Yö-Orava

Jäsen
Sinähän tässä paskaa jauhat kaikille.

Kun kerran kokonaisuus on aina niin loistava niin saat varmaan tänne hurjan palautusprosentin etukäteen postatuilla vihjeilläsi. Mutta toki miksi vaivautua.

Sitä odotellessa.
Tavallaanhan jopa hieman vähättelen vetojani, kun en näe niitä näiden tuloksien jälkeenkään missään määrin vihjaamisen arvoisena. Ole siis huoleti, ei tässä jatkon suhteen kukaan ole mitään rahanpainokojetta keksinyt. Olen jo aiemminkin tänne kirjoittanut, ettei vedoissani liene mitään etua, joten säästän mieluummin muiden rahat ja häviän itsekseni jos olen hävitäkseni.

Hyviä vetoja ja osumia vaan kaikille. Kannattaa niiden ainaisten koris- ja pesispeesien lisäksi lyödä ja itseään haastaen puntaroida niitä tutumpia lajeja oman kukkaron mukaan. Se on ihan mukavaa puuhaa.

Puhe oli jälleen halpaa.
 
Good luck to us all.

Yö-Orava

Jäsen
Totta. Kaikki osuu ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista mutta etukäteen ei kuitenkaan vihjeitä löydy.
Ei vaan kokonaisuudesta kyse ja joku vatipää netissä viittaa ensimmäiseen, yksittäiseen hävittyyn kohteeseen. En vihjaa jatkossakaan.

Kun löytyy pätäkkää, älä epäröi ottaa yhteyttä tulokseeni ennen 17.7. liittyen. Muussa tapauksessa @Kirjoittelija :lla saattaa olla asiaa.
 
Viimeksi muokattu:
Good luck to us all.
Ei vaan kokonaisuudesta kyse ja joku vatipää netissä viittaa ensimmäiseen, yksittäiseen hävittyyn kohteeseen. En vihjaa jatkossakaan.
Ahaa, eli se mystinen "kokonaisuus" on hurrrrrrrjasti plussalla koko ajan, mutta vihjeitä ei kuitenkaan saisi voitolliseksi. Eikö silloin kannattaisi vihjata ja jättää ne pelaamatta ja vetää vain niitä maaaagisia kokonaisuuteen kuuluvia vetoja.

Miksi muuten pelaat jos vedoissasi ei mielestäsi ole mitään etua?

Hauskaa että vittuilet muille mutta pahoitat mielesi kun oma paska cs-vihjeesi ei osunut.
 
Myöskin on erittäin kummallista, että jostain Saksan liigasta hankitaan maalivahti kovaan Suomen liigaan. -"Zalmonella" Petri Vehasesta

Yö-Orava

Jäsen
Ahaa, eli se mystinen "kokonaisuus" on hurrrrrrrjasti plussalla koko ajan, mutta vihjeitä ei kuitenkaan saisi voitolliseksi. Eikö silloin kannattaisi vihjata ja jättää ne pelaamatta ja vetää vain niitä maaaagisia kokonaisuuteen kuuluvia vetoja.

Miksi muuten pelaat jos vedoissasi ei mielestäsi ole mitään etua?

Hauskaa että vittuilet muille mutta pahoitat mielesi kun oma paska cs-vihjeesi ei osunut.
Niin on, eikösse ole tullut jo selväksi vai pitääkö vielä toistaa? Jatkosta en voi valitettavasti sanoa mitään.

Olet nyt ymmärtänyt jotain väärin, sillä en ole pahoittanut mistään mieltäni. Pointti oli siis siinä, että olet nyt syytöksien ja väitöksien, joiden takana et kuitenkaan seisonut, viitannut ilmeisen nerokkaasti yhteen yksittäiseen väärin menneeseen kohteeseen, vaikka oletan että tiedät kokonaisuudesta olevan kyse kun siihen jo Kupsin kohdalla viittasit. Hauskaa saa olla ja hyvä että on. Ilmoita kun olet valmis vetoon.
 
Viimeksi muokattu:
Good luck to us all.

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Menikö tämä vedonlyöntivihjeet-ketjukin pelkäksi väittelyksi. Eikö tämä perustettu juuri vihjeitä varten, eikä sitä jankkaamista mitä on Vedonlyönti-ketjussa.
 

Yö-Orava

Jäsen
Miksi muuten pelaat jos vedoissasi ei mielestäsi ole mitään etua?
Siksi, että pidän mahdollisena ja toivon niissä olevan etua. Varmaksi en kuitenkaan mene sanomaan, olen monesti mieluummin epäileväinen kuin menen julistamaan mitään ehdottoman varmaksi mihinkään suuntaan. Samoin olen saanut noin vuoden ajan vedonlyönnistä aika monta kertaa enemmän tuloja kuin palkkatyöstä, enkä suoraan sanoen keksi parempaakaan käyttöä omaisuudelleni. Voit toki kertoa parempaa tuottoa antavan sijoituskohteen sitten jos tapaamme vetomme tiimoilta. Vaikka et vielä ole yksityisviestillä yhteyttä ottanut, Patapakan kanssa asiamme sovimme jo.

Tämän lisäksi touhu tarjoaa hienoa viihdettä niin otteluiden aikana kuin niitä ennen. Pahoittelut etten tiennyt vihjaamisen olevan joku kansalaisvelvollisuus. Mutta nyt poistun takavasemalle paskaksi todettuna 0-palautuksella ja voitte jatkaa. Siis vihjaamista.
 
Good luck to us all.

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Hyvin muuten tänne vihjeet-ketjuun annetut "vihjeet" vähenivät kun ei voi kertoa vihjettään enää pelin päätyttyä. Hieno homma.

Mutta nyt tämä Yö-Orava eli apulais-GM on tätäkin ketjua alkanut provoilullaan sotkea. Eilen jo kirjoitti pelistä joka alkoi suunnilleen samalla minuutilla. Provotakseen ja sotkeakseen tämänkin ketjun. Täytyy olla kovat tappiot mahdollisine pelivelkoineen ja erittäin paha olo tuolla henkilöllä joka usealla nimimerkillä tänne kirjoittaa, kun pitää jatkuvalla syötöllä sitä purkaa. Katkeruus hyviä vihjaajia kohtaan paistaa niin selvästi läpi. Toivottavasti saa asiansa joskus kuntoon, ei kenellekään pahaa sovi toivoa. Voisi kyllä häipyä tältä palstalta mahdollisimman pian.
 

Yö-Orava

Jäsen
Hyvin muuten "vihjeet" tuonne vihjeketjuun vähenivät kun sinne ei voi kertoa vihjettään enää pelin päätyttyä. Hieno homma. Antaa tämän apulais-GM:n täällä provota Yö-Orava nimimerkillään rauhassa, kunhan jättää vihje-ketjun rauhaan. Johan sama ääliö meni sinnekin ketjuun kirjoittamaan pelistä joka alkoi suunnilleen samalla minuutilla. Provotakseen ja sotkeakseen senkin ketjun. Täytyy olla kovat tappiot mahdollisine pelivelkoineen ja erittäin paha olo tuolla henkilöllä kun pitää jatkuvalla syötöllä sitä purkaa. Katkeruus hyviä vihjaajia kohtaan paistaa niin selvästi läpi. Toivottavasti saa asiansa joskus kuntoon, ei kenellekään pahaa sovi toivoa.
Sulla tais olla kokemusta vai muistanko ihan väärin?

Itse käsitin, että tuonne toiseen ketjuun saa ja voi näitä yleisempiä asioita vedonlyönnin teoriasta, tai ihan vaikka omia tuntojaan ja fiiliksiään omista tai muiden vedoista kirjoitella, tänne sitten vihjeet. Keskustelu, johon avausviestini liittyi käytiin tässä ketjussa, joten päätin jatkaa tänne. Samalla todetakseni, että eihäpän vaan ole tuo toiminut, millään tavalla. Tämäkin viestisi väärässä ketjussa?

"Hyviä vihjaajia"... Saako jollakin epämääräisellä brettien ja muiden suomalla palstamaineella leipää samasta puodista kuin odotusarvollakin?
 
Good luck to us all.

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ketjun idea oli loistava, mutta samaa paskaa näemmä tännekin suoltuu. Vaikea löytää niitä vihjeitä kun 90% viesteistä on vääntämistä kaikesta turhasta.

Jotta tämä topic toimisi, pitäisi tehdä näin: Tähän ketjuun pelkkä vihje perusteluineen (kertoimineen, panossuosituksineen). "Nörköping voittaa koska ne on suosikkeja ja musta tuntuu siltä" tuskin kenenkään mieltä lämmittää, joten tuon kaltaiset "vihjeet" voi jättää Valeksille ja betsi-eskolle.

Jos annetusta vihjeestä on jotain keskusteltavaa, lainaa viesti ja postaa se vastauksesi kera tuohon toiseen topiciin. Näin tämä ketju pysyisi siistinä ja vihjeet olisi nopea löytää.

Problem solved. Saa yrittää.
 
Suomen pakki #18 joka vetää Lepistön paidalla, pelaa aivan huikeaa kiekkoa. Kuka mahtaa olla kyseessä ja onko ollut aikaisemmissakin peleissä yhtä hyvä?

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan melkein kaikkia.
Huomenna pelataan Veikkausliigassa kamppailu PK-35 - IFK Mariehamn. Vastaikkain on sarjan kärjessä tasapistein HJK:n kanssa oleva vierasjoukkue, ja sarjajumbona majaileva kotijoukkue. Lisäksi Mifk on koko sarjan paras vierasjoukkue, ja PK luonnollisesti huonoin kotijoukkue.

Tähän Veikkaus tarjoaa vierasvoitolle kertoimen 2.50. Kelpaa ainakin minulle. Lisäksi ajattelin laittaa tulosvetoon vielä 0 - 1,2, mikäli irtoaa yli kympin kertoimia noille.

e. Ja Mifk ehti jo tippua Europeleistäkin joten nuokaan ei ole enää häiritsemässä.
Nostan Gemondon vinkin ylös, ei ekalta sivulta sitä kukaan löydä. PK-35:lle tehdään maaleja aika railakkaalla tahdilla, miksipä ei huomennakin ja pelin jälkeen Kuqi natkuttaa tuomareista kuin yhden fraasin papukaija.
 
»Salkun kalkun, salkun kalkun
kuolema raapi persettä...»
Mutta nyt tämä Yö-Orava eli apulais-GM on tätäkin ketjua alkanut provoilullaan sotkea. Eilen jo kirjoitti pelistä joka alkoi suunnilleen samalla minuutilla. Provotakseen ja sotkeakseen tämänkin ketjun.
Aika tötterö pitää olla, kun luulee että Jatkoajassa pystyisi kahdella tai useammalla nimimerkillä operoimaan. Eiköhän siitä olla aika tarkkoja, kerran pitää oikein hakemus tehdä ja kirjoituskieltoja jaetaan.

Tulin kirjoittamaan, että varsin lupaavalta vaikuttaa Oulun voitto Pattijoesta ML-kertoimella 1,60 mutta en taida kun pitäisi olla perustelut.
Ei vitju että järkytyin, kun palstan proo vihjasi Vimpelin suoraa voittoa kertoimella 1,14. Ja kun katsoin eiliset pesäpallotulokset, niin ei vitju voi olla totta. Mutta kai se pitää uskoa.
Ja minulle vittuillaan jatkuvasti noista alhaisista kertoimista, että olevinaan haen "varmoja". Ei vitju...
Voi hyvä vitju sentään...
 
– En mä sitä väitä, että internetti on huono harrastus, mutta jos siihen ottaa rinnalle urheilua niin hyvä.
Matti Nykänen

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Pakko myös hiukan jo heittää huvittuneena Mazaan suuntaan kuittia takaisinpäin kun kahteen kertaan vaivauduit minullekin avautumaan perusteluiden puutteesta sivuuttaen kokonaan ne erikseen paremmin prrustelemani vihjeet. Laitoit myös sanat toisten suuhun "suurin osa lienee kanssani samaa mieltä" tokaisullasi mikä myös on aika onnetonta argumentointia koska ei kukaan voi tietää mitä mieltä suurin osa muista on. Mitä sitten itse valittamisesi aiheeseen tulee niin tämä vaikeasti määriteltävä "suurin osa" varmaan ymmärtää mitä ajan takaa jos ajan puutteessa nopean vihjeen heitän tyyliin "Rosenborgin yli yhden maalin voitto yli 2:n kertoimella". Se tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä että tällöin arvioin että kyseinen joukkue on saanut sen verran hyvän kertoimen että näen sen pelaamisen kokeilemisen arvoisena ajatuksena. Mun nähdäkseni tällöin kyseinen kohde ei tarvitse muita perusteluita vaikka voisin tietysti jaaritella kaikkea tilastotietoa metritolkulla mikä on kuitenkin ihan turhaa kun jokainen voi hyvin helposti tätä samaa tietoa etsiä internetin ihmeellisestä maailmasta juuri niin paljon kuin kukin vaan haluaa. Kuten tiedämme, tällaisen tiedon kasaaminen vihjeen alle on aikaa vievää puuhaa eikä se tee ko. kohteesta yhtään sen parempaa pelattavaa. Sen sijaan lukijalle voi olla jopa rasittavaa tankata palstametreittäin tilastotiedettä kuinka joku pelaaja tai joukkue on aiemmin onnistunut tai epäonnistunut tekemisissään. Kuten myös olen sanonut niin aiempiin tapahtumiin ei muutenkaan kannata LIIKAA tuijotella sillä niillä ei ratkota tulevaa ottelua. Sen sijaan ne voivat johtaa kohdetta pelaavaa jopa pahasti harhapoluille ja tekemään vääriä johtopäätöksiä. Nykyään myös pelilista Veikkauksellakin on pitkä kuin nälkävuosi niin varmaan nämä pelkästään kertoimen pelattavuuteen perustuvat nopeat päätelmävihjeet kelpaavat aika monelle sellaiselle joka vain haluaisi pikaisen tiedon onko vaikkapa tälle päivälle jotain pelaamisen arvoista. Nyt kun kuitenkin aloit minua toistuvasti ohjeistamaan toimimaan haluamallasi tavalla niin myös minä annan sinulle Mazaa hyvästä ja jo koetustakin syystä arvokkaan ohjeen vihjaamiseen. Elikkä älä koskaan erehdy käyttämään sanaa "varma" kun jaat vihjeitä jossain. Nimittäin sellaista kohdetta ei ole joka olisi varma. Eilinen Vimpelin peli ehkä opetti tämän asian minua paremmin. Se myös pisti miettimään että kuinka isolla pelaat näitä. Jos kerroin on 1,14 ja sellaista pelaa satasella (mikä itselleni on iso panostus) niin voittaa voi mitättömät 14 euroa mutta hävitä voi satasen mikä on aika järjetön jakautuma. Itse pistin vitosella tuohon Kempelettä 44 kertoimella joten hävittiin molemmat toki kun X toteutui. Mulle ei tietenkään asia kuulu kuinka paljon joku pelaa mutta ei tämmöisiä varmoja vaan voi tuosta vaan heitellä sen perusteella että omasta mielestä tuon mitättömän kertoimen olisi pitänyt olla vielä hiukan mitättömäksi (1,09). Varmaa kohdetta ei ole edelleenkään olemassakaan. Mutta eipä näistä taas tämän enempää vaan päivän vihjeen aika: MP voittaa tänään FCV:n kakkosessa 2,10 kertoimella. Perusteluna taas se perusasetelma että kerroin on melko reilulta kuulostava kun ajatellaan joukkueiden välistä tasoeroa. MP haluaa tavoitella nousua on sitten toinen peruste ja kolmas se että FCV:n otteet eivät ole aiheuttaneet suuria riemunkiljahduksia tällä kaudella. Tilastoja tueksi löytää helposti jos niitä kaipaa, itse en ala niitä kopioimaan tänne. Onnea peleihin itse kullekin ja muistetaan että mikään ei ole varmaa. Eilen omat vihjeen kusivat samalla kaavalla eli kaikki olivat loppumetreille hengissä mutta viime hetkien maalit menivät vääriin rysiin.
 

olleby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Koripallon EURO u20:
Suomi u20 - Espanja u20
under 142.5 1.91 (MarathonBet)
Espanja u20-8.5 1.88 (Veikkaus)

Suomen em-avaus meni pieleen, kun Israel pääsi rokottamaan kolmosistaan lopulta 9pts. voiton. Tänään vastassa Espanja, joka selätti Ranskan 60-59. Espanja on hyvä puolustamaan, ja heiltä löytyy korin alle keskiarvoltaan suomalaista isompia kavereita. Suomi pyrkiikin tänään rikkomaan Espanjan pelityyliä, joka onnistuessaan pitää pelin temmon matalana. Espanjalta löytyy tulivoimaa, mutta Suomi ei tule yli ~65 pistettä heittämään. Espanja paukuttaneekin kolmosillaan riittävän eron ja vaikea on nähdä kotiyleisönkään tuen kantavan alle 10 pisteen häviöön.

E: Komea voitto Suomelle! Pelivalinnat meni ihan mönkään.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Montreal-New York City x2 1.75 MLS eli jenkkien pääsarjaa. Mielenkiintoisia nimiä vilahtelee Cityn rosterissa Lampardin,Villan ja Pirlon muodossa. Frank the tank pelannut vasta 8 ottelua ja 4 maalia taitaa olla jo plakkarissa. Kotijoukkueet yleisesti vahvoilla sarjassa sen kummemmin tilastoja tutkimatta, mutta idän kärjessä komeilee 8-6-6 rekordilla City kun Montrealilla 6-8-4. Tuolta voi kävästä kattelemassa
tarkemmin: MON - NYC | Montreal Impact - New York City (linkki livetuloksiin)
Suora voitto olisi 3.5 minkä valitsisin jos haluaisin gämplätä. Oli hyviä kotimaisiakin kohteita mutta halusin tuoda tämän New Yorkin tiimin tänne esille juurikin tuon mielenkiintoisen rosterin myötä. Saanee jatkossakin isoja kertoimia niin voi hieman seurailla miten konkareilla pelit kulkevat.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lentopallon Maailmanliigan pronssiottelussa vastakkain ovat Italia ja Ranska. Molemmat joukkueet ovat vetäneet neljään päivään kolme ottelua ja melko kapealla ringillä. Kumpi saa nollattua eilisen välierätappion paremmin, on tänään vahvoilla.

Todennäköisesti tänäänkin läpsytellään pitkän kaavan mukaan ja ainakin veikkaukselta viisieräisestä saa kerrointa 3,15. Kivitaloja ei kannata laittaa, älkääkä kertoko hanhinaamoille.

Ottelu pelataan puolueettomalla kentällä Krakovassa, joten kumpikaan ei hyödy siitäkään. Alkaa klo 18.30 ja nähtävissä suorana fivb.com osoitteessa.
 
Paskan möivät!

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Montreal-New York City x2 1.75 MLS eli jenkkien pääsarjaa. Mielenkiintoisia nimiä vilahtelee Cityn rosterissa Lampardin,Villan ja Pirlon muodossa. Frank the tank pelannut vasta 8 ottelua ja 4 maalia taitaa olla jo plakkarissa. Kotijoukkueet yleisesti vahvoilla sarjassa sen kummemmin tilastoja tutkimatta, mutta idän kärjessä komeilee 8-6-6 rekordilla City kun Montrealilla 6-8-4. Tuolta voi kävästä kattelemassa
tarkemmin: MON - NYC | Montreal Impact - New York City (linkki livetuloksiin)
Suora voitto olisi 3.5 minkä valitsisin jos haluaisin gämplätä. Oli hyviä kotimaisiakin kohteita mutta halusin tuoda tämän New Yorkin tiimin tänne esille juurikin tuon mielenkiintoisen rosterin myötä. Saanee jatkossakin isoja kertoimia niin voi hieman seurailla miten konkareilla pelit kulkevat.
Lisätään tähän vielä että Montrealilta puuttuu pelikiellossa oleva maalitykki, mm. joukkueen vuoden pelaajaksi edelisellä kaudella valittu Ignacio Piatti (tällä kaudella 17 matsia, 11 uunia), eikä Didier Drogban pelikunnosta ole taaskaan mitään tietoa. Tuo ristivarmistus on oikein makoisa kun tuppaa kotijengeillä olemaan tavallista suurempi etu, kuten mainitsitkin. Myös NYC DNB kertoimella 2.48 tuntuisi pelattavalta. Hyvä poiminta, vaikka maailmalla massit näyttävät valuvan kotijengin puoleen, syystä tai toisesta.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan melkein kaikkia.
@Gemondo kiitokset vihjeestä, huoletta osui, pari muutakin vetoa tuli kotiin. HJK:n tasoitusmaali oli ihan hilkulla viime hetkillä, sillä olisi ropissut vielä lisää mutta molarin jalkaan osui, tähänkin tyytyväinen kun tuli enemmän kuin meni.
 
»Salkun kalkun, salkun kalkun
kuolema raapi persettä...»

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
No niin, MP toi eilen hävityt rahat taas hetkeksi takaisin. Huomenna näyttää siltä että VPS:lla on maistuva kerroin 2,75 HIFK:n vieraana. Vepsu on ollut viime aikoina niin vakuuttava etten millään jaksa nähdä HIFKiä ennakkosuosikkina tuossa matsissa. Näinpä luotan vierasvoiton toteutuvan sen verran todennäköisemmin että tuo veikan tarjoama kerroin kelpaa. HIFK ei ole viime kauden vireessä jossa se palasi hyvällä fiiliksellä vaan aika tukkoisia ovat sen esitykset olleet. Panosta muutama kymppi minulta tuohon ja myös pieni panostus JJK:lle jolla on myös hienoja pelejä alla ja peräti 3,65 kerrointa Jaron vieraana. Jaro on ollut hyvä vain silloin kun se nuiji TPS:n. Se on myös kerännyt vain 3 voittoa 12 pelistään kun JJK on niitä napsinut jo 7, tosin yhden ottelun enemmän pelanneena.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
No niin, MP toi eilen hävityt rahat taas hetkeksi takaisin. Huomenna näyttää siltä että VPS:lla on maistuva kerroin 2,75 HIFK:n vieraana. Vepsu on ollut viime aikoina niin vakuuttava etten millään jaksa nähdä HIFKiä ennakkosuosikkina tuossa matsissa. Näinpä luotan vierasvoiton toteutuvan sen verran todennäköisemmin että tuo veikan tarjoama kerroin kelpaa. HIFK ei ole viime kauden vireessä jossa se palasi hyvällä fiiliksellä vaan aika tukkoisia ovat sen esitykset olleet. Panosta muutama kymppi minulta tuohon ja myös pieni panostus JJK:lle jolla on myös hienoja pelejä alla ja peräti 3,65 kerrointa Jaron vieraana. Jaro on ollut hyvä vain silloin kun se nuiji TPS:n. Se on myös kerännyt vain 3 voittoa 12 pelistään kun JJK on niitä napsinut jo 7, tosin yhden ottelun enemmän pelanneena.
Mutta miksi tyytyä siihen? Paras vinkki mitä osaan tähän ketjuun antaa, on muistuttaa kerroinvertailusta. On suorastaan typerää olla "kilpailuttamatta" kertoimia eri vedonvälittäjien kesken. Pitkässä juoksussa tuosta kertyy aika helvetinmoinen ero. Esimerkiksi VPS:lle tarjotaan muualla yli 2,9 kertoimia ja JJK:lle yli 4 kertoimia. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä eikä tyytyä ainoastaan Veikkauksen syöpäisiin kertoimiin. Vähän sama kuin, että tankkaako autoonsa tankin täyteen Nesteellä missä litra maksaa 1,559€ vai sittenkin viereisellä Teboililla, missä litrahinta on 1,329€. Suurta vaivaa ei vaadi Nesteen sijaan kaartaa Teboilin pihaan. Tai näpytellä netissä osoiteriville Veikkauksen sijaan jonkun muun bookkerin osoite.
 
Montreal-New York City x2 1.75 MLS eli jenkkien pääsarjaa. Mielenkiintoisia nimiä vilahtelee Cityn rosterissa Lampardin,Villan ja Pirlon muodossa. Frank the tank pelannut vasta 8 ottelua ja 4 maalia taitaa olla jo plakkarissa. Kotijoukkueet yleisesti vahvoilla sarjassa sen kummemmin tilastoja tutkimatta, mutta idän kärjessä komeilee 8-6-6 rekordilla City kun Montrealilla 6-8-4. Tuolta voi kävästä kattelemassa
tarkemmin: MON - NYC | Montreal Impact - New York City (linkki livetuloksiin)
Suora voitto olisi 3.5 minkä valitsisin jos haluaisin gämplätä. Oli hyviä kotimaisiakin kohteita mutta halusin tuoda tämän New Yorkin tiimin tänne esille juurikin tuon mielenkiintoisen rosterin myötä. Saanee jatkossakin isoja kertoimia niin voi hieman seurailla miten konkareilla pelit kulkevat.
Lisätään tähän vielä että Montrealilta puuttuu pelikiellossa oleva maalitykki, mm. joukkueen vuoden pelaajaksi edelisellä kaudella valittu Ignacio Piatti (tällä kaudella 17 matsia, 11 uunia), eikä Didier Drogban pelikunnosta ole taaskaan mitään tietoa. Tuo ristivarmistus on oikein makoisa kun tuppaa kotijengeillä olemaan tavallista suurempi etu, kuten mainitsitkin. Myös NYC DNB kertoimella 2.48 tuntuisi pelattavalta. Hyvä poiminta, vaikka maailmalla massit näyttävät valuvan kotijengin puoleen, syystä tai toisesta.
Näyttäisi olevan nyt NYC kertoimet laskussa. Tuo MLS on kyllä erikoinen sarja. Maaleja tulee pääosin aika iloisesti ja joku over 2,5 ei ole kuollut vaikka peli olisi 1-0 85min.
 
Myöskin on erittäin kummallista, että jostain Saksan liigasta hankitaan maalivahti kovaan Suomen liigaan. -"Zalmonella" Petri Vehasesta

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Näyttäisi olevan nyt NYC kertoimet laskussa. Tuo MLS on kyllä erikoinen sarja. Maaleja tulee pääosin aika iloisesti ja joku over 2,5 ei ole kuollut vaikka peli olisi 1-0 85min.
On kyllä erikoisia kerroinliikehdintöjä, liekö tässä jotain aasialaisten aikaerojuttuja taustalla tms.? Anyway, Nyki pannut paikoistaan pallot pömpeliin, 0-2 puoliajalla. Omat saa pois jo varsin maltillisella seiftillä, jos sellaiseen uskoo. Kuten sanottua, tuolla voi käydä mitä vaan, eli ehkä nuo panokset turvaa 1x pelillä täsävaiheesa.
 
On kyllä erikoisia kerroinliikehdintöjä, liekö tässä jotain aasialaisten aikaerojuttuja taustalla tms.?
Luulen että suomalainen syndikaatti vain heräsi päiväuniltaan..

Ei vihje mutta hieman ihmettelen miksi Phila-NY RB over 2,5 antaa yli 2? Onko siellä jotain poissaoloja vai mitä.
 
Myöskin on erittäin kummallista, että jostain Saksan liigasta hankitaan maalivahti kovaan Suomen liigaan. -"Zalmonella" Petri Vehasesta

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
No niin, MP toi eilen hävityt rahat taas hetkeksi takaisin. Huomenna näyttää siltä että VPS:lla on maistuva kerroin 2,75 HIFK:n vieraana. Vepsu on ollut viime aikoina niin vakuuttava etten millään jaksa nähdä HIFKiä ennakkosuosikkina tuossa matsissa. Näinpä luotan vierasvoiton toteutuvan sen verran todennäköisemmin että tuo veikan tarjoama kerroin kelpaa. HIFK ei ole viime kauden vireessä jossa se palasi hyvällä fiiliksellä vaan aika tukkoisia ovat sen esitykset olleet.
TÄMÄ! VPS on todella hyvässä vireessä tällä hetkellä ja voittoja on nyt 4 putkeen. Peli kulkee vieraissakin. HIFK on materiaaliltaan sarjan häntäosastossa ja VPS hiukan ylempänä. Edes kotietu ei tee HIFK:sta suosikkia tähän peliin, vaan arvioin VPS:n niukaksi suosikiksi, 37 %. Rajakerroin on siis 2.70 eli jopa Veikkauksen 2.75 riittää peleihin. Joilla tilejä löytyy ulkomailta, niin jopa 2.93 löytyi vielä eilen VPS:n voitolle.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Mutta miksi tyytyä siihen? Paras vinkki mitä osaan tähän ketjuun antaa, on muistuttaa kerroinvertailusta. On suorastaan typerää olla "kilpailuttamatta" kertoimia eri vedonvälittäjien kesken. Pitkässä juoksussa tuosta kertyy aika helvetinmoinen ero. Esimerkiksi VPS:lle tarjotaan muualla yli 2,9 kertoimia ja JJK:lle yli 4 kertoimia. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä eikä tyytyä ainoastaan Veikkauksen syöpäisiin kertoimiin. Vähän sama kuin, että tankkaako autoonsa tankin täyteen Nesteellä missä litra maksaa 1,559€ vai sittenkin viereisellä Teboililla, missä litrahinta on 1,329€. Suurta vaivaa ei vaadi Nesteen sijaan kaartaa Teboilin pihaan. Tai näpytellä netissä osoiteriville Veikkauksen sijaan jonkun muun bookkerin osoite.
Ääh, vaikka puhut täyttä asiaa niin kyllä sitä kerroinetua voi hyödyntää sellaiset lähinnä jotka ottavat homman ammattimaisemmin kuin minä ja jotka pelaavat säännöllisesti suuremman kokoisia vetoja. Et tietenkään tiennyt että olen jo vanha äijä vaikka nimimerkistäni tämän voikin päätellä ja toisekseen et tiennyt että sellainen wanhan liiton jäärä olen ettei minulla ole edes Veikkaukselle pelitiliä saatikka ulkomaisille vedonvälittäjille. Mieluummin tuen kioskia, jossa eräs hyvä ystäväni työskentelee ja siellä kavereiden kanssa käymmekin kahvia ryystämässä ja lappuja täyttelemässä ja jälkipelien kanssa aikaamme tuhlaamassa. Muutenkin vastustan kaikin tavoin netin syövereihin katoavaa maailmaa joka nielee siinä sivussa niin tolkuttoman määrän työpaikkoja ettei nämä kikypellet digitalisaatiokiimoissaan vielä ole tajunneetkaan. Totta kai enemmän ammattilainen valitsee ulkomaiset firmat ja perustavat tilejä useammille ja keksittyään hyvän kohteen katsovat vielä tarkkaan kenelle tällä kertaa veto laitetaan. Mutta minä ja muutama muukin jatketaan kioskilla kahvin tankkaamista ja yritetään pitää vielä vähän aikaa kioski ja vanhanajan meininki elossa. Toisaalta onhan niitä juttuja ollut täälläkin kuinka joku peleissään onnistunut onkin saanut ulkomaiselta firmalta jonkun ihan naurettavan parin euron panoskaton betseihinsä ja toisilla on ollut vaikeuksia saada joskus jostain voittojaankin. Näinpä nämä pienet pelini ainakin toistaiseksi aion veikalle laittaa vaikka sitten vähän pienemmällä kertoimella (joskus sanovat että veikan kerroin on ollut markkinatoppi, joten asia ei tässäkään ole automaattisesti ulkomaisten eduksi!) Ei ole ollut koskaan ongelmia voitonmaksuissa ja saa ne lapullakin jo kohta kunhan on tulos vahvistettu.

Bensaa jos saa naapuriasemalta yli 20 senttiä kilpailijaa halvemmalla niin sitten tietysti voi tulla jo käännettyä kerran auton nokka vieraalle mittarille, vaikka sieltä ei saakaan Futuraa joka ei karstoita venttiilejä niin kuin Tepsan venäläinen tavara :) Oikeasti kyllä tankkaan aina ABC:llä koska sattuu olemaan vihreä kortti lompuukissa ja kun ostoksetkin tekee shokkitarjouksia lukuunottamatta S-kaupoissa niin ihan kivasti tuolta tipahtaa joka kuussa tilille bonuksia jotka voikin vaikka sitten taas hävitä siellä kioskilla....

Nooh, sitä Vepsua kävin laittamassa 40 eurolla äsken ja pari pikku lappusta vedin myös siten että mukaan tuli vasta huomenna palaava JJK.
Ainakin vielä tunti sitten sai sen 2,75 edelleen ja huumorimielessä muuten vedin Cork C:lle harjoitusmatsiin Wolverhamptonia vastaan ykköstä 18-kertoimisena muutamalla kolikolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy