Vedonlyöntivihjeet

  • 3 131 299
  • 15 118

Jaakko85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning , KooKoo
Muuttuvakertoiminen muuttuu suoraan sen mukaan mitä ihmiset pelaa. Kiinteä on Veikkauksen asettama pohja johon vedonlyonti käyttäytyminen vaikuttaa mutta kerrointenlaskijoiden toimesta lopulta. Näin olen ymmärtänyt.

Muuttuvakertoiminen muuttuu sun lapussa, kiinteä kertoiminen kohde mikä on ostettu vaikka kertoimella 12.75 ei muutu sun lapussa vaikka päivittyisikin listoilla, tässä se ero. Jos otat kohteeksi muuttuvakertoimisen et tiedä mihin kertoimeen sen olet ostanut ennen kuin kohde on kiinni, toisin kuin kiinteäkertoimisen.
 

Pantteli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksi Veikkauksella on sitten erikseen muuttuvakertoiminen ja kiinteäkertoiminen veto samasta kohteesta? Luulisi että kiinteä olisi koko ajan sama kun siinä toisessa kertoimet muuttuu vetojen perusteella.
Muuttuvakertoiminen voidaan avata milloin tahansa, sillä siinä Veikkaus voittaa aina marginaalinsa verran. Potista jaetaan voittoina vain palautusprosentin verran oikein veikanneiden kesken.

Kiinteäkertoimisessa pelissä tarvitaan ammattimainen kertoimenlaskija, sillä siinä Veikkaus voi tehdä tappiota. Lisäksi kerrointen laskenta maksaa, joten ihan jokaisesta pikkupelistä ei kiinteitä kertoimia lasketa, sillä Veikkaus ei ole suuri kansainvälinen toimija. Muuttuvakertoimisen pelin voi laittaa vaikka Pudasjärven Hippo-kisojen 7v tyttöjen juoksuun.

Näistä Veikkauksella on ollut muuttuvakertoimiset pelit aikojen alusta asti, kiinteät kertoimet ovat tulleet valikoimaan vasta ihan viime vuosina. Kyseessä on siis jollain tapaa historian painolasti.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Penan ja Tamin joukkueet, KuPS
Ei ole vihje, mutta mistä löytäisin tän illan Jokereiden peliin avausmaaliveikkausta? Tekisi mieli betsata Filppulaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Penan ja Tamin joukkueet, KuPS
Ei ole vihje, mutta mistä löytäisin tän illan Jokereiden peliin avausmaaliveikkausta? Tekisi mieli betsata Filppulaa.
En löytänyt tätä, mutta Veikkauksella ainakin Filppulan vähintään kahden maalin illasta saa kertoimen 8,00. Voisi kai tuohon vähän rahaa laittaa.
 

Gemondo

Jäsen
0+3 kuulostaa enemmän Filppulan iltapuhteelta. Kerrointakin saa 20.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Veikkauksella on näköjään esimerkiksi Valtteri Filppulan maalimäärä sekä pisteet illan ottelussa kohteina. Voi olla että tulee myöhemmin esim livevetoon tuo avausmaali

Oliko rahatilanne sellainen että Veikkaukselle voisi vaikka 50-100€ sijoittaa? Veikkaus maksaa kuitenkin voitetuista vedoista rahat takaisin, melko mukava systeemi.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tätä voi pitää jo vihjeenä; Coolbetillä Filppulan pisteet yli 1,5, kerroin 2,03.
Ehdottomasti kannattaa pelata mielummin tuossa muodossa, eikä tuota veikkauksen,jossa pitää saada tarkka pistemäärä oikein.

Veikkaus laittaa mielellään tuollaisia kohteita, joita moni vähemmän vedonlyöntiä harrastava saattaa kokeilla ja osumamahdollisuus on huono. Yleensä pelaajavedot kun on juuri tuossa coolbetin muodossa.
 

jokerikarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
Sub näyttää tänään NHL pelin ja sen voittaa

Dallas Stars 2.35 (paf)

Oilers on saanu peliä kulkemaan, mutta kotona Stars vie!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös