Vedonlyönti

  • 3 964 350
  • 21 674

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Itketään nyt sitten kimpassa.
Monivetoon lyötiin ylikertoimet kiireessä kiinni kaksi minuuttia ennen kohteiden sulkeutumista.

Ruotsi - Venäjä
0,1 - 4,6,7,8

Suomi - Tsekki
2,3,4 - 1,2,3,4

Miksi Venäjä, miksi?

Voi helvetti... Voimia sinne. Ainakin opittiin kantapään kautta ettei tollasia koloja riveihin jätetä. :)

ISH - Jaa, taisi sitten juuri omat peesaamani tipsit osua.

Tänään on osunut ja toivottavasti ei jää tähän. Ainoastaan Venäjä - Ruotsi 1 oli sinkkuna, mutta isot rahat tulee vasta kun yhdistelmät osuu. Tapparan voitto osui (viimeisellä minuutilla!), Suomen ottelun alle 5,5 maalia osui ja Venäjämatsin yli 5,5 maalia osui. Jäljellä on vielä Slovan Bratislavan matsi, jossa siis Slovania pelasin.

Ei edes uskalla rivejä katsoa, muuten tappio vituttaa enemmän. Joka tapauksessa oman vedonlyöntihistoriani isoin potti tulossa.

Edit: Jahas, Slovan kusi sitten heti alkuunsa. Pitää jatkossa pysytellä vain EHT- ja KHL-peleissä.
 
Viimeksi muokattu:

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Noissa suosituksissani on ollut mainittuna eniten varmat ja sitten hakujen puolelle menevät kohteet. Tänään ei taas voinut napsua muu kuin Slovenia-Itävallan o5,5. Tanskaa pidin ilman muuta ennakkosuosikkina, mutta nyt eivät voineet hoitaa Norjaa nurin.

Eniten ihmettelen Itävallan sulamista Sloveniaa vastaan. Jos kahden erän jälkeen johtaa 3-1 ja laukauksia dominoidaan 45-16, niin kuinka moni odottaa, että joukkue sulaa 3. erässä. Tuollaiseen dominointiin kerroin 3,2 yhtä täppää isommalle voitolle on vain pakko painaa sisään.

Kroatian tehottomuus on yllättänyt. Marko Sakic ei näemmä saa paljon apuja muilta ja pelkkä Tomljenovicin huippupeli ei tuo pisteitä kun kolme peliä paukutellaan maaleitta.

Skabat kaikissa lohkoissa jatkuvat lauantaina ja mielenkiintoisia kohteita voisi löytyä IIA-kisoista. Japani varmisti jo nousunsa ja Espanja on varma putoaja.

Tästä hieman ajatuksia tuleviin otteluihin.

Espanja pelaa 4. olevaa Hollantia vastaan. Hollanti ei voi nousta mitaleille joten asenne voi olla sen mukainen ja vastaavasti Espanja yrittää varmasti avata pistetilinsä. Jos Espanjalle tarjotaan yli 4 kerrointa, kokeilisin sitä.

Japani-Liettuaan voisi kokeilla Liettuaa jos heille saa esim 5,5 maalin tasoituksen. Kummallakaan ei ole mitään panosta pelissä ja ottelusta voikin tulla vähämaalinen läpsyttely. Myös u7,5 lapulle toki kertoimista riippuen.

Hopeatilasta tappelevat päätösottelussa Unkari ja kisaisäntä Romania. Romaniaa luultavasti yliarvioidaan kertoimissa, mutta lähtökohtana on o5,5. Unkarin otteluista Liettuaa vastaan nyhjättiin vain 3-1, mutta muut kolme peliä olivat selkeästi runsasmaalisempia; Japani 7-2, Espanja 6-2, Hollanti 6-5 jatkoilla.

Romania vastaavasti pelasi ainoan u5,5 pelin Japania vastaan häviten 1-4. Muut ottelut selkeästi yli 5,5. Jos overille saa vähintään kertoimen 1,5, niin siihen panostus ja isolla.

IA-turnauksessa mielenkiintoinen kohde on Norja-Slovenia:

1. Norja 11 p
2. Tanska 10 p
3. Valko-Venäjä 9 p
4. Slovenia 5 p

Homma on hyvin selkeä. Norja klaaraa auringonvarmasti Slovenian jolla ei ole mahdollisuutta pronssille. Norjan kaikki ottelut ovat olleet varsin tiukkoja, joten o/u jättäisin kokeilematta. Jos Norja -1,5 saa yli 1,8, niin panostusta ja isolla.

Jos Norja hoitaa homman, niin silloin Tanska-Valko-Venäjä -ottelun tuloksella ei ole mitään väliä koska vain voittaja nousee MM-kisoihin. Tanska-Valko-Venäjä pelataan siis Norjan ottelun jälkeen.

IB-skaboista rahat vuollaan undereilla. 9 pelatusta ottelusta vain 2 on ollut o5,5. Lauantaina Italia-Iso-Britannia ja Ukraina-Kazakstan tekevät hädin tuskin yhteensä 5 maalia. Näistä löisin suurimman betsin Ukrainan ja Kazakstanin matsiin. Molemmilla molarit ovat hyviä, puolustus tiukkaa ja hyökkäyspään tehokkuus onnetonta.

Ukrainan ottelut tähän mennessä: Britit 2-1 rankkareilla, Italia 3-1, Puola 2-0.
Kazakstan: Puola 6-3, Kroatia 5-0, Italia 2-1.

Tähän voisi rohkeasti hakea myös tasuria, sillä odotettavissa on hyvin ympäripyöreää vääntöä joka voi päättyä aivan miten tahansa.

Puola-Kroatia-peliä lähestyn toisilla ajatuksilla. Todennäköisyydet alkavat sotia sitä vastaan, että Kroatia jäisi taas nollille. Puolan otteluista kaksi on ollut o5,5. Luultavasti kertoimenlaskijat odottavat tästä pelistä sekä u7,5 ja u5,5. Itse lähden kuitenkin hakemaan tästä o5,5, mikäli sille tarjotaan ainakin 1,9.

Kroatian otteluiden tarina on ollut, että ottelu on pysynyt ensimmäiset 1 tai 2 erää tiukkoina, mutta kolmannessa on tullut väsymys puseroon ja maaleja on mennyt useampi omiin.

Puola paukutti ensimmäisissä otteluissa Kazakstania ja Brittejä kumpaakin vastaan 6 kaappia, mutta jäi nollille Ukrainaa vastaan.

Puola, Italia ja Ukraina ovat lohkon kärjessä tasapistein ja kaikki ovat hävinneet yhden ottelun. Pisteen päässä on Ukraina ja Britanniakin vain 2 pisteen päässä.

Puola tappelee ilman muuta turnauksen voitosta ja maalierokin voi muodostua ratkaisevaksi. Nollille jääminen edellisessä pelissä on sisuunnuttaneet polskeja sen verran, että Kroatialta otetaan luulot pois heti alusta lähtien kun välipäivänä on treenattu maalintekoa.

Uskon Kroatian avaavan maalitilinsä ja Puolan hakevan runsaasti lisämerkintöjä maalisarakkeeseen. Näillä eväillä lähden hakemaan tästä o5,5.
 
Viimeksi muokattu:

Number 11

Jäsen
Samalla ihmettelen miten "kaikilla" tuntuu olevan tilit kaiken maailman ihme pikkulafkoisssa kun pääsevät aina lyömään markkinatoppia. Välillä vaan tuntuu että ensin käydään txoddsissa katsomassa missä on isoin kerroin ja sitten kerrotaan täällä että pelasinpa muuten Naxnaxbetille kun oli markkinatoppi.

Aika älyttömiä kertoimia antaa jatkuvasti tuo Marathonbet. Tuossa firmassa on jotain todella, todella hämärää. Venäläinen firma jonka nettisivut näyttää vuonna 1999 Kontulan yläasteella tehdyltä html-harjoitukselta.

Se tilin avaaminen kun vie aikaa ehkä pari minuuttia. Eikai siinä mitään ihmeellistä ole, että vähänkään fiksumpi pelaaja käyttää sen ajan uuden tilin avaamiseen jos vaihtoehtona on pelata Veikkaukselle ja "koko kansan" Nordicbetille/PAF:lle/jne

Marathonbetille tulee nykyään itsekin pelailtua, sillä monissa lajeissa kertoimet ovat ihan huipputasoa jatkuvasti. Kotiutukset ovat pelanneet luotettavasti, tallettaminen on helppoa jne. Itsellänikin kyllä hälytyskellot soi varsinkin alkuvaiheessa, mutta firman toimintaan tarkemmin perehtyneenä "kusetus" saattaakin olla panosrajoituksissa. Tuolla menestyville pelaajille lyödään todella tiukat rajoitukset huomattavasti nopeammin kuin muilla sivustoilla. Ja huomattavasti tiukemmat rajoitukset. Siksi "ammattivedonlyöjät" eivät tuolla kovin kauan pysty pelaamaan. Palautusprosentit ovat huikeita, mutta niistä ei ole mitään hyötyä jos rahaa saa sisään todella vähän. Rajoitteet pysyvät kyllä kohtuullisina niillä pelaajilla, jotka kaikesta huolimatta onnistuvat kerta toisensa jälkeen rahaa tuonne hukkaamaan tappiollisen pelaamisen muodossa.

No ei ole osunut sinne päinkään :D

Tuosta listauksestasi puuttui ainakin parit kohteet, joita hehkutettiin varmoiksi. Esim. Kroatia-Italian "satavarma" u7,5 ja Italian ja Ukrainan välisen pelin u5,5. Ihan hyvää duunia mielestäni IceBlacks tehnyt vihjeidensä kanssa. Se on eri asia jos idiootit naureskelee 1,85-kertoimien pienuudelle ja laittavat 15-kertoimista Kroatiaa yhtä suurella panoksella. Eikai se ole ihmekään, että tappiota tulee jos panostukset ovat vituillaan.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Tuo sivujen ulkoasu on kieltämättä suht huvittava.
Vedonlyönnissä on ihan hyvä nyrkkisääntö, että mitä kamalammat sivut, sitä parempi lafka. Ns. kansan bookkerit houkuttelevat asiakkaita hienoilla nettisivuilla (esim. bwnillä on todella hienot sivut), ammattilaisten lafkat keskittyvät tarjoamaan kovia kertoimia. Mm. The Greekin ja 5dimesin sivut ovat ihan samanlaisia ala-asteella tehdyn näköisiä kuin Marathonin. Pinnaclen suomenkieliset sivut taas ovat vastaavasti täynnä yhdyssanavirheitä ja kankeita käännöksiä (all the football action = kaikki jalkapallotoiminta), eikä se ulkoasukaan varsinaisesti tee vaikutusta 2010-luvun nettimaailmassa.

Marathonille ajattelin itsekin avata jossakin vaiheessa tilin, katsotaan sitten iskeekö ne limitit jos pelaa jatkuvasti markkinatoppia sinne ja vielä sattuu jotain hiluja voittamaankin.

Jokipojat on Pinnaclen 60 min moneylinessa tänään todella mielenkiintoinen. Näkemykseni mukaan markkina on tässä kohdin ylireagoinut LeKin muutamaan hyvään lainavahvistukseen, Jokipoikien poissaoloihin ja muutamien viime ottelujen tuloksiin. LeKi murskasi keskiviikkona HCK:n viidellä maalilla, mutta tilastojen ja raporttien mukaan matsi oli paljon tasaisempi kuin mitä loppulukemat osoittivat.

Markkinan keskiarvoprossista laskettu Jokipojat moneyline 2.14 ja oma rajani on vielä tuotakin alhaisempi. Pinnaclella kerroin on nyt 2.32.
 

Perushoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Jokerit, Spurs
Itse laitoin singlenä K-Vantaan voiton Hokista kertoimella 2,1. K-Vantaalla Tuohimaa, Ben-Amor ja Hardt lainassa Jokereilta. Hokki ollut myös viime peleissä melko kohmeessa, joten pieneltä ylikertoimelta vaikutti. Unibet näemmä tiputtanutkin kertoimen jo 1,9.
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Huomiseen Kazakstan-Ukraina otteluun Marathonbet antaa Ukrainalle hyvin maistuvan kertoimen 3. Kazakstan on ottelussa ennakkosuosikki, mutta ei missään nimessä noin selkeä. Kertoimet 1,85 - 5,40 - 3,00. Toki suosittelen myös kokeilemaan tasuria. Lopputulos jotain 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-1 -tyyppistä.

Under 5,5 Marathonilla antaa aivan älyttömän 2,26. Yhdet maailman underikkaimmat joukkueet vastassa ja tuommoinen joulu- ja syntymäpäivälahjakerroin. Pelatkaa ennen kuin putoaa. Vrt. Bwin 1,91. Marathonilla ollaan joko edelleen kännissä tai tiedetään jotain paremmin kuin minä. Uskon ensimmäiseen väittämään.

Italia-Iso-Britannia u5,5 Marathonilla 1,95, Bwin 1,85.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Under 5,5 Marathonilla antaa aivan älyttömän 2,26. Vrt. Bwin 1,91. Marathonilla ollaan joko edelleen kännissä tai tiedetään jotain paremmin kuin minä. Uskon ensimmäiseen väittämään.

Italia-Iso-Britannia u5,5 Marathonilla 1,95, Bwin 1,85.
Toisaalta on aika hyödytöntä verrata Marathonin kertoimia bwinin kertoimiin, koska Marathonin palautusprossat on ihan eri luokkaa. Marathonin kertsejä on relevantimpaa verrata Pinnaclen, SBOBETin, 188betin, 12betin ym. kertoimiin, sillä näillä on myös korkeat, "marathonmaiset" palautusprossat. Marathonilla on tosin todella laaja kohdevalikoima, eikä vertailukohtia välttämättä löydy edellämainituista bookkereista jos on joku pienempi sarja ja/tai laji kyseessä.
 
Toisaalta on aika hyödytöntä verrata Marathonin kertoimia bwinin kertoimiin, koska Marathonin palautusprossat on ihan eri luokkaa. Marathonin kertsejä on relevantimpaa verrata Pinnaclen, SBOBETin, 188betin, 12betin ym. kertoimiin, sillä näillä on myös korkeat, "marathonmaiset" palautusprossat. Marathonilla on tosin todella laaja kohdevalikoima, eikä vertailukohtia välttämättä löydy edellämainituista bookkereista jos on joku pienempi sarja ja/tai laji kyseessä.

Pinnaclen osalta totta, mutta eihän SBOBET:n, 188:n tai 12Betin palautukset nyt mitenkään korkeita ole. Lähempänä varmaan Bwinia kuin Marathonia. Tosin puhun vain fudiksen osalta, kun sitä lähes yksinomaan veikkaan, mutta tuskin lätkässä nyt aasialaisilla sen korkeampi palautus on(?).
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Pinnaclen osalta totta, mutta eihän SBOBET:n, 188:n tai 12Betin palautukset nyt mitenkään korkeita ole. Lähempänä varmaan Bwinia kuin Marathonia. Tosin puhun vain fudiksen osalta, kun sitä lähes yksinomaan veikkaan, mutta tuskin lätkässä nyt aasialaisilla sen korkeampi palautus on(?).
Palautus vaihtelee vähän eri pelimuodossa, mutta esim. kv. futissarjoihin erikoistunut vihjepalvelu Bettinganalyses Hakulinen & Nurkki käyttää vihjeissään Pinnaclea, SBOBETia, 188betiä, Dafabetiä ja Samvoa - käsittääkseni aasialaisia kaikki. 12bet on myös aika yleinen, jos lukee esim. Ylikertoimen vihjeitä.

Lätkä on aasialaisille vedonvälittäjille toissijainen laji, joten ne tarjoavat kohteita vähän miten sattuu ja palautusprossatkin voivat vaihdella. En sen tarkemmin tunne, kuinka hyvä vaihtoehto vaikka SBOBET on jääkiekkovedonlyöjälle kun itse lasken lätkäsarjoista vain Mestistä, johon ei aasialaiset pl. Pinnacle (eikä myöskään Marathon) kertoimia tarjoa.
 
Palautus vaihtelee vähän eri pelimuodossa, mutta esim. kv. futissarjoihin erikoistunut vihjepalvelu Bettinganalyses Hakulinen & Nurkki käyttää vihjeissään Pinnaclea, SBOBETia, 188betiä, Dafabetiä ja Samvoa - käsittääkseni aasialaisia kaikki. 12bet on myös aika yleinen, jos lukee esim. Ylikertoimen vihjeitä.

Juuh, mutta kv futissarjoissa noiden (pl Pinnacle) palautus on lähempänä bwinia kuin marathonia. Enemmän ja tosissaan pelaavillehan toki jotkut bwinit ja marathonit ovat täysin yhdentekeviä panosarajoitusten vuoksi, joten todnäk siksi noissa vihjeissä aasialaiset ovat keskeisiä.

Itse olen nyt pelannut suurin piirtein kaikki vähänkään isommat eurooppalaiset puljut piippuun (ts. max-paukut luokkaa euroja) ja nykyään aasialaiset on tietty sitten tärkeitä mulle. B365 oli siinä mielessä mukava, että aika pitkään sain paukuttaa kunnon panoksilla, vaikka panokset oli suht isoja, voittojakin tuli aika tuhdisti ja vielä selvää chasing steamia tuli harrastettua. Mutta sekin riemu lopulta päättyi.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Juuh, mutta kv futissarjoissa noiden (pl Pinnacle) palautus on lähempänä bwinia kuin marathonia. Enemmän ja tosissaan pelaavillehan toki jotkut bwinit ja marathonit ovat täysin yhdentekeviä panosarajoitusten vuoksi, joten todnäk siksi noissa vihjeissä aasialaiset ovat keskeisiä.
En nyt oikein ymmärrä, mitä tarkoitat väittäessäsi, että näillä luettelemillani aasialaisilla olisi jotenkin keskinkertainen palautus verrattuna Marathoniin ja Pinnacleen. Otetaan nyt satunnaiseksi esimerkiksi vaikka sunnuntain vallioliigamatsi Tottenham - Swansea. Betbrainista poimitut over/under 2.5 -payoutit:

- Pinnacle 97 %
- Marathon 98 %
- Dafabet 97 %
- SBOBET 97 %
- 188bet 97 %

Aasialaisissa tasoitusvedoissa on täysin sama tilanne. 1x2 voi sitten olla asia erikseen, mutta ei aasialaisilla sivustoilla 1x2:n takia pelatakaan. Nimenomaan Asian line- ja totals-vedot on niitä pelimuotoja, joilla nykypäivänä ensisijaisesti voitolliseen futisvedonlyöntiin pyritään.

Osa pienen kassan pelaajista ja esim. Ylikertoimessa automaattista seurantaa pitävistä aloittelevista vihjaajista saattaa tietoisesti vältellä ns. mikkihiiribookkereiden käyttöä. Tiukkojen limittien bookkereiden käyttö nimittäin vääristää seurantaa, sillä ammattilaisena ei kuitenkaan olisi mahdollista enää käyttää betvictoreita ja stanjameseja. Yhtenä vaihtoehtona on tietysti laittaa seurantaan aina se Pinnaclen kerroin, vaikka itse veto olisikin pelattu Marathonille tai bwinille.
 
Aasialaisissa tasoitusvedoissa on täysin sama tilanne. 1x2 voi sitten olla asia erikseen, mutta ei aasialaisilla sivustoilla 1x2:n takia pelatakaan. Nimenomaan Asian line- ja totals-vedot on niitä pelimuotoja, joilla nykypäivänä ensisijaisesti voitolliseen futisvedonlyöntiin pyritään.

Ähjoo, ei pitäisi vedonlyönnin ohessa tänne kirjoitella. Olin koko ajan käsityksessä että tuo alkuperäinen koski 1x2, vaikka ihan selvästihän tuossa o/u oli kyseessä. Eli my bad

Ja olet täysin oikeassa noiden asian ja o/u kanssa. Itselle 1x2 ja muutamat muut pelimuodot (ei siis asian ja o/u) on ne tärkeimmät, joten siksi kai sitä tätäkin katsottua tällaisen mummoveikkaajan vinkkelistä :)
 
Tälläistä tänään:

KooKoo-K-Vantaa 2 4,15
HCK-Hokki 2 2,00
Venäjä-Tsekki+2 1 2,65
Sport-JYP-Akatemia 2 4,85

Ei ole Sportin, eikä KooKoon otteet viime aikoina oikein vakuuttaneet, joten lähdetään rohkeasti kokeilemaan noilla kertoimilla vierasvoittoa. Akatemia voitti viimeeksi Vaasassa, joten miksei tänäänkin, varsinkin kun Sport on muutenkin hävinnyt 3 edellistä kotiotteluaan, joista kaksi sarjan häntäpään joukkueille (Vantaa ja SaPKo).
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KooKoo, Hokki, Sport. Näillä tänään puolet kinkun hinnasta. Ja jos KK ei voita, niin käyn itse irtisanomassa Juujärven sopimuksen.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Slesingr- C-J Bergman 1 Kerroin 1.72

Aivan käsittämätön kerroin. Slesingr lähtee 26 sekunnin etumatkalta. Samat sakot pikakisassa ampuneena Slesingr on tällä hetkellä huomattavasti kovemmassa hiihtokunnossa. Kärsii tuollaisella hiihtovauhdilla ampua kaksi sakkoa enemmän.

Paf tarjoilee tätä kerrointa. Kiire!
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jatketaan naistenkisaan. Tora Berger- Olena Pidrushna 2 kerroin 2.90. Lähtevät kisaan samaan aikaan. Pidrushna oli eilen ladulla huomattavasti nopeampi.

Berger ollut tällä kaudella tosi jäätävä. Berger on joko tai tyyppinen urheilija. Yleensä sijoitukset ovat top-3, mutta silloin kun ei hiihto kulje, ei kulje ammuntakaan. Tänään saattaa olla pieniä motivaatio ongemia, jos ei nouse taistelemaan ensimmäisen ammunnan jälkeen kärkisijoista.

Pidrushna ottaa tänään erävoiton, jos ammunta pysyy kasassa. Pieni panostus.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Pojan synttärit estänyt pahasti tätä harrastusta tänään mutta olin kaukaaviisas ja laitoin jo eilen rivin sisään. Venäjä -3 ja Ruotsi -2 kiinni. Englannin futista on isompi lappu mutta mäyttää kaatuvan Poolin paskuuteen. Jos jollain on hyviä vihjeitä vielä tälle illalle tai yölle niin pistäkäähän ilmoille.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Seitsemän peliä ja pooli kusee omansa. No onneks kyse ei ollu kun 180€ summasta, ihan kun fyrkkaa olis taskut täynnä...
 
Jännityksen lisäämiseksi oli pakko heittää illan nyrkkeilyotteluun vedot Masternakin keskeytysvoitolle erissä 7-10. Masternak on taidollisesti edellä ja vaikka Juho onkin kovapäinen kaveri, jota on vaikea vetää ulos, uskon Masternakin möyhentävän Haapojan siihen kuntoon, että ottelu keskeytyy. Jossei muuten, niin tuomari keskeyttää johonkin hematoomaan vedoten ottelun loppuvaiheilla.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
Tappara-Färjestad X kertoimella 4. Molemmilla kulkenu viime aikoina ihan kivasti ja vaikka Färjestad ehkä niukka ennakkosuosikki onkin niin Metsola ollut vakuuttava ja Tapparan pelit muutenkin suht niukkamaalisia.
Laitoin kympillä vaikka kahdella kympillä oli alunperin tarkoitus.
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Huomiseen Kazakstan-Ukraina otteluun Marathonbet antaa Ukrainalle hyvin maistuvan kertoimen 3. Kazakstan on ottelussa ennakkosuosikki, mutta ei missään nimessä noin selkeä. Kertoimet 1,85 - 5,40 - 3,00. Toki suosittelen myös kokeilemaan tasuria. Lopputulos jotain 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-1 -tyyppistä.

Under 5,5 Marathonilla antaa aivan älyttömän 2,26. Yhdet maailman underikkaimmat joukkueet vastassa ja tuommoinen joulu- ja syntymäpäivälahjakerroin. Pelatkaa ennen kuin putoaa. Vrt. Bwin 1,91. Marathonilla ollaan joko edelleen kännissä tai tiedetään jotain paremmin kuin minä. Uskon ensimmäiseen väittämään.

Italia-Iso-Britannia u5,5 Marathonilla 1,95, Bwin 1,85.

Kazakstan-Ukraina 1-1. Toivottavasti joku tarttui tähän täkyyn. Italian underkin oli vajaan kahden minuutin päässä..
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Jos tuo Tappara onnistuu kampeamaan itsensä European Trophyn huomiseen finaaliin, niin täytyy iskeä Veikkaukselle tiistain SM-liigakierrokselle Ässien veirasvoittoa Tapparasta.

Tiedossa siis mahdollisesti 4.matsi kuuteen päivään ja lisäksi vielä jonkun verran matkustelua Bratislavan ja Tampereen välillä. 3,70 on Veikkauksen kerroin Ässille. Marathonilla markkinatoppi näyttäs olevan päälle neljän.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Marathonbet ja muut vastaavat ei varmaan ammattiveikkaajille ehkä niitä parhaita kohteita ole, mutta meille tavallisilla tallaajille joilla panokset on muutamassa kympissä tai euroissa, niin on juurikin järkevää pistää rahansa tuonne kun vaikka veikkaukselle jossa palautusprosentti voi jäädä aika merkittävästi tuosta. Jokainen prosentti kotiin päin on aina voittoa vaikka kuinka häviävää vetoa olisi. Pitkässä jouksussa voidaan puhua aika isoistakin rahoista kuitenkin mitä parilla prosentilla paremalla palautuksella voi hyötyä. Siitä pakko kehua paikkaa myös että rahansiirot on nopeita. Ei mene edes tunteja kun moneybookersin tilillä rahat makaa kun taas meet jossain betssonissa tai nordicbetillä nostamaan rahoja niin odottelet ikuisuuden että hyväksyvät edes siiron ja siinä voi mennä jopa viikkoja ennenkuin rahat liikkuu mihinkään. Toki tosiaan limitit varsinkin alussa menee aika helposti, toisaalta kun tuossa nyt paria kohdetta muutaman kerran pistänyt esimerkiksi 50 eurolla ja hävinnyt rahansa sinne niin limitit on taas aika isot.. Vähän kohteestakin nuo riippuu paljonko pääsee veikkaamaan. Esimerkiksi futista voi monessa kohteessa pistää vaikka 20 000 eurolla ja isojakin kertoimia suhteelisen isolla rahalla, mutta vähän harvinaisemmassa limiitit voi mennä jo ennen satasta ja varsinkin jos kerroin isompi.
 

lebak

Jäsen
Marathonbet & Moneybookers

Ajattelin myös kokeilla kaiken hehkutuksen jälkeen Marathonbettiä.
Tein tunnuksen ja ajattelin laittaa muutaman kympin moneybookkersin kautta, koska sinne on jäänyt hieman rahaa. En kuitenkaan onnistunut rahansiirrossa.

Marathonbetin sivuilla kun Painaa "Deposit Now" moneybookkersin kohdalta, pyydetään summaa, salasanaa jne normaalisti. Kun sivu ohjautuu moneybookersin sivuille kirjaudutaan normaalisti taas. Seuraavalla sivulle voikin valita rahansiirtotavan: pankkisiirto, luottokortti, solo ja moneybookersin oma saldo. Kun valitsen viimeiseksi mainitun, antaa palvelu myös ohjeistuksen "you will need to return to the checkout page of the Merchant, choose to pay via Skrill (Moneybookers), and complete the payment.". Painan Next ja sivu ohjautuu moneybookersin "Upload Funds" -sivuille, jossa on taas samat vaihtoehdot, muttei mitään mainintaa miten voi maksaa kyseisen tilin saldolla.

En ole hirvesti näitä palveluita käyttänyt muutakuin satunnaisiin vedonlyönteihin ja ulkomailta ostamiseen, mutta tiedustelisinkin, että onko muilla ollut samoja ongelmia vai olenko vain ymmärtänyt ohjeistukset väärin.
 

Liitteet

  • skrill.JPG
    skrill.JPG
    66 KB · kertaa luettu: 391

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Onko sama sähköpostiosoite sekä betsisivun että moneybookersin tiedoissa? Jos ei ole, siirrot ei onnistu. Mulla oli sama ongelma jollain bookerilla kotiutuksen kanssa kun jäi joku satanen roikkumaan, mutta ongelmakohta selvisi aspasta kysymällä ja sähköpostiosoite vaihtamalla.

Tein Marathonille tilin joku kuukausi sitten ja toimii kun junan vessa juurikin moneybookersin (Skrill) kanssa.

Mitenkäs bet365 ei anna vetää ollenkaan tota Tshekki-Ruotsi ottelun "normaalivetoja", löytyy vaan kaikenmaailman huruilut?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös