunut myös pisteiksi. Ranska on paska maa.

Lähdin pelaamaan Liettuaa tasoituksella oikeastaan ensimmäisten pelien perusteella. Taso on oikeasti huono ja Liettualla on materiaalia kuitenkin painaa tarvittava piste-ero vaikka vähän säästelisivät avainpelaajiaan. -15 pelasin kohteen auettua, mutta mielestäni Pinnyn -18 1.961 kerrointa voi vielä pelata. Saulilta olisi hyvä kuulla näkemys myös tähän.
Ihan totta mitä kirjoitit mutta...en taas käsitä mikä tarina tuossa Nigerian ekassa pelissä oli, kun automaattisesti avaukseen olettamani Akognon ja Barcelonan sentteri Lawal pelasivat 3 ja 4 minuuttia. Pelaajien tasosta ei ole kysymys vaan jostain muusta.

Liettuallakin on tärkeä matsi Argentiina vastaan perjantaina joten voi olla ettei ihan ykkösillä vedetä. En toistaiseksi arponut tähän mitään mutta juuri ennen peliä voisi katsella kun kokoonpanot ja avaukset selviää.


Vihjattu Espanja over 150 on nyt 152 ja Kroatia +3,5 enää +2 niin olisi nyt sitten parempi osua molempien.


Ei vihjeita toistaiseksi. Serbiaa olisin esityksien puolesta halunnut pelata Ranskaa vastaan mutta tämän hetken tasabookki on ihan kohdillaan. Jos markkina nyt innostuisi pelaamaan Ranskaa niin voisin ottaa Serbiaa noin +2-3.
 
Viimeksi muokattu:

Underberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SKA
Yleensä en Ässien puolesta rahojani laita likoon, mutta tänään harjoituspelissä Kärppiä vastaan Ässät saa ainakin Nordicilla kertoimen 4.00. SItä on pakko kokeilla. Peli pelataan Kokkolassa.
Hyvältä näyttää. Ens viikolla sitten kaikki rahat kiinni Vitkoviceen, tällä hetkellä kerroin vielä yli 3 Vitkovicella
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
*** KPL - Kitee, merkki 1, kerroin 1.50
- Kiteeltä puuttuu kokoonpanosta joukkueen ylivoimaisesti tärkein pelaaja Sami Partanen. Kouvolalta sivussa on vain etenijäjokeri Teemu Nurmio. Kotietu on valtava. Kouvola voittaa matsin suoraan n. 70% todennäköisyydellä.

Helppoa rahantekoa. Ei tarvinnu kauheasti jännittää tätä. Kiitosta vaan
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Joopa joo, kyllä viimeksi se Djurgården heräsi koomastaan juuri sopivasti kun pelasin sitä häviämään Göteborgille. Göteborg jopa teki ensimmäisen maalin mutta sen jälkeen meni päästämään 3 ja homma oli sillä selvä. Tänään taas yritetään. Siellä on 1 oiva runkokohde jalkapallossa kun olympialaisissa kohtaavat Algeria ja Portugali. Portugali on todella kova ja voitti Argentiinankin 2-0. Sen sijaan Algerialla on 2 tappiota jotka pitävät huolen sen jumbosijasta lohkossaan. Vaikkei Portugalilla ole pakkovoittoa tässä niin kyllähän tasoero on niin suuri että se hoitaa tämänkin matsin ja haluaa pysyä vireessä. 1,73-kerroin on ihan pelattavissa.

Kotimaan potkupallon puolella voi olla myös mielenkiintoinen kierros. Muurisen HIFK kohtaa HJK:n joka on ollut aika vaisu viime aikoina. Ainakin vielä äsken sai HIFK:n +1 -kohteella yli 2:n kertoimia joten tuo osuu Hifk:n voittaessa ja myös tasurilla. Interillä on myös mielenkiintoinen peli, siellä Kuqin mulkvistit tulevat ottamaan yhteen entisen seuransa PK35:n kanssa. PK:n sekava kausi päättyy putoamiseen viimeistään nyt kun siltä vähennettiin 6 pistettä. Kiitos Kuqien on joukkue sekaisin kuin seinäkello eikä tässä oikeastaan muuta voi odottaa kuin pahaa selkäsaunaa reilulla maalierolla. Näinpä Interin -1 lähtee lapulle mukaan, tosin kertoimia kannattaa seurata vielä ennen pelin jättämistä. Jos vähintään 1,80 annetaan tälle on kyseessä hyvä pelikohde. Kovasti toivon että Inter putoaa karsintojen kautta, sen verran kusipäitä nuo Kuqit ovat että olisi ihan jees että molemmat joukkueet lentävät porrasta alemmaksi joihin he ovat lusikkansa sotkeneet.

Näillä kokeillaan tänään ja katsotaan kuinka siellä PK vie hullunkiilto silmissä Kuqien uutta ryhmää 5-0 8--D
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Ei siellä Joensuula mitään lepuutuksia ollut, mutta peli meni tuloksen valossa aikalailla niinkuin ounastelinkin. Tosin täytyy kiittää Alajärveä siitä että voittivat ensimmäisen jakson, jos olisvat jääneet siinä pisteittä niin tuskin Kempele panoksettomana olisi tullut tuollaisella sisulla toiselle jaksolle. Kempele otti siis tämän kauden runkosarjassa voiton Sotkamosta ja jaksovoitot sekä Vimpeliltä että Joensuulta. Toivottavasti eivät nyt tipu karsinnoissa, tuskin sieltä Ykkösestä sijoilta 2-5 sellaista nippua nousee joka ensi kaudella pystyisi ottamaan pisteitä kaikilta aiemmin mainituilta, mutta se nyt on sitten toisen ketjun asiaa se.

Kiitos muuten tästä, pienellä tuli kokeiltua kun oli päätöskierros ja vaikutti niin juoneen sopivalta tuo 1 piste Kempeleelle!
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
HIFK - HJK - Both teams to score

Kokeillaanpa tähän molempien joukkueiden maaleja. Sexy football Antti Muurista ei ole puolustavasta pelityylistä tunnettu, päinvastoin. Viime ottelussaan HIFK tehtaili kesyt 5 maalia sarjakärki MIFK:n vieraana, omiinkin livahti pari. Muurisen ensimmäisen ottelu nottajokilaisia vastaan päättyi 1-1. HJK on aikaisempina kausina ollut euro-otteluiden päättymisen jälkeen melko heikko, viime kaudella jakso Astana-tappion jälkeen maksoi mestaruuden. Viikonloppuna HJK oli hävitä Lahdelle kotonaan, kunnes Morelos tasoitti lisäajan viime sekunteilla loppulukemiksi 2-2.

Stadin derbystä ei tunnetusti tunnetta puutu ja molemmat joukkueet ovat akuutissa pistetarpeessa. HIFK tarvitsee pisteitä sarjapaikkansa säilyttämiseen ja Klubi mestaruuteen. En usko, että tässä lähdetään varmistelemaan. Toisen joukkueen tehdessä maalin, toisen joukkueen hyökkäysinto senkun lisääntyy. Muurisen IFK hakee maaleja riskilläkin. HJK:n en usko ainakaan jäävän nollille, joten loput on HIFK:n harteilla, mutta en usko yhden maalin tuottavan liikaa hankaluuksia nyky-Klubin verkkoon.

Markkinoiden tämänhetkiset kertoimet ovat mutulla heitettynä mielestäni melko kilpailukykyisiä. Kohde tuntuu todennäköisemmältä kuin mitä ~1,80 -kertoimet antavat olettaa.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ei osu mikään riippumatta mitä vihjeet on suhteessa Pinnaclen päätöskertoimiin.

Tämä on kisojen viimeinen vihje jos ei osu:

Brasilia - Kroatia

Kroatia +5 1.952 panos 3/3
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ei osu mikään riippumatta mitä vihjeet on suhteessa Pinnaclen päätöskertoimiin.

Tämä on kisojen viimeinen vihje jos ei osu:

Ootko harrastanu noita team total -vetoja? Välillä tuntuu että sitä kautta pääsee paremmin perille jos nyt joku haju on pelistä. Nyt ainakin muutama jengi on lätkinyt ne rajat aika rajusti yli, aika sama mitä vastaan menty.

Miesten kisatenniksessä tänään overeille haisevia matseja, osais vaan poimia..hmm
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Laitetaanpa omat näkemykset koriksista:

Serbia-Ranska, Serbien kerroin tippunu 2->1.6 ja Ranskan noussu 2.5 hujakoille. Näillä kertoimilla löisin Ranskaa. Ranskalla näytti hyvin uppoavan heitot aika paskaa Kiinaa vastaan ja puolustus näytti tiiviiltä. Jos Australian takamiehet pitivät pilkkanaan Serbian kolleegoita niin tuskin Ranskallekkaan tulee ongelmia sen suhteen. Serbia ei paria yksilöä lukuun ottamatta ole kummoinen kaukoheitoissa ja pyrkii vängällä korille johon uskon Ranskan fysiikan riittävän. Penkiltäkin löytyy vielä NBA laajuutta joten patonkeja lapulle.

USA murskannee hyvin aloittaneen Australian. Toki he saavat NBA viisikon mutta väliäkö sillä kun vastassa on isompia,nopeampia ja taitavampia pelaajia plus penkiltä tulee valtava ero kentällä. -30 pinnaa kevyesti USA:lle.

Kiinaa löin 3+ kertoimella toivotaan toivotaan asenteella puhtaasti kertoimen vuoksi. Ase ohimolla laittaisin Venezuelalle.

Brasilia-Kroatia on aika auki. Brasseilla on korin alla kovemmat luut ja luulen siihen kaatuvan Kroatian pinnistelyn. Espanjaa vastaan myös heitot näyttivät löytävän perille ja lopulta hieno voitto vaikka takamiehet koittivat kusta hommat runner pull upeilla korillepäin lopussa.

Argentiinan pelejä en ole nähnyt vieläkään ja ihmettelen kuinka tulosten valoissa joukkue on menestynyt noin hyvin. Liettuan matseja on tullut katsottua harkka peleistä saakka ja ennen kisoja olin valmis laittamaan joukkueen top3 joukkoon. Nigerian yksi vastaan yksi koris tuotti kovasti vaivaa joukkueelle eilen, mutta hienosti ottivat lopulta vakuuttavan voiton ja luulen ettei Argentiina pysty heitä kaatamaan.

Ihan tylsyyttäni tähän päätin raaputella futisten ja koriksen alkua odotellessa joten vastuu jätetään betsaajalle.
 

Underberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SKA
Olympiajalkapalloa:

Kolumbia - Nigeria. Kolumbialle kertoimella 1,70 (bet365)

Jo kertoimen puolesta haiskahtaa Kolumbian voitolle, vaikka aluksi olin sitä mieltä, että Nigerialla on "lievä" ylikerroin, kun Bet365 tarjoaisi Nigerialle 4.33 ja Nigeria kuitenkin voittanut kaikki 2 otteluaan tähän mennessä, kun taas Kolumbia nyhvännyt molempien kanssa 2-2 tasurin. Nigeria on siis jo tässä vaiheessa varmistanut lohkovoiton, joten Nigerialla ei ole panosta, toisin kun Kolumbialla. Kolumbialle ei riitä välttämättä edes tasapeli, jossei Japani ja Ruotsi nyhvää tasuria, mihin ei oikein usko riitä. Oma veikkaukseni on, että Nigeria ei lähde ihan ykköskokoonpanolla peliin. Ottelut alkavat samaan aikaan, eli Suomen aikaan klo 01:00. Uskoisin, että kerroin tulee Kolumbian pelissä tippumaan illan mittaan, joten kannattaa käydä lyömässä nopeasti jos haluaa saada vielä hyvän kertoimen.

Lohkotilanne:
1. Nigeria 2ot 2v 0t 0h 6-4 6p
2. Kolumbia 2ot 0v 2t 0h 4-4 2p
3. Japani 2ot 0v 1t 1h 6-7 1p
4. Ruotsi 2ot 0v 1t 1h 2-3 1p
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Inter-PK-35 mukavasti 1-1 53min kohdalla.. ei kai tuo peli voi päättyä muuhun kuin ykköseen;) Livestä 1.91 kotivoitolle ja kahden maalin voitosta 5.00!!

E: Peli on kyllä melkoista "potkista" ..parasta varmaan odotella ja vikalle kympille lyödä pienellä jos vielä näissä lukemissa.
E2: 2-1 70min kohdilla
 
Viimeksi muokattu:

Underberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SKA
HJK sai punaisen kortin, joten löisin livevedosta nyt tasuriin muutaman kympin kun kerroin on vielä suht hyvä siihen.

E: Oho! Eka osunut "vinkki" :D
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Inter-PK-35 mukavasti 1-1 53min kohdalla.. ei kai tuo peli voi päättyä muuhun kuin ykköseen;) Livestä 1.91 kotivoitolle ja kahden maalin voitosta 5.00!!

E: Peli on kyllä melkoista "potkista" ..parasta varmaan odotella ja vikalle kympille lyödä pienellä jos vielä näissä lukemissa.
E2: 2-1 70min kohdilla
E3: Kohtuu suoritus Interiltä että pystyi vielä sössimään senkin johdon. Koitin vielä HIFK voittoa tuonne loppuun ja ei vaan millään maalia, yllättäen JJK nousi voittoon Hakaa vastaan ja sitä en päässyt painamaan liveen. Perussettiä. Kiukulla ajattelin painaa Ranskalle koripalloon niin toki sekin ehti alkaa ja Ranskan 20-6 johdossa mennään:D Ei saatana.

..vedetään perkele sitten Serbialle live, nehän alkoi nousemaan suosta saman tien. Mikähän muuten illan tenniksissä on kun eivät pyöri ajallaan?
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
HIFK - HJK - Both teams to score

Kokeillaanpa tähän molempien joukkueiden maaleja. Sexy football Antti Muurista ei ole puolustavasta pelityylistä tunnettu, päinvastoin. Viime ottelussaan HIFK tehtaili kesyt 5 maalia sarjakärki MIFK:n vieraana, omiinkin livahti pari. Muurisen ensimmäisen ottelu nottajokilaisia vastaan päättyi 1-1. HJK on aikaisempina kausina ollut euro-otteluiden päättymisen jälkeen melko heikko, viime kaudella jakso Astana-tappion jälkeen maksoi mestaruuden. Viikonloppuna HJK oli hävitä Lahdelle kotonaan, kunnes Morelos tasoitti lisäajan viime sekunteilla loppulukemiksi 2-2.

Stadin derbystä ei tunnetusti tunnetta puutu ja molemmat joukkueet ovat akuutissa pistetarpeessa. HIFK tarvitsee pisteitä sarjapaikkansa säilyttämiseen ja Klubi mestaruuteen. En usko, että tässä lähdetään varmistelemaan. Toisen joukkueen tehdessä maalin, toisen joukkueen hyökkäysinto senkun lisääntyy. Muurisen IFK hakee maaleja riskilläkin. HJK:n en usko ainakaan jäävän nollille, joten loput on HIFK:n harteilla, mutta en usko yhden maalin tuottavan liikaa hankaluuksia nyky-Klubin verkkoon.

Markkinoiden tämänhetkiset kertoimet ovat mutulla heitettynä mielestäni melko kilpailukykyisiä. Kohde tuntuu todennäköisemmältä kuin mitä ~1,80 -kertoimet antavat olettaa.

Olkaatte hyvät vaan.....
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Olkaatte hyvät vaan.....

No eipä sille mitään voi jos nuo ei osaa pelata;) Tuli taas tänään ammuttua itseä jalkaan siihen malliin että hetken saa taas miettiä mitähän vittua taas tapahtui. Miten on mahdollista että siellä missä hakkaa juuri nyt betsiä ei ole tarjolla niitä muutamaa mielessä pyörivää vetoa.. juuri ne millä olisi päässyt lunastamaan aika mukavasti. Serbia-Ranska koriksessa näyttää uppoavan aika hyvällä prosentilla, näen vaan tilastoja tosin.. Ennen peliä pelasin overin, vieläköhän menisi sillä ajatuksella vai mihin tuo mahtanee mennä?
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Joo kyllä vaan onnistui Inter sössimään tasuriksi johtonsa ja Portugali pelaa 1-1 nyhverryksen tietysti. Ainoa lohtu oli HIFK-pelin tasuri jolla sai edes vähän takaisin mutta tappiolle jäin tänäänkin silti. Mä en vaan taida oppia ymmärtämään tota futista koskaan. Ne pelit joita pitää tasaisena on useimmiten jotain 3 maalin voittoja yleensä vähintään. Ja sitten kun kuvittelee jonkun hoitavan mennen tullen vastustajansa niin taas on 0-0 tai 1-1 taulussa. Alkais ny äkkiä lätkä ennen kuin on pelikassa tuhottu näihin potkupalloihin : /
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Mulla meni tuo koripallo niin ihanasti, kuin tähän päivään kuuluikin. Ensin myöhästyn Ranskasta mitä ajattelin painaa kiukulla vähän isommalla, noh kuningasidea lyödä sitten Serbia livestä vielä paremmalla kertoimella. Kauan ne olivatkin jo jossain alle 1,10, hävitäkseen lopulta pisteellä. Täähän oli lopulta täyttä koheltamista pienessä tiltissä, ansaittua ruoskaa siis. Onneksi vkl ja kaikki mahdolliset valioliigatarjoukset odottaa jo ovella;)

Leicester dnb ja ManUtd sieltä on jo paiskottu lapuille ties kuinka moneen kertaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse tässä tuli pienellä summalla pistettyä Espoo Unitedin mestaruutta 5 kertoimella, PAF ja Unibet tarjoaa ainakin tuota. Ainakin itse laskisin että saattaa jo nyt olla isoin ennakkosuosikki ja joukkueella myös eniten tilaa budjetissa liikkua kauden aikana. Tutolle ja hokille tarjotaan 3 kertoimia. Tuo kerroin tuosta tuskin ainakaan enää nousee espoon kohdalla, päin vastoin varmaan tippuu vielä rajusti jos joku hankinta tulee. Vähän yllättäen tuosta jopa noussut kesän aikana. Toki riski aina kun uusi jengi
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni tänään on tarjolla pesiskauden isoimpia ylikertoimia ottelussa Hyvinkää - Jyväskylä. Pudotuspelien alkaessa joukkueiden kuntokäyrät osoittavat totaalisesti eri suuntiin.

Heinäkuun alusta lähtien:

Hyvinkää 2-0-3-7
Jyväskylä 4-2-4-3

Hyvinkää on onnistunut saalistamaan heinäkuun alusta katsottuna 12 pelaamastaan ottelusta vain kaksi voittoa ja yhdeksän pistettä.
Jyväskylä on onnistunut saalistamaan heinäkuun alusta katsottuna 13 pelaamastaan ottelusta kuusi voittoa ja 19 pistettä.

Ja ennen kaikkea: Tahko on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan. Lukkari Juha Puhtimäki ei ole kunnossa ja uskoakseni ei tänäänkään ole lautasen ääressä. Ja vaikka olisi, niin ilmeisen puolikuntoisena. Jyväskylä paransi peliään pikkuhiljaa pelinjohtajan vaihdoksen jälkeen ja onnistui lopulta nousemaan vaikeasta tilanteesta aina pudotuspeleihin asti. Kotiuttajajokeri Jukka Latvala on ollut viime aikoina kovassa lyönnissä.

Itse laitan tänään kohtuullisen isolla panostuksella Jyväskylän voitot lapulle.

Pelivalinnat:
Jyväskylä (suora voitto) 5.00 (Veikkaus) Panos 1.0
Jyväskylä ml. 2.60 (Veikkaus) Panos 2.0
Hyvinkää - Jyväskylä yli 13,5 1.62 (Unibet) Panos 2.0

EDIT:
Otetaan mukaan vielä overi Hyvinkäälle. Veikkaus: yli 15,5 juoksua, 1.90. Unibet yli 13.5 juoksua 1.62. Unibetilla ollaan nyt hukassa! Pihkalassa pelatuissa otteluissa tuli runkosarjassa vain kaksi kertaa alle 13,5 juoksua ja silloinkin kummallakin kerralla tuli juuri 13 juoksua. Hyvinkään viidessä viimeisimmässä runkosarjapelissä sen ulkokenttää vastaan on taottu keskimäärin 12,4 juoksua! Tähän kun lisää Jyväskylän alkukautta reippaasti tehokkaamman sisäpelin, niin Unibetin raja overille tuntuu erittäin matalalta.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ylläoleva tuli itsellekin mieleen. Entä Superin pleijareiden overit/underit tänään?

MLB:stä on itselle ihan ok tilejä tullut viime aikoina. Undereilla lähinnä, mutta ensi yönä pelataan matsi jossa kiinnostaisi lyödä overia. Omat havainnot sekä amerikkalaisten vedonlyöntifoorumien kaivamista tämän vihjeen taustalla:

Baltimore Oriolesin 1,63 mahtuu itselleni peleihin ensi yönä, jos iskisi vaikka JKL ML:n kylkeen. En osaa arvioida onko kertoimensa puolesta pelattavissa.

Jos nakuttaisi Baltimore and overia saisi hyvän 3,25:n tuosta pelistä.

Oaklandilla on pitchaamassa joku Triggs-niminen kaveri jolla on ihan katastrofitilastot kun taas Baltimorella kehissä Chris Tillman vastaavassa roolissa. 8,5 on juoksuraja, mutta nyt on sen verran hyvä asema pelata isosta voitosta kun vastustajan kummulla on tämänlainen kaveri. Yli 8,5 juoksua 44,2% realisoituu Oriolesin peleistä tällä kaudella, tänään heikko rotaatio vastustajalla ja oman joukkueen kova motivaatiobuusti siivittänee isonumeroiseen vierasvoittoon, mutta ainakin selvään vierasvoittoon. Orioles siis tavoittelee sarjatilanteensa vuoksi pisteitä hinnalla millä hyvänsä.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Baltimore Oriolesin 1,63 mahtuu itselleni peleihin ensi yönä

Tämä on minunkin heppani tänään. Ei vaan voi joutua surkean Oakland sweeppaamaksi, Tillman vieläpä kummulla.

Ota kuitenkin tossa overivedossa huomioon, että O.Co on varsin "syöttäjäystävällinen" lähinnä naurettavien kokoisten foul-alueidensa vuoksi. Sarjan kolmessa ekassa pelissä tehty yhteensä 9 juoksua. Oletko tutkinut, että mikä osa noista Oriolesin yli 8,5 juoksun peleistä on pelattu MLB:n top 10 "lyöjäystävällisimpiin" kuuluvalla Camden Yardsilla?
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ja ennen kaikkea: Tahko on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan. Lukkari Juha Puhtimäki ei ole kunnossa ja uskoakseni ei tänäänkään ole lautasen ääressä. Ja vaikka olisi, niin ilmeisen puolikuntoisena. Jyväskylä paransi peliään pikkuhiljaa pelinjohtajan vaihdoksen jälkeen ja onnistui lopulta nousemaan vaikeasta tilanteesta aina pudotuspeleihin asti. Kotiuttajajokeri Jukka Latvala on ollut viime aikoina kovassa lyönnissä.
Puhtimäki syöttää tänään, mutta ei varmasti syöttäisi, mikäli kyseessä olisi runkosarjan normimatsi. Hänellä on selässä vamma, joka haittaa etenemistä selvästi ja siksi Puhtimäen numeroksi on tänään valittu numero 4.

Hyvinkäällä Sami Virto ei ole edes kokoonpanossa, eli jos Puhtimäen selkä ei kestä syöttämistä, niin varsin vaikeaa Hyvinkäälle saattaa tulla. Toki kovan puudutuksen avulla Puhtimäki pystyy uskoakseni pelaamaan yhden pelin, mutta seuraavat matsit voivat olla suuren kysymysmerkin ympäröimiä.

Jyväskylällä kokoonpanosta puuttuu Juho Määttälä ja tuo heikentää hieman Jyväskylän sisä- sekä ulkopeliä. Määttälän korvaa Paavo Lassila, joka pelaa luultavasti siepparina. Lassila ei ole kovin räpylävarma ja Hyvinkään kentällä tuo saattaa kostautua. Sisäpelissä ainoana tehtävänä hänellä tulee olemaan kopinnosto (varma kunnari Lassilalle näillä puheilla).

** Hyvinkää - Jyväskylä, merkki 2 ML, kerroin 2.60 (Veikkaus)
* Hyvinkää - Jyväskylä, merkki 2, kerroin 5.00 (Veikkaus)

Muitakin hyviä kohteita tänään on löydettävissä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös