Vedonlyönti

  • 3 964 751
  • 21 674

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Tänään voi sitten napata markkinatopin Veikkaukselta, kohteena pääseekö Krista Siegfrids Euroviisufinaaliin. Kyllä pidän ihmeenä jos ei tällä euroopanlaajuisella hypellä ja hyvällä biisillä pääse finaaliin.

Kerroin 1.42 on nähdäkseni markkinatoppi, yleinen kerroin taitaa olla n. 1.30-1.35.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ollut Detroitista Chicagon kaatajaksi, mitä pidemmälle peli meni sitä enemmän ote siirtyi kotijoukkueelle. Onneksi oli vain hiluja muodon vuoksi tässä kiinni. On se Chelsea prkle kova, eikös viime kauden CL-finaali mennyt samalla tavalla, vikan minuutin voittomaali. Tästä sinkkujen ja tuplien lisäksi vielä CHE-1 merkillä x kiinni.

USA+1 laitoin merkin 2 vähän isommalla, 2.15 kerroin. Ei oikein kummankaan veskari vakuuttanut ekassa erässä, katotaan kuin käy. Jenkit vaikuttaa kyllä valmiimmalta otteluun. En kyllä tiennyt että Ovetshkin on mukana.

SUI-CZE on kinkkinen, Tsekki löysi vireen juuri oikeassa vaiheessa ja kova nippuhan niillä on. Mieli tekisi vetää Sveitsille mutta katellaan.

Tälläistä kokeillaan

Venäjä - USA 2
Tshekki - Sveitsi X
Suomi - Slovakia X
Ruotsi - Kanada X

456.5 kerroin 10e paukulla eli sellanen 4.5k sieltä tulis :D

Tää on ihan hyvä haku. Itse laitoin parilla eurolla

RUS - USA x
SUI - CZE x
CAN - SWE+1 1

kerroin 46,50
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos vinkistä. Veikkaustilillä olleet 15 euroa menivät vihjeen perusteella Chelsealle 2,50 kertoimella ja nyt siellä sitten möllöttää 37,50 euroa Chelsean voittaessa 1-2. Huomenna tarvii varmaan sijoittaa koko summa sitten Kanadalle.

Ole hyvä vaan, hyvä että natsas! Kanadalle vaan, varsinkin toi kohde 66 jatkoonmenijästä kertoimella 1,50 on bueno. Laitoin myös tuplan, USA ja CAN jatkoon kertoimella 4,35.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Eikös yleensä saman ottelun eri kohteiden yhdisteleminen lapulle ole estetty? Sain Bet365:lla lyötyä tuplana Venäjä - USA over 5.5 ja USA moneyline samalle lapulle, yhteiskerroin 8.00. Näyttää jopa kohtalaiselta tällä hetkellä.

Varsinkin Bet365:lla olen tottunut siihen ettei nämä onnistu. Ainakaan nyt livevedossa tämmöinen ei ole mahdollista samasta matsista. Mikä lie feelu siellä käynyt.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Pakko oli iskeä muutama kymppi Sveitsille äsken.
Kerroin 3,05 ja onhan Sveitsi ollut tähän asti paljon Tsekkiä vakuuttavampi.
Moni tuntuu uskovan Tsekkeihin ihan historian ja nimen takia, mutta tähän astiset tapahtumat ja otteet puoltavat mielestäni selvästi Sveitsin kokeilemista, kuten toki tuo kerroinkin.
Sitten sen näkee olinko väärässä, mutta jotenkin vaikea nähdä, että ailahteleva Tsekki olisi selvä suosikki alppimaan miehiä vastaan.
Toisiin lappuihin tämän lisäksi myös Kanadan voittoa ja Boston-Rangers pelin tasuria, siellä eka matsi varmaankin tarkkaakin tarkempaa vääntöä.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sveitsi - Tshekki X
Suomi - Slovakia X
Kanada - Ruotsi X

Kokonaiskerroin: 17,00 - 18,48, panos 5€, suurin mahdollinen voitto: 264,40 €
Pelitapa: Tupla-järjestelmä

Näillä mennään tänään. Tasaisia pelejä uskoakseni luvassa ja ihan todennäköisesti näen kahden noista menevän jatkoajalle. Onpahan vähän lisäjännitettävää kun kuitenkin kaikki pelit tulee katsottua.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Aamulla tuli iskettyä seuraavanlainen lappu:

Venäjä+1 - USA 2 6.60
Sveitsi+2 - Tsekki 2 4.85
Suomi+1 - Slovakia 2 6.80
Kanada - Ruotsi+1 1 2.50

Kokonaiskerroin 544.17

Ensimmäinen kohde menikin jo oikein, Sveitsillä ei pitäisi olla mitään saumoja Tsekkiä vastaan materiaalin puolesta, Suomen puolustus mokailee voiton Slovakialle ja Kanada ottaa rutiinivoiton Ruotsista. Kattellaan.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko oli iskeä muutama kymppi Sveitsille äsken.
Kerroin 3,05 ja onhan Sveitsi ollut tähän asti paljon Tsekkiä vakuuttavampi.
Moni tuntuu uskovan Tsekkeihin ihan historian ja nimen takia, mutta tähän astiset tapahtumat ja otteet puoltavat mielestäni selvästi Sveitsin kokeilemista, kuten toki tuo kerroinkin.

Kyllä, myös omissa keloissa tämän piti mennä Sveitsille juuri noiden syiden takia. Tsekin kaksi viimeistä matsia muuttivat mielipiteeni. Pistivät Kanadan (todennäköinen mestari) ahtaalle ja pyyhkivät Norjalla jäätä seuraavassa. Plus että Plekanec onnistui heti.

Tämän takia otin varman päälle ja laitoin femman panoksilla singlejä sekä tuplia joissa Sveitsi voittajana/jatkoon menijänä, ettei tule takkiin liian pahasti. Nyt tietenkin vituttaa kun käänsin rotsin viime tingassa! Toivottavasti Sveitsi menee finaaliin saakka. Onhan tossa kyllä peliaikaa vielä...
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Veikkaus tarjoaa seuraavaa Kanadan voitolle:

Varsinaisella peliajalla 1,82
Jatkoajan jälkeen 1,50
Kahden maalin voitto 2,50

Mitä noista kannattaa oikein vetää sinkkuna? Ihan vaan normaalin peliajan voittoa? Pelitilillä kuikuilee 50 euroa.

Tuli aamulla tehtyä parin euron lappu jossa oli USA ja Sveitsi, Kanada-Ruotsi on tasapelinä. Sais siitä sentään 130 oiroa osuessaan. Sveitsiä tuli pelattua kympillä sinkkuna joten ihan mukava torstai ollut.

Edit: Tasurihan sieltä sitten tuli joten kassa täyttyi ihan kivasti. Kanadan kahden maalin voitto ei osunut joten sinne meni pari kymppiä.
 
Viimeksi muokattu:

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Satasen pistin yhteensä USA:n voittoon huomenna. Saa nähdä miten käy. En ole ennen noin isoa panosta lyönyt mistään yksittäisestä kohteesta.

Betssonilla 2.26.
 

Nessu

Jäsen
Näin pesiskauden alussa kun pelikirjat sekä -kuviot ovat täysin kateissa, ulkokenttä kiristelee räpylöitä ja sisäpelissä muistellaan merkkiä, on joukkueiden suoritusvarmuus täysi kysymysmerkki. Illalle jännitystä tuomaan valitsin kohteet :

16 Seinäjoki - Vimpeli 3.95 - 2.80. 2.05
18 N Rauma - N Jyväskylä 3.45 - 2.80 - 2.05

Vimpeliltä lähti kauden päätteeksi moninkertainen superin lyöjäkuningas Jere Dahlström, mutta joukkueeseen saatiin laajuutta Jyväskylästä siirtyneiden Perttu Hautalan sekä Mikko Rantalahden muodossa. Vedon paketti on ensikautta ajatellen erittäin hyvin kasassa, ainakin paperilla. Sarja-avausket ovat aina yllätyksellisiä, mutta kerroin 2.05 riittää pelaamiseen.

Naisissa molemmat Rauma sekä Kirittäret kokivat talven aikana suurta vaihtuvuutta joukkueissaan. Varsinkin Kirittärillä on lähtökohtaisesti huonoin joukkue lähes kymmeneen vuoteen jalkailla. Suuri kysymysmerkki on myös joukkueen lukkarin Oona Huhtimäen yllä. Avauspelissä ei meinannut työskentely lautasen ääressä onnistua. Rauman voittoa haetaan kertoimella 3.45.

Kokonaiskerroin 7.07
Panos 10€
Voitto 70.70€

Mikäli joku haluaa varmistella niin moneylinenä sama

Vimpeli 1.45 & N Rauma 2.45
Kokonaiskerroin 3.4

@ veikkaus
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Huomiseen Euroviisufinaaliin yksi poiminta Nordicbetilta.

H2H: Tanska 1,60 - Any other country 2,20. Vaikka Tanska onkin ennakkosuosikki, niin silti siellä on 25 muuta maata, jotka voivat myös voittaa, joten pakkohan tuohon 2,20-kertoimeen oli tarttua!
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Euroviisuista osui silmään tuo Veikkauksen Saksa vs Iso-Britannia 1,32 ja 2,85. Siis tuo Brittien kerroin todellakin kiinnostaa. Saksan biisihän on järkyttävä kopio viime vuoden voittajasta. Tiedän kyllä, että laatu ei ole voiton tae näissä karkeloissa ja saksamannit osoittavat kyllä melkoisen huonoa makua tällä plagioinnillaan. Briteillä on kuitenkin heittää kehiin vanha kunnon Bonnie Tyler, joka on nimenä jo iso näihin kisoihin ja biisin takaa löytyy itse Desmond Child. Biisi ei ole mitenkään erikoinen, mutta kertosäkeessä on tarttuvuutta ja Bonnie ottaa varmasti lavan haltuun. Pystyy varmasti nostamaan livenä tuota kappaletta. Ja Bonniella on myös käsittääkseeni ainakin jonkin sortin homohyväksyntä puolellaan, ainakin Facebookissa pari viisunero-kaveria liputtaa Bonnien puolesta.

Suomen sijoittumisesta 8 parhaan joukkoon tarjotaan kerrointa 3,00. Näkyvyyttähän on nyt tullut aika helvetisti. Toki, vuohipaimen-valtioilta ei pinnoja tipu ja toisaalla homo-skeneltä luulisi tulevan ääniä eli melko mielenkiintoinen tilanne.

Mites on viisuveijarit?
 
Viimeksi muokattu:

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Satasen pistin yhteensä USA:n voittoon huomenna. Saa nähdä miten käy. En ole ennen noin isoa panosta lyönyt mistään yksittäisestä kohteesta.

Betssonilla 2.26.

Itse funtsin kanssa kovasti tuota kohdetta. Sveitsin maalivahtipeli on ollut hyvää ja Tsekki olisi mennyt jatkoon ilman Gerberiä. Jenkkien vastaava ei ole mielestäni yhtä kova ollut mutta toisaalta jenkkien viimeistely on ollut ihan maailmanluokkaa. Vaikea on mutta jenkeille laitoin itsekin. En kyllä ihan yhtä isosti kehtaa panostaa, aika fifty-sixty kohde loppupeleissä. Mikäli jenkit joutuu pronssiotteluun niin sitten isolla vastustajalle, kuka se sitten onkaan. Pronssista änärijätkät ei enää pelaa.

veikalle

65=2 USA 2.05

ja tupla

44=1 Borussia - Hoffenheim
66=2 USA jatkoon

2.31
 

Andrew

Jäsen
Laitoin Unibetillä 20 euroa kiinni Ruotsin ja Chicagon voittoon tänään.

Kaikki palikat kuntoon saanut Ruotsi voittanee Suomen kotijoukkueen paineista huolimatta ja vaikka Detroitia toivon niin realismi sanoo, että Chicagoa vastaan ei pitäisi olla mahdollisuuksia.
 

Backhand

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa , HCK , Haukat , Jokerit
Pitänee koitaa viisuihin pistää Suomea.Kertoimet huitelee 20-30 välillä.Krista aktivoi homoja ympäri Euroopan, jotka varmasti valmiita pistämään montakin lanttia äänestykseen asiansa puolesta.Huono esiintymisnumero haittaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Italian Serie B:n matsit epäilyttää taas ihan pikkusen. Muutenkin italialaisten moraalikäsitys on mitä on ja selkäranka kastemadon luokkaa, mutta noi tämänkin päivän tulokset kyllä antaa ymmärtää että aika kivasti siellä on pelattu jossain muualla kun kentällä noi jutut.

Ei siinä, näin tuuriperse-vedonlyöjänä tuo on helppoa rahaa, mutta urheilun kannalta aika vitusta:

Verona - Empoli tasapelikerroin 1.29, vaikka Verona tarvitsisi voiton varmistaakseen nousun, kun pahin perässähiihtäjä pelaa samaan aikaan sarjakärkeä vastaan -> Sassuolo - Livorno, josta Livornon voitolla Verona ulos. Yllättäen tuo ensimmäinen päättyi tasan ja vajaamiehisenä (2 ulosajoa vs. 1 ulosajo) pelannut Sassuolo teki 1-0 voittomaalin 90 +6. Sassuolo ja Verona top-2. HAH, kukapa olisi uskonut...

edit. lisätään vielä sen verran että Empolilla ottelussa ei ollu penniäkään panosta, kun oma sija on varmistettu. Eli oletuksena kotivoiton kerroin olisi ollut tuo 1.29.
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Italian Serie B:n matsit epäilyttää taas ihan pikkusen. Muutenkin italialaisten moraalikäsitys on mitä on ja selkäranka kastemadon luokkaa, mutta noi tämänkin päivän tulokset kyllä antaa ymmärtää että aika kivasti siellä on pelattu jossain muualla kun kentällä noi jutut.

Ei siinä, näin tuuriperse-vedonlyöjänä tuo on helppoa rahaa, mutta urheilun kannalta aika vitusta:

Verona - Empoli tasapelikerroin 1.29, vaikka Verona tarvitsisi voiton varmistaakseen nousun, kun pahin perässähiihtäjä pelaa samaan aikaan sarjakärkeä vastaan -> Sassuolo - Livorno, josta Livornon voitolla Verona ulos. Yllättäen tuo ensimmäinen päättyi tasan ja vajaamiehisenä (2 ulosajoa vs. 1 ulosajo) pelannut Sassuolo teki 1-0 voittomaalin 90 +6. Sassuolo ja Verona top-2. HAH, kukapa olisi uskonut...

edit. lisätään vielä sen verran että Empolilla ottelussa ei ollu penniäkään panosta, kun oma sija on varmistettu. Eli oletuksena kotivoiton kerroin olisi ollut tuo 1.29.

Ihan näin mustavalkoinen asia ei ollut. Verona ei tarvinnut voittoa vaan myös 1 piste riitti suoraan nousuun. Lisäksi vierailija Empolin saadessa 1 piste, se varmisti että nousukarsinnat pelataan. Hieman sekava systeemi mutta futisforumilta vaikka lisää faktaa. Näin siis 0-0 tasapeli oli tähtiin kirjoitettu.
 

Andrew

Jäsen
Pronssipeli USA-Suomi ja Suomelle tarjoaa Unibet kerrointa 2,10. Aika loistava ottaen huomioon, että Pohjois-Amerikkalaiset joukkueet harvoin syttyvät pronssipeleihin ja Suomi haluaa varmasti mitalit kotiin. Nuori joukkue jolla ei saavutuksia monellakaan pelaajalla ja Jukka Jalosen viimeinen peli maajoukkue valmentajana. Ainakin tällä erää.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ihan näin mustavalkoinen asia ei ollut. Verona ei tarvinnut voittoa vaan myös 1 piste riitti suoraan nousuun. Lisäksi vierailija Empolin saadessa 1 piste, se varmisti että nousukarsinnat pelataan. Hieman sekava systeemi mutta futisforumilta vaikka lisää faktaa. Näin siis 0-0 tasapeli oli tähtiin kirjoitettu.

Ahaa, en lähde vastaankaan väittämään. Italialainen kämppikseni vaan pani viestiä ja käski kattomaan, mutta ei varmaan itsekään ollut tietonen jostain järjestelyistä? Noita pistevähennyksiä ja muuta sotkuahan siellä on riittämiin...

Sarjataulukon perusteellahan ennen eilistä tilanne oli:
Sassuolo 82 pistettä
Verona 81 pistettä
Livorno 80 pistettä.

Ei sillä toki niin kovin väliä, koska vedot menivät juuri kuten sanottu. Pistää vaan vähän häiritsemään tällanen meininki.

edit. ja jos siis tuohon "10 pistettä tai enemmän eroa neljänteen" -sääntöön nojataan, niin Livornohan olisi silti voitolla sysännyt Veronan karsintaan. Aika riskaabelia tasurivarmistelua, sanoisin.
 
Viimeksi muokattu:
Kokeillaas seuraavanlaista lappua tälle päivälle:

AC Oulu-SJK 2 1,95
PK Keski-Uusimaa- FC Futura 1 1,70
VIFK-PS Kemi 1 2,15
Suomi- USA 1 2,05

Kokonaiskerrointa 14,61 ja 3 euron panos.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
edit. ja jos siis tuohon "10 pistettä tai enemmän eroa neljänteen" -sääntöön nojataan, niin Livornohan olisi silti voitolla sysännyt Veronan karsintaan. Aika riskaabelia tasurivarmistelua, sanoisin.

Niin, mutta silloin Livorno olisi mennyt kärkeen ja Sassuolo, sekä Verona olisivat olleet tasapisteissä jolloin Verona olisi ollut edellä. Ja Empoli tarvitsi siis myös yhden pisteen tuon "10 pisteen" - säännön takia varmistamaan nousukarsintapelit.

Ei näitä "soputasureita" ihan huvikseen tai mitenkään riskillä pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös