Vedonlyönti

  • 3 963 234
  • 21 674

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Heh, Veikkaukselta löytyy päivän kierrokselle pitkävetokohde (numero 109), jossa voi veikata, päästääkö Ässät illan kierroksella yhtään maalia :))
 
Minulla on nyt sellainen kutina, että Michael Ryan tekee tänään maalin. Ottakaa vinkistä kiinni. Jos ei toteudu niin lupaan käydä pesulla.

Myös Ässien 2,85 on täysin pelattava. IFK oli Porissa ainakin aivan sysipaska...
 

Portrait

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät&Penguins
Jonathan Bernier oli maalilla aivan maaginen ottaen neljännen peräkkäisen voittonsa. Jokaisessa pelissä taakse on mennyt vain yksi kiekko joten en ymmärrä mihin perustit tuon kommenttisi.

Captain Hindsight tuli sitten pelastamaan.

Kieltämättä aliarvioin Bernierin pahemman kerran, mutta kyllä hän silti tasoaan paremmin torjui.
 
Viimeksi muokattu:

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelin kun rahat eivät ole vieläkään tulleet pankkitilille niin äsken tuli sitten sähköpostia että pitää lähettää kopio henkkareista sekä todiste osoitteeni aitoudesta. Olen ollut PAF:in aktiivinen asiakas toista kymmentä vuotta mutta kummasti kiinnostuivat nyt tiedoistani! Miten tuo todiste osoitteeni aitoudesta kannattaa todistaa?

Milloinkohan PAF on myös ottanut tuon yleisen käytännön käyttöönsä? Olen myös ollut PAFin asiakas aika hiton monta vuotta ja olen tehnyt jokusen kerran 4k-5k kokoisia kotiutuksia ilman kyselyitä. Toisaalta eihän tuolla merkitystä juuri ole kun eihän siinä tule varmaan kuin maksimissaan vuorokauden viivästyminen, mikäli vaan tajuaa sähköpostit vilkaista. Joku joka ei tiedä niin saattaa kyllä panikoitua.

Vai hittolainen, kysyttiinköhän sittenkin kerran, en sittenkään ole ihan varma. Toista kertaahan ne ei enään kysy. Eli onkohan tuo vasta lähiaikoina tullut käytäntö heille vai muistanko väärin? Saishan tuon tietysti aspasta kyseltyä, mutta ei ole just nyt ajankohtasta, mutta ehkä jo huomenna...
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
HIFK-Ässät 2 2.85
Södertälje-Almtuna 1 1.90

Toiseen sitten NHL:n puolelta

Winnipeg +1 - New Jersey 2 3,50
St.Louis - Chicago 2 2,60
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
HIFK-Ässät 2 2.85
Södertälje-Almtuna 1 1.90

Itsellä samanlainen lappu ja hyvältä näytti jonkin aikaa sitten, Södertälje kusi jo 2-0 johtonsa.

edit: 2-3, miten aina käy näin.
edit2: ja Södertälje voittaa jatkoajalla, tietenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Pitänee kirjoittaa tänne, kun kerrankin on jotain asiaa!
Edellisten Turkuhalli-kohtaamisten perusteella voisin veikata ottelun päättyvän 3-2.
Tällaisen viestin kirjoitin TPS-BLU -otteluketjuun kello 18:20. Viestini jälkeen tuli mieleeni testata vieläkö muistaisin tunnukseni Veikkauksen sivuille. Kello 18:24 (:37) jätin sisään tulosvedon TPS 2,3 BLU 2,3 viiden euron panoksilla (20e yhteensä).

58:54 Tapio Laakso (Ville Vahalahti) 2-3 AV

Herra Kettu kiittää ja kuittaa - 107,20EUR
 

Liitteet

  • 2013-02-28 - Tulosveto.jpg
    2013-02-28 - Tulosveto.jpg
    91 KB · kertaa luettu: 694

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Eihän näitä ruikutuksia tänne pitäisi kirjoittaa, mutta sen vaan sanon, että vituttaa jälleen kerran. Trio Ässät/SaiPa/TPS yllättäen kosahti. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun kyseinen paskasakki, elikkäs TPS, oli voiton esteenä. Mutta viimenen kerta se kyllä oli, sen vannon tässä ja nyt.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitänee kirjoittaa tänne, kun kerrankin on jotain asiaa!Tällaisen viestin kirjoitin TPS-BLU -otteluketjuun kello 18:20. Viestini jälkeen tuli mieleeni testata vieläkö muistaisin tunnukseni Veikkauksen sivuille. Kello 18:24 (:37) jätin sisään tulosvedon TPS 2,3 BLU 2,3 viiden euron panoksilla (20e yhteensä).

58:54 Tapio Laakso (Ville Vahalahti) 2-3 AV

Herra Kettu kiittää ja kuittaa - 107,20EUR

Toisen onni on toisen epäonni, vai miten se oli. Täällä kusahti ihan ok lappu tuohon maaliin. Oli sotkettu tuloksen (1-3) joukkoon muutama perusmerkki mitkä toki meni oikein. Kerroin oli jotain 60 hujakoilla ja parilla eurolla. Onneksi sentään yksi lappu osu, toki se pienempi voitto. PAFfilla kävin tyrkkimässä vetoja kun oli tuosta lafkasta aikasemmin puhetta. Ei tullut vielä aihetta kysellä niitä kotiutusjuttujen tarkennuksia, mutta vähän jo nousuja kuitenkin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jotenkin tuntuu että Chicago ottaa tänään ensimmäisen tappion varsinaisella peliajalla St.Louisin kotiluolassa. Blues saa kertoimen 2,35 joten pakko laittaa se osaksi yön lappua.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Jotenkin tuntuu että Chicago ottaa tänään ensimmäisen tappion varsinaisella peliajalla St.Louisin kotiluolassa. Blues saa kertoimen 2,35 joten pakko laittaa se osaksi yön lappua.

Mielestäni taas Veikkauksella tarjolla ollut Chicago +1 1,50 on varsin maistuva kerroin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ei se mennyt taas kuten elokuvissa tuo St.Louisin ja Chicagon peli.
 

WVirmanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melkein joka mestassa on ensimmäisellä isommalla kotiutuksella tuo "henkilöllisyyden tarkistaminen". Vedonlyöjille voi suositella muutamaa kotimaisia parempaa paikkaa:

Pinnacle - Lähes aina parhaat kertoimet. Käykääpä tutustumassa.
Marathonbet- Välillä hullun hyviä kertoimia.
Nordicbet / Expekt - Kertoimet usein yhtä huonoja kuin veikalla ja paffilla, mutta paljon vetomuotoja ja hyväksyy isojakin rekkoja jos niitä tykkää hakea :)
 

Nick Neim

Jäsen
Kertokaapas hölmölle ja ymmärtämättömälle, miten tuo monivedon voitonjako oikein menee?

Eiliseltä osui kaksi peliä, elikkäs HIFK - Ässät 1-3 sekä TPS - Blues 2-3 -tuloksilla. Panostahan mulla oli se 20 senttiä, ja kyseisessä monivedossa oli kaksi voittoluokkaa, eli voittohan tänne osui. Veikkaus antaa seuraavat kertoimet eiliselle riville:

Kertoimet (lopulliset)
1. voittoluokka 39766,32
2. voittoluokka 49,68

Koska mulla osui 2 peliä, oletin luonnollisesti voittaneeni 49,68*0,2 = 9,90e pyöristettynä. Viidesosa siis tuosta kertoimesta, koska panos oli viidesosa eurosta. Mutta tänään mennessä tarkistuttamaan lappuni, loppusumma olikin 39,XXe eli hieman päälle 39 euroa. Mä en saa millään logiikalla tuosta kertoimesta ja panoksesta tuollaista summaa. Joku viisaampi siis voisi valaista, että miten tuo voittosumma määräytyy?
 

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
Sulla on osunut se kakkosvoittoluokka niin monta kertaa kuin sulla on yhdistelmiä siinä pettäneessä kohteessa elikkä nopeasti laskettuna 4 yhdistelmää.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Okei, mikäli hiemankaan ymmärsin oikein, myös veikatut maalimäärät vaikuttavat tuohon. Tai sitten olen vitun kassalla.

Kiitokset kuitenkin linkistä, kyllä tuo jonkin verran selvensi.

Jep, eli jos sulla oli vaikka tälläinen rivi:

HIFK-Ässät
1,2 - 3,4

TPS-Blues
1,2 - 3,4

Kärpät-SaiPa
3,4 - 1,2

Tässä tapauksessahan sulla on neljä riviä joissa on kaksi ottelua oikein.

1-3 , 2-3, 3-1
1-3 , 2-3, 4-1
1-3 , 2-3, 3-2
1-3 , 2-3, 4-2

Tämä noin niin kuin rautalangasta. Toivottavasti selventi?
 

DELPHiON

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Barcelona, Penguins
Tälläsellä rivillä liikenteeseen.

Jyppi vie Ilvestä yli kahden maalin erolla. Eli Jyp -2. Ilves ollu läpimätä viimeaikoina ja ei varmaan kauheesti tänääkään lähe taistelemaan. Jyp toisaalta ollu hyvässä vireessä viime aikoina.

Chicago -1,5. Chigago vireessä, Columbus ei. Toisaalta jossain vaiheessa se tilastotappio tulee Chicagolle ja joskus ajattelin että varmaan juuri jotain Columbusta vastaan se tulisi. Veikkaan kuitenki että ei tänään. HUOMENNA V*TUTTAA :D

Trion voisi täydentää Ankoilla. Myös vireessä, kotimatsi eli miksipäs ei? Minnesota näytti hyvältä viime yönä mutta en usko että riittää tänää Anaheimin kukistukseen. Myös edellisen illan matsi painaa varmasti jonkun verran Wildin jaloissa?

Nordicbet antaa 7,53 kertoimeksi tälle triolle. Siihen vaa isoa mashia kiinni... Ei voi mennä väärin :D
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Vittu että vituttaa tuo PAF:in toiminta. Olen ollut asiakas yli 10 vuotta ja hävinnyt säännöllisesti kaikki rahani ko. firmalle. Sitten voitan tuurilla 3650 euroa niin yhtäkkia PAF:ia kiinnostaa henkilöllisyyteni. Skannattu Kela-korttikaan ei kelvannut vaan tuli sähköpostia että saisimmeko kopion passistasi. Kuva lähetetty mutta mitään vastausta ei ole kuulunut ja 3650 euroa edelleen saamatta.

Joten PAF, haistakaa iso vittu. Heti kun rahat on tilillä, loppuu pitkäaikainen ystävyytemme. Ja jos ei rahoja ala kuulumaan niin tapaamme iltapaskalehtien otsikoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös