Vedonlyönti

  • 3 964 901
  • 21 674

meciar81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
Kiitoksia tästä Hakasta... Kun luin tekstin, matsi oli jo käynnissä ja bet365 tarjosi livevedossa 1,80 Hakalle. Laitoin satkun siihen ja minuutin päästä OPS teki maalin. Samalla Hakan kerroin pomppasi 3,10:aan ja ärsyyntyneenä laitoin vielä 50e kiinni Hakalle :) No loppu hyvin...

Nyrkkeilyssä on tällä erää tuolla bet365:ssä yksi itseäni kiinnostava kohde eli Jamie McDonnellin voitto Julio Cejasta 2,62 kertoimella. Muutamilta sivuilta voi saada jopa vielä paremman kertoimen, mutta bet365:n etu on se, että siellä ratkaisemattoman (eli tasurin) tullessa panos palautetaan.
Toivottavasti joku peesasi tämän McDonnell vihjeen. Mies voitti ottelun juuri. 11. erässä mies oli pulassa, mutta viimeisessä taas erinomainen. Itse sain otteluun pisteet 117-112, kun taas tuomarit 114-114, 115-113 ja 118-110 McD:n hyväksi. Lopulta tästä kohteesta noin 550e plussaa, kun tuli pelattua lopulta hiukan isommalla panoksella kuin aluksi aioin :)
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Toivottavasti joku peesasi tämän McDonnell vihjeen.

Tokihan se peesattiin, kiitos taas kerran! Vedin kyllä vain n. 15% sinun betsistä, huteja tuli illan mittaan livessä niin Juventuksen kuin Real Madridin toimesta. Nämä kun olisi lykkinyt nyrkkeilyyn niin ilta olisi paljon mukavampi:F

En tiedä mikä siinä on, kun saan esim. baseballista hyviä osumia kotiin ja pelitilin hiukan paksummaksi, niin tällaisena viikonloppuna pelivaihto muuttuu ihan hulluksi ja betsiä pitää hakata ihan koko ajan sisään. Tai no tiedän, onhan tästä puhuttu.

Baseball tuntuu olevan se parhaiten toimiva laji taas kerran, ei vielä yhtään täysosumaa mutta kohta osunee kunnon katiska kunhan jaksaa vääntää.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Tänään pisti silmään yksi kohde mm-lätkästä. Latvia+1 -Ranska 2. Veikkaukselta tälle saa jo 3.55 kertoimen, muualta isomman. Mielestäni Ranska on sysipaskaa Latviaa laadukkaampi joukkue ja iskee kahden maalin eron viimeistään tyhjään maaliin. Itse isken tähän muutaman lantin.
 

meciar81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
Itse katsonut myös tätä Latvia - Ranska peliä... veikkauksella Latvia ennakkosuosikkina, kansainvälisillä sivuilla Ranska. Itse pelaan lätkävedot enää moneylinena ja siihen Ladbrokesin tarjoama Ranskan ML 1,83 on itseäni houkutteleva. Kummallakin joukkueella on vielä panosta paljonkin, mutta Ranskan otteet ovat olleet huomattavasti vakuuttavampia tähän asti. Eli tässä valinta kohdistuu Ranskaan muutaman satasen verran.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Venäjä, slovakia ja Man City viimeisissä matseissaan söivät pelimerkkejä, mutta Sveitsi, Kanada ja PSG toivat eilen lähes kaiken takaisin. Eli tänään isolla ja sit ollaan taas nöyrää poikaa vähän aikaa.

Tänään pisti silmään yksi kohde mm-lätkästä. Latvia+1 -Ranska 2. Veikkaukselta tälle saa jo 3.55 kertoimen, muualta isomman. Mielestäni Ranska on sysipaskaa Latviaa laadukkaampi joukkue ja iskee kahden maalin eron viimeistään tyhjään maaliin. Itse isken tähän muutaman lantin.

Kyllä. Latvia tosin voitti Slovakian ja pisti Saksankin ahtaalle. Ranska kuitenkin kiinni jatkopaikassa(!) joten pitää sitä pienellä panoksella kokeilla. Isommalla panoksella ehkä ilman tasoitusta, kerroin 2.45 on hyvä myös.

HJK

Veikkausliigan sivuilla hehkutetaan Lahden voitonhalua ja viime kauden 3-0 voittoa. Tulee vaan fiilis että jos jotain skismoja joukkueiden välillä on niin kai se HJK on samalla tappomielellä ja varmasti haluaa kuitata viime kauden tappion. Lisäksi otteluennakosta voi päätellä että HJK:n esitys MIFK:iä vastaan ei ollu hääppöinen mutta Lahden peli Interiä vastaan olisi ollut surkeaa. Jaa-a...Kerroin 1.90 ja tasoituksella 3.45(!)

Haka

Hakaan mä nyt vaan luotan. Ykkösen kärkijengi. Lisäksi kotijoukkueen puolustus taitaa vuotaa päästettyjen perusteella, näistä 5 tosin tehty yhdessä matsissa. Kerroin 2.05(!)

Kanada

Kanadaa ei tarvi kummemmin perustella. Veikka tarjoaa tosin huonot kertoimet, Kanada -2 on vain 1.25. Kanadan kolmen maalin voitto kuulostaa todennäköiseltä, tosin eilen joutuivat tekemään duunia loppuun asti Tsekkiä vastaan. Ehkä pienellä panoksella yhdistelmään.

Ideoita, mielipiteitä? Oon kuiteski niin turo veikkaushommissa että kaikki vinkit ja vihjeet on kullanarvoisia.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kanada jää väliin, ei tollasilla kertoimilla kannata. Haka, HJK ja Ranska. Näistä Haka ja Ranska vähän isommalla. Hyviä tuplia noista saa kun laittaa vielä tasotuksella. Sinkkuna ilman tasotuksia ja isolla.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Kanada jää väliin, ei tollasilla kertoimilla kannata..

Samaa mieltä. Markkinoilta saa prosentuaalisesti niin paljon isompaa kerrointa, että aika pihalla pitäisi markkinoiden olla, ettäkö tuo huonoin tarjolla oleva 1,25 olisi ylikerroin. Slovenia on pelannut hyvät kisat, Ruotsikaan ei olisi toteuttanut tuota kohdetta. Ainoa yli 2 maalin tappio Slovenialla on Sveitsiä vastaan näistä kisoista. Näkemissäni otteluissa Slovenia on ollut pirteä. Kanada on toki Kanada, mutta itse asettaisin rajan niinkin korkealle kuin 1,40. Tällaista ei kukaan pysty tarjoamaan edes lähelle.

Latvia - Ranskasta saa muuten nopeasti katsottuna "surevedon". 2,6 (Pinnacle) - 4,63 (Pinnacle) - 2,45 (Nordicbet). Ei ole laskinta eikä tässä tablettivekottimessa moista ole, mutta luulisin että tuossa on yli 100% palautus.
 

Super Harry 7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, TML
Toronto Maple Leafsin vierasvoitto yöltä. Nordicbet antaa 3.55 kertoimen joka on todellakin pelattava. Leafs ollut kaikissa muissa peleissä parempi paitsi ensimmäisessä, jonka voi laittaa jännityksen piikkiin. Boston joutui yöpymään Torontossa konevian takia, kun taas Leafs pääsi samana päivänä lentämään jo Bostoniin. Moneylinesin kerroin 2.45 on myös pelattava.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Nyt näyttää ihan kohtalaiselta.

Ennen Slovakia - USA pelin alkua pistin 100 euroa USA:n peliajan voittoa vastaan tarjoten kertoimen 1,70. Eli Slovakian voittaessa tai tasapelin tullessa voitto on 100 euroa ja USA:n voittaessa häviän 70 euroa.

Kun ottelua oli pelattu vajaat neljä minuuttia, peli oli 2-0 Slovakialle, ja livevedosta sain USA:n peliajan voitolle kertoimen 5,50. Tähän pistin 20 euroa kiinni varmistukseksi.

Nyt USA:n voittaessa voittoni on 20 euroa ja Slovakian/tasapelin tullessa 80 euroa. Kerrankin oli varsin nopea livekohde. :)

Sitten kohti seuraavaa ottelua 13:15, eli Valko-Venäjä - Sveitsi. Pystyisiköhän Valko-Venäjä samaan? Edes yksi maali alkuun, kiitos.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Sitten kohti seuraavaa ottelua 13:15, eli Valko-Venäjä - Sveitsi. Pystyisiköhän Valko-Venäjä samaan? Edes yksi maali alkuun, kiitos.
Täysin sama kuvio onnistui Valko-Venäjä - Sveitsi ottelussa! Tunnin päästä Ranska-Saksa matsin kimppuun.

Loppujenlopuksi nämä jommallekummalle panoksettomat pelit ovat erittäin loistavia kohteita kasvattaa kassaa kesää kohti.

Saksa - Ranska pelissä sama kuvio, ennen peliä betsit sisään Saksaa voittoa vastaan ja Ranskan tehdessä 2-1 maalin, betsi Saksan voitolle varsinaisella peliajalla.

Suomi - Latvia peliin ajattelin vielä tehdä samanlaiset vedot ja Latvian tehdessä ensimmäisen maalin Suomen voitto taas kiinni.
 
Viimeksi muokattu:
Veikkauksen tarjoama kerroin Ranskan voitolle Saksaa vastaan oli mielestäni aivan käsittämättömän kova. Sain Ranskan voitolle Veikkaukselta 4.20. No väärinhän se meni kun varsinainen peliaika päättyi 2-2, mutta olihan se kokeilemisen arvoinen. Kaksi tasavahvaa joukkuetta eikä kummallakaan ottelulla mitään merkitystä, joten miksi tuollaiset kertoimet? Saksan voiton kerrointa en muista, mutta reilusti alle kahden kuitenkin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Veikkauksen tarjoama kerroin Ranskan voitolle Saksaa vastaan oli mielestäni aivan käsittämättömän kova. Sain Ranskan voitolle Veikkaukselta 4.20.

Oli kyllä houkutteleva, mutta onneksi päädyin piirtämään ristin lapulle kertoimella 4,65. Kympillä kiinni ja sinkkuna, joten ainakaan takkiin ei tule tänään muista vedoista. Löytyy tuo mulla toiseltakin lapulta, jossa lisäksi on Suomen pelistä X ja Tshekin voitto Norjasta (+2), joka on käytännössä jo taputeltu. Suomen pelin tasurimahdollisuus on häviävän pieni, mutta kunhan nappasin kertoimen (8,30) takia sen mukaan.

Kolmas lappu on sitten seuraavanlainen:

Latvia +4 − Suomi 2 3,60
Tanska +2 − Ruotsi 2 1,68
Arsenal − Wigan +1 1 1,90
Reading +1 − Man.C 1 2,35

Tuolle kokonaiskerroin tasan 27, kymppi kiinni siinäkin.

*edit*

Kiitos Leijonat mahtavasta perseilystä, tasuri osui kuin osuikin. Kokonaiskertoimeksi runsaat 70 ja kympin betsillä... ihanaa saatana!
 
Viimeksi muokattu:

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea ylläolevalle. Täältäkin erityiskiitokset ottelun tuomaristolle, Salmisen 'potkuliike' vei helpohkot 151e pitkävedosta. Tai Leijonien viime hetkien perseily tai Pesonen takatolpalta tyhjiin huti ihan se ja sama tässä kohtaa. Slovakia, Tshekki, Ruotsi, Sveitsi kohdilleen mutta välillä ei oikeus toteudu. Kyllä noille taskurahoille olisi opiskelijalle ollut käyttöä tänäkin viikonloppuna.

Nyt sitten helpot pelit lätkän osalta loppuukin kun alkaa tasaiset tosipelit ja sama homma jo toista viikkoa NHL:ssä. Pahimpaan taskuraha-pelinälkään joutuu kesällä pistämään jotain formuloiden supertriplaa mikä osuu kohdilleen 1/30, vittu. Monacossa saattaisi olla sentään mahdollisuus napata kiinni mutta muuten menee lähes aina jokin pieleen. Veikkausliiga ei kiinnosta ja muihin lajeihin ei ole sitten taitoa.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kyllä noille taskurahoille olisi opiskelijalle ollut käyttöä tänäkin viikonloppuna.

Hehe, Salmisen jalkapalloilu ilmeisesti kusi muitakin vetoja; eniten tietysti sattuu omaan hanuriin, jossa 2.5 tasotuksen mono oli jo poikittain Valko-Venäjä - Sveitsi loppuhetkillä. Tsekit hoitelivat homman laadulla, mutta omiin ei pidä ikinä luottaa. Ei ikinä. Ei.

Mutta tuosta lainatusta tuli vaan mieleeni että jos opiskelijana - eli oletan että ihan viihdepelaajana - pelaa jonkun neljän-viiden kohteen järjestelmän, mikset pelaisi yksi-kaksi kohdetta/päivä ja niitä vaikka joka päivä? Siis jos ajatuksena on että saa vähän extraa siihen budjettiin. Varsinaisesti rikastumaan tuskin pääsee, mutta onhan se kiva jos maanantain kynpistä tehdään perjantaihin mennessä satanen! Hitaasti mutta varmasti. Ahnehtimalla kohteita, vaikka kuinka "varmoja", tulee yleensä turpaan. I know.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulle taas Salmisen potku toi voiton tulosvedossa. Tämä yhdistettynä tekemääni suojavetoon toi hieman voittoa vaikka Saksa petti. Olin kyllä aivan varma että maali hyväksytään, olisi sopinut turnauksen paskaan tuomarilinjaan.

Tänään Chelsea, huomiselta Kanada ja HJK. Varmimpana pidän Kanadaa; paras voittamisen kulttuuri, erittäin laadukas materiaali ja vastassa sekaisin oleva Ruotsi. En jaksa uskoa että Sedinit tätä ottelua voivat kääntää. Eilenkin joutuivat tiukoille Norjan kanssa ja eikös kotiyleisö jo buuannut jengille kun se voitti Slovenian ainoastaan 2-0.

Chelsea taas on ottanut hienon kirin vikoilla kierroksilla, 6 matsia ilman tappiota ja voitti mm. Manun. Benficalla lähes yhtä hyvä putki mutta eiköhän vastustajien taso ole ollut heikompi. Kerroin 2,15 (veikkaus) myös kelpaa.

HJK alkaa pikku hiljaa saamaan konetta käyntiin ja kotikentällään se on aina kova. TPS tosin voitti Interin, mutta noissa derbyissä nyt tuppaa käymään miten vain.
------------
55=1 CAN-SWE
66=1 HJK-TPS
2,91
------------
17=2 BEN-CHE
55=1 CAN-SWE
4,55
------------
17=2 BEN-CHE
66=1 HJK-TPS
4,00
------------
Lisäksi hupivetoja aka läppälappuja:
13=12 KTP-Bisons
22=1x BEN-CHE maalimäärä, 1=alle 3 ja x=3 maalia
57=1x CAN-SWE+1
7,63-51.22
------------
Tulosvetoa BEN-CHE

1-1 ja 0-1

Plus muutama euron hazardilappu läskeillä kertoimilla. Chelsean voitolla vielä Sveitsi - Chelsea tuplalappu kiinni. Kyllä nyt vetoja piisaa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Chelsea taas on ottanut hienon kirin vikoilla kierroksilla, 6 matsia ilman tappiota ja voitti mm. Manun. Benficalla lähes yhtä hyvä putki mutta eiköhän vastustajien taso ole ollut heikompi. Kerroin 2,15 (veikkaus) myös kelpaa.

Veikkaus nosti Chelsean kertoimen 2,50. Otin tuon ja tein myös vaparin johon otin Chelskin -1 merkeillä X2 4,20 ja 5,15. Lapuilta löytyvät myös Bisons, Gais-Ljungskile X, Chicago -1 1X, Oklahoma, Miami ja Corinthians.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Kysytään täällä:

Näkeekö jostain täydellisiä tilastoja tennismatseista? Lähinnä pitäisi tietää, että onko ottelussa tullut ässäsyöttö ja jos on, niin missä vaiheessa.

Lähinnä hakusessa tänään pelattu ottelu Suarez-Navarro - Oprandi, mutta olisihan tuollainen tilastopalvelu ihan kätevä noin muutenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaus nosti Chelsean kertoimen 2,50. Otin tuon ja tein myös vaparin johon otin Chelskin -1 merkeillä X2 4,20 ja 5,15. Lapuilta löytyvät myös Bisons, Gais-Ljungskile X, Chicago -1 1X, Oklahoma, Miami ja Corinthians.

Niinpäs teki, huomasin myös että noissa omissa tuplissani on kerroin noussut juuri ennen pelaamista. Tekisi mieli yksi single vielä Chelsealle vetää, katotaan nyt. Chicagon ja Detroitin matsi on kyllä mielenkiintoinen. Itse laitoin merkin x läppälapulle kokonaiskerrointa kasvattamaan. Voi olla että on pakko valvoa ja katsoa peli. Siinä tapauksessa pitää jotain veikata tietty. Katsoin ekan CHI-MIN matsin ja jäi paska maku Chicagosta. Massit oli kyllä Chicagolla joten saattaa johtua siitä...Veskat on vissiin aika tasan? Tai ei kummallakaan mitään sateentekijää maalissa ole. Veikkaan että on yhen maalin peli johonkin suuntaan. Detroitille itse kallistun.

Kysytään täällä:

Näkeekö jostain täydellisiä tilastoja tennismatseista? Lähinnä pitäisi tietää, että onko ottelussa tullut ässäsyöttö ja jos on, niin missä vaiheessa.

Lähinnä hakusessa tänään pelattu ottelu Suarez-Navarro - Oprandi, mutta olisihan tuollainen tilastopalvelu ihan kätevä noin muutenkin.

Viime kesänä Wimbledonin virallisilta sivuilta itse tiirasin tilastoja, jotka aika tarkkoja olivat. Löytyisköhän esim liiton sivuilta?
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
John Terry ei todennäköisesti pelaa, olisiko sen takia kerroin heilahtanut? En usko mutta mistä sitä tietää, tosta kertoimenlaskennasta muutenkaan ole kovin hyvin perillä. Hazard ja Terry siis Chelsealta sivussa. Tonhan voi myös ottaa Chelsealle eduksi, sillä nyt sieltä jää parit vaparit väliin Benficalta ja Terryn punainen kortti ottamati ;)

Tupla Chelsea-Detroit ja sinkkuna molemmille tasotuksena maalin voitto eli merkki x. Valvomiseksi siis menee, kyllä toi änärimatsi on pakko katsoa.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Chelsea taas on ottanut hienon kirin vikoilla kierroksilla, 6 matsia ilman tappiota ja voitti mm. Manun. Benficalla lähes yhtä hyvä putki mutta eiköhän vastustajien taso ole ollut heikompi. Kerroin 2,15 (veikkaus) myös kelpaa.
Kiitos vinkistä. Veikkaustilillä olleet 15 euroa menivät vihjeen perusteella Chelsealle 2,50 kertoimella ja nyt siellä sitten möllöttää 37,50 euroa Chelsean voittaessa 1-2. Huomenna tarvii varmaan sijoittaa koko summa sitten Kanadalle.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos Suomi tippuu tänään Slovakialle, niin se ei tuntuisi niin pahalta mikäli Ruotsikin tippuisi Kanadalle. Niinpä teen pitkävedossa lapun joka tuo rahaa mikäli kaikkein vittumaisin tapahtuu eli Suomi tippuu mutta Ruotsi menee jatkoon. Eli pitkävedon peluu kohteilla:

26 Suomi-Slovakia 2
66 Kanada-Ruotsi 2

Ja nuo ovat "tasapelittömiä" kohteita eli puhtaasti voittajaa veikataan jatkoaika huomioiden. Eli jos pitkäveto kusee, on Suomi jatkossa tai pihalla peleistä Ruotsin kanssa. Jos taas vittumaisin tilanne tapahtuu, voitan rahaa. Olen ilmeisesti kovakin Ruotsi-vihaaja :D
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Heh, välillä tulee pelailtua mitä kummallisimpia kohteita näin aamupäivästä.

Koripalloa Kiina - Hong Kong. Kiina johti viiden minuutin jälkeen vain 7-4, mutta Bet365 tarjosi Hong Kongille tasoitusta +52.5.

Tuli sitten lyötyä kympillä ensimmäinen quarter +8.5, half time +25.5 ja täysi aika siis +52.5, kaikki n. 1.8 kertoimisia. Hong Kong hävisi ensimmäisen neljänneksen 15-9, mutta on johdossa puoliajalla 31-34. Kiina taitaa olla ihan kova koripallomaa kertoimista päätellen, mutta ei tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös