Vedonlyönti

  • 3 996 972
  • 21 623

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Koitetaan jos tulis jotain.

Ampumahiihto miesten normaalimatka:
Fourcane - Svendsen 2 1,85
20 kilometrillä Svendsenin nopeampi hiihtovauhti on valttia. Fourcane on kyllä tasaisempi ampuja, mutta Svedsenin viime aikaiset otteet ja kokemukset Nove Mestosta tasoittaa suhteita kummasti.

Ilves-Hpk 1 (2,95)
Ilves on petrannut otteitaitaan, kun taas HPK:on vieraspelaaminen on ollut huonoa. Kotonaan Ilves pääsee pelaamaan paineitta ja uskon tässä olevan potenttiaalia kotivoittoon

Lapulle vielä harkinnassa NST, Jokerit ja Lukko.
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Koitetaan jos tulis jotain.

Ampumahiihto miesten normaalimatka:
Fourcane - Svendsen 2 1,85
20 kilometrillä Svendsenin nopeampi hiihtovauhti on valttia. Fourcane on kyllä tasaisempi ampuja, mutta Svedsenin viime aikaiset otteet ja kokemukset Nove Mestosta tasoittaa suhteita kummasti.

Itse en lähtisi tällä kertoimella Svendseniä pelaamaan. Svendsenin viimeisestä nolla-ammunnasta kun kulunut jo useampi vuosi ja 20 kilometrin kisassa nimenomaan ammunta on ratkaisevassa osassa. Minuutin sakkoa on paha suksella ottaa kiinni. Hiihtovauhdiltaan kaverit ovat sen verran lähellä toisiaan ja kun Fourcade on parempi ampuja niin kallistuu vaaka tässä Fourcaden hyväksi. Jos Fourcadelle kaveria etsii, niin olkoon se sitten IFK. Kalpa on ollut huono viime peleissä ja IFK:n otteet parantuneet joten IFK kertoimella 2,85 kelpaa tuplaan mukaan. Tuplalle tulee kerrointa 5,13.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään varovasti Classic - Oilers alle 12,5 maalia ja NST kotivoittoon KrP:stä. Pariin yön lappuun laiton Jokerit liigasta varmana, joten siinä mielessä TPS voi tänään yllättää, että eipä jäisi yöksi jännitettävää. Aika auringonvarmana pidän kyllä Jokerien voittoa. HIFK saattaa yllättää KalPan, 2,85 Veikkauksella ihan pelattava.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Hitto tämä on helppoa. Mitähän kaikkea sitä voittorahoilla ostelisi? Tämän illan Sm-Liigaa lapulla:

Ilves - HPK x 4,25
TPS - Jokerit 2 1,70
Kalpa - HIFK 2 2,85
Kokonaiskerroin: 20,59

- HIFK saanut harjoitella koko joukkueella, kun eivät laskeneet pelaajiaan maajoukkueen käyttöön. Ramin opit alkaneet näkyä ja Kalpa pelaa päin pohjois-karjalaa kotonaan.

- Ilves osaa taas pelata ja HPK palaa tasureihin.

- Jokereiden on aika ryhdistyä. Materiaaliero on valtava.
 

Larbatchov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viimeöinen Raptors piti, joten tänään menee varmasti vituiksi. Vetoina tänään pari Satakuntatuplaa eli Lukko ja Ässät voittamassa normaalisti ja toisessa lapussa -1:llä. Päivän NBA-yllätyksenä lapulla Oklahomassa vierailevan Heatin voitto singlenä ja änäristä tuplajärjestelmänä sisällä predatorsin, capsin ja hurricanesin voitot. Ans kattoo miten äijän käy.
 

Number 11

Jäsen
Lähdetääs kokeilemaan pientä yllätyshakua perjantai-illalle. Kohteena MHL:n ottelu HK Riga - Khimik Voskresensk. MHL:ssä kustannussyistä pelataan paljon kaksi peliä peräkkäisinä päivinä tai yhdellä välipäivällä samassa paikassa samojen joukkueiden välillä. Kyseiset joukkueet kohtasivat tänään Riiassa ja kotijoukkue voitti ottelun lukemin 4-1. Riika on vähän paremmin sijoittunut sarjataulukossa.

HK Rigan avainpelaaja on 92-ikäluokkaa oleva Kristers Gudlevskis. Isokokoinen mutta atleettinen maalivahti on päässyt pelaamaan pari peliä KHL:ääkin, ja viime vuosina yleisesti ottaenkin tilastot ovat olleet hyvät kaikissa sarjoissa hänellä. Tilastojenkin valossa kyseessä on MHL:n parhaita maalivahteja. Gudlevskis on yleensä torjunut tuplapeleissä molemmat matsit eli häntä voidaan odottaa maalille myös huomenna. Khimikin maalivahtina tänään torjui Stepan Reshayev, joka saattaa olla tuttu jääkiekon intohimoisimmille seuraajille Stalnie Lisin entisenä maalivahtina, joka kävi myös Suomessa pelaamassa meikäläisten A-junnujen SM-jengejä vastaan pari vuotta sitten. Maalivahtipelissä Riialla on iso etu, jos ja kun Gudlevskis maalilla jatkaa.

Pakistossa näen selvän edun Khimikillä. Etenkin ottelun alussa Riian puolustajat olivat kovan paineen alla suurissa vaikeuksissa. Pakisto on melko pienikokoinen ja ei kovinkaan laadukas yleisesti ottaen. Liikkuvuudeltaan Riian pakisto on edellä ja jos pelin tempo laskee, niin se tasoittaa materiaalietua hieman. Tänään kuitenkin Khimik olisi karannut hyvissä ajoin ilman Gudlevskisin loistotorjuntoja, kun kotijoukkueen pakit eivät saaneet vastustajan hyökkääjiä kuriin. Khimikin pakisto on erittäin suurikokoinen. Liikkuvuus ei ole huippuluokkaa, mutta HK Rigan kotiareena Inbox Ledus Halle on mitoiltaan 56x28 eli melkoinen tulitikkuaski ja siitä syystä liikkumiseen liittyvät heikkoudet eivät kovin vahvasti tulleet esiin. Todella kamppailuvalmis ja fyysinen puolustusosasto Khimikillä. Koostaan huolimatta osa pakeista tukee hyökkäyksiä loistavasti ja ylivoimalla heidän laukauksensa ovat aitoja pelotteita. Vertailun vuoksi Khimikin neljä parasta pistemiestä pakeista ovat tehneet yhteensä pisteet 28+40=68. Riialla vastaava lukema on 10+31=41. Etenkin maalimäärissä ero on suuri. Khimikin neljänneksi paras pistemies on tehnyt yhtä paljon pisteitä kuin Riian paras.

Hyökkääjien osalta Khimikin kärki on huomattavasti terävämpi. Ehdoton kärkinimi on MHL:n pistepörssin ykkönen Artyom Fyodorov (27+49=76). Huipputaitava väkkärä joka on jokaisessa vaihdossaan uhka vastustajalle. Fyodorov saa hyvää taustatukea HK Rigan (ja Latvian U20-mj:n) päävalmentajan Leonids Tambijevsin pojalta Kirilsiltä (19+27=46) sekä Alexei Mitrofanovilta (12+33=45) ja Yegor Krivchenkolta (23+19=42). Tämä nelikko on hyökkäyspäässä jatkuvasti todella vaarallinen ja olisi voinut iskeä kovatkin pisteet ilman Gudlevskisin loisto-otteita. Näiden lisäksi Khimik on saanut mukaansa myös Vladislav Gagloyevin. Hän on tälle tasolle erinomainen kahden suunnan sentteri ja fyysisesti erottuu joukosta todella selvästi. Tehnyt 13 peliin 7+3=10.

Riian hyökkäys on huomattavasti heikompaa kaliiberia. Tässä ottelussa kotijoukkueen selvästi paras pelaaja oli pisteidenkin valossa joukkueen ykköstykki Juris Upitis (16+31=47). Selkeä hyökkäyspelin sielu ja ainoa lähes vaihdosta toiseen vaarallinen pelaaja, jolta löytyy kokemusta myös KHL-peleistä. Tämän jälkimmäisen pelin aikaan pelataan Arena Rigassa KHL-ottelu Dinamo Riga - TsSKA Moskova ja Upitis erittäin todennäköisesti on MHL-pelin sijaan Dinamon kokoonpanossa. Tämä jättää todella suuren loven HK Rigan miehistöön ja iskukykyyn illan otteluun. Upitis oli ottelussa selvästi pelaaja, joka teki ketjukavereistaan Siksnisistä ja Begovsista parempia pelaajia. Jos näiden kahden joukkueen pelaajista rakennettaisiin tulosyksiköt eli kaksi ketjullista hyökkääjiä, niin todennäköisillä kokoonpanoilla (Upitis KHL-pelissä) tilastot näyttäisivät seuraavilta: HK Riga 73+82=155 ja Khimik 97+142=239. Tulivoimaa ja kärkiosaamista Khimikillä on enemmän. Näiden lisäksi myöskään alemmat ketjut eivät Khimikillä kalpene ja tuosta listasta tosiaan puuttui mm. tuo Gagloyev, joka pystyisi pelaamaan kovemmissakin sarjoissa.

Kokoonpanot tulee MHL:n sivuille n. 40min ennen ottelun alkua eli alkulämmittelyiden alkaessa. Jos tilanne on se, että Khimikillä on mukana tuo nelikko Fyodorov-Tambijevs-Mitrofanov-Krivchenko ja Rigalta puuttuu Upitis, niin pidän Khimikin vierasvoittoa erinomaisena pelikohteena. Vaikka joku noista puuttuisi tai Upitis jostain syystä pelaisi, niin silti kyseessä olisi selvä ylikerroin. Khimik oli tänään erittäin vaarallinen ja ottelu oli selvästi numeroita tasaisempi.

Oma pelivalinta: HK Riga - Khimik Voskresensk ja merkki 2 kertoimella 3,40 @ Marathonbet

Edit. avainpelaajien osalta mennään samoilla kuin eilisessä pelissä. Upitis HK Rigan mukana. Khimikin 3,40 ylikerroin toki edelleen.

Edit2. ei riittänyt ei, jatkoajalla alivoimalla 1-0 Upitis ja Khimikin 5min ylivoimakaan ei kolmannessa erässä tuonut tulosta. Sorry jos joku kokeili.
 
Viimeksi muokattu:

Tanechoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, AC Oulu, SJS, Tottenham
Viimeöinen Raptors piti, joten tänään menee varmasti vituiksi. Vetoina tänään pari Satakuntatuplaa eli Lukko ja Ässät voittamassa normaalisti ja toisessa lapussa -1:llä. Päivän NBA-yllätyksenä lapulla Oklahomassa vierailevan Heatin voitto singlenä ja änäristä tuplajärjestelmänä sisällä predatorsin, capsin ja hurricanesin voitot. Ans kattoo miten äijän käy.

Tuli laitettua samaan lappuun Heat, Predators, Caps ja Hurricanes. 10€ panos niin ihan mukavasti tuli takaisin. Kiitokset tästä.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Lähdetään kokeilemaan tällasilla:
Torpedo NN − Sibir 2 2,55
Severstal − Salavat 2 2,35
Peliitat +1 − TUTO Hockey 2 2,60

Kerroin 15.58

Avangard Omsk − SKA Pietari 2 2,40
Blues − Tappara 2 2,70
Jokipojat − Sport 2 2,35

Kerroin 15.23

Tähän sitten vielä SKA ja Spora vähän isommalla panoksella tuplana.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Veikkaus tarjoaa Tapparan voitolle 2,70 ja Jypille 2,75. Molemmat ihan pelattavissa, kaveriksi Koovee-SSV -sählyn varma kakkonen. Muutama euro kiinni, niin tulee iltaan mielenkiintoa.
 

LannyMc

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tällainen rivi tämän illan koitoksiin:

Blues +1 - Tappara 2
Peliitat - TUTO Hockey 2
Leki +1 - Jukurit 2

Kerroin: 14,45
Panos: 15€
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola, Ruudut ja Ässien sylkykupit.
Jälkipeli on se paras peli, mutta kuitenkin. Vetoa olen lyönyt siitä asti kun olen voinut ja useamman vuoden olen iskenyt pelkästään single vetoja ja ihan ok tasolla menee uusi alkanut vuosi. Etiäinen iski eilen että tänään isketään koko peli kassa eri puolille Tapparan voiton puolesta Bluesia vastaan...

Töistä kotiin ja jääkaapissa odotti Dry Vodka. Sikiävän kiiman vallassa emäntä ehti väliin ja kysyi/vaati että vihdoinkin asentaisin vessaan uuden jo aikaa sitten hankitun led-valaisimen... No kuten arvata saattaa niin veto unohtui perkele ja nyt vaikka se vastoin Ässien parasta onkin niin paholainen olkapäällä toivoo 0-2 tilanteessa kotijoukkueen voittoa! :D
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Veikkaus tarjoaa Tapparan voitolle 2,70 ja Jypille 2,75. Molemmat ihan pelattavissa, kaveriksi Koovee-SSV -sählyn varma kakkonen.

Näin. Uskomatonta, että täällä etukäteen leuhkittu lappu osui taas. Kybä kiinni ja kerroin kuitenkin reilu 11, maistuu. SSV yritti alkuun vähän nihkeillä, mutta otti lopulta aika rutiinivoiton. Ja edelleen, Veikkaus tyrkytti ilmaista rahaa noilla kertoimilla. Tapparan kerroin tuosta näköjään vähän laskenutkin. Pari minuuttia pelejä jäljellä, mutta taputeltuhan nämä jo on.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mulla osui kiinni Tappara, Jukurit ja TuTo. Kerroin hieman reilu 7.

Yöksi Bruins, Devils ja Penguins. Kertoimeksi hivenen alle 10. Lisäksi muutama sinkku yön peleistä.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Tällainen rivi tämän illan koitoksiin:

Blues +1 - Tappara 2
Peliitat - TUTO Hockey 2
Leki +1 - Jukurit 2

Kerroin: 14,45
Panos: 15€

Kiitosta! Lähdin extempore kokeilemaan tuota, kun näytti niin hyvältä. On ollut vedot boikotissa, kun ei ole oikein osunut. Ja nyt heti osu, ja kivastihan se tuotti!
 

LannyMc

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieno homma että on muutkin uskaltaneet kokeilla samaa lappua! Mukava onnistuminen pitkän korpivaelluksen jälkeen.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mulla osui kiinni Tappara, Jukurit ja TuTo. Kerroin hieman reilu 7.

Täällä sama. Pelasin järjestelmällä ja Pelsujen selvän tappion takia jäi reilut 130€ saamatta, mutta tuo nyt tullut 38€ sieltä kuitenkin tuli. Nyt siitä samalla summalla (5€x4) seuraavanlainen järjestelmä:

Detroit - Anaheim 2
Chicago - San Jose 1
New Jersey - Philly 1
Winnipeg - Pittsburgh 2

Jos kaikki natsaa niin reilut 220€ tulisi, minimissään kuitenkin kolmen osuessa niin vajaat 50€ pelikassaan. Yksihän noista kuitenkin kusee ja se on Anaheimin peli mistä myös ristiä voisi kokeilla. San Jose on ollut viime aikoina täysin lapanen, kärsii pahasta tehottomuudesta joten siitä Chicagolle helppo kotivoitto yli 2:n kertoimella. New Jersey on myös ollut vahvassa vireessä, tasainen peli kuitenkin tulossa, mutta kokeillaan kotivoittoa. Pittsburgh on tähtipelaajiensa tuella kovassa iskussa, mutta kylmä Kanadan Winnipeg on fanaattisen kotiyleisönsä ansiosta paha paikka pelata. Luotetaan kuitenkin Pingviineihin Winnipegin jäädessä max. kahteen maaliin ja se tuskin riittää voittoon.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Eurokiekko jatkaa totuttua linjaa eli vituiks mennään.

Yölle lähdetään hakemaan Bostonin, Columbuksen ja Hersheyn voittoja.

Kerroin 20.54 ja panosta 50.

Hersheytä myös sinkkuna, vastassa sysipaska Hamilton ja kerroin Hersheylle 2.45.

Edit. paffilta nämä
 

tankero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pari lappua yöksi:

Chicago Blackhawks - San Jose Sharks 1 (2,15)
Calgary Flames - St. Louis Blues 1 (2,65)
Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 2 (2,65)
Panos: 13,67e

New Jersey Devils - Philadelphia Flyers 1 (2,12)
Winnipeg Jets - Pittsburgh Penguins 2 (2,05)
Detroit Red Wings - Anaheim Ducks 2 (2,60)
Panos: 10e
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Pari lappua yöksi:

Chicago Blackhawks - San Jose Sharks 1 (2,15)
Calgary Flames - St. Louis Blues 1 (2,65)
Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 2 (2,65)
Panos: 13,67e

New Jersey Devils - Philadelphia Flyers 1 (2,12)
Winnipeg Jets - Pittsburgh Penguins 2 (2,05)
Detroit Red Wings - Anaheim Ducks 2 (2,60)
Panos: 10e

TB ja PIT pääsisi näistä omalle lapuille singleinä. Muut kohteet eivät kertoimien arvoisia, mutta what do i know...
 

tankero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pari lappua yöksi:

Chicago Blackhawks - San Jose Sharks 1 (2,15)
Calgary Flames - St. Louis Blues 1 (2,65)
Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 2 (2,65)
Panos: 13,67e

New Jersey Devils - Philadelphia Flyers 1 (2,12)
Winnipeg Jets - Pittsburgh Penguins 2 (2,05)
Detroit Red Wings - Anaheim Ducks 2 (2,60)
Panos: 10e
Tästähän meni toinen oikein. :) Alkuun yksi lappu tämän päivän peleille:


Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 2 (2,45)
Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators 1 (2,20)
Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 2 (2,20)
Panos: 13e

Myöhemmin sitten varmaan lisää.

Sm-liiga kierrokselta HPK, JYP ja TPS lapulle.
 
Viimeksi muokattu:

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Nordicbetillä mielestäni pelattava kohde RoKi-NoPy 2 (2.70). RoKilta poissa mm. paras pistemies Inkeröinen. Joukkueessa on myös pyörinyt jonkinnäköinen flunssa-aalto. NoPy kävi keskiviikkona voittamassa vieraissa KOOVEEn 1-10 ja johtaa sarjaa. Vaikka RoKi onkin hävinnyt vain yhden pelin kotonaan tällä kaudella niin poissaolot alkavat olla sitä luokkaa etten saa Rokista suurta suosikkia tähän otteluun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös